Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar bende bugun başlıyorum elma diyeti kılom 62 6 kılo fazlam var inş.veririm hadı hayırlııs olsun :)

turkbayragi
saol canım..yanlız eklemeyi unuttum..ben sabahları ılık suyun içine bir çarba kaşığı kadar elma sirkesi atıp içiyorum..aç karnına yudum yudum..oda işe yarıyo sanırım..

arkadaşım tebrik ederim seni bende aynen geçen hafta 81 ri gördüm elma diyeti degilde azalttım yemekleri şimdi 76 kiloyom file 26 canım sende bizimle aynısın valla sizleri okuyunca acayip motive oldum bende yarın elma diyetine başlıcam tam anlamıyla uyucam nekadar güzel bir ay öncesine kadar 71 dim aşırı hızlı alıp hızlı veren bi bünyem var napıcam bilmiyorum bogazımı tutmam lazım ama herzaman da olmuyo bu arada boyum 160

enger tebrikkkkkkkk ederim valla helal olsun gaza geldim şimdi :) ben bu elma diyetine aylardır başlıcam diip bi iki gün yapıp bırakıyorum çünküüü işyerimdeki arkadaşlar ısrarla ye ye ye diolar bak rengin soldu yok bilmem hasta oldun halden düştün diip moralimi bozuyolar eee bide çikolata alıyolar bende çikolataya dayanamıyorum haliyle diyet miyet kalmıyo ama bu defa kararlıyım.....sbah bol yeşillikli bi kahvaltı yaptım işyerime geldiğimde 1,5 lt su içtim :) birazdan yeşil çayımıda yudumlıcam :) bu defa vazgeçmicem ama inşallah işe yarar :)

olumunekankayizsmile slmmm kızlarr uzunn zamandırr yoktumm we diyetimede dewam edemedim fakat kilomda bi degişiklik yok bu kosturmaca we kargasa arasında almadımm sanırım 74.5 kilodayım we almamama çok sewiniyorumm
nurhan hoşgeldinn canımm bebeşin nasıll opuyorumnanaktan

belitimmm senide çok özledimm canımmmmm.... olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kızlar merhabaaa...
ben de nisan ayı başında 68 ile başlamıştım, şu an 64 üm.
tabi listeyi tam olarak yapmadım, son bir aydır da 3 gün düzenli yürüyorum.
ama bundan daha fazla inemiyorum. burda sabitlendim gibi bir şey.
baya bir incelme ve sıkılaşma hissediyorum ama göbeğim ve sırtımdaki sarkıklar
gitmiyor. o yüzden artık liposuction yaptırmaya karar verdim.
önümüzdeki hafta büyük ihtimal olacağım. ama tabi sonrasında diyet ve spora devam.
hepinize kolay gelsin.
belitim senin son durumun ne oldu canım okuyamadım ben burayı son zamanlar da düzenli olarak inşallah iyisindir ve verdin o son kiloları da...

Öncelikle hepinize tesekkur ederim kızlar..opuyorumnanaktan Valla hersey karar vermekle başlıyor..sonrası tartıdaki hafiliğin verdiği gaz diyeyim..simdi mekik falanda cekmeye basladım..göbüş sarkmasın :) valla hayırlısıyla su kilolarımdan bir kurtalayım baska birsey istemiyorum.Sayenizde olacak valla.ben bu siteye girip yazılanları okumasaydım,burdaki samimiyete inanmasaydım yapamazdım..TEŞEKKÜR EDERıM..Sizi seviyorum..Şeniz..Yanınızdakilere ben diyet yapıyorum deyince inadına yanınızda birşeyler yiyolar..burda öyle değil ama destek olunuyo...
bu arada bugun 2 tane kayısı yedim öglen..Birde bir ek daha : ben hafif hazımsızlık cekiyordum bu diyete basladıgımdan beri,gecenlerde elma sirkesi+bal+su karışımını duydum..normalde sabahları bal koymadan içiyordum bu karışımı ama,bu sabah bal koyarak içtim.Bir de dün gece yatmadan..Bu sabah benim bagırsaklar günlerden sonra ilk defa hareketlendi...Bunu da paylaşmak istedim..Sonuçta gunlerce katı bir şey yiyoruz..bu rahatlatıyo..baslayacaksanız elma diyetine siz de yapın derim.yatmadan önce ve sabah kalkınca...Kocaman öpüldünüz..

arkadaşlar bişey sormak istiyorum yaa arada eti form yesek bişey olurmuuu acababilmiyorumkismile

selamlar herkese annem seni gördüğüme sevindim ben de bikaç gündür dikkat ediyorum yediklerime ama kiloda oynama yok 72de takılı kaldım.tam anlamıyla tekrar yapayım şu dieti diyorum o gücü bulamıyorum şuan kendimde bi motive olsam başlasam of ya nasıl mayo giycem ben

arkadaşlar bişey sormak istiyorum yaa arada eti form yesek bişey olurmuuu acababilmiyorumkismile

ben ilk yaptığımda 8 günde 4 kilo vermiştim. arada çok acıkırsam diet yoğurtla altın başak bisküvisi var diet ondan 2 3 tane yiyordum hemde doyurucu ve yoğurt yağ yakımına yardımcı oluyormuş

ben ilk yaptığımda 8 günde 4 kilo vermiştim. arada çok acıkırsam diet yoğurtla altın başak bisküvisi var diet ondan 2 3 tane yiyordum hemde doyurucu ve yoğurt yağ yakımına yardımcı oluyormuş

bilgi için teşekkürler canı benım sagol bende yogurt alayım bakalım nasıl olcak keşke 6 günde 3-4 kılo versem cok süper olcak

