bilmiyorum yaa... çok moralim bozuluyo... bakalım haftaya diyetisyene gideceğim... inşallah faydası olur...
merhaba kızlar sabah kahvaltıdan beri 2 elma yedim.dün malesef tatlı yedim regl dönemim acayip canım çekti.kaçamaklar moralimi bozuyor.
birde kızlar sanırım biz yanlış bir zamanda yaptık bu diyeti.diyete ilk kez başlayacaklar 3 ana 3 ara öğün oluşturarak başlamalıydık.birden böyle herşeyi kesmek bende baş dönmesi yaptı ve canım sürekli sıcak bir yemek istiyor.herşeyden azar azar yiyeceğimiz bir diyet yapsak daha iyi değilmi.şöyle 5-10 kilo zayıfladıktan sonra kilo verme durunca bu elma diyetini şok diyet olarak 1 hafta yapsak.yoksa böyle küçük kaçamaklarla diyetin ciddiyeti kalmıyor.
bu grubu hiç bozmadan yine maibeyaz liste yapsın ve diyetisyenlerin önerdiği bir diyet yapalım.yeni bir başlık altında yapalım.ha ne dersiniz kızlar.hatta beraber bir liste oluşturalım.kurallarımız olsun.
yoksa böyle ben diyetten diyete atlayacam bir süreklilik olmayacak
merhaba kızlar sabah kahvaltıdan beri 2 elma yedim.dün malesef tatlı yedim regl dönemim acayip canım çekti.kaçamaklar moralimi bozuyor.
birde kızlar sanırım biz yanlış bir zamanda yaptık bu diyeti.diyete ilk kez başlayacaklar 3 ana 3 ara öğün oluşturarak başlamalıydık.birden böyle herşeyi kesmek bende baş dönmesi yaptı ve canım sürekli sıcak bir yemek istiyor.herşeyden azar azar yiyeceğimiz bir diyet yapsak daha iyi değilmi.şöyle 5-10 kilo zayıfladıktan sonra kilo verme durunca bu elma diyetini şok diyet olarak 1 hafta yapsak.yoksa böyle küçük kaçamaklarla diyetin ciddiyeti kalmıyor.
bu grubu hiç bozmadan yine maibeyaz liste yapsın ve diyetisyenlerin önerdiği bir diyet yapalım.yeni bir başlık altında yapalım.ha ne dersiniz kızlar.hatta beraber bir liste oluşturalım.kurallarımız olsun.
yoksa böyle ben diyetten diyete atlayacam bir süreklilik olmayacak
ben de sıkıldım ama bırakmak istemiyorum...
diyetisyene gidene kadar devam edeceğim... öğle ve akşam yemeklerini de kaldırıp asıl elma diyetiyle devam edeceğim... migrenim tutmasın diye de sabah akşam ağrı kesici atacağım...
...sanırım tek başıma kaldım.bilmiyorumkismilemafoldumben
iyi geceler ben aylar önce bu diyeti yaptım bütün kurallarına uyarak ve 89 kg 58 kg düştüm. şaka gibi ama gerçek bence azmedince başarı geliyo ve şimdi asla pes etmeyin ve diyete devam edin.hepinize kolay gelsin rabbim yardımcınız olsun.
iyi geceler ben aylar önce bu diyeti yaptım bütün kurallarına uyarak ve 89 kg 58 kg düştüm. şaka gibi ama gerçek bence azmedince başarı geliyo ve şimdi asla pes etmeyin ve diyete devam edin.hepinize kolay gelsin rabbim yardımcınız olsun.
vayyyy beee nasıl verdın nasıl gıttı okadar kılo bıseyler anlatıpiyi geceler ben aylar önce bu diyeti yaptım bütün kurallarına uyarak ve 89 kg 58 kg düştüm. şaka gibi ama gerçek bence azmedince başarı geliyo ve şimdi asla pes etmeyin ve diyete devam edin.hepinize kolay gelsin rabbim yardımcınız olsun.
canım sen artık normal saglıklı beeslenmeyle dıyet yapıyorsun elma dıyetı gıbıevet ne kadar sürede düştün ve bu süre içerisinde sadece elma mı yedin... 31 kilodan bahsediyosunuz çok ciddi bi rakam tebrik ederim...
ben de bu günden itibaren bırakıyorum....
dün öğle az sarma yedim..
akşam da aynı şekilde 4.5 sarma ve 1 dilim ekmek yedim...
100 gr almışım...
günaydın kızlar
sabah kahvaltı 8 de yaptım.şimdi ilk elmamı yiyorum.ayrıca melbor arkadaşım biraz ayrıntılı yazarmısın neler yaptığını.
slm elmacı arkadaşlar bi kaç gündür giremedim.ben elma diyetine 15 kasımda başlamıştım ve 4 haftada toplam 13 kg verdim.diyet dışına cıkmadım ilk hafta hariç fazla sporda yapmadım.şu an 75 kg ve iraz kg vermem yavaşladı o yüzden 3 günlük diyet değiştireceğim.eğer azimle yaparsanız kg verirsiniz cumaya kadar size önceki ve sonraki fotolarımı eklicem.hepinize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?