Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hayat sokaklardaa
şaka maka bnde acıktım sanki şuan ya neyse 1 elma daha yiyeyim

kesinlikle katılıyorum. :)
yepyeni ve incecik bedenlerimizle, yeni bi hayatımız olacaksa, evet hayat kesinlikle sokaklarda. yememeliyiz! yememeliyiiiiz!

90 üstü zayıflama grubundakilerin sloganı var bi tane bayıldım ona, durup durup onu tekrarlıyorum motivasyon olsun diye.

"2010'da Obez, 2011'de Lopez!"

Hahahaha.

süpermişşş hihoyyyt

kızlar hem kahvaltı hemde öğle yemeğimi yiyorsunuzzz?
bn sadece sabah 6.30 da kahvaltı yapıyorum. sonra hep elma yiyodm ?

Ya canım ben şirkette mecbur kalıyorum yemesem çok dinç olamıyorum iş yapamıyorum. Bünyem alışana kadar çok azda olsa yiyeceğim. Ama zamanla vücudum alışınca öğlenleride bırakırım.

Süpermiş ya :) Evet bende katılıyorum bu tanımlamaya 2011 de bende inşaALLAH çoook zayıf olacağım ama lopez olmam o kadını sevmiyorum :)

normal diyet listelerinde her öğün mutlaka yenmeli diyolar zaten... bu diyette yok öğle yemeği...bu diyeti bıraktıktan sonra öğle yemeğini bırakma bence.. öğün atlayınca metobolizma kıtlık alarmı veriyomuş...

Son düzenleyen: Moderatör:
an itibariyle yeşil çayımı yudumlarken midemin kazınmasına daha fazla dayanamadığım için 2 tanecik çikolatalı eti form bisküvi yedim. bozulmamıştır di mi diyetim?

an itibariyle yeşil çayımı yudumlarken midemin kazınmasına daha fazla dayanamadığım için 2 tanecik çikolatalı eti form bisküvi yedim. bozulmamıştır di mi diyetim?

çikolatalı form bisküvide mi varmış...ben de alayım 1 tane...

Ya elma diyetinde aslında öğlen yemeyeceksin elmadan başka bişeyde yemiceksin ama ben tutamıyorum işte. Dün akşam mandalina yedim önceki akşam salata. Ama bu akşam sadece elmaaaa :) Benimki elma diyetinden çok normal diyet oluyo ama ara öğünlerimi ve açlığımı yeşil elmayla bastırıyorum.

Yok canım bozulmaz. Ya arada böyle küçük kaçamaklar sorun olmaz merak etme.

slm kızlar..
2 gün önce başlıcaktım ama bugüne kısmet oldu başlamam.sabah domates salatalık biraz peynir 1 tane de yumurta yedim şimdiye kadar 1.5 lt suyumuda içtim gün sonuna kadar 3 ltyi tamamlarım..2 bardak da yeşilçay içtim limon sıkıp içine ama benim sorunum acayip midemi bulandırdı yeşilçay benim yoksa başka problemim yk yeşilçay içmesem olmaz mı acil cvp verirseniz çok sevinirim(

yeşil çay sindirim için çok önemli aslında. içsen çok iyi olur ama ille de sadesini içemiyorum diyorsan ballısı, yaseminlisi, portakallısı, limonlusu falan var ve tatları da gerçekten güzel. tavsiye ederim.

Selamlar;
sabah:2 dilim kepek ekmek,peynir 3 adet zeytin,2 şekerli nescafe(kahvaltıyı kahveyle yapma alışkanlığından bir türlü vazgeçemedim)
öğleatates köfte (az)
az çorba
salata
neden?çünkü bugün elma alamadım,

selam kızrlar bende katılabılırmıyım aranıza epeydır okuyorum bu baslıgı
ama baslayamamıstım bugun bırazcık basladım ıste sızden kılo verenler varmı aranızda nasıl yapıyorsunuz bugun ılk gunumdu ufak tek ısırımlık kacamaklar yaptım ama yınede verırmıyım kılo dersınız?

