diyetim süper gitmekteydi fakat yengemlere gelince... oda o muhteşem yemeklerinden yapınca üstüne bide ısrar edince dayananmadım yedimeyvahedigeldismile
kilo verebiliyormuydun peki
bende yapmistim bu diyeti ve bir haftada gercekten 5 kilo vermistim ama sonra neden bilmiyorum durdu ve devam veremedim mafoldumben
o sira Türkiye gitme derdim oldugu icin hemen baska diyetlere basladim ve onlardada verdikten sonra 6 haftada 12 kilo verdim
suan geri döndüm ve aklima bu diyet geldi ama inanin bana bu diyeti birakali bir kere olsun elma sürmedim agzima artik gina geliyor elmayi göremiyorum bile suan baska diyet uyguluyorum ve cok memnunum kisa sürede yine cok ama yiyerek veriyorum zemuszemus
umarim bu diyeti uygulayan herkes amacina ulasir =)
şu an hangi diyeti uyguluyosun canım..
elma diyetine ben bu gün başladım ama 1 hafta yapmayı düşünüyorum.. sonrasında başka diyete geçeceğim...
yarın ben de başlayacağım inşallah... imagehayal gel beraber yapalım birbirimize destek oluruz...
peki bunu kaç gün yapıyosunuz.. 1 hafta mı istediğimiz kadar mı...
evet beraber yapalım vallahi ben 10 gün dayanabildim elma mutlaka yeşil olcakmış ekşi,gerçeken diyeti yaptıktan sonra bir daha ağzıma elma sürmedim,tamam bi gün belirleyelim başlayalım hemen,ben yaklaşık 5 kilo vermiştim gerçekten sonucu görünce mutlu oluyosun,senden haber bekliyorm..
♥gözyaşı♥;15309161 .!.:Arkadaşlar bende bu diyeti yapmak istiyorum ama yanıma bir arkadaş bulmam gerek motivasyon için. Benimle birlikte bu diyeti yapmak isteyen var mı? 85 kg oldum58 e düşmem gerek yaklaşık 27 kg vermem gerekiyor. Benimle birlikte yapmak isteyen olursa birbirimizi motive ederek daha fazla kg verebiliriz.
slm ben imgehayal maibeyazla bu diyeti yapmaya başlıyacağız sanırım istersn sende bize katıl,büyük gün pazartesi ...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?