Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Beni de unutmayin kizlar, bedne varim.
Basladim ben bugün, midem kazinmakda suan
Ben dogumdan sonra aldigim kilolarin etkisiyle suan 84 kiloyum (9ay önce dogum yaptim)
Elma diyetime basladim. Insallah o kilolarimiz bizi terk eder bir daha dönmemek üzere
Arkadaslar, 4 kisi olduk yani simdi birbirimizi destekleyecek, Hadi Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.
Bu arada boyum : 1,73 kiloda 84 ANAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMM :-S

Tamam kızlar başlıyoruz pazartesiye,ben diyete başlıcam diye 2 gündür tatlı yiyorum ki biliyorum ki başlayınca geri gidiyo hepsi,tavsiyem ptesiye kadar yiyin sonra tatlı krizi tutmasın,ben de 1.67 boy 62 kiloyum şu an,yarın akşam bizimle başlama isteyenler saat 23.30 da burda olsun olurmu?Bu arada çayı demleme için mutlaka....Şimdilik ii geceler canlarımmopuyorumnanaktan

Ben yarin o saatlerde burda olamayabilirim. Malum, Haftasonu. Cayi demleme demissin anlamadim ?
Sana da iyi geceler.

.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz​
|
64​
|
49​
| |
imagehayal​
|
62​
| | |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| |
Esmer Gülcin​
|
84​
| | |

.kızlar nasıl olmuş liste... katılmak isteyen olursa bekleriz.. ne kadar kalabalık olursak o kadar azimli oluruz diye düşünüyorum...haydi bakalım yeşil çay ve elmalarınızı hazır edin pazartesi başlıyoruz..:teytey::teytey:

merhaba kızlar
bende gruba katılabilirmiyim.boyum 1.68 kilom 80.hedef kilom 60
birbirimizi hergün motive edelim olurmu.çünkü ben 1 haftadan sonra gayretimi kaybediyorum.ne kadar bir zaman yapacaz ve ek olarak neler yapmalıyız.yani yürüyüş-su-egzersiz-bitki çayı gibi şeyleri de yapalım.hadi bakalım bismillah

.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz​
|
64​
|
49​
| |
imagehayal​
|
62​
| | |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| |
Esmer Gülcin​
|
84​
| | |
gambino​
|
80​
|
60​
| | |

Ellerine saglik canim, süper olmus benimde hedefimde simdilik 65 var.
Hadi bakalim!!! Alklah yardimcimiz oilsun :)

78 kiloydum (( 72 kg kadar düştüm :)) ama uzun zamandır kilo veremıyorum umarım bu diyet işe yarar :)) daha önce hiç diyet yapmadım umarım başarırız bende varım .))))

maibeyaz​
|
64​
|
49​
| |
imagehayal​
|
62​
| | |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| |
Esmer Gülcin​
|
84​
|
65​
| |
gambino​
|
80​
|
60​
| | |
bulutben​
|
78​
| | |

kızlar diyetin nasıl yapılacağı 1. sayfada var... hiç bir sağlık sorununuzun olmadığından emin olarak başlayın lütfen... ben 1 gün denedim migrenim tuttu... şimdi başladığımızda öğleye hafif bir yemek ve 1 dilim ekmek koyacağım...

maibeyaz​
|
64​
|
49​
| |
imagehayal​
|
62​
| | |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| |
Esmer Gülcin​
|
84​
|
65​
| |
gambino​
|
80​
|
60​
| | |
bulutben​
|
72​
| | |

bulutben 78 yazmışım yanlışlıkla 72 ye düzelttim

kızlar bende yaptım geçen sene bu diyeti kilo kaybım olmadı
1 hafta yaptım siz nasıl yapıyosunuz bilmiyorum ama ben sadece
acıktıkça elma yedim yeşil çay içtim tabi bide bol su ama çok
zorlandım başım çok ağrıdı ve saçlarım çok yoğun döküldü
dikkat edin bence yaparken hiç değilse kahvaltı yapın

canım kahvaltı mutlaka yapılacak zaten... 1 haşlama yumurta kesinlikle yenecek.. yanında domates, az peynir, bir kaç zeytin ve 2 dilim esmer veya kepekli ekmek yenecek...
bunu atlamayın sakın kızlar..

a.s.a.s.
kaytarmak yok ama... günlük herkes gelip rapor verecek...

Evet, hergün rapor verelim!
Kesinlikle, her sabah kahvalti yapin bu benim diyetimin 2.günü.
84 Kilo ile basladim ve suan 82.300 delikafadulden Giden, 1 kilo 700 gram
Hadi kizlar Rabbim'in izni ile basaricaz :)

kızlar ben geldiiimmmmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…