Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Benim bi sorum olucakti. Simdi her gün cesitli miktarda elma yaziyor. Ben bu diyetin 3 günündeyim ve 2 Kilo elmayi yemem mümkün degil migdem almiyor. Ben biraz daha az yesem bu miktarlardan acaba dahami az Kilo veririm, yoksa farketmezmi ? bilen biri varsa cevaplasin lütfen..

zeynepcim hangi hapı kullandın ve ne kadar zaman içinde 20 kilo verdin,20 kilo gerçek bi rakammı lütfen adını yazarmısın

kizlar veremiyorum A´dan Z´ye hepsine uyuyorum ama gitmiyor iki gündür ayni ne yapicam ? 11 günde anca 5 kilom gitti her sabah tartiya cikiyorum ve ayni hayal kirikligiyla iniyorum madem bisey gitmiyor birakiyim o zaman diyorum her defasinda mafoldumben

:içelim:turkbayragi
canım benim olurmu öyleşey sakın bırakma pes etme sen kendini çok hafife alıyorsun 11 günde 5 kilo çok çok iyi kolaymı öyle birden kilo vermek bi otursun o verdigin kilo bi dur bakalım sabret birkaç gün için de tekrar verdigini göreceksin yarın sabah tartılma ertesi gün tartıl ozaman sanada sürpriz olur ah canım ah keşke bende senin gibi olsaydım 10 günde 5 kilo harika olurdu sen 20 kilo vermek istiyosun canım benim aynen bende öyle 20 kilo vermek işstiyorum şimdilik bi 5 kilo versem dahada bişey istemicem boy 160 kilo 75 kendimi igrenç hissediyorum şuanda oruçluyum dünde oruç tuttum yarında oruçluyum 3 günlük bi oruç tutucam mübarek 3 ayların başı hemde kandil diye allah kabul eder inşallah cumartesi günü bu elma diyetine başlıcam sen şuanda elma diyetimi yapıyoırsun elmadiyeti yapıyorsan sabahtan akşama kadar ne yiyorsun yazarmısın

canim cok sagol destegin icin ama ne biliyim suan bu konunun yorumlarini okuyorum ve 186. sayfadayim orda bi arkadas iki haftada 10 kilo verdigini yazmis sok oldum bende cok vermek istiyorum sagligin kilo vermekle benim icin bi önemi yok Türkiyeye gidene kadar 40 günüm kaldi sadece ve ben en az 10 kilo vermek istiyorum cokmu sey istiyorum mafoldumben

bi kac kisi regl oldugundan veremiyorsundur dedi tamam dedim ama vücüdüm degisiyor diyemidir nedir bi türlü kurtulamadim regl dönemimden bugün 9 gün oldu hala bi degisiklik yok
evet canim aslinda 40 kilo fazlaligim var maalesef cünki 95.4 kilolayla basladim ve suan 90.5 kiloyum ama 55 kilo olmak istiyorum fakat türkiyeye gidene kadar o kadarini yapabilecegimi sanmiyorum o yüzden en azindan 20 kilo gitsin istiyorum ama yok mafoldumben

canim keske senin kilon kadar kilo olsa bende yine zayifsin bana bakarak gercekten kac gündür sirf kahvalti yapip tüm gün elma yerine su iceyim belki o zaman bi faydasini görürüm diye düsündüm ama o zaman migde eritecek bisey bulamaz dedim kendi kendime

Allah kabul etsin canim bende cok istiyordum bugün oruc tutmak ama olmuyor maalesef bu arada Kandilin mübarek olsun canim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

evet canim bu diyeti uyguluyorum ilk iki gün cok güzeldi ilk yorumlarda okudugum herkes gibi 2 kilo vermistim iki günde ama sonra regl oldum ve hersey yavasladi mafoldumben

