günaydın benim aynı dertten muzdarip arkadaşlarım. :)
sizden isteğim hiçbir olumsuz etkene takılmamanız. Ben de çalışıyorum bunun üzerinde. çünkü en ufak bi üzüntü, sıkıntı herşeyi boşvermemize yol açabiliyor.
Gününüz güzel geçsin. Hiçbir zorluk çekmeden bu diyet bitsin. :)
iyi dileklerimde de bulunduktan sonra günün özetine geçiyorum. Daha erken ama olsun.
10:00 - 1 adet peynir, domates ve zeytin ezmesiyle yapılmış leziz bir sandviç ve 1 koca kupa da ballı yeşil çay.
12:00 - 1 adet leziz mi leziz yeşil elma.
arada da 3 bardak suyumu içtim. Günlük 3 litre su içmeye çalışıyorum ben. 1.5 litrelik şişelerden alıyorum ki su hesabım kolaylaşsın. Bi de dün yeşil çay aldım marketten. Sallama olanlardan işte. Bir kutuda 20 tane var ve hepsi farklı tadlarda. Yani sürekli aynı çayı içip sıkılmamış oluyorum. Ballı, yaseminli, ginkgolu, a-c-e vitaminli olmak üzere 4 çeşit.
Henüz ballıyı tadabildim. Hiç kötü değil, aksine kola içmiş gibi bi tat bırakıyor ağzınızda. "kola içmedim" de demezsiniz en azından.
şimdilik bu kadar, ne yapıyoruz üzülmeden süzülmeden leziz elmalarımızı yiyip, incecik olma yolunda her gün biraz daha ilerliyoruz.
Ay çok motivasyoncu hissettim kendimi. Hahahaha. :d
merhaba kızlar 2.elmamıda yedim.su içemiyom ya zorluyom ama olmuyo. bakalım 2 litre içsem şükür diyecem
.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz|65,3|49| |
imagehayal|62|50| |
♥gözyaşı♥|85|58| |
Esmer Gülcin|84|65| |
gambino|80|60| | |
bulutben|72| | |
qiz3mm|69,5|60| |
melekler şehri|73|56|
Bettitta| | |
naarf|74|58| |
Günaydın benim aynı dertten muzdarip arkadaşlarım. :)
Sizden isteğim hiçbir olumsuz etkene takılmamanız. Ben de çalışıyorum bunun üzerinde. Çünkü en ufak bi üzüntü, sıkıntı herşeyi boşvermemize yol açabiliyor.
Gününüz güzel geçsin. Hiçbir zorluk çekmeden bu diyet bitsin. :)
İyi dileklerimde de bulunduktan sonra günün özetine geçiyorum. Daha erken ama olsun.
10:00 - 1 adet peynir, domates ve zeytin ezmesiyle yapılmış leziz bir sandviç ve 1 koca kupa da ballı yeşil çay.
12:00 - 1 adet leziz mi leziz yeşil elma.
Arada da 3 bardak suyumu içtim. Günlük 3 litre su içmeye çalışıyorum ben. 1.5 litrelik şişelerden alıyorum ki su hesabım kolaylaşsın. Bi de dün yeşil çay aldım marketten. Sallama olanlardan işte. Bir kutuda 20 tane var ve hepsi farklı tadlarda. Yani sürekli aynı çayı içip sıkılmamış oluyorum. Ballı, yaseminli, ginkgolu, A-C-E vitaminli olmak üzere 4 çeşit.
Henüz ballıyı tadabildim. Hiç kötü değil, aksine kola içmiş gibi bi tat bırakıyor ağzınızda. "Kola içmedim" de demezsiniz en azından.
Şimdilik bu kadar. Ne yapıyoruz?
Üzülmeden süzülmeden leziz elmalarımızı yiyip, incecik olma yolunda her gün biraz daha ilerliyoruz.
Ay çok motivasyoncu hissettim kendimi. Hahahaha.
merhaba kızlar 2.elmamıda yedim.su içemiyom ya zorluyom ama olmuyo. bakalım 2 litre içsem şükür diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?