Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende daha almadım ender saraçın metabolizma hızlandırıcı cay die yazıldıgında cıkıor bende aktardan gidip alıcam bugun yada yarın mate cayı falan var içinde

başlangıç kilom 66,7 kızlar ilk olarak 55 sonra 53 opuyorumnanaktan

sporumu yaptım 1 saat elmamı yedim şimdi yeşil cayımı aldım keyif yapıyorum. zor geciyor kolay deil tabii elma yemek sadece ama sonu güzel olucak umarımmmmm:)

ya bn 16 yaşındayım bunu yapsam zararı olr mu ? ayrıca elma bulamadım pazarda :teytey: ve 1 kilo elma 1 gün için fazla değil mi 4-5 elma olsa olur mu ayrıca 1 kilo elma ne kadar gelio onu da blmiorm :roflol:

Cizelge yapmak icin ayri bi link var ama 100 ve üzeri yorum yapmadigim icin link yollayamiyorum maalesef :çok üzgünüm: ama isteyenler bana mesaj atabilirler bende size ordan gönderirim insallah

Bu arada benim baslangic kilom da 95,4 :çok üzgünüm:

Bu arada arkadasin biri metabolizma hizlandiran cay var demis o nasil oluyor ya bide bizim burda da olurmu acaba ? eger varsa hic durmam bu igrenc yesil cayi icecegim yerde onu icerim

sporumu yaptım 1 saat elmamı yedim şimdi yeşil cayımı aldım keyif yapıyorum. zor geciyor kolay deil tabii elma yemek sadece ama sonu güzel olucak umarımmmmm:)

insallah canim olumunekankayizsmile
insallah hepimiz böylece ideal kilomuza kavusuruz sonra herkesi catlatiriz ohhhhh

arkadaslar sabah kahvaltımı yaptım yeşil cayımı içtim şimdi elmamı da yicem aksamuzeri de spora gidicem allah guc verirse cunku halsizlik var yok deil tabii..

anne adayları bence yapmasın. besin eksikliği sutun azalmasına neden olabilir. en iyisi herseyden azar azar yemek..

ya arkadaslar hala reglim inanabiliyormusunuz normalde 5 günde kurtulurdum ama bugün 1 hafta oldu ve hala birakmadi pesimi...bundan dolayi kilo da veremiyorum...ki emin degilim ondan olup olmadigimi morelim cok bozuk kilo gitmeyince buzdolabina saldirasim geliyor ama sabrediyorum...cok cabuk pes eden birisiyimdir ve bu diyete hic bi diyete baglanmadigim kadar baglandim ama suanki durum berbat her sabah tartiya cikiyorum ve orda sadece 100 gramlik bi azalma var resmen aglayacak durumdayim eger regl oldugumdan dolayi degilse bu durum tamamen birakayim o zaman bos yere ac kaliyorum sonucta...

ay morelim cok bozuk ya mafoldumben

bozma moralini hem regl hemde sıcak hava vucudunda ödeme neden olmus olabilir. yakında biticek nasıl olsa o yuzden sımsıkı sarıl bırakma bu rejimi:)

CADIARZU
slm anjali. kilo verememen regl dönemine bağlı olabilir. regl şişliği ile ilgili bir kaç farklı yazı okudum. seni motive edecek olanı doğru kabul etmelisin bence.
* Reglin ikinci gününe kadar yapılan tartılarda ibre 1.5 kilo fazlasını gösterebiliyor.İkinci günden sonra vücut tuttuğu suyu bıraktığında şişlik de sona eriyor.
* Reglden 4 gün önce ve bittikten 4 gün sonraya kadar kilo vermenin durduğudu görülmüştür.
tabi kilo veremenin tek sebebi regl dönemi değil. ağır diyetler yapıp metabolizmanın yavaşlamısı da kilo vermeyi durdurur.
ama artık benimde canıma tak etti. :roflol:ister su gitsin ister yağ artık incecik olmak istiyorum. şişmanlık yüzünden her şeyi ertelemekten bıktım. umarım sende reglinden sonra tekrar kilo vermeye başlarsın.

