enger seni tebrik ederim
saol canım..yanlız eklemeyi unuttum..ben sabahları ılık suyun içine bir çarba kaşığı kadar elma sirkesi atıp içiyorum..aç karnına yudum yudum..oda işe yarıyo sanırım..
arkadaşlar bişey sormak istiyorum yaa arada eti form yesek bişey olurmuuu acababilmiyorumkismile
ben ilk yaptığımda 8 günde 4 kilo vermiştim. arada çok acıkırsam diet yoğurtla altın başak bisküvisi var diet ondan 2 3 tane yiyordum hemde doyurucu ve yoğurt yağ yakımına yardımcı oluyormuş
arkadaşlar bişey sormak istiyorum yaa arada eti form yesek bişey olurmuuu acababilmiyorumkismile
Ecrin87,canım valla dürüst olmak gerekirse bir tane ye..sonucta elmada bulunan asit gun boyu midede ..arada bastırsın diye 1-2 tane eti form ye..ben de yiyorum bazen ..genelde akşama tekabul ediyo ama olsun..kendime ceza olarak gunde 20-25 dk olan yürüyüşümü 45 dk.cıkarıyorum.yediğim şeye bağlı olarak ama..mesela az önce küçük bir tabak puding yedim :klava: öyle güzel geldi ki gözüme..Ahh anne ahhh :sinifsinif: onun cezası tam 60 dk.tempolu yürüyüş ve 30 tam mekik ve 50 sopa hareketi..birazdan başlıycam koşmaya akannehir Hem ilk sayfada bu diyeti paylaşan arkadaş yazmış ya..Onun arkadaşı elmaların yanına bir dilim kepek ekmeği yiyormuş yavaş yavaş..öyle vermiş ayda 19 kiloyu boshayallersmile valla ben de vercem..acayip gaza geldim,bu sefer..bugune kadar hiç diyet yapmamış biri olarak ben yapabiliyorsam herkes yapar valla hayli hayli..kaydirigubbakcemile5 herkese bol sans arkadaslar..kurtulcaz kilolardan.. bayanssulusmile Bu arada karar verdim cumaya kadar tartılmıycam..cuma gunu sonucları yazarım yine ..simdilik 74'üm.5 günde 5 kilo :teytey:
günaydın kızlar bende başladım bu gün birazdan yumurtamı haşlıycam enger aynen hayatım bende cumaya kadar tartılmıcam beraber tartılalım bende şuanda 76 yım
Tamam canım beraber tartılalım..her dakka tartılmak zaten moral bozabiliyo..Sabah kalkar kalkmaz tartılmak en iyisi..Ben cuma gunu tartılacam ve yazıcam..bende suan 75.5 'im ..dün digital tartıda tardıldım..Yanlız bir sey sorcam kızlar yaa ben evde digitalde tartılınca 75.5 geldim..iş yerinde normal tartı var ona cıktım dun 74 geldim..anlamadım gitti.halbuki daha önce diyete baslamadan önce ikisi de 79 gösteriyodu.. fisfisfis
birbirimizden destek alalım..valla ben buraya girmeden motive olamıyorum..sizi seviyorum kızlarrr :kedi: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?