benimde omuzlarım çok geniş ve kollorımda kilo fazla,bide benim adam 54 kilo düşün bizi.
azraydi memleket neresi
belitim sen nasılsın canım nasıl gidiyor
kilolarının inatlarını kırdın heralde
yeniden vermeye başlamışsın maaşallah[/QUOTE
merhaba canım
yok nerde kilo 66 hala
3 gündür iyiyim k fleks +elma az peynir ve ekmek
3 gündür menüm bu ama hala 66 yım
fakat nedenini biliyorum regli bir bitse kilo almadığımada şükür
sen neler yaptın haber ver
Slm kızlarbu hafta çok kötüydüm söylemiştim ya regli olmuyom diye 9 gün geçikince korktum hastaneye gidip test yaptırdım.çok şükür hamile değilim,stresten olabilir dedi doktor, açılmam için ilaçta verdi .dün 77 gösteren tartı bugünde79 gösteriyor.
ben tokat esim amasya canim sen
inş... cnm hemencecik giderler kilolar,tekrar 73 ü görmek istiyorum geldim cnmm yanınıza artık zemuszemus zemuszemus zemuszemus
benimde 3. günüm regl de ama regl miz bittimi metobolizmamız çok hızlanacak we süper kilo wericez inş. cnm :lepi:
canım merak etme bence o 2 kilo hasta olamadığından
ilacınıda almışsın olur rahatlarsın sonrada gitsin kilocuklar
Slm Arkadaslar nasil gidiyor diyet Kilocuklar nekadar gitti?Ya ben basladim 2 gün süper gitti sonra regl dönemineme yaklastigim icinmi ne asiri tatlikrizim gelmeye basladi :S habüre yiyiyorum yaa kendimi tutamaz oldum 1 kilo felanda aldim yaa offff.1 hafta sonra dogumkontrolhapina baslicam vee diyete acaba devam edebilirmiyim?Hedefim aslinda dogumkontrolhapina baslamadan 55 olmakti ama heralde basarayamicagim
Yazdigim soruya kimse cevap vermemis cok sagol
[/QUOTE]Yazdigim soruya kimse cevap vermemis cok sagol
ben pazartesi bu diyete başladım.. pazartesi günü: 85.6 idim
dün bozdum bugun: 81.6 yım. yarın tekrar başlayacağım. ben de burada okuduklarım ile gaza geldim..
inş. herkes istediği hedeflediği kilolara ukaşırkaydirigubbakcemile5
günaydın herkese ya f_r_o nerdesin cuma tartılıp sonucu paylaşacaktın ,merak ettim.
ay harikasin canim 5 gunde 4 kilosuper nasil yaptin peki diyete tam uydunmu tebrik ederim insallah arkasi geliralkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?