bozma moralini hem regl hemde sıcak hava vucudunda ödeme neden olmus olabilir. yakında biticek nasıl olsa o yuzden sımsıkı sarıl bırakma bu rejimi:)

sagol canim olumunekankayizsmile
zaten birakmam gecen pazar basladim yani bundan bi hafta önce ve sadece 4 kilo verdim ilk yorumlara baktigimda onlarin 5-6 kilo verdigini görünce morelim bozuldu iste

bide bende söyle bisey var yesil cay icemiyorum yani iciyorum ama denildigi gibi 4-5 bardak degil günde en fazla 2 bardak icebiliyorum
ve elmalar iki saate yenilecekmis ya ben bazen üc saate bi yiyorum ve yazildigi gibi 1,2 veya 3 kilo yemiyorum cünki sisiyorum resmen daha fazla almayinca migde bende zorlamiyorum
acaba bundan mi kaynaklaniyor ?

canimmm cok sagol olumunekankayizsmile
insallah burda yazili oldugu gibi sadece regl oldugumdan kaynaklaniyordur yoksa ölürüm yaaa mafoldumben tamda alismistim planlar kurdum Türkiyeye gidene kadar en az 20 kilo verip gidecektim ama 1 haftada anca 4 kilo verdim (digerleri gibi 5-6 degil) ama suan hic bisey gitmiyor resmen acliktan migdem agriyor uyuyamiyorum ama gram eksilmiyor ya

sorma canim ya hele ben ah bu kilolar neden var ki ben hep sismandim tabi cocuklugum haric o zamanda cok zayifmisim 6 yasina kadar ama sonra olanlar oldu gittikce sistim simdide nasil vericem diye cabalara düstüm

son 6 haftam kaldi Türkiyeye gidene kadar sizce ne kadar verebilirim ?

arkadaşlar belki beni hatırlamışsınızdır bende bu diyet işe yaramadı kilo veremiyorum siz ne yapıyoyorsunuz da 5 6 kilo verebiliyosunuz lütfen bana sabahtan akşama kadar neler yiyip içtiğinizi yazarmısınız,birde ben yeşil çayı sallama içiyorum başka kilo vermek için yaptığınız neler var lütfen yazarmısınız

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmıyodum .. bi başladım bi bıraktım diyetimi yani beceremedim ama bu sefer kararlıyım sizlerinde desteği ile inşallah vermek istiyorum şuan 78,5 kiloyum en azından bi 10 kilo vermem şart . herkese bol şanslar

tatlım haftada 4 kilo vermek büyük başarı bence. hihoyyyt20 kilo fazlam var demişsin haftada en kötü ihtimalle 2 kilo verirsin(bir şey yemiyoruz çünkü) bu da 6 haftada 12 kilo eder bir de her şey yolunda giderse 4-5 kilo verirsen hedefinin altına bile düşersin. pes etmezsen türkiyeye gelince herkes sendeki güzelliği farkedecektir bence.kaydirigubbakcemile2(bu zaman diliminde tekrar söylüyorum 4 kilo! metabolizmana şükretmelisin bence, 6 kilo verenler senden daha kiloludur kilo arttıkça verdiğin sayıda artar çünkü)
sen kaç kiloyken bir haftada 4 kilo verdin canım yazarsan sevinirimCADIARZU

evet bencede büyük basari hele bana göre ama ne biliyim yorumlarda bazilari haftada 5-6 kilo vermisler ben cok geride kaldim gibi geldi bana :kedi:
20 degil tam 40 kilo fazlam var ama 20 kiloyu Türkiyeye gidene kadar anca veririm herhalde mafoldumben
insallah canim ya cok sagol gercekten insallah sasiracaklardir cünki annem ve babam bir hafta önce kadar gittiler diger akrabalardan cok onlari sasirtmak istiyorum en cokta annemi telefonda zayifladinmi diye sorunca 5 kilo verdigim halde hayir diyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gidince görsün diye ama insallah dedigin gibi olurda hedefime ulasirsam o zaman benden daha mutlusu olamaz inan yerimseniben

canim ben 06.06.2010 tarihinde basladim simdiye kadar 5 kilom gitti cok az 10 günde 6 kilo digerleri 7 günde vermis ben 10 günde verdim ki regl oldugum icinmi acaba veremiyorum cünki ilk gün tartiya ciktigimda tam 1.200 kg vermistim yani digerleri gibi ama sonra regl oldum felan filan iste

sen kac kilosun canim ? sende nasil gidiyor diyet opuyorumnanaktan
bu arada destegin icin cok tesekkür ederim canim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…