Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ahahahah kiyamam ya, gercekden de cok dogru bir sözmüs.
Basaricaz inaniyorum kizlar.

YALNIZ :Gercekden de uzun süreli yapilcak bir diyet türü degil bu arkadaslar.
Arada sok diyet ürünü misali kullanilmali.
kaydirigubbakcemile5

Bu arada kizlar, kimseeeee yyyooookkk muuu ???
Hangi gün tarti günümüzdü ?
Yani, asil tabloya ne zaman gecicekdi verilen gramlar, kilolar ?

selam kızlar...
alerji yapan arkadaşlar bırakın isterseniz.. sonra daha kötü sonuçlar çıkabilir allah korusun...

esmer gülçin bence de uzun süreli yapmamalı... ben 1 hafta yapıp bırakmayı düşünüyorum... tabloya da 1 hafta sonunda verilen kiloyu eklemeyi düşünüyorum... fakat erken bırakanlar yaptıkları sürede ne kadar verdi onu da yazarız... bizden sonrakilere bilgi olur...

kızlar bugn doktora gttim stresten flndr dedi. bugn braz bozdm ama aşırı yemedm dyet gbi yedm o yzden yarın devam etcem . aranızdayım canlarım öpüyorum

Arkadaşlar merhaba,
Ben bu forumu arasıra takip ediyorum ancak bu elma diyeti ve 5 günde 5 kilo verdiren hollywood diyeti çok ilgimi çekti. Yarından itibaren bu diyete başlayarak pazar günü sonuna kadar sürdürmeye niyetlendim. Eğer ağır gelirse bunu bırakıp hollywood diyetine geçeceğim. Ekim ortalarında İsveç'e gezmeye gideceğim, o zamana kadar bayağı bir kilo vermek niyetindeyim.

Hayırlısı :bbo:

dünya diyet turuna katıldın sanırım :))

kızlar bugn doktora gttim stresten flndr dedi. bugn braz bozdm ama aşırı yemedm dyet gbi yedm o yzden yarın devam etcem . aranızdayım canlarım öpüyorum

Gizem canım elmadan olmadığına çok sevindim. Ama sen yine de tedbirli davran.

Günaydın arkadaşlar. Dün akşama kadar toplamda 4 elma yedim. Akşam evde biraz üzüm ve mandalina da yedim. eşim yerken zorla verdi :) Bu arada yatarken ve sabah kalktığımda soğan suyumu içmeyide ihmal etmedim.

Bu sabah işe geldim ve bir simitle güne başladım. Bu arada haftaya simit değil zeyt. peyn. vs şeylerle kahvaltı yapıcam. Şuanda şirket tadilatta her yer toz duman ondan mutfak çok kalabalık oluyo o yüzden simitle idare ediyorum.

herkese günaydınnn...

ben güne kötü başladım malesef...mafoldumben
2 dilim fırında makarna yedim...mafoldumben
dün ilk defa denemiştim... su böreği gibi olmuş... akşam kendimi tutmuştum ama sabah hakim olamadım...mafoldumben

Günaydın. Üzülme canım sabah bu yediğin şeyler kilo yapmaz. Bu tür şeyleri eğer canın çok istiyorsa sabah yiyebilirsin demişti annemin doktoru. Tabi çok abartmamak kaydıyla. Sabah ne yerse yesin insan mutlaka erir gidermiş o yüzden kötü başlamış sayılmazsın.

Günaydın kızlaaar.
Nasılsınııız? Ben kötüyüm ama umudumu yitirmedim. :/
Dün akşam dayanamayıp yemek yedim çünkü. Ölmek istiyorum! Böhüüüğ! :gitme:

Günaydın kızlaaar.
Nasılsınııız? Ben kötüyüm ama umudumu yitirmedim. :/
Dün akşam dayanamayıp yemek yedim çünkü. Ölmek istiyorum! Böhüüüğ! :gitme:

Günaydın canım. Olabilir gayet doğal kötü olmana gerek yok. Ben öğlen yemeğinde 3 kaşık piyaz, 2 kaşık taze fasulve ve biraz yoğurt yedim arkadaşlar. Bir dilim kepekli ekmekte yedim tabi. Doktora gidicem ve yürüyeceğim aç gitmeyi göze alamadım dışarda şekerim felan düşer bu sefer başka bişeyler yemek zorunda kalırım diye.

hani kızlar herkes nerde....

ben bu gün öğle yemeği yemeyeceğim... hem sabahkini dengelesin hem de aşırı midem bulanıyo...kafamçokkarıştı

kızlar merhaba.
sabah 6.30 gbi kahvaltımı ettim 2 dlim çavdar ekmeği ile.
şimdi 1 elma yedim . devam ediyorum arkadaşlar . hepinize kolay glsn .

hani kızlar herkes nerde....

ben bu gün öğle yemeği yemeyeceğim... hem sabahkini dengelesin hem de aşırı midem bulanıyo...kafamçokkarıştı

kızlar hem kahvaltı hemde öğle yemeğimi yiyorsunuzzz?
bn sadece sabah 6.30 da kahvaltı yapıyorum. sonra hep elma yiyodm ?

kızlar hem kahvaltı hemde öğle yemeğimi yiyorsunuzzz?
bn sadece sabah 6.30 da kahvaltı yapıyorum. sonra hep elma yiyodm ?

canım ben öyle denedim migrenim tuttu... çok fena başım ağrıdı.. öğleleri çok az bişeyler atıştırıyorum..

şunu anladım ki akşam yemek saatinde benim kesinlikle ve kesinlikle dışarda olmam gerekiyor. çünkü akşam eve gidiyorum ya, pijamalarımı giydikten sonra otomatikman mutfağa yöneliyorum. yani bu bi alışkanlık olmuş artık. :S akşama sokaklara dökülelim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…