Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar. Dün öğleden sonra akşama kadar 4 elma yedim toplamda. Bu sabahta bir simit yedim yine.

bilmiyorum yaa... çok moralim bozuluyo... bakalım haftaya diyetisyene gideceğim... inşallah faydası olur...

canım ben kac gunudr dıyet yapıyorum 2 gun once bır anda yarım kılo fazla
gorundum allahım bır moralım bozuldu canım sıkıldı ama hergun oyle oynamalar
oluyor sen canını sıkma bunun ıcın . dıyetısyene gıtme ımkanın varsa gıt
tabıkı daha saglıklı bıseyler yaparsın hee bıde vucudun nasıl alısırsa oyle gıder sen oglen yemegını bırakıcan sonra baslayınca neolucakk sen merak etme boyle yavas yavas gıdıcek ama kesın gıdıs olucak sekerım

merhaba kızlar...
forumu okudum ve acayip gaza geldim. yarın bende başlamayı düşünüyorum. aslında 4-5 kilo versem bana yeter ama hedefimi biraz yüksek tuttum belki çizelge beni gaza getirir diye ama bakalım.

merhaba kızlar sabah kahvaltıdan beri 2 elma yedim.dün malesef tatlı yedim regl dönemim acayip canım çekti.kaçamaklar moralimi bozuyor.
birde kızlar sanırım biz yanlış bir zamanda yaptık bu diyeti.diyete ilk kez başlayacaklar 3 ana 3 ara öğün oluşturarak başlamalıydık.birden böyle herşeyi kesmek bende baş dönmesi yaptı ve canım sürekli sıcak bir yemek istiyor.herşeyden azar azar yiyeceğimiz bir diyet yapsak daha iyi değilmi.şöyle 5-10 kilo zayıfladıktan sonra kilo verme durunca bu elma diyetini şok diyet olarak 1 hafta yapsak.yoksa böyle küçük kaçamaklarla diyetin ciddiyeti kalmıyor.
bu grubu hiç bozmadan yine maibeyaz liste yapsın ve diyetisyenlerin önerdiği bir diyet yapalım.yeni bir başlık altında yapalım.ha ne dersiniz kızlar.hatta beraber bir liste oluşturalım.kurallarımız olsun.
yoksa böyle ben diyetten diyete atlayacam bir süreklilik olmayacak

evet benim de canım sıkılmaya başladı... ben haftaya diyetisyene gideceğim bakalım ne diyecek.. zaten bizim ki pek elma diyeti olmadı.. sabah ye akşam ye... arada elma ye.. değişik bişey oldu... kaydirigubbakcemile3

ben katılırım guruba benim için farketmez ama kimseler yok ki baksana...kalabalık olursak yeni bi başlık açalım...

kızlar ilk gün hangi kıyafetnzle tartıldıysanız onunla tartılın yada çıplak tartılmak en iyisi. bazen 1 kilo fark edebiliyor. bn çıplak tartılıyorum. 69.5 ile başlamştm şuan 68.6 falanım . ve regl olcam heryerm şişti belim kopuyo ve tuvaletede gidemedm onlarında etkisi vrdır az vermemde . ben devam ediyorum sabah kahvaltımı ettm şuan 1 elmamı yiyorum . inşallah kacamaksız biter bugün

haklısın cnm . 4 gün falan oldu ben 1 kiloya yakın vermişim . ama bırakıyorum bugün elmamda btti zaten içimdende yapmak gelmiyo norml diyete dönüyorum arkadaşlar .

ben de sıkıldım ama bırakmak istemiyorum...
diyetisyene gidene kadar devam edeceğim... öğle ve akşam yemeklerini de kaldırıp asıl elma diyetiyle devam edeceğim... migrenim tutmasın diye de sabah akşam ağrı kesici atacağım...

canım mgrenn tutuyosa bukadar zorlama kendini ben diyet konusunda çok güçlüyüm dayanıklıyım ama çok sıktı bu beni bde başın ağrıyosa zorlama kndini brden öğle ve akşam yemeğini kaldrmak kötü yapar seni .

bu gün iyi geçti canım... öğle 6-7 tane sarma yedim... az önce de 1 dilim ekmek ve peynir yedim... elmaya devam bakalım 8 e kadar 2 tane daha yerim... 4 tane olacak ozaman...

slm kızlar..
sabah gec kalktığım için saat 11de elmayla başladım güne.
sonra 3 tane daha elma yedim ve 3 lt suyumu içtim yeşilçay içemiorum diye
maalesef içemedim(
yarın sabah da tartılmayı düşünüyorum iki gün bitti bakalım ne kadar kilo
vermişim diye..

iyi geceler ben aylar önce bu diyeti yaptım bütün kurallarına uyarak ve 89 kg 58 kg düştüm. şaka gibi ama gerçek bence azmedince başarı geliyo ve şimdi asla pes etmeyin ve diyete devam edin.hepinize kolay gelsin rabbim yardımcınız olsun.

ne kadar zamnda 58 e düştün canım

evet ne kadar sürede düştün ve bu süre içerisinde sadece elma mı yedin... 31 kilodan bahsediyosunuz çok ciddi bi rakam tebrik ederim...

ben de bu günden itibaren bırakıyorum....

dün öğle az sarma yedim..

akşam da aynı şekilde 4.5 sarma ve 1 dilim ekmek yedim...
100 gr almışım...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar
sabah kahvaltı 8 de yaptım.şimdi ilk elmamı yiyorum.ayrıca melbor arkadaşım biraz ayrıntılı yazarmısın neler yaptığını.

vayyyy beee nasıl verdın nasıl gıttı okadar kılo bıseyler anlatıp
oyle kacsaydın ya canım bıde en onemlısı gerı aldınmı bu kıloaları
canım sen artık normal saglıklı beeslenmeyle dıyet yapıyorsun elma dıyetı gıbı
hızlı ve cok kılo vermeyı hedefleme cunku cok fazla bozmussun dıyetı ben ıkı gun elma dıyetını hıc bozmadan ufak kacamaklarla yaptım 800 gr verdım bugun bırakıcaktım 3. gunum dedım bugunde yapıyım bakım nekadar gıdıcek dıye bozmadım sabah guzel kahvaltımı yapıyorum gun ıcınde 5 elma ama mesela dun saat 4 de bır dılım borek yedım bır elmamdan vazgectım eger gercekten vermek ıstıyorsan bence oglen yemegını kaldır yada elma dıyetı yapıyorum dıye kendını sartlandırma benımkı nacızane fıkır umarım kızmamıssındır canım:teselli:

arkadaş aylar önce böyle bi yazı yazmış... bunu kasımda yazmış, sonrasında neler yaptığını merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…