canim dogum kontrol hapini bende kullaniyorum diyete bi zarari yok ama bide su varki bazi dogum kontrol haplari istah aciyo ben 8 yildir kullaniyorum 30 kilo aldim kardesimde yeni basladi hapa oda diyor istahim cok acildi diye bilmiyorum belki herkezde ayni sonuc olmaz senin dugun yakinda galiba mutluluklar dilerima.s.
Selam kızlar.Ben nedendir bilmiuorum iki gündür diyeti biraz bozdum.Şairin dediği gibi BENİ BU HAVALAR MAHFETTİ.Yarından itibaren tekrar başlıyorum.İnşaallah bu sefer güzel gider.5 günde 4 kilo veren arkadaşta tekrar başlıyormuş.İradesine sahip olup devam eden arkadaşları tebrik ediyorum.kaydirigubbakcemile3
canımcım sanırım sabah bi kahvaltı faslı var ancak kahvaltı benim bünyeme ters bi olay olduğu için yapamadım. onun dışında sürekli elma yedimm.ki artık elma görmek istemiyoumlmaz:
ama inş devamı gelecek.. herkese başarılar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
söz veriyorum arkadaşlar sizlere yarından itibaren hiç kaçamaksız diyetime devam ediyorum.zaten geçen bir gaza gelip bütün kıyafetleri yaktım,allahtan pardüsümü yakmadım o gazla.birde kızlar bizim ayın 15leri altın günümüz oluyor,benden kilolu bir arkadaş vardı onlarda gittiler memleketlerine şimdi en kilonu benim,sizce o zamana kadar kilo vere bilirmiyim.:çok üzgünüm:
boşnak güzeline
canımcım öncelikle rabbim iki cihanda mesut eylesin .
doğum kontrol hapı hakkında yazılanlara aynen katılıyorum ben biraz daha uzun süre kullanmak zorunda kaldım.banada selülitler ve 8 kilo bıraktı .bana kalsa kesinlikle kullanma derim.
çok iyi araştır gülüm.inş sende böyle bi etki göstemez
selam arkadaşlar güzel bir pazar günü olur inş hepimiz için bugün tartıya çıktım ve 69.5
2 haftadır oynamıyordu tartı yerinden artık oynamış hamd olsun .galiba inatçı kilolarım inatlarını kırdı.
arkadaşlar şunu anladım ki regl döneminde gr veremiyorsunuz olmuyor vücud kendini resmen korumaya alıyor.69 lu kiloları görmek beni çok rahatlattı .
diyete devam vazgeçmek yok 52 olana kadar inş.,zor ve uzun bir dönem ama olsun .
kaç aydır bu kilolarla gezdim şimdi ise 69.5yani 6,5 kiloyu geride bıraktk.
yalnız bu diyet benim metabolizmayı yavaşlattığını düşünüyorum .bu yüzden farklı bir diyet deneyeceğim daha sağlıklı.
bakalım onda kaç kilo vereceğim
belitimcim canım benim sen nassılsın mutfakta hazırlıklar var galiba allah kolaylık versin
arada kaçamaklar olcak tabi canım oda işin tadı tuzu.
maltepepsi çok güzel kilo vermişsin gülüm devanı gel,r inş.
kıalarrrrr nerelerdesiniz
bugün günüm var ve toplantı bende
anlıyacağınız bugün diyet miyet hak getire
ama 1 haftadan sonra olsun dimi
regliyi gr vermeden fakat kiloda almadan atlattım
buna da şükür
ya iksir, yoyo, sultan 82 arkadşlar nerdesiniz hu hu
hiç sesiniz çıkmıyor
sakın diyetten vazgeçmeyin arkadaşlar bekliyoruz sizide
canım diyetten vazgecmıs değilimde o benden vazgeçti sanırım:roflol: bu sefer elma diyetyle kilo veremedm neden bilmiorum 65 in altına bi inemedm delirmemek içten değil ayrıca ekşi elma yiye yiye midemide mahvettim reflü var zaten sürekli ağrı çekiyorum:çok üzgünüm: busefer tatlı ama yeşil elmayla denycem bakalm sonuç ne olcak
gülüm sen kolay verıodun ya noldu sana geçen yaptgmzda baya vermstn bozma moralini takma kafana gidicek insallah hepsi opuyorumnanaktan
gülcüm bence hiç canını sıkma gülüm inanki okoşuşturmada verirsin .zaten yemek yemeye bile fırsatın olmaz.kıyafet içinsen bolbol gezeceğinden dolayı inş. verirsin .nişanı kafana takma .
inş. 4,5 ayda fıstık gibi olursun yeter ki azmini kaybetme.ve bolbol yürüyüüş canım
inş.gidecek bu kilolar bakhepimiz aynıyız gayret ediyoruz ve veriyoruz.az yada çok.ama gidiyor bi şekilde ben kaç gündür kilo veremiyorum mesela ama olsun inş. birden gidecek bu kilolar inan 1 seneye yakın kendimi altmışlı kilolarda görmedim bu pazt.68 görürsem dünyolar benim olcak inş.
rabbim huzurlu ve mutlu bir yuva kurmanı nasip etsin canım önemli olan o.
kilo dediğin nedir yahu bizim gibi azimli hanımlara kilomu dayanır
inş. sende yazacaksın herhafta şukadar verdim diye eminim
sende bi vermeye başla bırakamazsın daha çok dikkat edersin inş.
arkadaşlar ben sporda yapmak istiyorum nasıl,nerden bulabilirim,acil yardımlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?