Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm breskha bende bi dönem bu diyeti yaptım ara vermiştim birsürü şey girdi araya bugün tekrar başladım .her iki saatte 1 elma yiyeceksin zaten 2 değil

tşk. Peki ara verdikten sonra tekrar kilo aldınmı. Yani dikkat edilmediğinde elbette kilo alınır ama bazı diyetlerden sonra kilo alımı daha hızlı oluyor bu da öyle mi diye merak ediyorum

slm breskha bende bi dönem bu diyeti yaptım ara vermiştim birsürü şey girdi araya bugün tekrar başladım .her iki saatte 1 elma yiyeceksin zaten 2 değil

merhaba canım benim bende bu diyeti uyguladım ve çok başarılı oldu yaklaşık 1 buçuk 2 ay önce yapmıştım enson 71 e kadar düştüm ama bugün bi tartıldım tartılmaz olaydım 80 gördüm ve yarını bile beklemicem hemen başlıyorum akşam sadece 1" elma 1 salatalık yicem ölicem ya geçen sene 65 dim sen kaç kilodasın canım beraber yapalım b diyeti

tşk. Peki ara verdikten sonra tekrar kilo aldınmı. Yani dikkat edilmediğinde elbette kilo alınır ama bazı diyetlerden sonra kilo alımı daha hızlı oluyor bu da öyle mi diye merak ediyorum

8 günde 4 kilo vermiştim ben bir kilo aldım sonrasında okadar yediğim haldee benim düşmanın şekerli çay zatenn of ofama bu sefer vermem lazımmmm yaz geldiii

ben bugün tartıldımm 73 görünüyorum ama regl oldum yani asıl sonucu bi hafta sonra görcez artık memnuniyetle umarım kilo veririz hızlıca

bugünü kaçamakla bitirdim ben ya of neyse ilk günnn stresine verelim dimii yarın hayırlısı

BU AKŞAM ELMALARIMI ALIYORUM... İNŞALLAH DAYANABİLİRM YARIN DİYETE BAŞLAYACAĞIM. 25 HAZİRANA KADAR EN AZ 4 KİLO VERMEM LAZIM.
EKMEĞİ VE PİLAVI KESEREK YAKLAŞIK 4,5 KİLO VERDİM BAŞLANGIÇTA 63 KİLOYDUM ŞİMDİ 58,7 KİLOYUM. GEÇEN YAZ SARIMSAK ÇAYI İLE 1,5 AYDA 6 KİLO VERMİŞTİM AMA DİKKAT ETMEDİĞİM İÇİN TEKRAR ALDIM. ( MALUM TATİL; AÇIK BÜFE ... :kedi:) BU YIL AYNI HATAYI TEKRARLAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ YAZ SONUNDA HAMİLE KALMAYI PLANLIYORUM ALLAH NASİP EDERSE :CüvCüv:

hayırlısı olsunnn.. benimde kilolarım hamilelikten kalma:)

hayırlısı olsunnn.. benimde kilolarım hamilelikten kalma:)

hayırlı olsun bebeğin :) kaç kilo aldın hamilelik döneminde ?
geçen hafta bir akrabamız doğum yaptı onu gördükten sonra açıkçası doğumdan ve hamilelikten korktum cildi çok bozulmuş tam 15 kilo almış ........

teşekkürler ben 20 kilo aldımmm hamilelikte ama çoğunlukla yatarak geçti onunda etkisi var çok ilaç kullandım bide ondan korkulcak bişey yok bişekilde verilcek bunlar sadece zor oluyoo işte

Selam arkadaşlar.
3 gündür elma diyeti yapıyorum ben de. Açlık hissetmiyorum, gayet iyiyim fakat bir sorum olacak. 1-1,5-2 kg. elma yememiz gerekiyor ve elmaları her 2 saatte bir yememiz gerekiyor. E nasıl olacak bu durum? Sabah 10'da yemeye başlasak akşam saat 8'e kadar 6 elma falan eder ki 6 elma da zaten 1 kg'a tekabül ediyor hemen hemen. Ben bu işi çözemedim.

İlk gün 2 saatte 1 elma tamam da diğer günler 2 saatte 1den fazla elma yememiz gerekiyor sanırım. Bi yardımcı olursanız, yanlış birşey yapmak istemiyorum.
Bu arada 3. günüm ve 2 kilo vermişim.

Günde 1 ya da 2 dilim ekmek yiyorum incecik bir dilim peynirle. 2 litre su ve 3 bardak limonlu yeşil çay içiyorum. İlk günün akşamı 3 köfte ve 2 kaşık yoğurt yedim, dayanamayıp. Dün de 1-2 tatlı kaşığı dondurma ve küçük plastik bardakta sıcak çikolata içtim. Bunlara rağmen 2 kilo vermişim. zemuszemus

ben hep aynı sayıda yiyorum 5 yada 6 sanırım bi sorun olmuyo zaten uzmanlarda 6 öğünden fazla yememek lazım diyor 2 kilo elma yesek 20 öğün olur:) akşam 8e kadar nekadar yiyebilirsen

Cevap için teşekkürler. :)

Yani normalin üstüne çıkıp 10-15 elma yesek yine 2 kiloyu bitiremeyiz ki. 2 kilo yiyen nasıl yiyor acaba, çok merak ettim. Yiyen var mı acaba? :1rolleyes:

merhaba arkadaşlar
nurancım tekrar gelmişsin nerelerdeydin
denizimde gitmişti hala bir haber yok

yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş gelmişsiniz

yok elma diyetinden başka diytle kilo veremiyorum ilk göz ağrım olduğundanmıdır nedir
diğerleri uğursuzda geliyor
lahana çorbasına başlıyayım dedim üşüttüm daha yeni yeni geçiyor
1 aygibi bir sürem kaldı ve ben 60ın altına düşmeliyim
yarın elmalarıma başlıyorum yalnız regli olucam ama olsun yinede yapıcam

Cevap için teşekkürler. :)

Yani normalin üstüne çıkıp 10-15 elma yesek yine 2 kiloyu bitiremeyiz ki. 2 kilo yiyen nasıl yiyor acaba, çok merak ettim. Yiyen var mı acaba? :1rolleyes:

canım önemli olan kahvaltıdan sonraki zamanlarda aç kalmamak ve bunu elma yiyerek yapmak
aç kalmayacak kadar ye yeter

hadi gel bekliyorum
bak bende tekrar başladımkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar
kalktım ve şimdi mis gibi türk kahvemi yudumluyorum
kahvaltıyı sevmediğim için biraz geciktiriyorum
bugün tatil uykumuda aldım biraz spor yapıcam

şehnazcım ben 61.400 oldum yanlış yazmışsın beni sanırım opuyorumnanaktan

aa aaahhh nerde kaldı bu günler =( benimde en etkili diyetimdi elma diyeti. En kısa sürede ve orantılı kilo verdiğim tek diyetim..
şimdi yine 65 oldum ((((
yarın yine başlıyorumm elma diyetine kararlı bir şekilde, yaza en az 59 kilo ile girmem lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…