Ecrin87,canım valla dürüst olmak gerekirse bir tane ye..sonucta elmada bulunan asit gun boyu midede ..arada bastırsın diye 1-2 tane eti form ye..ben de yiyorum bazen ..genelde akşama tekabul ediyo ama olsun..kendime ceza olarak gunde 20-25 dk olan yürüyüşümü 45 dk.cıkarıyorum.yediğim şeye bağlı olarak ama..mesela az önce küçük bir tabak puding yedim : klava: öyle güzel geldi ki gözüme..Ahh anne ahhh :sinifsinif: onun cezası tam 60 dk.tempolu yürüyüş ve 30 tam mekik ve 50 sopa hareketi..birazdan başlıycam koşmaya akannehir Hem ilk sayfada bu diyeti paylaşan arkadaş yazmış ya..Onun arkadaşı elmaların yanına bir dilim kepek ekmeği yiyormuş yavaş yavaş..öyle vermiş ayda 19 kiloyu boshayallersmile valla ben de vercem..acayip gaza geldim,bu sefer..bugune kadar hiç diyet yapmamış biri olarak ben yapabiliyorsam herkes yapar valla hayli hayli..kaydirigubbakcemile5 herkese bol sans arkadaslar..kurtulcaz kilolardan.. bayanssulusmile Bu arada karar verdim cumaya kadar tartılmıycam..cuma gunu sonucları yazarım yine ..simdilik 74'üm.5 günde 5 kilo :teytey:

ha bu günde olmadı,gine başaramadım .Gün geçtikçe kilo aldığımı biliyorum,kendimi toplamam lazım.sizler çok güzel gidiyorsunuz.

günaydın kızlar bende başladım bu gün birazdan yumurtamı haşlıycam enger aynen hayatım bende cumaya kadar tartılmıcam beraber tartılalım bende şuanda 76 yım

sayeden bak bende gaza geldım heee :) evet canım spor yapmak lazım zayıflamak lazım yaz gelıyorrr :) bende arada kacırıyorum eti form falan yiyorum iştee ama yememey çalıscam inş.günde 2lıtrede su.ben pko hastasıyım bu yüzden kılo veremıyorum gercı cok kılom yok evlenmeden once 52-53 kıloydum şimdi ise 64 kılo oldum ama 5günde 5 kılo diyetıyle 2si gitti :) 62 bu diyete başladım bakalım kaç kılo gitcek gercı 62 göztermıyorum ama gtöbek varrr iştee tedavıyee başlayana kadar 56 falan olmam lazım

günaydın kızlar bende başladım bu gün birazdan yumurtamı haşlıycam enger aynen hayatım bende cumaya kadar tartılmıcam beraber tartılalım bende şuanda 76 yım

Tamam canım beraber tartılalım..her dakka tartılmak zaten moral bozabiliyo..Sabah kalkar kalkmaz tartılmak en iyisi..Ben cuma gunu tartılacam ve yazıcam..bende suan 75.5 'im ..dün digital tartıda tardıldım..Yanlız bir sey sorcam kızlar yaa ben evde digitalde tartılınca 75.5 geldim..iş yerinde normal tartı var ona cıktım dun 74 geldim..anlamadım gitti.halbuki daha önce diyete baslamadan önce ikisi de 79 gösteriyodu.. fisfisfis
birbirimizden destek alalım..valla ben buraya girmeden motive olamıyorum..sizi seviyorum kızlarrr :kedi: a.s.

aynen hayatım bende buraya girdikçe motive oluyorum birbirimize destek olalım ve bu kilolardan kurtulalım 76kiloyum inşallah cumaya kadar 74 olurum hayırlısı artık turkbayragi

Merhaba arkadaslar :kedi:

Bu diyeti bi arkadasimdan duymustum ama o sira baska bi diyet uyguladigim icin pek kulak asmamistim.
Simdi diger diyetle daha fazla veremeyince bu aklima geldi ve ilk yorumlari pazar günü okumaya basladim.
Pazar günü basladigim elma diyetiyle tam 2.100 kg verdim ama bugün regl oldugum icin bi kase corba yedim ardindan hemen pisman oldum senağlama
Neyse yatana kadar bisey yemem artik sırnaşık şey

Ben aslinda listeye tam uyuyorum hic bisey yemiyorum sadece yesil eksi elma bol su ve yesil cay iciyorum ki yesil cayi icmekle cok zorlaniyorum ama neyse
Ben cok cabuk kilo veren bi insan oldugum icin ilk günden sonra migdemin kücüldügünü hissettim ve bu diyeti 7 hafta sonra gidecegim Türkiyeye kadar sürdürmeye kararliyim.Yalniz ben yazildigi gibi 1, 2 veya 3 kg elma yemiyorum yiyebildigim kadar yiyorum 20.00 den sonra oldugunda 1-2 elma daha yiyorum eger ki cok ac olursam.
Yiyemedigim elmalarin yerini suyla dolduruyorum ve ilk okudugum yorumlara baktigimda ordaki arkadaslarla ayni kiloyu verdigimi görünce cok sevindim yani eksik fazla fark etmiyor bende yeterki listenin disinda bi yiyecek yememek gerek yerimseniben

Bu diyeti hala yapanlar varmi bilmiyorum ama baslayanlara basarilar.Baslamayanlara da tavsiye ederim yerimseniben

Hayirli günler canlarim turkbayragi

merhaba ben imge dün başladım bende sizler gibi diyete bundan öncesinde isveç diyeti yaptım 3 4 kilo verdim ama sonuçtam çok menmun olamadım umarm bu diyet işe yarayacak.hepinize kolay gelsinnn kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…