Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slmm arkadaslarr henüz yatamadım fırsatını bulmusken yazayım dedim sizlere hemen bugün hiç kaçamaksız günü tamamladım fakat yarım magnum dısında ama kendime hakm olup yarısını yedim yarısını hemen kaldırdım öpüyorum hepinizi....

üzülme denizim o fos kilolar hemen gidiyor
bende regli dönemimdeyim gr oynamıyor
hadi gel bekliyoum

inş... cnm hemencecik giderler kilolar,tekrar 73 ü görmek istiyorum geldim cnmm yanınıza artık zemuszemus zemuszemus zemuszemus
benimde 3. günüm regl de ama regl miz bittimi metobolizmamız çok hızlanacak we süper kilo wericez inş. cnm :lepi:

inşallh canım yaa 3ayda verrim kiloyu çünkü düğünüme 4.5 ay kaldı 1ay önceden gelinlik için gezmek zorundayız mafoldumben ve ben 1aydır sıkı yapmama ragmen sadece 1kilo verdim inşallh gider supis kilolar sinir oluyorum artık zaten nişandada regli olcam tam ogün sırasıymıs gibimafoldumbenmafoldumbenakannehirakannehir sende veririsin canım merak etme pazartesi günü başlıcam deme aniden başla ozamn daha güzel oluyor

gülcüm bence hiç canını sıkma gülüm inanki okoşuşturmada verirsin .zaten yemek yemeye bile fırsatın olmaz.kıyafet içinsen bolbol gezeceğinden dolayı inş. verirsin .nişanı kafana takma .
inş. 4,5 ayda fıstık gibi olursun yeter ki azmini kaybetme.ve bolbol yürüyüüş canım
inş.gidecek bu kilolar bakhepimiz aynıyız gayret ediyoruz ve veriyoruz.az yada çok.ama gidiyor bi şekilde ben kaç gündür kilo veremiyorum mesela ama olsun inş. birden gidecek bu kilolar inan 1 seneye yakın kendimi altmışlı kilolarda görmedim bu pazt.68 görürsem dünyolar benim olcak inş.

rabbim huzurlu ve mutlu bir yuva kurmanı nasip etsin canım önemli olan o.
kilo dediğin nedir yahu bizim gibi azimli hanımlara kilomu dayanır
inş. sende yazacaksın herhafta şukadar verdim diye eminim
sende bi vermeye başla bırakamazsın daha çok dikkat edersin inş.

Elmacılar ne kadar da çoğalmış . ççok qüzel :):):) umarım hepiniz verirsiniz ben de bu diyetle verdim we rahatım şuan zemuszemus

Slm kızlarbu hafta çok kötüydüm söylemiştim ya regli olmuyom diye 9 gün geçikince korktum hastaneye gidip test yaptırdım.çok şükür hamile değilim,stresten olabilir dedi doktor, açılmam için ilaçta verdi .dün 77 gösteren tartı bugünde79 gösteriyor.

selam kızlar..bu sayfayı yeni keşfettim.keşke önce görmüş olsaydım..neyse zararın neresinden dönersen kardır denir.
.24 nisanda kilolarımı vereceğim diye ahdettim..83 kilo kilo ile başladım şu anda 81.400 geliyorum..5 ay önce yine kilo vermeye çalışmıştım..yine 83 idim..13 kilo verdim 5 ayda spor yaparak.yediklerim aynıydı..sadece akşam 8 den sonra bir şey yemedim..sonra sporu bıraktım sonuç yine 83..
6 gündür az yiyorum..elma almıştım 24 nisanda 6 kilo..sırf çikolata filan yemeyeyim diye aldım elmayı..çünkü çok fazla seviyorum ..neyse gidip geliyorum elma yiyorum abur cubur atmayayım ağzıma diye..ama ben yeşil elma değilde kırmızı elma yiyorum..aynı etkiyi gösterirmi acaba..yeşil elmayı pek sevmiyorum ben..
benimde kısa sürede bayağı kilo vermem lazım..yaz da geliyor ya..ayrıca ailemin yanına her gittiğimde kilomla ilgili espiri yaptıklarında deliye dönüyorum.ya sanki başka konu yok,direk kilom sohbet konusu oluyor..1 ay sonra yanlarına gidicem,bu yüzden o zamana kadar 70 olmam lazım...uzun oldu ama içimi dökmek istedim..istediğimiz kiloda oluruz inşallah hepimiz..

canım hepimizin sorunu aynı sıkma tatlı canını hep beraber allahın izniyle kiloların üstesinden geleceyiz,aramıza hoş geldin.

azraydi sen nerelerdesin neler yaptın.

ben surekli takipteyim ama 2 gundur diyeti uygulayamiyorum yarin devam edecem insallahbas agrim bugun gecti yarin basliyorum seninde gozun aydin ha kilo aldigin iicin degil hamile olmadigin icin verirsin merak etme hedefin kac cok fazla kilon yok zemuszemus

bırak tek sorun 3kilo olsun tatlı canını sıkmaya bile değmez.Rabbim daha güzel günler görmeyi nasip etsin,ALLAH bir ömür boyu multluluk sağlık versin.[amin]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…