selam kizlar benide araniza alirmisiniz 93 kiloyum kilo vermek istyiorum yarin baslicam tabi benide kabul ederseniz
selam kizlar benide araniza alirmisiniz 93 kiloyum kilo vermek istyiorum yarin baslicam tabi benide kabul ederseniz
vücudun belirli ihtiyaçları var. Sırf belirli şeylere odaklanmak bence doğru değil. Asıl olan az öz yemekten geçiyor. Bunu uygulayamıyoruz sıkıntı o....
Evet tamamen haklısın ama yapamıyoruz işte. Halbuki sağlıklı beslenmeyi öğrensek kimsede kilo problemi kalmaz.
Şahsen ben elma diyetiyle kilolarımı bi vereyim de ondan sonra öğrenirim sağlıklı beslenmeyi diye düşünüyorum. :))
selam arkadaşarlar keşke bir liste yapılsaydı kimler kaçıncı haftasında kaç kilo verdi diye. onu araştırmaktan gözlerim yoruldu. listeyi oluşturan arş nerede son zamanlarda yorum yazmmaış sanki. kaç kilo daha erdi merak ettim.
Ben kendimden örnek verirsem, diyete uygun davrandığım takdirde her gün 1 kilo veriyorum. Gün içinde belirli saatlerde bile tartıldığımda gram gram eridiğimi görebiliyorum. :) Canımın çok çektiği şeyleri bile korkmadan tadabiliyorum mesela. Mesele nefis köreltmek değil mi sonuçta. :)
Sabah kepekli bir sanvdiçe peynir, domates ve zeytin ezmesi koyuyorum. Onu yiyorum. İlk elmamı saat 10:00'da, son elmamı saat 20:00'de yiyorum. Bu saat aralığında da 2-2,5 litre su, 2 büyük kupa da yeşil çay içiyorum. Akşam yemeğine ilk birkaç gün dayanamıyorsunuz ama sonra alışıyorsunuz. Tamam belki tabak tabak yiyemiyorsunuz ama, bir çatal fasülyeden, bir kaşık pilavdan ya da 1-2 tanecik patates kızartmasından birşey olmayacağını da biliyorsunuz. :) Hepsinin birleşiminden bir tabak yapmıyorum tabii. Canım en çok neyi istiyorsa bir parça atıyorum ağzıma hepsi o.
Dışarı çıktığım zaman da light içecekler tüketiyorum. Sıfır şeker olanlardan. Zaten çayımda ya da kahvemde şeker kullanmıyorum. 1 ay oldu bırakalı şekeri. :) Öyle işte.
Kaldı ki ben 3 günlük yapabilmiştim ve bayrama denk gelmişti. Bayramda yediğim çikolatalar, şekerler, börekler bile kilo olarak geri dönmemişti. :) Şimdi yine azimle devam ediyorum.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Benden deneyimler bu kadar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?