Selamlar,ben de bugün başladım,beni de kilo tablosuna ekler misiniz lütfen!!!
Benim için çok önemli.kilom 74 hedef kilom 58.sevgilim zayıflamamı istiyor,bu şekilde olmamı istemediğini söyledi,ilk başta bozuldum,ne yalan söyleyeyim,ama sonra hak verdim.şimdi de hep beni gaza getirmeye çalışıyor.bir de kilo çizelgesi nasıl yapılıyor biriniz tarif edebilir misiniz lütfen
kızlar ticker factory de yaptığımız çizelgelerde kilomuzu değiştirmek için baştan mı yapmak gerekiyor...
bnmde sevglm istiyo ama ondan önce ben istiyorum . ama tabi onlarnda istemesi bize diyeti bozdrmamaya yardm ediyodaha verecek çok kilom var ama yne bu kadar verebldğim için kndmi kutluyorum . sanada başarılar cnm
ben blmiyorum valla cnm . bnde bugn baştan yaptm . 72 olarak kalması sinirmi bozuyodu snnda 69 yaptm
ayyy sen nasıl verdin okadar kiloyu anlatır mısın canım... ben seni yeni başlıyo sasnıyodum...
ben 82 kiloyken 5 gnde 5 kilo diyeti yaptm 2 haftada 77 ye düştüm . snra bıraktm bi ara ama çok kilo almamışım 78 ile tatile gttm tatilden döndüm 1 ay geçmişti 73 e inmişim sıcaktı canım yemek istemiyodu geziyodum tozuyodm bol su fln derken ttlde 5 kilo gtmiş. dönünce anladm snra verdiğim kilolar boşa gtmesin diye tatlden gldğimden beri diyetteym zaten . 5 gün diyeti ve norml diyet karışık yaptm 73.ten 69 a düştm . şimdide sizinleyim işte elma diyeti yapıyorum .
Günaydın benim aynı dertten muzdarip arkadaşlarım. :)
Sizden isteğim hiçbir olumsuz etkene takılmamanız. Ben de çalışıyorum bunun üzerinde. Çünkü en ufak bi üzüntü, sıkıntı herşeyi boşvermemize yol açabiliyor.
Gününüz güzel geçsin. Hiçbir zorluk çekmeden bu diyet bitsin. :)
İyi dileklerimde de bulunduktan sonra günün özetine geçiyorum. Daha erken ama olsun.
10:00 - 1 adet peynir, domates ve zeytin ezmesiyle yapılmış leziz bir sandviç ve 1 koca kupa da ballı yeşil çay.
12:00 - 1 adet leziz mi leziz yeşil elma.
Arada da 3 bardak suyumu içtim. Günlük 3 litre su içmeye çalışıyorum ben. 1.5 litrelik şişelerden alıyorum ki su hesabım kolaylaşsın. Bi de dün yeşil çay aldım marketten. Sallama olanlardan işte. Bir kutuda 20 tane var ve hepsi farklı tadlarda. Yani sürekli aynı çayı içip sıkılmamış oluyorum. Ballı, yaseminli, ginkgolu, A-C-E vitaminli olmak üzere 4 çeşit.
Henüz ballıyı tadabildim. Hiç kötü değil, aksine kola içmiş gibi bi tat bırakıyor ağzınızda. "Kola içmedim" de demezsiniz en azından.
Şimdilik bu kadar. Ne yapıyoruz?
Üzülmeden süzülmeden leziz elmalarımızı yiyip, incecik olma yolunda her gün biraz daha ilerliyoruz.
Ay çok motivasyoncu hissettim kendimi. Hahahaha.
kzlar sabah kahvaltı ettm . şuana kadar yarım lt su ve 1 elma yedim .
kzlar dün gece bi uyandm btün vücudum kıpkırmızı alerji olmş . soğuk duş flan aldm
sabaha braz geçmişti ama bacaklarmda hala vardı . şuan pek yok. elmadan mı acaba diyorum .
bugn devam ediyorum diyetime ama bu gecede olursa bırakıcam sanırım . çnkü dün gece çok kötü alerji oldm .
günaydın gözyaşı...
canım soğan suyunu bebişi olmayanlar bebek için içiyo biliyosun değil mi...
