Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kzlar sabah kahvaltı ettm . şuana kadar yarım lt su ve 1 elma yedim .
kzlar dün gece bi uyandm btün vücudum kıpkırmızı alerji olmş . soğuk duş flan aldm
sabaha braz geçmişti ama bacaklarmda hala vardı . şuan pek yok. elmadan mı acaba diyorum .
bugn devam ediyorum diyetime ama bu gecede olursa bırakıcam sanırım . çnkü dün gece çok kötü alerji oldm .

Başardım nihayet.çok mutluyum.beni de listeye aldığınız için teşekkürler,ben bu hırsla devam ederim inşaallah.
öğlen yemeğimi söyleyeyim;az şehriye çorbası,az tavuk,bir dilim kepek ekmek,iki çatal makarna,cacık.biliyorum biraz fazla oldu amma akşama daha hiçbirşey yemek yok,elmaya devam kızlar.biraz sonra yeşil çay içicem

kızlar ticker factory de yaptığımız çizelgelerde kilomuzu değiştirmek için baştan mı yapmak gerekiyor...

bnmde sevglm istiyo ama ondan önce ben istiyorum . ama tabi onlarnda istemesi bize diyeti bozdrmamaya yardm ediyo daha verecek çok kilom var ama yne bu kadar verebldğim için kndmi kutluyorum . sanada başarılar cnm

bnmde sevglm istiyo ama ondan önce ben istiyorum . ama tabi onlarnda istemesi bize diyeti bozdrmamaya yardm ediyo daha verecek çok kilom var ama yne bu kadar verebldğim için kndmi kutluyorum . sanada başarılar cnm

ayyy sen nasıl verdin okadar kiloyu anlatır mısın canım... ben seni yeni başlıyo sasnıyodum...

ben blmiyorum valla cnm . bnde bugn baştan yaptm . 72 olarak kalması sinirmi bozuyodu snnda 69 yaptm

iyi yapmışsın canım...
benim şimdiki çizelgemi yaptığım siteden aldığım linkte yan yana üç kiloyu da yazıyo.. hedef kiilo, şu anki kilo başlangıç kilo.. hemen linki düzeltiyorum değişiyo... ama işte sadece imzaya kopyalayabiliyorum sizinki gibi kilo takip bölümüne olmuyo.. o yüzden sordum...

.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz​
|
65,3​
|
49​
| |
imagehayal​
|
62​
|
50​
| |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| |
Esmer Gülcin​
|
84​
|
65​
| |
gambino​
|
80​
|
60​
| | |
bulutben​
|
72​
| | |
qiz3mm​
|
69,5​
|
60​
| |
melekler şehri​
|
73​
|
56​
|
Bettitta​
|
95​
|
70​
| |
naarf​
|
74​
|
58​
| |

günlük gelip rapor vermeyeni yok yazacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy sen nasıl verdin okadar kiloyu anlatır mısın canım... ben seni yeni başlıyo sasnıyodum...

ben 82 kiloyken 5 gnde 5 kilo diyeti yaptm 2 haftada 77 ye düştüm . snra bıraktm bi ara ama çok kilo almamışım 78 ile tatile gttm tatilden döndüm 1 ay geçmişti 73 e inmişim sıcaktı canım yemek istemiyodu geziyodum tozuyodm bol su fln derken ttlde 5 kilo gtmiş. dönünce anladm snra verdiğim kilolar boşa gtmesin diye tatlden gldğimden beri diyetteym zaten . 5 gün diyeti ve norml diyet karışık yaptm 73.ten 69 a düştm . şimdide sizinleyim işte elma diyeti yapıyorum .

ne güzel canım... inşallah kalıcı olur almazsın verdiğin kiloları...
o diyeti ben de yapmak istiyorum ama et günü var ya o korkutuyo beni...

Evet arkadaşım motivasyon çok önemli ben daha önce 12 ve 13 külo verdim. Ayrı ayrı iki farklı zamanda herşey motivasyondan geçiyor. Tabi verdiğim küloları bir güzel geri aldım :) Ama bu sefer kökten çözücem niyetim 65 in altına kesin iniş ve orda kalış mevlam hepimizin yardımcısı olsun inşALLAH.

Canım geçen gece bende de oldu aynı şey ne olduğunu anlayamadık ama her yerim kırmızı kırmızı kabardı. Araba serviste olduğu için kalkıp hastaneye de gidemedim. Duş aldım iki kere bi losyon vardı onu sürdüm losyon aşıntımı aldı bi ağrı kesic içip yattım sabah eser kalmamıştı ama o an çok kötü kaşındım. Bişey dokunuyo ama o zaman daha diyete başlamamıştım. Neyden oldu anlayamadık bizde. Geçmiş olsun.

günaydın gözyaşı...
canım soğan suyunu bebişi olmayanlar bebek için içiyo biliyosun değil mi...
çok dikkatli olman lazım onu kullanırken...

Evet canım okudum bende forumda biraz. Bu gün doktora gittim doğum kontrol hapına tekrar başlamak için kan testi felan yaptırdım bu konuda çok dikkatli olucam ama soğan suyu biraz şişimi aldı sanırım dün kendimi patlayacak gibi hissediyordum bu gün iyiyim.

