Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kizlar benide araniza alirmisiniz 93 kiloyum kilo vermek istyiorum yarin baslicam tabi benide kabul ederseniz

merhaba canım 60- 69 kilo arası birlikte zayıflayanlar grubu var ben de oradayım gerçekten güzel diyaloglar yaşıyoruz gel istersen katıl bizeopuyorumnanaktan

merhaba.. ben bu diyeti yaklaşık 10 yıl evvel yapmıştım ve sadece elma yiyordum.. başarılı oldu ancak çok halsiz bırakmıştı.. şimdi bu sayfalarda okuduğum kadarıyla kahvaltı da işin içine giriyor.. bence bu iyi olmuş.. tek bir sıkıntı var o da şu; acaba verilen kilolar yağdan mı kastan mı gidiyor ? bu diyeti uygulayanlar yağ miktarını gösteren tartımları yaptılar mı acaba ?

neyse ben ramazan bittiğinde başlıyorum umarım etkili olur.. yapan arkadaşlarla yazışırsak burdan iyi olabilir..

Pazartesi yeniden başladım. :) Her seferinde dönüp dolaşıp geri geliyorum.
Ama bu kez daha da gaz alarak yola devam ediyorum. Çünkü tartı aldım! :lepi:
Her gün tartılıyorum. Ve her gün gram gram eriyorum. Bilseydim bu kadar motive olacağımı daha önce alırdım o tartı denen mereti.

97,7 kilo ile başladım. Bu sabah tartıldığımda 96,1 kilo olduğumu gördüm. Bi sevinç dansı yaptım tabii. :)

Pazartesi günü akşam yemeğinde 3 köfte, ve dün akşam son elma yerine yediğim bir şeftali dışında firem yok. Günde iki koca kupa yeşil çay içiyorum. 2-2,5 litre de su.

Yıl sonuna sözüm olacak. Ve ben şişko bi gelin olarak, koca koca çuval abiyeler giymek istemiyorum!

Yok mu destek olacak? :)

yalnız değilsin bende başlıyorum bu diyete ancak salı günü başlayabilicem çünkü yarın önemli bir yemeğim var :) bu arada başarılar şimdiden.. istikrarlı olmak önemli bu diyette çokkk önceden bunu yapmış biri olarak söylüyorum.. bende buralardayım kouşuruzdiyet hakkında

bu konuyu bıraktınız mı arkadaşlar... önemli sorularım var... uzun zamandır takip ediyorum burayı... nihayet bugün başladım... =) benimde bi 18kilo vermem gerek=) 2 haftada 18 kilo vermiş bi arkadaş... tamda bnm istediğim gibi =):sinifsinif:

3 günlük yapabildim bayram dolayısıyla. Ziyaretler, ziyafetler derken elma yiyemedim. Ama vermiş olduğum o 2,5 kiloyu da geri almadım. :)

Çok şükür ki bayram bitti. Yeniden başladım haliyle. Bi bayrama daha katlanamam. Bu gidişle KK'daki herkes tığ gibi olacak zaten. Ben hariç.
senağlama

vücudun belirli ihtiyaçları var. Sırf belirli şeylere odaklanmak bence doğru değil. Asıl olan az öz yemekten geçiyor. Bunu uygulayamıyoruz sıkıntı o....

vücudun belirli ihtiyaçları var. Sırf belirli şeylere odaklanmak bence doğru değil. Asıl olan az öz yemekten geçiyor. Bunu uygulayamıyoruz sıkıntı o....

Evet tamamen haklısın ama yapamıyoruz işte. Halbuki sağlıklı beslenmeyi öğrensek kimsede kilo problemi kalmaz.
Şahsen ben elma diyetiyle kilolarımı bi vereyim de ondan sonra öğrenirim sağlıklı beslenmeyi diye düşünüyorum. :))

bende öyle düşünüyorum... elma diyetinde ilk günüm bugün... ramazandan çıktığımız için pek bi sıkıntı çekmedim... evde yeşil çayımız bitmiş... bi problem o ... sadece çayımı içemedim... su- elma su elma... yeni yeni miğdem bulanmaya başladı :S sizdede oldu mufisfisfis

selam kızlar...bende bu diyete yarın başlıyorum..bütün gece neredeyse tüm konuyu okudum...yarın sabah tartılıp sonrada kahvaltıyla beraber başlayacağım...umarım okuduğum süper sonuçları bende alabilirim...yarına kadar hoşça kalın:teytey:

