sporumu yaptım 1 saat elmamı yedim şimdi yeşil cayımı aldım keyif yapıyorum. zor geciyor kolay deil tabii elma yemek sadece ama sonu güzel olucak umarımmmmm:)
ya arkadaslar hala reglim inanabiliyormusunuz normalde 5 günde kurtulurdum ama bugün 1 hafta oldu ve hala birakmadi pesimi...bundan dolayi kilo da veremiyorum...ki emin degilim ondan olup olmadigimi morelim cok bozuk kilo gitmeyince buzdolabina saldirasim geliyor ama sabrediyorum...cok cabuk pes eden birisiyimdir ve bu diyete hic bi diyete baglanmadigim kadar baglandim ama suanki durum berbat her sabah tartiya cikiyorum ve orda sadece 100 gramlik bi azalma var resmen aglayacak durumdayim eger regl oldugumdan dolayi degilse bu durum tamamen birakayim o zaman bos yere ac kaliyorum sonucta...
ay morelim cok bozuk ya mafoldumben
bozma moralini hem regl hemde sıcak hava vucudunda ödeme neden olmus olabilir. yakında biticek nasıl olsa o yuzden sımsıkı sarıl bırakma bu rejimi:)
CADIARZU
slm anjali. kilo verememen regl dönemine bağlı olabilir. regl şişliği ile ilgili bir kaç farklı yazı okudum. seni motive edecek olanı doğru kabul etmelisin bence.
* Reglin ikinci gününe kadar yapılan tartılarda ibre 1.5 kilo fazlasını gösterebiliyor.İkinci günden sonra vücut tuttuğu suyu bıraktığında şişlik de sona eriyor.
* Reglden 4 gün önce ve bittikten 4 gün sonraya kadar kilo vermenin durduğudu görülmüştür.
tabi kilo veremenin tek sebebi regl dönemi değil. ağır diyetler yapıp metabolizmanın yavaşlamısı da kilo vermeyi durdurur.
ama artık benimde canıma tak etti. :roflol:ister su gitsin ister yağ artık incecik olmak istiyorum. şişmanlık yüzünden her şeyi ertelemekten bıktım. umarım sende reglinden sonra tekrar kilo vermeye başlarsın.
canimmm cok sagol olumunekankayizsmile
insallah burda yazili oldugu gibi sadece regl oldugumdan kaynaklaniyordur yoksa ölürüm yaaa mafoldumben tamda alismistim planlar kurdum Türkiyeye gidene kadar en az 20 kilo verip gidecektim ama 1 haftada anca 4 kilo verdim (digerleri gibi 5-6 degil) ama suan hic bisey gitmiyor resmen acliktan migdem agriyor uyuyamiyorum ama gram eksilmiyor ya
sorma canim ya hele ben ah bu kilolar neden var ki ben hep sismandim tabi cocuklugum haric o zamanda cok zayifmisim 6 yasina kadar ama sonra olanlar oldu gittikce sistim simdide nasil vericem diye cabalara düstüm
son 6 haftam kaldi Türkiyeye gidene kadar sizce ne kadar verebilirim ?
tatlım haftada 4 kilo vermek büyük başarı bence. hihoyyyt20 kilo fazlam var demişsin haftada en kötü ihtimalle 2 kilo verirsin(bir şey yemiyoruz çünkü) bu da 6 haftada 12 kilo eder bir de her şey yolunda giderse 4-5 kilo verirsen hedefinin altına bile düşersin. pes etmezsen türkiyeye gelince herkes sendeki güzelliği farkedecektir bence.kaydirigubbakcemile2(bu zaman diliminde tekrar söylüyorum 4 kilo! metabolizmana şükretmelisin bence, 6 kilo verenler senden daha kiloludur kilo arttıkça verdiğin sayıda artar çünkü)
sen kaç kiloyken bir haftada 4 kilo verdin canım yazarsan sevinirimCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?