yarın daha dikkat edersin 3. gün alışırsın canım... biz de tam diyeti yapamıyoruz zaten... öğle ve akşama öğün koyduk... bakalım verebilecek miyiz...

bu arada kızlar sizin de cildinizde değişme var mı... benim cildim parladı yüzüme renk geldi sanki...zemuszemus

.....kk nick.... | .....başladığı kilo..... | ..... hedef kilo ..... | Başladığı tarih | ..... 1. Hafta .....
maibeyaz​
|
65,3​
|
49​
| 27.09.2010 | |
imagehayal​
|
62​
|
50​
| |
♥gözyaşı♥​
|
85​
|
58​
| 27,09,2010 | |
Esmer Gülcin​
|
84​
|
65​
| 24,09,2010 | |
gambino​
|
80​
|
60​
|27.09.2010 | |
bulutben​
|
72​
| | 27,09,2010 | |
qiz3mm​
|
69,5​
|
60​
| 27,09,2010 | |
melekler şehri​
|
73​
|
56​
| 29,09,2010 |
Bettitta​
|
95​
|
70​
| 28,09,2010 | |
naarf​
|
74​
|
58​
| 28,09,2010 | |
minnoş prenses​
|
71,2​
|
59​
| 29,09,2010 | |
yeni gelen arkadaşlar sonradan başladığı için herkesin başladığı tarihi de ekleyeceğim listeye...geçmişe bi bakayım bakalım kim ne zaman başlamış...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende bugn çok acıktım ve dayaamayıp 1 küçük dlim çavdar ekmeğini braz peynirle yedimmm =(
şuana kadar 3 elma yedm 1 elma daha yiyip kaparım bu gnü =

kızlar bende bugn çok acıktım ve dayaamayıp 1 küçük dlim çavdar ekmeğini braz peynirle yedimmm =(
şuana kadar 3 elma yedm 1 elma daha yiyip kaparım bu gnü =

ben de bugun kahvaltıdan sonra susaate kadar 5 tane elma yedım ıste geldıgımde dayanamadım bır tane sıgara boregı yedım ama kızarmıs degıl fırında yapılmıs :1no2: gunduz bırarada 8-10 tane pızza krakerden attım agzıma baska baskaa kucuk yarımm kıbrıt kutusu kadar kandıl sımıtı yedım bıde cokmu bozmusum sızce kotu mu yaptım :çok üzgünüm:kızlar:çok üzgünüm:

kızlarrrr tartılıyomusunuz .... ben dün 64,2 idim bu gün 64,4 olmuşum...
ben bu işi beceremicem sanırım...
bu günden itibaren öğle yemeklerini kaldırıyorum bakalım...
bi de böyle deneyeceğim...

kızlarrrr tartılıyomusunuz .... ben dün 64,2 idim bu gün 64,4 olmuşum...
ben bu işi beceremicem sanırım...
bu günden itibaren öğle yemeklerini kaldırıyorum bakalım...
bi de böyle deneyeceğim...

yok öyle hemen pes etmek.bahsettiğin ufak değişiklikler vücudundaki suyla alakalı sadece.benim önerim hergün tartılmamak,en ideali sabah aç karnına.öğle yemeklerini sakın kaldırma.biliyorsun ki metabolizmamızın çalışması için yemeğe de enerjiye de ihtiyaç var.diğer türlü vücut kendini stop ediyor,dahası gelmeyecek ben olanı idareli kullanayım diyor.lütfen!!!birlikte başladık birlikte bitirelim.ben dün tartıldım 72 kg yum.ben de fazla elma yiyemedim.çalışıyorum.son iki gün çok yoğun geçti.şimdiye kadar defalarca diyet yaptım bozdum,eş dost arasında dalga konusu oldu bu.bir daha buna fırsat vermek istemiyorum.istiyorum ki hep birlikte bu meseleyi çözelim,artık kafamızda kiloyla ilgili bir sıkıntı olmasın.lütfen öğle yemeklerine devam et.biraz daha sabırlı ol.Allaha emanet ol.

bilmiyorum yaa... çok moralim bozuluyo... bakalım haftaya diyetisyene gideceğim... inşallah faydası olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…