Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

benimde omuzlarım çok geniş ve kollorımda kilo fazla,bide benim adam 54 kilo düşün bizi.

kiz benim adamda zayif 80 kilo ama sifir yag hep kas boyda uzun allahtan benim kilolari o kadar sorun etmiyo ya benden cok yiyo ama tig gibi masallah metobolizmasi hizli:jeyyar:

canım merak etme bence o 2 kilo hasta olamadığından
ilacınıda almışsın olur rahatlarsın sonrada gitsin kilocuklar

inşallah denizim bu regli bende diyetin düşmanı gibi birşey valla
ya kilo alıyorum ya da yerimde sayıyorum

canım merak etme bence o 2 kilo hasta olamadığından
ilacınıda almışsın olur rahatlarsın sonrada gitsin kilocuklar

söz veriyorum arkadaşlar sizlere yarından itibaren hiç kaçamaksız diyetime devam ediyorum.zaten geçen bir gaza gelip bütün kıyafetleri yaktım,allahtan pardüsümü yakmadım o gazla.birde kızlar bizim ayın 15leri altın günümüz oluyor,benden kilolu bir arkadaş vardı onlarda gittiler memleketlerine şimdi en kilonu benim,sizce o zamana kadar kilo vere bilirmiyim.:çok üzgünüm:

Yazdigim soruya kimse cevap vermemis cok sagol [/QUOTE]

Yazdigim soruya kimse cevap vermemis cok sagol
[/QUOTE]

canim dogum kontrol hapini bende kullaniyorum diyete bi zarari yok ama bide su varki bazi dogum kontrol haplari istah aciyo ben 8 yildir kullaniyorum 30 kilo aldim kardesimde yeni basladi hapa oda diyor istahim cok acildi diye bilmiyorum belki herkezde ayni sonuc olmaz senin dugun yakinda galiba mutluluklar dilerima.s.

ben pazartesi bu diyete başladım.. pazartesi günü: 85.6 idim
dün bozdum bugun: 81.6 yım. yarın tekrar başlayacağım. ben de burada okuduklarım ile gaza geldim..
inş. herkes istediği hedeflediği kilolara ukaşırkaydirigubbakcemile5

ay harikasin canim 5 gunde 4 kilosuper nasil yaptin peki diyete tam uydunmu tebrik ederim insallah arkasi geliralkisalkisalkis

selam kızlar,
nasılsınız. Ben sımdı metebolızma hızlandırıcı bır ıcecek tarıfı buldum ebru Şallı programında yapmıs, aslında hepımızın bıldıgı elma sırkelı ıcecek ama o ıcıne karanfılde atmıs. ıteyenler için tam olculerıyle yazıyorum:
1 yemek kasıgı elma sırkesı
1 kahve kasıgı bal
2 adet karanfıl
1 su bardagı kaynar su
ınce kaynar suyun ıcıne karanfıllerı attı, ayrı bır kapta bal ve elma sırkesını karıstırdı. sonra bu karısımıda suyun ıcıne atıp ustunu bır tabakla kapattı ılımasını bekledı. keısnlıkle ılık ıcılmelıymıs ve yemeklerden 30 dakıka once :)
bence karanfıl fıkrı cok ıyı elma sırkesının kokusunu hafıfletebılır. Ne dersınız :)

günaydın herkese ya f_r_o nerdesin cuma tartılıp sonucu paylaşacaktın ,merak ettim.

günaydınn herkese...

kusura bakmayın okul yüzünden çok sık gelemiyorum. evet tartıldım bende 7-8 günde 3.5 kilo verdim.elma diyeti işe yarıyor gerçekten ama ben uzun süreli uygulanmasına karşıyım o yüzden şu an elma diyeti yapmıyorum.
başka bir diyet programıyla devam ediyorum.
zaman zaman metabolizmamı hızlandırması açısından 1 hafta gibi kısa sürelerle elma diyeti uygulayabilirim duruma göre.

herkesin azmi bol olsun en kısa zamanda arzuladığınız kiloya inersiniz inşallah :Saruboceq:

ay harikasin canim 5 gunde 4 kilosuper nasil yaptin peki diyete tam uydunmu tebrik ederim insallah arkasi geliralkisalkisalkis

canımcım sanırım sabah bi kahvaltı faslı var ancak kahvaltı benim bünyeme ters bi olay olduğu için yapamadım. onun dışında sürekli elma yedimm.ki artık elma görmek istemiyoumlmaz:

ama inş devamı gelecek.. herkese başarılar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam kızlar.Ben nedendir bilmiuorum iki gündür diyeti biraz bozdum.Şairin dediği gibi BENı BU HAVALAR MAHFETTı.Yarından itibaren tekrar başlıyorum.ınşaallah bu sefer güzel gider.5 günde 4 kilo veren arkadaşta tekrar başlıyormuş.ıradesine sahip olup devam eden arkadaşları tebrik ediyorum.kaydirigubbakcemile3

canim dogum kontrol hapini bende kullaniyorum diyete bi zarari yok ama bide su varki bazi dogum kontrol haplari istah aciyo ben 8 yildir kullaniyorum 30 kilo aldim kardesimde yeni basladi hapa oda diyor istahim cok acildi diye bilmiyorum belki herkezde ayni sonuc olmaz senin dugun yakinda galiba mutluluklar dilerima.s.[/QUOTE]

sagolasin azraydi bunu ögrenmem iyi oldu :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…