canim ne kadar dogru bilmiyorum ama ben listenin disina kesinlikle cikmiyorum ama tamda listeye uymuyorum yani söyle ki 1, 2 , 3 her neyse kac kiloysa yiyemiyorum o kadar günde en fazla 1 veyq 1.5 elma yiyebiliyorum sonra sisiyorum yerim kalmiyor o yüzden ben tam o 2 veya 2.5 kilo yenilecegi zaman yiyemiyorum ama yiyemediklerimin yerine su iciyorum 3 litre su yerine 4 veya 5 litre iciyorum yesil caya gelince 3 paket yesil cay almistim ama birincisi daha yarisina anca indi igreniyorum yesil caydan günde en fazla 2 bardak icebiliyorum ki iki gündür onu da yapmadim
sabahlari kepek ekmek salataalik domates peynir felan denmis aynisini yiyorum fakat almancada kepek ekmegin ne oldugunu bilmedigim icin etimek´e benzeyen fakat olmayan etimekten daha az kalorisi olan tek dilimi 20 kalori olan kitir ekmek diye geciyor adi ondan yiyorum iki veya üc dilim
aksamlari 8 den sonra eger gercekten acliktan migdeme agri giriyorsa salata yapiyorum az tuzlu yagsiz en güzeli yogurtla oluyor tabi hem yogurt zayiflamaya da yardimci oluyor hemde yagin yerini tutuyor bana göre tabi

iste böyle ama cikmadigim halde veremiyorum iste galiba gidip bi yerden atmaliyim kendimi o zaman hastanelik olur bisey yemek zorunda kalmam belki mafoldumben

anjali canım streste kilo vermeye engel oluyor hepimiz gelgitler yaşıyoruz diyet sürecinde ama kendimizi motive etmeliyiz, biraz sabretmeliyiz. keşke Türkiye'ye daha geç geliyor olsaydınsenağlamaşimdi sende onunda stresi var herkes seni farklı görsün istiyorsun kendini ispatlamak istiyorsun(bende yaşıyorum bunları) acele edip hemen gitsin istiyorsun. ama şöyle dönüp baksak arkamıza o kiloları ne kadar zamanda aldık ne kadar zamanda vermek istiyoruz. bence başaracaksın canım biraz daha sabır sadece bir süre kilo vermen durmuştur bu da normal bir durum en az 3 elma yemeye çalış biraz 15 dk falan da olsa dans et yürüyüş yap tekrar hızlansın. aslında ben aç kalarak yaptığım diyetlerde hiç başarıya ulaşamadım şimdiye kadar. metabolizma yavaşlıyor ve diyet sürecinde yediğim küçük bir lokmacık bile 300-500 grama sebep oluyor. daha çabuk kilo alıyorum ağır diyetin ardından. herşeye rağmen elma diyetine başladım ama evde olamadığım için bıraktım 2 kilo vermiştim 2 günde sonra bırakmak zorunda kaldım çok az beslenmeme rağmen(hiç şeker yağ tüketmem zaten) 600 gram aldım. yarın yine başlayacağım hakkını vermek için bu diyetin. madem burda elma diyeti yaptığımızı söylüyoruz bende herşeyi olduğu gibi yapacağım. bugün sabah uyandım şekersiz siyah çay içtim daha sonra bir elma yedim. ama birazdan tekrar dışarda işim var. bugün bütün işlerim bitiyor yarın kesinlikle tam anlamıyla uyup başlayacağım. size kaç kiloda başladığımı ve hergün sabahtan akşama kadar neler yaptığımı anlatacağım. lütfen sizlerde yazın birbirimize destek olalım. ben işlerimi halletmeye gidiyorum yarın görüşürüz:CüvCüv:

:1ninca:turkbayragilaelaelaelaelae
canım benim sagol allah razı olsun bitanem seninde kandilin mübarek olsun burdaki bütün arkadaşların kandili mübarek olsun

sitres gerçekten kilo verdirmiyor aksine vücutta yag depoluypor dikkat et kilo ver hergün dahada veriyorum de ama sitres yapma

HANIMLAR BENI BI CEVAPLAYIN SIZE ZAHMET YAA.. Simdi her gün cesitli miktarda elma yaziyor. Ben bu diyetin 3 günündeyim ve 2 Kilo elmayi yemem mümkün degil migdem almiyor. Ben biraz daha az yesem bu miktarlardan acaba dahami az Kilo veririm, yoksa farketmezmi ? bilen biri varsa cevaplasin lütfen..

