Bende bu Diyete BaşLamayı DüŞünüyorum.diyet HapLarıyLa 20 kilo werdim bunlada weririm inŞ :1closedeyes:
kizlar veremiyorum A´dan Z´ye hepsine uyuyorum ama gitmiyor iki gündür ayni ne yapicam ? 11 günde anca 5 kilom gitti her sabah tartiya cikiyorum ve ayni hayal kirikligiyla iniyorum madem bisey gitmiyor birakiyim o zaman diyorum her defasinda mafoldumben
:içelim:turkbayragi
canım benim olurmu öyleşey sakın bırakma pes etme sen kendini çok hafife alıyorsun 11 günde 5 kilo çok çok iyi kolaymı öyle birden kilo vermek bi otursun o verdigin kilo bi dur bakalım sabret birkaç gün için de tekrar verdigini göreceksin yarın sabah tartılma ertesi gün tartıl ozaman sanada sürpriz olur ah canım ah keşke bende senin gibi olsaydım 10 günde 5 kilo harika olurdu sen 20 kilo vermek istiyosun canım benim aynen bende öyle 20 kilo vermek işstiyorum şimdilik bi 5 kilo versem dahada bişey istemicem boy 160 kilo 75 kendimi igrenç hissediyorum şuanda oruçluyum dünde oruç tuttum yarında oruçluyum 3 günlük bi oruç tutucam mübarek 3 ayların başı hemde kandil diye allah kabul eder inşallah cumartesi günü bu elma diyetine başlıcam sen şuanda elma diyetimi yapıyoırsun elmadiyeti yapıyorsan sabahtan akşama kadar ne yiyorsun yazarmısın
canim cok sagol destegin icin ama ne biliyim suan bu konunun yorumlarini okuyorum ve 186. sayfadayim orda bi arkadas iki haftada 10 kilo verdigini yazmis sok oldum bende cok vermek istiyorum sagligin kilo vermekle benim icin bi önemi yok Türkiyeye gidene kadar 40 günüm kaldi sadece ve ben en az 10 kilo vermek istiyorum cokmu sey istiyorum mafoldumben
bi kac kisi regl oldugundan veremiyorsundur dedi tamam dedim ama vücüdüm degisiyor diyemidir nedir bi türlü kurtulamadim regl dönemimden bugün 9 gün oldu hala bi degisiklik yok
evet canim aslinda 40 kilo fazlaligim var maalesef cünki 95.4 kilolayla basladim ve suan 90.5 kiloyum ama 55 kilo olmak istiyorum fakat türkiyeye gidene kadar o kadarini yapabilecegimi sanmiyorum o yüzden en azindan 20 kilo gitsin istiyorum ama yok mafoldumben
canim keske senin kilon kadar kilo olsa bende yine zayifsin bana bakarak gercekten kac gündür sirf kahvalti yapip tüm gün elma yerine su iceyim belki o zaman bi faydasini görürüm diye düsündüm ama o zaman migde eritecek bisey bulamaz dedim kendi kendime
Allah kabul etsin canim bende cok istiyordum bugün oruc tutmak ama olmuyor maalesef bu arada Kandilin mübarek olsun canim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
evet canim bu diyeti uyguluyorum ilk iki gün cok güzeldi ilk yorumlarda okudugum herkes gibi 2 kilo vermistim iki günde ama sonra regl oldum ve hersey yavasladi mafoldumben
canim ne kadar dogru bilmiyorum ama ben listenin disina kesinlikle cikmiyorum ama tamda listeye uymuyorum yani söyle ki 1, 2 , 3 her neyse kac kiloysa yiyemiyorum o kadar günde en fazla 1 veyq 1.5 elma yiyebiliyorum sonra sisiyorum yerim kalmiyor o yüzden ben tam o 2 veya 2.5 kilo yenilecegi zaman yiyemiyorum ama yiyemediklerimin yerine su iciyorum 3 litre su yerine 4 veya 5 litre iciyorum yesil caya gelince 3 paket yesil cay almistim ama birincisi daha yarisina anca indi igreniyorum yesil caydan günde en fazla 2 bardak icebiliyorum ki iki gündür onu da yapmadim
sabahlari kepek ekmek salataalik domates peynir felan denmis aynisini yiyorum fakat almancada kepek ekmegin ne oldugunu bilmedigim icin etimek´e benzeyen fakat olmayan etimekten daha az kalorisi olan tek dilimi 20 kalori olan kitir ekmek diye geciyor adi ondan yiyorum iki veya üc dilim
aksamlari 8 den sonra eger gercekten acliktan migdeme agri giriyorsa salata yapiyorum az tuzlu yagsiz en güzeli yogurtla oluyor tabi hem yogurt zayiflamaya da yardimci oluyor hemde yagin yerini tutuyor bana göre tabi
iste böyle ama cikmadigim halde veremiyorum iste galiba gidip bi yerden atmaliyim kendimi o zaman hastanelik olur bisey yemek zorunda kalmam belki mafoldumben
HANIMLAR BENI BI CEVAPLAYIN SIZE ZAHMET YAA.. Simdi her gün cesitli miktarda elma yaziyor. Ben bu diyetin 3 günündeyim ve 2 Kilo elmayi yemem mümkün degil migdem almiyor. Ben biraz daha az yesem bu miktarlardan acaba dahami az Kilo veririm, yoksa farketmezmi ? bilen biri varsa cevaplasin lütfen..
HANIMLAR BENI BI CEVAPLAYIN SIZE ZAHMET YAA.. Simdi her gün cesitli miktarda elma yaziyor. Ben bu diyetin 3 günündeyim ve 2 Kilo elmayi yemem mümkün degil migdem almiyor. Ben biraz daha az yesem bu miktarlardan acaba dahami az Kilo veririm, yoksa farketmezmi ? bilen biri varsa cevaplasin lütfen..
Günaydin canlarimm opuyorumnanaktan
bugün kendimi daha iyi hissediyorum sanki vericem bu kilolari eminim morelimi bozmamaya da kararliyim yani insallah
15 dakika önce kahvaltimi yaptim iki dilim kepek ekmek yedim peynirli tabi sonra yarim litre su ictim simdi 2 saat sonra yani 11.30 da elmalarima baslicam insallah sonrasina bakariz yerimseniben
siz neler yaptiniz bakalim ? nasil gidiyor diyet ?
kızlar bende kilo veremiyorum ya,yeşil çayı sallama içiyorum,gökkuşağı sen daha tecrübelisin sanki sen çayı nasıl içiyosun demlememi yoksa sallamamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?