slm breskha bende bi dönem bu diyeti yaptım ara vermiştim birsürü şey girdi araya bugün tekrar başladım .her iki saatte 1 elma yiyeceksin zaten 2 değil
slm breskha bende bi dönem bu diyeti yaptım ara vermiştim birsürü şey girdi araya bugün tekrar başladım .her iki saatte 1 elma yiyeceksin zaten 2 değil
tşk. Peki ara verdikten sonra tekrar kilo aldınmı. Yani dikkat edilmediğinde elbette kilo alınır ama bazı diyetlerden sonra kilo alımı daha hızlı oluyor bu da öyle mi diye merak ediyorum
merhaba canım benim bende bu diyeti uyguladım ve çok başarılı oldu yaklaşık 1 buçuk 2 ay önce yapmıştım enson 71 e kadar düştüm ama bugün bi tartıldım tartılmaz olaydım 80 gördüm ve yarını bile beklemicem hemen başlıyorum akşam sadece 1" elma 1 salatalık yicem ölicem ya geçen sene 65 dim sen kaç kilodasın canım beraber yapalım b diyeti
bugünü kaçamakla bitirdim ben ya ofneyse ilk günnn stresine verelim dimii yarın hayırlısı
BU AKŞAM ELMALARIMI ALIYORUM... İNŞALLAH DAYANABİLİRM YARIN DİYETE BAŞLAYACAĞIM. 25 HAZİRANA KADAR EN AZ 4 KİLO VERMEM LAZIM.
EKMEĞİ VE PİLAVI KESEREK YAKLAŞIK 4,5 KİLO VERDİM BAŞLANGIÇTA 63 KİLOYDUM ŞİMDİ 58,7 KİLOYUM. GEÇEN YAZ SARIMSAK ÇAYI İLE 1,5 AYDA 6 KİLO VERMİŞTİM AMA DİKKAT ETMEDİĞİM İÇİN TEKRAR ALDIM. ( MALUM TATİL; AÇIK BÜFE ... :kedi:) BU YIL AYNI HATAYI TEKRARLAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ YAZ SONUNDA HAMİLE KALMAYI PLANLIYORUM ALLAH NASİP EDERSE :CüvCüv:
hayırlısı olsunnn.. benimde kilolarım hamilelikten kalma:)
hayırlı olsun bebeğin :) kaç kilo aldın hamilelik döneminde ?
geçen hafta bir akrabamız doğum yaptı onu gördükten sonra açıkçası doğumdan ve hamilelikten korktumcildi çok bozulmuş tam 15 kilo almış ........
Selam arkadaşlar.
3 gündür elma diyeti yapıyorum ben de. Açlık hissetmiyorum, gayet iyiyim fakat bir sorum olacak. 1-1,5-2 kg. elma yememiz gerekiyor ve elmaları her 2 saatte bir yememiz gerekiyor. E nasıl olacak bu durum? Sabah 10'da yemeye başlasak akşam saat 8'e kadar 6 elma falan eder ki 6 elma da zaten 1 kg'a tekabül ediyor hemen hemen. Ben bu işi çözemedim.
İlk gün 2 saatte 1 elma tamam da diğer günler 2 saatte 1den fazla elma yememiz gerekiyor sanırım. Bi yardımcı olursanız, yanlış birşey yapmak istemiyorum.
Bu arada 3. günüm ve 2 kilo vermişim.
Günde 1 ya da 2 dilim ekmek yiyorum incecik bir dilim peynirle. 2 litre su ve 3 bardak limonlu yeşil çay içiyorum. İlk günün akşamı 3 köfte ve 2 kaşık yoğurt yedim, dayanamayıp.Dün de 1-2 tatlı kaşığı dondurma ve küçük plastik bardakta sıcak çikolata içtim. Bunlara rağmen 2 kilo vermişim. zemuszemus
Cevap için teşekkürler. :)
Yani normalin üstüne çıkıp 10-15 elma yesek yine 2 kiloyu bitiremeyiz ki. 2 kilo yiyen nasıl yiyor acaba, çok merak ettim.Yiyen var mı acaba? :1rolleyes:
Arkadaşım merhaba...Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.Bende 111 kiloyum.Bir ay kadar önce kk ya üye olmuştum fakat birkaçgün sonra bizim internet bağlantısı kesilince tabi benim motivasyonda haliyle sıfırı vurdu.Ama kararlıyım tekrar deniycem.Bazı arkadaşlar 10günde 1 haftada 5-6 kilo vermişler .Seninde üçüncü gününmüş haberlerini bekliyorum.olumunekankayizsmile
şehnazcım ben 61.400 oldum yanlış yazmışsın beni sanırım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?