Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sagolasin azraydi bunu ögrenmem iyi oldu :kedi:[/QUOTE]

canım benim aman diyim dikkatli ol...
ben 58 kiloydum,cilt problemim için doktor doğum kontrol hapı verdi ve inan bana bir ayda 12 kilo aldım
kadın doğum doktoruna gittim bana olabileceğini söyledi
bünyeye göre kilo alımı değişiyormuş bana da 12 kilo kısmet oldu
kilo yapmayanlarıda varmış sor ona göre kullan
cilt problemi yanın da birde kilo problemim oldu çıktı

kıalarrrrr nerelerdesiniz
bugün günüm var ve toplantı bende
anlıyacağınız bugün diyet miyet hak getire
ama 1 haftadan sonra olsun dimi
regliyi gr vermeden fakat kiloda almadan atlattım
buna da şükür

gideeeeeerrrrrrr
hiç merak etme
insan ideal kilosuna gelinceye kadar ne kadar süre geçiyor kim bilir
fazla kilosu varsa tabi ki uzun sürüyor eh uzun sürede de böyle bir diyet ara vermeden yada kaçamaksız yapmak mümkün deyil
o yüzden kafana bile takma bizde böyle verdik denizle(annemmm)
azimlenince arayı da açmadan(1-2 gün) tekrar başla

canım tebrik ederim çok iyi vermişsin valla iradene hayran kaldım

15 gün var canım benim tabiki kilo verirsin

diyet azim işi olduğu kadar sabır işide

bak ben başladığım zamanlar öğretmen olduğum için okulda da diyeti yapmak zorunda kaldığımdan ve bizzat kendimde söyledim ki geri dönüşüm olmasın diye
inan bana okulun gündem konusuydum,hiç aldırış bile etmedim diyete devam ettim
sonra benim verdiğimi gördükçe yanıma gelip rejime başlayan arkadaşlar oldu
şimdi
hergün bir arkadaşım verdiğim kilolar veya iradem azmim konusunda beni tebrik ediyorlar
ama bu nerdeyse 3 ayımı aldı şubatın ortalarında başlamıştım
demem oki sakın olaki azmini ve sabrını kaybetme
muhakkak istediğine kavuşursun

boşnak güzeline
canımcım öncelikle rabbim iki cihanda mesut eylesin .
doğum kontrol hapı hakkında yazılanlara aynen katılıyorum ben biraz daha uzun süre kullanmak zorunda kaldım.banada selülitler ve 8 kilo bıraktı .bana kalsa kesinlikle kullanma derim.
çok iyi araştır gülüm.inş sende böyle bi etki göstemez

selam arkadaşlar güzel bir pazar günü olur inş hepimiz için bugün tartıya çıktım ve 69.5
2 haftadır oynamıyordu tartı yerinden artık oynamış hamd olsun .galiba inatçı kilolarım inatlarını kırdı.
arkadaşlar şunu anladım ki regl döneminde gr veremiyorsunuz olmuyor vücud kendini resmen korumaya alıyor.69 lu kiloları görmek beni çok rahatlattı .

diyete devam vazgeçmek yok 52 olana kadar inş.,zor ve uzun bir dönem ama olsun .
kaç aydır bu kilolarla gezdim şimdi ise 69.5yani 6,5 kiloyu geride bıraktk.

yalnız bu diyet benim metabolizmayı yavaşlattığını düşünüyorum .bu yüzden farklı bir diyet deneyeceğim daha sağlıklı.
bakalım onda kaç kilo vereceğim

belitimcim canım benim sen nassılsın mutfakta hazırlıklar var galiba allah kolaylık versin
arada kaçamaklar olcak tabi canım oda işin tadı tuzu.

maltepepsi çok güzel kilo vermişsin gülüm devanı gel,r inş.

ya iksir, yoyo, sultan 82 arkadşlar nerdesiniz hu hu
hiç sesiniz çıkmıyor
sakın diyetten vazgeçmeyin arkadaşlar bekliyoruz sizide

gübsem cim cok sagolasin ama ilk korunma yöntemim oldugu icin doktorum bunu tavsiye etti umarim insallah kilo almam yaaa bazilari sans eseri almiyormus.insallah bi sorun cikmaz diyetle birlikte kullaninca yaa :sinifsinif:

kıalarrrrr nerelerdesiniz
bugün günüm var ve toplantı bende
anlıyacağınız bugün diyet miyet hak getire
ama 1 haftadan sonra olsun dimi
regliyi gr vermeden fakat kiloda almadan atlattım
buna da şükür

cnmm nasılsınn ne güsel kiloo almamışsın bunada şükür canım kiloyu korumakta ayrı bir sorun cnm korumussun ya oda yeterr canımcımmm zemuszemus

ya iksir, yoyo, sultan 82 arkadşlar nerdesiniz hu hu
hiç sesiniz çıkmıyor
sakın diyetten vazgeçmeyin arkadaşlar bekliyoruz sizide

canım diyetten vazgecmıs değilimde o benden vazgeçti sanırım :roflol: bu sefer elma diyetyle kilo veremedm neden bilmiorum 65 in altına bi inemedm delirmemek içten değil ayrıca ekşi elma yiye yiye midemide mahvettim reflü var zaten sürekli ağrı çekiyorum:çok üzgünüm: busefer tatlı ama yeşil elmayla denycem bakalm sonuç ne olcak
gülüm sen kolay verıodun ya noldu sana geçen yaptgmzda baya vermstn bozma moralini takma kafana gidicek insallah hepsi opuyorumnanaktan

canım nasılsın sende dikkat et kendine bende 66 da sabitlendim sinir oluyorum bidaha adet zamnım geldi 4gün sonra adet olucvem onn şişkinliğide var okadar koşuşturmaya kilo düşmedi yaaa nişanda balık etli olucam ama inşallh 4.5 ay sonra düğün var zayıf bi gelin olurum mafoldumbenmafoldumben

amin canım ii dileklerin için inşallh :Saruboceq: benim tek sevindiğin şey arada kaçamak yapsamda enazından kilo almıyorum sabit kalıyor 1ay beyin direndi bu ay kilo vermeye başlarım artık çünkü vücut biraz direniyor önce yaptıgınde 4kilo vermöiştim inşall 2ayda kurtulucam bu kilolardan tabi siznde desteklerinizle cumartesi günü nişan alışverişlerimizi eve geldik sözlümde bana dediki farkındamısın pantalonların arkaları bol olmaya başladı daraltdırsana dedi çok sevindin sanırım benim kilodan düşmüyor ama sirkeli su ve yürüyüş yaptıgım için sıkılaşma oluyor daha önce denediğim abiyelerde 4beden oluyordu şimdi deneğim aniyelerde 2 ve 3 beden arasında değişti demekki sıkılaşma var inşallah önümüzdeki ay kilodada gözle görürlür bi düşme olur :Saruboceq::Saruboceq:

belitim kilo çizelgesine 66 diye eklermisin ben y,ine kilodan düşme oladı. ama vücudum sıkılaşmaya başladı pant arkaları basen bölgeleri faln bolaşmaya başladı hiç pant bukadar iğrenç görünmesinden hoşlanıcam aklıma gelmezdizemuszemus

günaydın kızlarrr
bende katıldım bugün aranıza 61 kiloyla. liste felan varmı malum sayfaların tümünü okuyamadım :ecrin_bebek: beni de eklerseniz sevinirim. sabah kahvaltı sonra tüm gün elma+3 bardak yeşil çay+spor tabikii bakalım sonuç alabilcek miyim ohaoldumsmile azimmmmmmmmmm bebeler hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…