.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz|65,3|49| |
imagehayal|62|50| |
♥gözyaşı♥|85|58| |
Esmer Gülcin|84|65| |
gambino|80|60| | |
bulutben|72| | |
qiz3mm|69.5|60| |
melekler şehri|73|56|
ben 65,3 olmuşum...başlangıç kilomu değiştirdim...
canım öncelikle hayırlı olsun...rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
peki 3 ay sadece bu diyeti mi uyguladın.. yoksa ara ara mı... ara araysa ne kadar zamanda bir kaç gün devam ettirdin yazabilir misin canım..a.s.
♥gözyaşı♥;15354384 .!.:Arkadaşlar 10 buçuk gibi bir elma yedim bu arada 2 bardak yeşil çay içtim öğlen 2 kaşık yağsız salata 1 kaşık ıspanak 1 kaşık patatesli yemek bunları bir tabağa koydum ve bir dlim kepekli ekmekle yedim. Bu arada aranızdaki en şişko benim
♥gözyaşı♥;15354384 .!.:Arkadaşlar 10 buçuk gibi bir elma yedim bu arada 2 bardak yeşil çay içtim öğlen 2 kaşık yağsız salata 1 kaşık ıspanak 1 kaşık patatesli yemek bunları bir tabağa koydum ve bir dlim kepekli ekmekle yedim. Bu arada aranızdaki en şişko benim
canım bence bu diyet boyunca patates tüketme...
Üzülme canım.Daha benim kiloyu görmedin.
♥gözyaşı♥;15356193 .!.:
Canım yemeğin içinde çok az vardı ondan bir kaşık aldım. ilk günler çok zorlamasın diye bu şekil yapıyorum ama zamanla tamamen keseceğim.
Rabbim yardımcımız olsun, bu durum çok moralimi bozuyor çok sıkıntı yapıyorum. Ömrüm boyunca hep yaşadım zaten bu sıkıntıyı. Bide bu ay 2 kez ertesi gün hapı kullanmak durumunda kaldım oda acayip şişirdi beni belki 85 den bile fazladır şunda. En son 85 dim ve tartıya çıkmaya korkuyorum.
Gözyasi !!!!!!!!!!!
Kesinlikle icme o lanet hapi !
Kist olusumu tetikledigi gibi, hormanal bozukluga da sebep oluyor. Ben cok cektim sakin siz denemeyin derim...lmaz:
kzlar bnde d.kntrl hapı kullanıyorum ama kullanmak zorundayım çnkü adetm düzensiz doktor 6 ay kullancaksın dedi =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?