Arkadaşlar merhaba,
Ben yeni üye oldum..ama uzun zamandır takip ediyorum sitede yazılanları..Bayagı gaza geldim burda..
Ben 1.53 boyunda ve 79.2 kiloydum..02.06.2010 tarihinde bu elma diyetini yapmaya karar verdim.Çunkü 2 yıl içinde 26 kilo aldım..
( 4 gundur bu diyeti yapıyorum..Hatta reglimin ilk gunu basladım..ertelemenin hevesimi kıracagını dusundum..ılk gun tam olarak elma diyeti sayılmazdı cunkü yedim..ama cok azmiktarlarda ve dikkatlice..ikinci gun sabah kalkıp bir bardak su içip cıktım evden..yarım saat sonra şirketteydim ve kahvaltımı yaptım..tost yapma sansım yok iş yerinde..3 dilim kepek ekmeği yedim..az peynir,bir lokmalık olacak sekilde ekmegime bal ve tereyağı sürdüm..Çayı zaten sekersiz içerim ..arada kahvaltımı 8 de yaptım..saat 10 gibi bir elma yedim..yesil ve hafif ekşimsi..saat 12 de 2-3 kaşık çorba ve cok az tavuk sinitsel yedim..yanında cok az salatayla..saat 4 gibi bir elma daha yedim..aksamda köfte yedim ama 2 tane..rokayla falan..bunun yanı sıra 3 lt su ve 2 bardak yeşil çay içtim..ılk gun elma diyetine pek uymadı ama rahattım..hafiftim yani..
2 gun
sabah kalktım ılık suya (oda ısısında yani) elma sirkesi koydum bir yemek kaşığı..onu içtim..bir bardak az yaglı süt ve bir tane almalı turta yedim..(Sabah kahvaltısında ne yaediğinin cok onemli olmadıgını düşünüyorum çünkü her halıkarda eritirsin) sonra her iki saatte bir elma..yine yeşil ve hafif ekşimsi:) 2 bardak yeşil çay 3 lt su ..Hatta aksam sütlü nescafe bile içtim..tabi sekersiz..birde koşu bandında 20 dk tempolu yürüyüş yaptım..felaket terletiyor..
3 gun
sabah kahvaltımı az yaglı paynir,2 zeytin,1 haslanmıs yumurta,domates-salatalık ve 1 dilim beyaz ekmekle tamamladım..sonrası aynı her iki saatte bir elma..3 lt su ..yeşil çay içemedim..evde üşeniyorum..iş yerinde daha kolay oluyo..yine koşu bandında 20 dk.yürüyüş yaptım
4 gun
sabah kahvaltımı az yaglı paynir,2 zeytin,1 haslanmıs yumurta,domates-salatalık ve 1 dilim beyaz ekmekle tamamladım yine ..sonrası aynı her iki saatte bir elma..3 lt su ..yeşil çay içemedim yine:)) koşu bandında 25 dk.yürüyüş yaptım
Size bu 4 gun boyunca neler yaptıgımı anlattım..diyeceksinizki ee, sonuc kilo verdin mi???
Evet arkadaşlar kilo verdim..artık tartıda 79 ları degil 75 leri goruyorum :)))4 kilo vermişim..ıstikrarlı bir sekilde devam ediyorum..2 hafta hiç ara vermeden devam edicem..bakalım 2 hafta sonra durum ne olacak..eger guzel kilo verirsem devam ederim..1 ay'a tamamlarım..sonra da dengeli beslenmeye gecerim..Bu arada be diyetisyene de gittim ama verdği diyeti yapmadım..cunku devlet hastanesindeki diyetisyen hiç ilgilenmedi..sogudum..
ama elma diyetiyle veriyorum..ve tam olarak istedigim kadar verince dengeli bveslenicem..Eski kiloma kavuşmak istiyorum..:))Eger yapacaksanız cok irade gerekiyo..ben istikrarlı bir şekilde gidiyorum..sonucları yazarım..dostca kalın...