Bu arada 11 gbi bi elma yedim öğle yemeğinde 3 kaşın tavuk sote bir dilim kepekli ekmek iki kaşık yoğurt yedim. Sonra doktora gittim 30-35 dk yürüdüm :) doktora yürüyerek gittim :) geldikten sonra bir elma daha yedim. sabahtan bu yana 3 bardan yeşil çay ve bir buçuk litreden fazla su içtim.

ne güzel canım... inşallah kalıcı olur almazsın verdiğin kiloları...
o diyeti ben de yapmak istiyorum ama et günü var ya o korkutuyo beni...

ya ben diyete ilk o diyetle başladm 5 günde 3.5 vermiştim ilk hafta fazla veriliyo ama snra azalıyo yani 2.5 - 2 ye fln dşüyo hatta snra dahada azalıyo . bide haftasonuda braz alıyosun verdklerini . o yzden 1.2 hafta yapmak grekiyo snra norml diyet snra yne olablr diyet değiştirerek yapmak dahada kilo verdiriyor. ama uzun süredir dyet yapıyosan şok diyetlerle bile hzlı veremessn . bnde oyle oldu bikaçaydr yapıyorum diyet şmdi şok diyette yapsam o kadar çok kilo gtmiyo .

gözyaşı sendede oldu demekki bak aynı şikayetler vr bndede kıpkırmızı oldm ya korktm hatta noluyo fln btün vücudum oldu şuan braz daha kaşıntm var blmiyorum bu gece yine fena olusam şu elmaya bi ara veririm herlde . ama inşallah olmam ya cnkü beğendm bu dyeti sabah kahvaltısı tok tutuyo ayrıca elmada tok tutuyor.

Canım ben o zaman elma diyetine henüz başlamamıştım ama peynirden şüphelendim o akşam kahvaltı yaptık peynirin tadı hafif ekşimsiydi eşim çok yemedi ama ben peynir düşkünüyüm gene 3-4 çatal yedim biz ona yorduk. Daha önceden 2 -3 kez olmuştum aynı şekilde bazen insan vücudu çok hassas oluyo en ufak şey bile dokunuyo. Elma yapar mı bilmiyorum ama sanmıyorum. Kaşıntı için tuzlu su çok iyi gelir.

sağol cnm ama bn şuan yne kabarmaya başlıyorum sanırım kolumda çkmaya başladı . nyse bn bi eczaneye gösterym .

sağol cnm ama bn şuan yne kabarmaya başlıyorum sanırım kolumda çkmaya başladı . nyse bn bi eczaneye gösterym .

Ya kizlar, benimde boynumun sag ve sol taarfinda hep kendini belli eder bu alerji zikkimi.
2-3 günden beri boynum baya bir kasiniyor, kirmizi kirmizi, ucu olmayan sivilce misali ve elimi farkinda olmadan her dokundugumda nasil tatli kasinio :-S
Zannediyorum ki, Yesil Elma'miz bunu yapmakda.
:sinifsinif:

Dipnot :Kahvaltidan önce 2 adet kuru KAYISI yedim

Kahvalti da: cokacimcoook
Domates,
Peynir (Tuzsuz Italyan Peyniri ( Mozarella ) )
Iki dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
Büyük kupada limonlu yesil cay.

Az sonra tekrar yesil cayimi icecegim, kahvalti beni cok tok tutuyor yesil elmayi belki 4 saat sonra felan canim istiyor. Yesil elmaya sira gelene kadar 1-1,5 lt kadar su iciyorum.

Bu arada, esim günlerden beri bana yakinmakda, (Kendisi tatliyi cok sever )
Bende kalktim, ona dün pasta yaptim ama ne pastaydi o ::sinifsinif:
Baktikca, eridim, bittim!!!!! kafamçokkarıştı

Ama YEMEDIM, NEFS'ime hakim oldum hayret ettim dün aksam kendime tekrardan
Sonra, Düsündüm de biz kocaaaaammaaaan bir afferimi gercekden hak eden AZIMLI HATUNLARIZ:kedi:

kzlar eczaneye gttim bi jel verdi ve bırak dedi . elma zararlı değil ama çok yersen zararlı olablr dedi. bide bn btki çayı içiyodm kayısılı onuda bırak dedi. kzlar biraz bişeyler yedm mecburen . ama daha yemeyi dşünmüyorum bugn yne elma ycem banane hıhh
yarn haber verrm devam edip etmedğimi ama etmeyi dşünüyorum en azndan 5 gün yapmalıyım

MaşaALLAH canım. Annemin bi sözü vardır tok olup pişmanlık çekmektense aç kalıp huzurlu olurum daha iyi der. Bide geçende kardeşim bi mağazaya girmiş artık ne olduysa oda hafif küloludur tezgahtar ona ya istediğini yemeyeceksin yada istediğini giymeyeceksin demiş bu sözde çok hoşuma gitmişti. :)

Geçmiş olsun canım umarım elmadan değildir. Sen yine de dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…