merhaba elma diyetinin aslını okuduğunu zannediyorum. ama dediğin gibi gerçekten fazla elma yemek zor. zaten bir kilo elma orta boy 4 - 5 tane. aç kalmakla kilo verilmiyor. canım bende yarın başlıyorum bu diyete.sabah kahvaltı yapacağım. öğle ara akşam ara yani toplamda 4 tane falan elma yiyeceğim. yeşilçay içeceğim. tabi çok meyve yemekte kilo aldırır. ama biz hiçbir şey yemediğimiz için elmayla sadece zayıflarız. elmaları güne yayarak uzun süre mideyi boş bırakmamak önemli kural tatlım.(tabi böyle olduğunu tahmin ediyoruz,herkese aynı etkiyi göstermeyebilir.bizler doktor değiliz sadece kendi deneyimlerimizi yazıyoruz) umarım faydalı olmuşumdur.
yarın neler yaptığımı yazacağım sende yaz rica ederim,pes etmeyelim bizim gibi aç olanları düşünelim tekrar motive olalım.olumunekankayizsmile

kızlar bende kilo veremiyorum ya,yeşil çayı sallama içiyorum,gökkuşağı sen daha tecrübelisin sanki sen çayı nasıl içiyosun demlememi yoksa sallamamı

tatlıcı karnının ağrıması normal ben olabildğince yeşil çay içiyorum hatta geçen gün ağrıdan hareket edemez hale gelmiştim eczaneden bi ilaç aldım adıda sennelax 2 tane içtim kendime geldim tavsiyem bi eczaneye git danış

Günaydin canlarimm opuyorumnanaktan

bugün kendimi daha iyi hissediyorum sanki vericem bu kilolari eminim morelimi bozmamaya da kararliyim yani insallah

15 dakika önce kahvaltimi yaptim iki dilim kepek ekmek yedim peynirli tabi sonra yarim litre su ictim simdi 2 saat sonra yani 11.30 da elmalarima baslicam insallah sonrasina bakariz yerimseniben

siz neler yaptiniz bakalim ? nasil gidiyor diyet ?

ben biraz önce kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içiyorm şimdi,gerçekten bu ilaç işe yarıyo karın ağrım geçti ohhkaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinize merheba,
Uzun zamandır yazmamıştım..çünkü bir ara lahana çorbası diyeti yapayım diye düşündüm ama birgün bile dayanamayıp çöpe döktüm..iğrençti. :dilcikar: Öncelikle belirteyim iyi bir diyet secmişsiniz..Ben 2 yıl içinde 26 kilo aldım ve veremedim..gerçi vermek içinde bir çabam olmadı..beşi bi yerde dedikleri funda biberiye kekik mate ve yeşil çayı da aldım..ama hiç demleyip içmedim..Koşu bandı da aldım..hiç koşmadım..herşeye bir hevesle yapıcam bunu deyip,vaz gectim...02.06.2010 tarihinde elma diyetini yapmaya karar verdim..daha önce de yazdım bunu..regl dönemindeydim.hemde 1.günü...kendi kendime eger bitmesini beklersen yapmayacaksın dedim ve ertelemedim..Bir hafta sonunda 5 kilo verdiğimi sandım..aslında 4 kilo vermiştim..Elma diyetine kahvaltı dışında uydum..Ama öyle 1.gün 1 kilo,2.gün 1,5 kilo,3.gün 2 kilo seklinde değil.Hergün 1 kilo kadar yedim..yani ortalama günde 8-9 tane ekşimsi yeşil elma..sabah akşam elma sirkesi-bal-ılık su karışımı içtim..hazımsızlığa gerçekten iyi geliyo..bu bir hafta içerisinde bi kase puding yarım bardak kola ve bir parca meyveli pasta bile yemiştim..her akşam 30.dk tempolu yürüyüş ve 10.dk egzersiz de yaptım..1 hafta sonra bıraktım cünkü erkek arkadaşım ve annesi çok kızdı..Kilolu oldugumu yüzüme vuran o kadın biraz birseyler ye boyle olmaz dedi..Kendisi doktor bu arada :)neyse bıraktım ben diyeti..Ama fazla dikkat etmedim bugune kadar..dün ilk defa tekrar tartıya çıktım..dedim kesin almışımdır.. mafoldumben Ama birde ne goreyim..almamışım..verğim o 4 kilo geri gelmemiş..hatta bi 500 gr daha gitmiş.. sositososito O yüzden dün bir liste hazırladım kendime..15 maddelik bir plan..uymaya çalışıyorum..Çorbanın,yagsız yogurdun,yeşil çayın,kayısının ve yeşil elmanın bol oldugu bir diyet oluşturdum kendime..Sabah kahvaltısında yagsız peynir olacak diye kasmıyorum kendimi..çünkü sabah yediğin yemek her halukarda enerjiye dönuşuyo..

