Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kilo verebiliyormuydun peki

1 gün yaptım zaten 2. gün yedim xD 1kilo verdim... dün halı yıkadım baldonda ondan sonra kahvaltılık bişeler atıştırdığım için o günü diyetten saymıyorum... bugün tekrar başladım... çok karışık oldu ama ne olursa olsun bozmucam zaten 10 günsonra doğum günümsempatiksalakcinni o günde diyet miyet kalmıcakmafoldumben

haaa bu arada benim bi diyet günlüğüm var... ne yedim mne hissettim ne yaptım diyet süresince yazıyorum... bi kere daha yapmıştım... 1 ay sonra diyeti bırakıp okuduğumda gülmekten ölmüştüm xD gün gün kilolarımı falan yazmıştım... şimdide öyle yapıyorum xDhihoyyytdelikafadulden

evet güzel bir diyet. ama arada bir avuç kuruyemiş yemek lazım. ben hergün bir avuç =fındık-badem-çekirdek. toplam adet felan oluyor zaten. avucum ancak o kadar alıyor. çayımı da balla içiyorum..
hem sonra azıcık kilo verince saçlar dökülüyor. Kansızlık olduğu için.

Oh o kan ialaçları yok mu? Aşeriyor gibi sürekli birşeyler yemek istiyorum.

slm ben elma diyetine bugün başladım sabah 8 de aç karınla ılık elma sirkeli ılık su içtim bir elmayı 8 parçaya böldüm ve bu şekilde 1 kilo elmayı 1 günde yemeyi düşünüyorum sen 2 saatte bir 1 elma demişinya bu çok önemlimiki midemde kazınma olduğunda bir dilim elma atsam ağzıma açlığımı bastırıyor

Arkadaşlar bende bu diyeti yaptım bi ara,gerçekten kilo verdim ama karın ağrısından bırakmak zorunda kaldım,bi de erkek arkadaşımın baskısından.tekrar başlamayı düşünüyorum ama öncelikle benimle berber ilerleyecek birilerini arıyorum,hergün burdan destekleyecek arkadaşlarla başlamak istiyorum bu kez gerçekten destek çok önemli...

yarın ben de başlayacağım inşallah... imagehayal gel beraber yapalım birbirimize destek oluruz...
peki bunu kaç gün yapıyosunuz.. 1 hafta mı istediğimiz kadar mı...

bende yapmistim bu diyeti ve bir haftada gercekten 5 kilo vermistim ama sonra neden bilmiyorum durdu ve devam veremedim mafoldumben
o sira Türkiye gitme derdim oldugu icin hemen baska diyetlere basladim ve onlardada verdikten sonra 6 haftada 12 kilo verdim
suan geri döndüm ve aklima bu diyet geldi ama inanin bana bu diyeti birakali bir kere olsun elma sürmedim agzima artik gina geliyor elmayi göremiyorum bile suan baska diyet uyguluyorum ve cok memnunum kisa sürede yine cok ama yiyerek veriyorum zemuszemus

umarim bu diyeti uygulayan herkes amacina ulasir =)

şu an hangi diyeti uyguluyosun canım..
elma diyetine ben bu gün başladım ama 1 hafta yapmayı düşünüyorum.. sonrasında başka diyete geçeceğim...

şu an hangi diyeti uyguluyosun canım..
elma diyetine ben bu gün başladım ama 1 hafta yapmayı düşünüyorum.. sonrasında başka diyete geçeceğim...

suan internette bir diyet bulmustum onu yapiyorum 5 günde 5-10 kilo verilebiliyormus gercekten iki gün önce basladim tam manasiyla ve 1.5 kilo verdim bile zemuszemus
hem acikmiyorsun cünki yiyorsun hem kepek ekmek hem istersen et veya ne bileyim iste corba felan meyven var sebze yemegi var gercekten yiyerek zayiflanabilen tek diyet galuba kaydirigubbakcemile3

daha demin kahvaltimi yaptim ama mutfakta bir dilim cikolatali kepek ekmek yagladim ama suan savasiyorum yememek icin seytan ye diyor bense yemicem diyorum umarim ben kazanirim

yarın ben de başlayacağım inşallah... imagehayal gel beraber yapalım birbirimize destek oluruz...
peki bunu kaç gün yapıyosunuz.. 1 hafta mı istediğimiz kadar mı...

