.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz|64|49| |
imagehayal|62| | |
♥gözyaşı♥|85|58| |
Esmer Gülcin|84| | |
gambino|80|60| | |
Kızlar ben bu çizelgeye ekleyemedim hedefimi benim içinde 50 yazarmısınız lütfena.s.
.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz|64|49| |
imagehayal|62|50| |
♥gözyaşı♥|85|58| |
Esmer Gülcin|84|65| |
gambino|80|60| | |
bulutben|72| | |
qiz3mm|70| | |
selam bayanlar..bende yeni katıldım aranıza ee malum problemim kilolarım
elma diyeti cok cazip geldi bana ama gercekten verebilirmiyim sizce?
denemediğim şey kalmadı son olarak bunu deneyim diyorum..
slm arkadaşlar; ben eski bir elmacıyım :) hikayemi şöyle anlatıyım umarım ilham verir ilk önce diyet yaptım 5 kg 1 ay verdim sporla diyetisyen kont.ancak kg vermem durunca elmaya başladım sabah kahvaltımı yapıp elma yiyodum yeşilçay funda yaprağını karıştırıyodum tıbben kg vermem olanaknısdı hem hipotroid hemde polikistik over hastasıydım 3 ayda 12 kg verdim ama yaklaşık 2 saat spor yaparak ve elma yiyerek. hamile kalamıyodum adet duzensılıgı oldugu için ve 2 ay sonra hamile kaldım :))ve sonuç 44 gün sonra bebeğime alıcam işllah kucağıma oğluşumu ama doğumdan sonra elma yicem elma çok sağlıklı ayrıca bi çok hastalığa iyi geliyo durmalar olabilir yılmayın...
Bir günde tam olarak ne yiyorsunuz? Sürekli elma yiyince akşama doğru baş dönmesi, el titremesi vs olmuyor mu?Hosgeldin canim aramiza. Bende dogum ve sonrasiondan kalan kilolarla ugrasiyorum sormaaa , hepimizde ayni dertten yaniyoruz
Bugün elma diyetinde 3.günüme girdim.
84 kilo ile basladim ve bugün 81,2 'yim delikafadulden
Ayh cok mutluyum vallahi, sabah kahvaltimi yapip bunun ardi sira yesil cay ve bol su iciyorum.
Kesinlikle dene derim kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar; ben eski bir elmacıyım :) hikayemi şöyle anlatıyım umarım ilham verir ilk önce diyet yaptım 5 kg 1 ay verdim sporla diyetisyen kont.ancak kg vermem durunca elmaya başladım sabah kahvaltımı yapıp elma yiyodum yeşilçay funda yaprağını karıştırıyodum tıbben kg vermem olanaknısdı hem hipotroid hemde polikistik over hastasıydım 3 ayda 12 kg verdim ama yaklaşık 2 saat spor yaparak ve elma yiyerek. hamile kalamıyodum adet duzensılıgı oldugu için ve 2 ay sonra hamile kaldım :))ve sonuç 44 gün sonra bebeğime alıcam işllah kucağıma oğluşumu ama doğumdan sonra elma yicem elma çok sağlıklı ayrıca bi çok hastalığa iyi geliyo durmalar olabilir yılmayın...
esmer gülçincim teşekkür ederim artık sizin de
desteğinizle vericem inşallah bu kiloları:dance:
şimdiki kilom 73 ama hedefim 56
bide bi sorum olcak verdiğin kilo bünyeye
mi bağlı yoksa sahip olduğun kiloya mı?
Bir günde tam olarak ne yiyorsunuz? Sürekli elma yiyince akşama doğru baş dönmesi, el titremesi vs olmuyor mu?
Ayrıca elma bir süre sonra mide ekşimesi yapmıyor mu? Sanırım ekşi elma yiyiyorsunuz.
esmer gülçincim teşekkür ederim artık sizin de
desteğinizle vericem inşallah bu kiloları:dance:
şimdiki kilom 73 ama hedefim 56
bide bi sorum olcak verdiğin kilo bünyeye
mi bağlı yoksa sahip olduğun kiloya mı?
eksik yanlış varsa hatırlatın kızlar........kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz|64|49| |
imagehayal|62|50| |
♥gözyaşı♥|85|58| |
Esmer Gülcin|84|65| |
gambino|80|60| | |
bulutben|72| | |
qiz3mm|70|60| |
melekler şehri|73|56|
Hayir süper canim, Ellerine saglik!!!!!!!
Burada bahsedilen elma, ekşi elma mı? Hangisini tüketiyorsunuz? Kırmızı ya da ekşi elme olması fark eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?