çok dikkatli olman lazım onu kullanırken...
ne güzel canım... inşallah kalıcı olur almazsın verdiğin kiloları...
o diyeti ben de yapmak istiyorum ama et günü var ya o korkutuyo beni...
gözyaşı sendede oldu demekki bak aynı şikayetler vr bndede kıpkırmızı oldm ya korktm hatta noluyo fln btün vücudum oldu şuan braz daha kaşıntm var blmiyorum bu gece yine fena olusam şu elmaya bi ara veririm herlde . ama inşallah olmam ya cnkü beğendm bu dyeti sabah kahvaltısı tok tutuyo ayrıca elmada tok tutuyor.
♥gözyaşı♥;15380265 .!.:Canım ben o zaman elma diyetine henüz başlamamıştım ama peynirden şüphelendim o akşam kahvaltı yaptık peynirin tadı hafif ekşimsiydi eşim çok yemedi ama ben peynir düşkünüyüm gene 3-4 çatal yedim biz ona yorduk. Daha önceden 2 -3 kez olmuştum aynı şekilde bazen insan vücudu çok hassas oluyo en ufak şey bile dokunuyo. Elma yapar mı bilmiyorum ama sanmıyorum. Kaşıntı için tuzlu su çok iyi gelir.
sağol cnm ama bn şuan yne kabarmaya başlıyorum sanırım kolumda çkmaya başladı . nyse bn bi eczaneye gösterym .
sağol cnm ama bn şuan yne kabarmaya başlıyorum sanırım kolumda çkmaya başladı . nyse bn bi eczaneye gösterym .
MaşaALLAH canım. Annemin bi sözü vardır tok olup pişmanlık çekmektense aç kalıp huzurlu olurum daha iyi der. Bide geçende kardeşim bi mağazaya girmiş artık ne olduysa oda hafif küloludur tezgahtar ona ya istediğini yemeyeceksin yada istediğini giymeyeceksin demiş bu sözde çok hoşuma gitmişti. :)Ya kizlar, benimde boynumun sag ve sol taarfinda hep kendini belli eder bu alerji zikkimi.
2-3 günden beri boynum baya bir kasiniyor, kirmizi kirmizi, ucu olmayan sivilce misali ve elimi farkinda olmadan her dokundugumda nasil tatli kasinio :-S
Zannediyorum ki, Yesil Elma'miz bunu yapmakda. :sinifsinif:
Dipnot :Kahvaltidan önce 2 adet kuru KAYISI yedim
Kahvalti da: cokacimcoook
Domates,
Peynir (Tuzsuz Italyan Peyniri ( Mozarella ) )
Iki dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
Büyük kupada limonlu yesil cay.
Az sonra tekrar yesil cayimi icecegim, kahvalti beni cok tok tutuyor yesil elmayi belki 4 saat sonra felan canim istiyor. Yesil elmaya sira gelene kadar 1-1,5 lt kadar su iciyorum.
Bu arada, esim günlerden beri bana yakinmakda, (Kendisi tatliyi cok sever )
Bende kalktim, ona dün pasta yaptim ama ne pastaydi o ::sinifsinif:
Baktikca, eridim, bittim!!!!! kafamçokkarıştı
Ama YEMEDIM, NEFS'ime hakim oldum hayret ettim dün aksam kendime tekrardan
Sonra, Düsündüm de biz kocaaaaammaaaan bir afferimi gercekden hak eden AZIMLI HATUNLARIZ:kedi:
kzlar eczaneye gttim bi jel verdi ve bırak dedi . elma zararlı değil ama çok yersen zararlı olablr dedi. bide bn btki çayı içiyodm kayısılı onuda bırak dedi. kzlar biraz bişeyler yedm mecburen . ama daha yemeyi dşünmüyorum bugn yne elma ycem banane hıhh
yarn haber verrm devam edip etmedğimi ama etmeyi dşünüyorum en azndan 5 gün yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?