Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar günaydınnnn....
hepimizin Allah yardımcısı olsun...
haydi bakalım başlıyoruzzzz...:teytey:

.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz​
|
65,3​
|
49​
| |
imagehayal​
|
62​
|
50​
| |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| |
Esmer Gülcin​
|
84​
|
65​
| |
gambino​
|
80​
|
60​
| | |
bulutben​
|
72​
| | |
qiz3mm​
|
70​
|
60​
| |
melekler şehri​
|
73​
|
56​
|

ben 65,3 olmuşum... başlangıç kilomu değiştirdim...

Kızlar günaydın bnede geldim. Hafta sonu ev temizliği felan derken giremedim nete malum çalışınca böyle oluyo. Bende başladım bu gün. Ama sabahları öyle çok dikkat edemeyeceğim. Sabah 1 simit biraz peynir yedim. Umarım istediğimiz külolara düşeriz.

kzlar bnde bgn 69.5 olmşm o yzden bnde değiştrdm fazla vermiş gbi görünmeyelim =)
70 tm 69.5 olmşm .

Günaydın kızlar!
Ben de varım ben deee! Ama yarın sabahtan itibaren aranıza katılabilirim. Çünkü bugün elmam yok. :/
Allah'ım sen bu aciz ve iradesiz kullarına yardım et amin.

günaydın kızlar
sabah kahvaltımı yaptım. 1 saat yürüyüş yaptım ve ilk elmamı yedim.birazdan bitki çayı içmeyi ve egzersiz yapmayı düşünüyom.ilk günümüzün azmi her gün olur inşallah.eşimde bana destek olacak.olurda gözüm döner tatlıya saldırırsam beni frenleyecek.şimdilik iyi gidiyor bakalım 1 haftanın sonunda ne olacak. ha birde hangi günler tartılacağız onu belirlemedik

ben ılk once dıyetısyen gıttım kg vermem durunca cok arstırıp bu dıyete basladım ben yogun spor yaptıgım ıcın aksma yemkelerden az az yıyodum ve sporla zayıfladıgım ıcın oldugumdan ınce gorunuyodum spor şart dıyorum hıc bısy yapamassanız 1 saat yuryun ayrıca yemeyerek zayıflanmaya yedıkce metbolizmanız hızlasın aksam yedıen sonra bısey yemeyın yatmadan spor yapmak mekıkdı vs. gece yatarken bıle yag yakmanız saglıyo :) basarılar ıyı dıleklerın ıcınde cok sagol

Arkadaşlar 10 buçuk gibi bir elma yedim bu arada 2 bardak yeşil çay içtim öğlen 2 kaşık yağsız salata 1 kaşık ıspanak 1 kaşık patatesli yemek bunları bir tabağa koydum ve bir dlim kepekli ekmekle yedim. Bu arada aranızdaki en şişko benim

ben de 2 elma yedim şimdiye kadar 1 bardak da yeşil çay içtim.. ama hiç su içmedim sanırım... en iyisi yanıma getireyim de dursun gördükçe içeyim...

bu arada kızlar siz tabloda değişiklik yapmayın... buraya yazın ben yapayım... çünkü alıntıdan değişiklik yapıp yeniden alıntı yapınca ben tekrar düzenleyemiyorum...

tartı günü pazar olur sanırım.. çünkü 1 haftanın sonunda ne kadar verdiğimizi yazacağız ya...

tuğbacım sağol canım cevabın için... tekrar hayırlı doğumlar diliyorum...
ama doğumdan sonra bu kadar elma yersen gazlı bir bebişin olur canım.. dikkat et o yüzden...

canım bence bu diyet boyunca patates tüketme...

.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz​
|
65,3​
|
49​
| |
imagehayal​
|
62​
|
50​
| |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| |
Esmer Gülcin​
|
84​
|
65​
| |
gambino​
|
80​
|
60​
| | |
bulutben​
|
72​
| | |
qiz3mm​
|
69,5​
|
60​
| |
melekler şehri​
|
73​
|
56​
|
Bettitta​
| | |

Üzülme canım. Daha benim kiloyu görmedin.

ya kızlar ben başlayamadım 1 gün gecikmeli olcam erkek arkadaşımın gazabından kurtulur kurtulmaz başlıyorum...:))Lütfen artık şu kilolara elveda diyelimmmm...

canım bence bu diyet boyunca patates tüketme...

Canım yemeğin içinde çok az vardı ondan bir kaşık aldım. ilk günler çok zorlamasın diye bu şekil yapıyorum ama zamanla tamamen keseceğim.

Üzülme canım. Daha benim kiloyu görmedin.

Rabbim yardımcımız olsun, bu durum çok moralimi bozuyor çok sıkıntı yapıyorum. Ömrüm boyunca hep yaşadım zaten bu sıkıntıyı. Bide bu ay 2 kez ertesi gün hapı kullanmak durumunda kaldım oda acayip şişirdi beni belki 85 den bile fazladır şunda. En son 85 dim ve tartıya çıkmaya korkuyorum.

Gözyasi !!!!!!!!!!!
Kesinlikle icme o lanet hapi !
Kist olusumu tetikledigi gibi, hormanal bozukluga da sebep oluyor. Ben cok cektim sakin siz denemeyin derim...
lmaz:

Gözyasi !!!!!!!!!!!
Kesinlikle icme o lanet hapi !
Kist olusumu tetikledigi gibi, hormanal bozukluga da sebep oluyor. Ben cok cektim sakin siz denemeyin derim...
lmaz:

Ya canım uyuz eşim yüzünden mecbur kaldım ikidir kandırdı beni şansa bırakamazdım. Çünkü henüz çocuk istemiyorum. Ama bundan sonra çok dikkat edicem zaten yarın kadın d. uzmanına gidip hormonlarıma felan baktırıcam ve en uygun d.kontrol yöntemini öğrenicem. Rabbim bi daha mecbur bırakmaz inşaALLAH. Bu arada 2 gibi bir elma daha yedim ve 2 bardağa yakın yeşil çay içtim. bir buçuk litreye yakında su içmişimdir. Bu arada ben bir çay kaşığı yeşil çayı 2 kez kullanıyorum yani bi kez demliyorum içiyorum sonra üstüne yine sıcak su koyup içiyorum.

Arkadaşlar bu arada bu akşam eve gidince soğan kaynatıp suyunu içmeye karar verdim. Sabah akşam aç karna içicem. Kadın hastalıklarına, iltihaplanmaya felan iyi geliyormuş ayrıca yağ eritip sıkılaştırıyormuş bakalım ne kadar doğru ama ben iltihaplanma yüzünden içeceğim belki zayıflamaya da faydası olur.

kzlar bnde d.kntrl hapı kullanıyorum ama kullanmak zorundayım çnkü adetm düzensiz doktor 6 ay kullancaksın dedi =(

kzlar bnde d.kntrl hapı kullanıyorum ama kullanmak zorundayım çnkü adetm düzensiz doktor 6 ay kullancaksın dedi =(

Canım benimkisi d.kontrol değil önleyici bir haptı yani ilişkiden sonrası için. Kullanmak biraz tehlikeli. Mecbur olmadıkça alınmıyo. Bende d.kontrol hapını 2 yıldır kullanıyorum zaten. Doktor bekarken hormon düzenlemesi için vermişti ve ben o dönem zayıflamıştım. Hormonlar düzene girdikçe insanın vücudu dengeleniyor. Bende birazda hormon bozukluğu olduğu için külo alır. Bu yüzden korkma bi sorun teşkil etmeyecektir sende de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…