Merhaba arkadaslar :kedi:
Bu diyeti bi arkadasimdan duymustum ama o sira baska bi diyet uyguladigim icin pek kulak asmamistim.
Simdi diger diyetle daha fazla veremeyince bu aklima geldi ve ilk yorumlari pazar günü okumaya basladim.
Pazar günü basladigim elma diyetiyle tam 2.100 kg verdim ama bugün regl oldugum icin bi kase corba yedim ardindan hemen pisman oldum senağlama
Neyse yatana kadar bisey yemem artik sırnaşık şey
Ben aslinda listeye tam uyuyorum hic bisey yemiyorum sadece yesil eksi elma bol su ve yesil cay iciyorum ki yesil cayi icmekle cok zorlaniyorum ama neyse
Ben cok cabuk kilo veren bi insan oldugum icin ilk günden sonra migdemin kücüldügünü hissettim ve bu diyeti 7 hafta sonra gidecegim Türkiyeye kadar sürdürmeye kararliyim.Yalniz ben yazildigi gibi 1, 2 veya 3 kg elma yemiyorum yiyebildigim kadar yiyorum 20.00 den sonra oldugunda 1-2 elma daha yiyorum eger ki cok ac olursam.
Yiyemedigim elmalarin yerini suyla dolduruyorum ve ilk okudugum yorumlara baktigimda ordaki arkadaslarla ayni kiloyu verdigimi görünce cok sevindim yani eksik fazla fark etmiyor bende yeterki listenin disinda bi yiyecek yememek gerek yerimseniben
Bu diyeti hala yapanlar varmi bilmiyorum ama baslayanlara basarilar.Baslamayanlara da tavsiye ederim yerimseniben
Hayirli günler canlarim turkbayragi
arkadaşlar bugün tartıldım 57 geliyorum yalnız karnım çok ağrıyo nedeni ne olabilir sizce,kabızlıkmı bilemedim ne kullansam ağrım geçer tuvalete çıkamıyorum 2 gündür lütfen bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin bu konuda:çok üzgünüm:
arkadaşlar bugün tartıldım 57 geliyorum yalnız karnım çok ağrıyo nedeni ne olabilir sizce,kabızlıkmı bilemedim ne kullansam ağrım geçer tuvalete çıkamıyorum 2 gündür lütfen bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin bu konuda:çok üzgünüm:
bişey daha sorcaktım sizlere ama unuttum gün boyunca ben en fazla 5-6 tane elma yiyebilyorum fazlasını işten fırsat bulup yiyemyorum 1 kilo 6 tneye 2 kilo elma yaklaşık 12 taneye denk geliyo fazla yiyemediğim için kilo veremezmiyim sizce
olumunekankayizsmile slmmm kızlarr uzunn zamandırr yoktumm we diyetimede dewam edemedim fakat kilomda bi degişiklik yok bu kosturmaca we kargasa arasında almadımm sanırım 74.5 kilodayım we almamama çok sewiniyorumm
nurhan hoşgeldinn canımm bebeşin nasıll opuyorumnanaktan
belitimmm senide çok özledimm canımmmmm.... olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
belitim neye bir ay kaldı hayırlı bişey sanırım:)
nerdeyse 1ay olacak buraya yazmayanı ben varya ben koca bir aptalım 75 tartıda gören ben tekrar 79 çıktım kendime ne desem az fayda etmez kendimi toparlayıp tekrar başlamalıyım,biliyorum ama bir türlü olmuyor.kızlar sizler nerelerdesiniz neler yaptınız belitim sende yoksun hadi geri dön.
canım meraba.taşındım bisürü şey oldu işte tekrar geldim yavaş yavaş devam edicem....seni tebrik ediyorum 65 kilo süpersin .ben aralarda elma yiyorum sadece az yemeye çalışıyorum bakalım nasıl olacakk
kızlar merhabaaa...
ben de nisan ayı başında 68 ile başlamıştım, şu an 64 üm.
tabi listeyi tam olarak yapmadım, son bir aydır da 3 gün düzenli yürüyorum.
ama bundan daha fazla inemiyorum. burda sabitlendim gibi bir şey.
baya bir incelme ve sıkılaşma hissediyorum ama göbeğim ve sırtımdaki sarkıklar
gitmiyor. o yüzden artık liposuction yaptırmaya karar verdim.
önümüzdeki hafta büyük ihtimal olacağım. ama tabi sonrasında diyet ve spora devam.
hepinize kolay gelsin.
belitim senin son durumun ne oldu canım okuyamadım ben burayı son zamanlar da düzenli olarak inşallah iyisindir ve verdin o son kiloları da...
bu arada biraz sonradan odu ama
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum
inanın çok güzel bir diyet seçmişsiniz kendinize
ya geçen yıl bu topiğin hızına yetişilmezdi bi günde sayfalar abartısız 15-20 sayfa giderdi şimdi nie böle kimse girmiyor anlamadım gitti :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?