Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

eee kızlar nasıl geçiyo ilk gününüz...
ben öğleden sonra az tarhana çorbası içtim... başka bişey yemedim...

kızlar ben biraz acıktım ya
elma doyurmuyor.eşime yemek yapıyorum ve ben yiyemiyecem.neyse zayıflayacağımı düşünerek motive oluyorum. birkaç gün sonra midemiz bu tempoya alışır herhalde. eee sizde durumlar nasıl

bnde başladm bugn bu dyete =)
şuana kadar 4 tane elma yedm bol su ve yeşil çayy.
2 elma daha yerim .6 taneyle kaparm bu gnü. bn kaçamak yapmıyorum azda olsa =)

sabah 11 gibi uyandim anneme geldim 1 gibi kahvalti :))) yaptim
ve sonrasinda 1 f'incan yesilcay ve sadece 2 elma yedimmm . Bizimkiler yemekte kizartma kokusu geliyor burnuma sarimsakli yogurtlu of offf :) ben burdayim ama bu saatleride atlattik mi tamamdir sanirim :)

kzlar bn hala 4 elmayla duruyorum sabah kahvaltısı işe yarıyor ayrıca bn çok erken yapıyorum okul gttiğim için saat 6.30 da kahvaltı ediyorum.

günaydın kızlar... ilk günü atlattık hayırlısıyla.. bu gün daha kolay geçer diye düşünüyorum... ben dün 2 elma yemişim ben 3 sanıyodum.... bu gün elmam 1 tane var... eşim akşam bulamamış... normal elmayla yapacağım artık... şimdi kahvaltı yapacağım

Günaydın kızlar. Dün akşama kadar öğleden sonra 3 elma yedim. Toplamda 4 elma yaptı. Akşam evde kıvırcık ve domates yedim. Bu arada akşiam kendime bir soğan kaynattım bir bardak akşam yatarken içtim birde sabah aç karna içtim işe geldim. Bir simit yedim. Şimdi yeşil çay alacağım kendime.

günaydın gözyaşı...
canım soğan suyunu bebişi olmayanlar bebek için içiyo biliyosun değil mi...
çok dikkatli olman lazım onu kullanırken...

Selamlar,ben de bugün başladım,beni de kilo tablosuna ekler misiniz lütfen!!!
Benim için çok önemli.kilom 74 hedef kilom 58.sevgilim zayıflamamı istiyor,bu şekilde olmamı istemediğini söyledi,ilk başta bozuldum,ne yalan söyleyeyim,ama sonra hak verdim.şimdi de hep beni gaza getirmeye çalışıyor.bir de kilo çizelgesi nasıl yapılıyor biriniz tarif edebilir misiniz lütfen

Günaydın benim aynı dertten muzdarip arkadaşlarım. :)
Sizden isteğim hiçbir olumsuz etkene takılmamanız. Ben de çalışıyorum bunun üzerinde. Çünkü en ufak bi üzüntü, sıkıntı herşeyi boşvermemize yol açabiliyor.

Gününüz güzel geçsin. Hiçbir zorluk çekmeden bu diyet bitsin. :)
İyi dileklerimde de bulunduktan sonra günün özetine geçiyorum. Daha erken ama olsun.

10:00 - 1 adet peynir, domates ve zeytin ezmesiyle yapılmış leziz bir sandviç ve 1 koca kupa da ballı yeşil çay.

12:00 - 1 adet leziz mi leziz yeşil elma.

Arada da 3 bardak suyumu içtim. Günlük 3 litre su içmeye çalışıyorum ben. 1.5 litrelik şişelerden alıyorum ki su hesabım kolaylaşsın. Bi de dün yeşil çay aldım marketten. Sallama olanlardan işte. Bir kutuda 20 tane var ve hepsi farklı tadlarda. Yani sürekli aynı çayı içip sıkılmamış oluyorum. Ballı, yaseminli, ginkgolu, A-C-E vitaminli olmak üzere 4 çeşit.
Henüz ballıyı tadabildim. Hiç kötü değil, aksine kola içmiş gibi bi tat bırakıyor ağzınızda. "Kola içmedim" de demezsiniz en azından.

Şimdilik bu kadar. Ne yapıyoruz?
Üzülmeden süzülmeden leziz elmalarımızı yiyip, incecik olma yolunda her gün biraz daha ilerliyoruz.

Ay çok motivasyoncu hissettim kendimi. Hahahaha.

Son düzenleme:

bettitta;allah kolaylık versin,gerçekten iyi geldi yazdıkların.bana bir de şu çizelgeyle ilgili yardımcı olursan çok sevinirim

Sağol canım, hepimizin yardımcısı olsun Allah. Bu konuda daha önce de yazmıştım. 1599. sayfada. Ordan bakabilirsin.

Son düzenleme:
merhaba kızlar 2.elmamıda yedim.su içemiyom ya zorluyom ama olmuyo. bakalım 2 litre içsem şükür diyecem

merhaba kızlar 2.elmamıda yedim.su içemiyom ya zorluyom ama olmuyo. bakalım 2 litre içsem şükür diyecem

Ben de hiç su içemiyordum. Hatta 3 gün su içmesem aklıma bile gelmiyordu. Bir bardak doldur, kahve ya da çay içer gibi yudum yudum iç. Ben öyle içiyorum. Etkili olabiliyor. :)

süpersin canım... ama kahvaltıda 1 yumurtayı unutma... hergün mutlka yenmesi lazım... saçların dökülmeye başlar, vataminsiz halsiz kalırsın iyice dikkat et çok faydası oluyo yumurtanın...
bu arada başlangış kilonu 97 mi yazayım 95 mi canım... listede olunca insan tartı günü düşük kilo söylemek için daha hevesleniyor...

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de hiç içemem... midem bulanıyo suyu içerken ama zolurlyorum.. gözümün önüne koyuyorum ki unutmayayım zorlaya aorlaya içiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…