bu elma diyeti süper bişeymiş.hiç aç kalmıyorum ve kilo da vericem inşş.. zemuszemus
üzülme denizim o fos kilolar hemen gidiyor
bende regli dönemimdeyim gr oynamıyor
hadi gel bekliyoum
ay bebeim benm üzülme yaa böle bi günü bu tip düşüncelerle mahvetme bence tatlım tadını çıkar hem şu hafta sıkıntıdan verirsin merak etme opuyorumnanaktan olmadı düğüne verirsin hem biraz değişiklik olur nişanda görenler şaşırır hep iyisini düşün bitanem üzme kendini öpüyorum cok
kızlar bende saldm çayıra mevlam kayıra:roflol: şu bi iki haftadr deli gibi yiorum valla nolcak benm halim engel olamıorum kendime pzt yine sıfırdan baslıcam((( hep öle diorum ama bi halt yedgmde yok valla
canım bence sıkıntı yapma haftaya olacakmıs nısanın verırsın 1 haftada kendını verecegıne ınandır :) sımdıden de hayırlı olsun nısanın, umarım her sey gonlunce olur.
canım hepimizin sorunu aynı sıkma tatlı canını hep beraber allahın izniyle kiloların üstesinden geleceyiz,aramıza hoş geldin.selam kızlar..bu sayfayı yeni keşfettim.keşke önce görmüş olsaydım..neyse zararın neresinden dönersen kardır denir.
.24 nisanda kilolarımı vereceğim diye ahdettim..83 kilo kilo ile başladım şu anda 81.400 geliyorum..5 ay önce yine kilo vermeye çalışmıştım..yine 83 idim..13 kilo verdim 5 ayda spor yaparak.yediklerim aynıydı..sadece akşam 8 den sonra bir şey yemedim..sonra sporu bıraktım sonuç yine 83..
6 gündür az yiyorum..elma almıştım 24 nisanda 6 kilo..sırf çikolata filan yemeyeyim diye aldım elmayı..çünkü çok fazla seviyorum ..neyse gidip geliyorum elma yiyorum abur cubur atmayayım ağzıma diye..ama ben yeşil elma değilde kırmızı elma yiyorum..aynı etkiyi gösterirmi acaba..yeşil elmayı pek sevmiyorum ben..
Benimde kısa sürede bayağı kilo vermem lazım..yaz da geliyor ya..ayrıca ailemin yanına her gittiğimde kilomla ilgili espiri yaptıklarında deliye dönüyorum.ya sanki başka konu yok,direk kilom sohbet konusu oluyor..1 ay sonra yanlarına gidicem,bu yüzden o zamana kadar 70 olmam lazım...uzun oldu ama içimi dökmek istedim..istediğimiz kiloda oluruz inşallah hepimiz..
azraydi sen nerelerdesin neler yaptın.
Kızlar neŞem yerİne geldİ,cenem dÜŞtÜ kİmse yokmu oralarda.
Fazla yokmu ÖnÜmdekİ gÖbeyİ gÖrsen.
slm kızlar yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldiniz kızlarrkaydirigubbakcemile5 elma güzelleri ben çok kötüyüm nişana kadar 3_4 kilo versem ii demiştim ama haftaya nişanım var ve ben 1gr bile vermemişim ne oluyor anlamadım yaaa yarında nişanlıgımı almaya gidicaz üstelik nişanımdada regli olucam bukadar aksilik mafoldumbenakannehirolurmu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?