♥gözyaşı♥;15382694 .!.:
MaşaALLAH canım. Annemin bi sözü vardır tok olup pişmanlık çekmektense aç kalıp huzurlu olurum daha iyi der. Bide geçende kardeşim bi mağazaya girmiş artık ne olduysa oda hafif küloludur tezgahtar ona ya istediğini yemeyeceksin yada istediğini giymeyeceksin demiş bu sözde çok hoşuma gitmişti. :)
Geçmiş olsun canım umarım elmadan değildir. Sen yine de dikkat et.
bnmde sevglm istiyo ama ondan önce ben istiyorum . Ama tabi onlarnda istemesi bize diyeti bozdrmamaya yardm ediyo :d daha verecek çok kilom var ama yne bu kadar verebldğim için kndmi kutluyorum . Sanada başarılar cnm
sen 82 den 69 a mı düştün?
Arkadaşlar merhaba,
Ben bu forumu arasıra takip ediyorum ancak bu elma diyeti ve 5 günde 5 kilo verdiren hollywood diyeti çok ilgimi çekti. Yarından itibaren bu diyete başlayarak pazar günü sonuna kadar sürdürmeye niyetlendim. Eğer ağır gelirse bunu bırakıp hollywood diyetine geçeceğim. Ekim ortalarında İsveç'e gezmeye gideceğim, o zamana kadar bayağı bir kilo vermek niyetindeyim.
Hayırlısı :bbo:
kızlar bugn doktora gttim stresten flndr dedi. bugn braz bozdm ama aşırı yemedm dyet gbi yedm o yzden yarın devam etcem . aranızdayım canlarım öpüyorum
herkese günaydınnn...
ben güne kötü başladım malesef...mafoldumben
2 dilim fırında makarna yedim...mafoldumben
dün ilk defa denemiştim... su böreği gibi olmuş... akşam kendimi tutmuştum ama sabah hakim olamadım...mafoldumben
Günaydın kızlaaar.
Nasılsınııız? Ben kötüyüm ama umudumu yitirmedim. :/
Dün akşam dayanamayıp yemek yedim çünkü. Ölmek istiyorum! Böhüüüğ! :gitme:
.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz|65,3|49| |
imagehayal|62|50| |
♥gözyaşı♥|85|58| |
Esmer Gülcin|84|65| |
gambino|80|60| | |
bulutben|72| | |
qiz3mm|69,5|60| |
melekler şehri|73|56|
Bettitta|95|70| |
naarf|74|58| |
günlük gelip rapor vermeyeni yok yazacağım
hani kızlar herkes nerde....
ben bu gün öğle yemeği yemeyeceğim... hem sabahkini dengelesin hem de aşırı midem bulanıyo...kafamçokkarıştı
kızlar hem kahvaltı hemde öğle yemeğimi yiyorsunuzzz?
bn sadece sabah 6.30 da kahvaltı yapıyorum. sonra hep elma yiyodm ?
kızlar hem kahvaltı hemde öğle yemeğimi yiyorsunuzzz?
bn sadece sabah 6.30 da kahvaltı yapıyorum. sonra hep elma yiyodm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?