Günde 2 kilo elma demesek 8 tane deseko zaman daha yenilebilir geliyor bana :) elma çok pahalı 4 TL den 2 kilo elma yersem zaten batarım :)
belitim canım benim aynen bende senin gibiyim başlıyorum hep bişey çıkıyo devam edemiyorun 76 da kaldım enson hayatım msen 12 1 3 kiloyu nekadar zamanda verdin :enbuyukkk::dance:
bende fazla yiyemiyorum canim yani bu diyette hic 2 kilo elma yemedim ki 2 kilo elma zaten 8 tane felan eder herhalde yerimseniben
günde en fazla 6-8 elma yiyebiliyorum ama gecen pazar basladigim halde bugüne kadar sadece 3.300 kg verdim mafoldumben eger böyle giderse Türkiyeye gidene kadar hic veremicem :2: acaba bu durum sadece regl oldugum icin mi sizce ?
Galiba aranizdaki en kilolu benim mafoldumben ve bu yüzden en cok ugrasmasi gereken de ben oluyorum böylece mafoldumben
Neyse hergün 1 kilom gidiyor ya ben ona bakarim yilmak yok ideal kiloma gelemem belki 6 hafta sonra gidecegim Türkiyeye kadar ama baya bi yol almis olur ordaki herkese sasirtmis olurum insallah dua edin kizlar :Saruboceq:
Bu arada bu diyeti yapan kac kisi var suan ? CADIARZU
merhaba arkadaslar bende kilo vermek istiyorum bu rejimde ortalama ne kadar sürede ne hızda kilo veriliyor acaba? cok buyuk rakamlar yazıor burda kimisi kısa sürede 10kilo kimisi 19 kilo vermiş. gercekten bu kadar etkilimi? bunun puf noktaları nedir yani?
eveeeet kesinlikle regli ile ilgilidir
bende o dönemde kilo veremezdim ama bırakmazdım da
bu diyeti yapalım o zaman arkadaslar hadi hep beraber gaza getirelim birbirmizi ihtiyacımız var destek olmaya..ne dersiniz?
kahvaltımı da yaptım 1 dilim ekmek yedim cunku diyet peynirim yoktu evde yaglı peynir oldugu için onunla dengelemeye calıstım zeytinde yemedim peynirden aldım zaten almam gereken kaloriyi.bugun gidip peyniri de halledicem. Bide ben yeşil caya bu kadar yuklenmeyip metabolizma hızlandırıcı cayda içicem. Mesela 2 bardak yeşil çay 2 bardakta metabolizma hızlandırıcı cay. Ne dersiniz?
bende varim kizlar herkes cizelge yapsa da kim hangi kilodan ne kadar vermis nasil zayiflamis görebilelim
ben suan hala regl oldugum icin istedigim kiloyu veremedim ama iki güne kalmaz yeniden kendime gelince kilolar kaldiklari yerden cabucak gidecekler baska yolu yok kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?