Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Günde 2 kilo elma demesek 8 tane desek o zaman daha yenilebilir geliyor bana :) elma çok pahalı 4 TL den 2 kilo elma yersem zaten batarım :)

Günde 2 kilo elma demesek 8 tane desek o zaman daha yenilebilir geliyor bana :) elma çok pahalı 4 TL den 2 kilo elma yersem zaten batarım :)

bende fazla yiyemiyorum canim yani bu diyette hic 2 kilo elma yemedim ki 2 kilo elma zaten 8 tane felan eder herhalde yerimseniben
günde en fazla 6-8 elma yiyebiliyorum ama gecen pazar basladigim halde bugüne kadar sadece 3.300 kg verdim mafoldumben eger böyle giderse Türkiyeye gidene kadar hic veremicem :2: acaba bu durum sadece regl oldugum icin mi sizce ?

belitim canım benim aynen bende senin gibiyim başlıyorum hep bişey çıkıyo devam edemiyorun 76 da kaldım enson hayatım msen 12 1 3 kiloyu nekadar zamanda verdin :enbuyukkk::dance:

canım aradaki duraklamaları saymazsak yaklaşık 2 ayda
ama ben tam uymamıştım yaklaşık bir diyet yapmıştım

eveeeet kesinlikle regli ile ilgilidir
bende o dönemde kilo veremezdim ama bırakmazdım da

bence diğer yandan da şanslısın
çünkü kilosu fazla olan her zaman daha fazla ve hızlı verir
günde 1 kilo çok çok iyi demek ki metebolizman çok hızlı
ayrıca 6 hafta çok uzun bir süre diyete tan uyarsan mucize bile gerçekleştirebilirsin

kısa sürede vermek istiyorsan zor ama diyete tam uyarsan
yani kahvaltı ve geri kalan zamanda da elma
verirsin

eveeeet kesinlikle regli ile ilgilidir
bende o dönemde kilo veremezdim ama bırakmazdım da

canimmmm icime nasil su serptin bi bilsen olumunekankayizsmile
kendimi yiyip bitirdim resmen tamda rejime basladigim hafta regl oldum ya neyse bu ilerleyen haftalarda daha cok kilo vermeme yardimci olur insallah :Saruboceq:

bugün morelim bozuldu kilo veremedim diye yemek yiyordum nerdeyse ama yememeyi basardim sonunda lmaz:

bu diyeti yapalım o zaman arkadaslar hadi hep beraber gaza getirelim birbirmizi ihtiyacımız var destek olmaya..ne dersiniz?

bende varim kizlar herkes cizelge yapsa da kim hangi kilodan ne kadar vermis nasil zayiflamis görebilelim
ben suan hala regl oldugum icin istedigim kiloyu veremedim ama iki güne kalmaz yeniden kendime gelince kilolar kaldiklari yerden cabucak gidecekler baska yolu yok kötükedihüso

sagol belitim canım benim iyi vermişsin valla bende bugün başladım elma diyetine kızlar şu kilo çizelgesi nasıl oluyor bi tarif etsenizdce diyer arkadaşlarla bizde yapsak

merhaba arkadaşlar
evet bugun ilk gunum sabah kalktım 2 bardak ılık suyumu içtim kahvaltımı henuz etmedim biraz gec uyanan birisiyimdir yarım saat sonra kahvaltımı edicem. dun gittim bi surru yeşil elmada aldım. aksam uzeride spora gitmeyi planlıyorum sizlerde mutlaka yarım saat olsun yuruyun eminim cok fark edicek...

ewet aynen bende daha yeni kahvaltı edecem ama artık daha erken kalkmaya başlayacam ya çizelgeyide hazırlıyorum ama kopyalayıp yapıştırınca çıkmıyor anlamadım gitti boshayallersmile ama diyetteyiz hep beraber bırakmaak yok lmaz:

:teytey:
merhaba arkadaşlar 2 gündür bende elma diyetine başladım. bu süre zarfında fazla elma yiyemedim. bunun dışında elma yiyecek ortamda bulunmadığım için metabolizmamın hiçbir şey yemeden yavaşlayacağını düşündüm makarna ve dondurma yiyerek arada bozdum(ama çok az yedim).spor falan yapmadım, açlık hissetmedim,biraz başağrısı yaşadım. bol su içtim çok sevdiğim yeşil çayımı içtim.
73 kiloyla başladım şuan 71 kiloyum.
tabi bu kiloyu her diyetin başında vermek mümkün önemli olan bunun hergün devam etmesi yoksa sadece elma yiyerek yapmak anlamsız olur sadece elma yiyip verdiğim kiloyu diğer diyetlerle de verdiğimi görürsem diyeti kesmeyi ve bildiğim düzende devam etmeyi düşünüyorum. çünkü çok fazla yiyipte birden hiç bir şey yemeyen insanların günde bir kilo vermesi çok normal. vücut bu diyete alıştıktan sonrada aynı sonuçları görmek isterim. sizlere bir hafta sonra sonuçlarımı yazacağım.. görüşmek üzere :dance:

Hanımlar kahvaltıdan sonra elma dışında birşey yemiyor muyuz?bir de kilo çizelgesiyle ilgili yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?(bu arada ilk elmamı yiyorum.)herkese başarılar...

kahvaltımı da yaptım 1 dilim ekmek yedim cunku diyet peynirim yoktu evde yaglı peynir oldugu için onunla dengelemeye calıstım zeytinde yemedim peynirden aldım zaten almam gereken kaloriyi.Bugun gidip peyniri de halledicem. bide ben yeşil caya bu kadar yuklenmeyip metabolizma hızlandırıcı cayda içicem. Mesela 2 bardak yeşil çay 2 bardakta metabolizma hızlandırıcı cay. ne dersiniz?

forever merhaba;metabolizma hızlandırıcı çay demişsin,nasıl olduğunu öğrenebilir miyim?

anjali merhaba,kilo çizelgesini nasıl hazırlıyoruz,biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…