Bu arada 79.2 ile başlamıştım ben elma diyetine..şimdi 75.2 geliyorum tartıda..boyumda 1.53 ..42 beden giybiliyorum hala..ama en büyük sorunum gögüsler..zaten büyüktüler..kilo alınca daha da büyüdüler..105 beden küçük geliyo düşünün artık..O nedenle kendime bir liste olusturdum..baktım elma diyolar listeye ekledim..akşam 18.30 dan sonra en geç 19.00 den sonra kesinlikle su dışında birşey tüketmeyecegim..sabah kahvaltım rutin bir kahvalt olacak..sabah kalkar kalkmaz dönüşümlü olarak 1 gün suda bekletilmiş ceviz ve sarımsağı bir gün elma sirkesi-bal-su karışımını tüketeceğim..sabah 20.dk tempolu yürüyüp egzersiz yapacağım..ara öğün olarak ya kayısı ya elma yada yagsız yogurt tüketecegim..öglen bir kase çorba,varsa salata yada yoğurt yiyecegim..hiç biri yoksa yeşil elma yiyeceğim..(Şirkette ne yemek çıktığı belli olmuyor da)yine ara öğünde elma yiycem..akşam yemeği olarak domates çorbası yada yine yoğurt yiycem yanına yeşil elma..son ara olarak akşam 19.00 gibi bir yeşil elma daha..akşam yine 30.dk yürüyüş ve egzersiz..ama yatmadan 3 saat önce yapmış olcam egzersimi..Gün içinde elma çayı içcem birde yeşil çay..(Elma çayı:3 elma(çekirdekleri çıkartılmış)-1 kabuk tarçın-1 kaşık tane karabiber-1 limon kaynatılıp günde 2 lt ye yakın tüketilir) Bunun da iyi oldugunu duydum ..direk yapanlardan..:)
ışte benim kendime yazdığım diyet listem arkadaşlar..Bugun 75.2 ile bu diyete başladım..1 hafta biçtim kendime..Bakalım bu bir hafta içinde ne kadar vericem..bugun ayın 18'i Cuma..Ayın 25'cuma günü size sonucları yazıcam..umarım işe yarar..
Kilo vercez diye ölüp gitmeye gerek yok..tamam sıkıntılı bir süreç ama stres daha fena aldırıyo sanki..sakin sakin kurtulacagız bu kilolardan dimi arkadaşlar..:))hepimize kolay gelsin..

kızlar bende kilo veremiyorum ya,yeşil çayı sallama içiyorum,gökkuşağı sen daha tecrübelisin sanki sen çayı nasıl içiyosun demlememi yoksa sallamamı

tatlım bende sallama yeşilçay içiyorum. kilo veremiyorum demişsin ne zaman başladın neler yedin bilmediğim için yorum yapamayacağım. günde 30 dk falan en azından dans yada yürüyüş iyi gelir. 3 fincan yeşilçay,1.5-2 litre kadar falan su içmek de iyi gelir. umarım istediğin kiloya düşersin.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…