Ya Ben Kaç Gündür Bu Diyeti Yapacağım Diye Kalkıyorum Yataktan Ama Olmuyor.Zaten Elma Sevmem Bir de 1-2 Kilo Olunca Hiç Dayanamıyorum..Acaba Elmayı Yemesem de Suyunu Sıkıp Onu İçsem Olmaz mı ? :çok üzgünüm:

selam arkadaşarlar keşke bir liste yapılsaydı kimler kaçıncı haftasında kaç kilo verdi diye. onu araştırmaktan gözlerim yoruldu. listeyi oluşturan arş nerede son zamanlarda yorum yazmmaış sanki. kaç kilo daha erdi merak ettim.

-prasa_58;
TickerFactory'den kilo çizelgeni hazırlayabilirsin. Zaten forumda var nasıl yapılacağının anlatımı. Ben yine de ufaktan bir özet geçeyim. :)

Siteye girdiğinde biraz aşağı inip, "Weight Loss"u seçtiğinde çizelgeler listeleniyor zaten. İstediğini seçip "Next"e basıyorsun. Sonra gösterge seçiyorsun bi tane. Yine "Next"le geçiyorsun. Çizelgeni değiştirmek için bi PIN yazmalısın. Kilon değiştikçe güncelleyeceksin çünkü. "Track" bölümünde "Weight"i işaretleyeceksin.

"Weight Units" Kilograms
"Your Target Weight" Hedeflediğin kilo
"Your Starting Weight" Başladığın kilo
"Your Current Weight" Şu an ki kilo
"Weight Date" Tartıldığın tarih (Ay/Gün/Yıl olarak yazmalısın.)

Diğer kısımları boş bırakıp "Next"e bastığında çizelgen hazır oluyor. :)

Aşağı doğru indiğinde bir takım kodlar göreceksin. Onların içinden "http" ile başlayıp, "png" ile biten kısmı kopyalayıp, buradaki profilinde çizelge bölümüne yapıştırdığında, artık sen de bir kilo çizelgesine sahip olacaksın. :)

Ben kendimden örnek verirsem, diyete uygun davrandığım takdirde her gün 1 kilo veriyorum. Gün içinde belirli saatlerde bile tartıldığımda gram gram eridiğimi görebiliyorum. :) Canımın çok çektiği şeyleri bile korkmadan tadabiliyorum mesela. Mesele nefis köreltmek değil mi sonuçta. :)

Sabah kepekli bir sanvdiçe peynir, domates ve zeytin ezmesi koyuyorum. Onu yiyorum. İlk elmamı saat 10:00'da, son elmamı saat 20:00'de yiyorum. Bu saat aralığında da 2-2,5 litre su, 2 büyük kupa da yeşil çay içiyorum. Akşam yemeğine ilk birkaç gün dayanamıyorsunuz ama sonra alışıyorsunuz. Tamam belki tabak tabak yiyemiyorsunuz ama, bir çatal fasülyeden, bir kaşık pilavdan ya da 1-2 tanecik patates kızartmasından birşey olmayacağını da biliyorsunuz. :) Hepsinin birleşiminden bir tabak yapmıyorum tabii. Canım en çok neyi istiyorsa bir parça atıyorum ağzıma hepsi o.

Dışarı çıktığım zaman da light içecekler tüketiyorum. Sıfır şeker olanlardan. Zaten çayımda ya da kahvemde şeker kullanmıyorum. 1 ay oldu bırakalı şekeri. :) Öyle işte.

Kaldı ki ben 3 günlük yapabilmiştim ve bayrama denk gelmişti. Bayramda yediğim çikolatalar, şekerler, börekler bile kilo olarak geri dönmemişti. :) Şimdi yine azimle devam ediyorum.

Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Benden deneyimler bu kadar. :)

diyetim süper gitmekteydi fakat yengemlere gelince... oda o muhteşem yemeklerinden yapınca üstüne bide ısrar edince dayananmadım yedimeyvahedigeldismile

çok teşekür ediyorum açıklaman için bende ptesi başlıcam inş memurum çünkü haftasonu eşimle bişeler yemem lazım yoksa kızar ve buraya yazcam başladım gün klomu ve bittiği gün kilomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…