evet beraber yapalım vallahi ben 10 gün dayanabildim elma mutlaka yeşil olcakmış ekşi,gerçeken diyeti yaptıktan sonra bir daha ağzıma elma sürmedim,tamam bi gün belirleyelim başlayalım hemen,ben yaklaşık 5 kilo vermiştim gerçekten sonucu görünce mutlu oluyosun,senden haber bekliyorm..

Selam kizlar, Allah'im izin verirse bende yarin basliyorum diyete.
Yarin ilk is yesil elma almak.
Peki suan varmi destek olupda beraberce giden yag ve kilolarin sefasini sürmeye destek olacak olan arkadaslar

günaydın arkadaşlar sizinle paylaşmak istiyorum ben 58 kg idim ve fazlalığımın olduğunu düşünerek 50 kg ya inme kararı aldım araştırırken elma diyetini buldum ve başladım ilk gün okadar zorduki bir elmayı 2 saatte bitirdim dayanamadım eve geldiğimde elmayla ömürmü geçer yok ben dayanamıcam diyerek salata yedim ve bu şekilde diyetime devam ettim.. kaçta kalkmışsam sabahları aç karınla güne bir yyemek kaşığı elma sirkesini ılık suya karıştırarak içtim.. bir etimek yiyorum ardından... ve öğleye kadar bir elma öğlen bir etimek yada bir küçük kase yoğurt yada salata... açlık çok olursa tabiki açlık yoksa yemedim... elmaya devam.. akşam 8 e kadar elma yiyorum.. buda 4 elmaya tekabbül ediyor... akşam da salata ne salatası ilk gün çoban salatasıydı 2. sıcak salata 3. gün ton balıklı salata 4.gün patates salatası akşamları hep salata yiyorum.. ve yatıncaya kadar sadece meyvalı yoğurt.. gün içerisinde içtiğim suyun ve yeşil çayın toplamda 3 lt buluyor bu şekilde ben 58 kg dan 54 e düştüm bugün 5. günüm.. ve ben hayatım boyunca ilk kez diyet yapıyorum...

canım ben dün başladım ama migrenim tuttu.. çok fena baş ağrısı yaptı ben de... bırakmak zorunda kaldım..ama pazartesi yeniden denemeyi düşünüyorum... 1 hafta bunu yapsask 1 hafta normal diyet yapsak baya faydası olur gibi geliyo...

Arkadaşlar bende bu diyeti yapmak istiyorum ama yanıma bir arkadaş bulmam gerek motivasyon için. Benimle birlikte bu diyeti yapmak isteyen var mı? 85 kg oldum 58 e düşmem gerek yaklaşık 27 kg vermem gerekiyor. Benimle birlikte yapmak isteyen olursa birbirimizi motive ederek daha fazla kg verebiliriz.

slm ben imgehayal maibeyazla bu diyeti yapmaya başlıyacağız sanırım istersn sende bize katıl,büyük gün pazartesi ...kaydirigubbakcemile2

slm ben imgehayal maibeyazla bu diyeti yapmaya başlıyacağız sanırım istersn sende bize katıl,büyük gün pazartesi ...kaydirigubbakcemile2

Olur tabi isterim canım. Farklı bir başlıkta bize özel takip edebiliriz. ben şimdide biraz yapıyorum zaten. Ama tamamen yemeği kesmedim.

evet image le biz yapacağız pazartesi başlıyoruz.. ama ben tamamen yemeği kesmeyeceğim yoksa migrenim tutuyo.. araya öğle yemeği koyacağım... 1 hafta yapacağım inşallah...

kızlar benim boy 166 kilom 64... siz de yazın kilonuzu boyunuzu bakalım ne kadar vereceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…