Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ama insan 1 kilo veremezmi canım yaa...
dr u aradım bakalım hamilelik olabilir mi diye... çok düşük bi ihtimal ama imkansız değil diyo...eyvahedigeldismile

gerçekten çok düşük aslında kolumda implanon var.. ve bütün seneyi neredeyse adetli geçirdim daha 17 gündür iyiyim.. korkuyorummm...eyvahedigeldismile

verır canım verır ınsalalh sabret bırazcık bırazcık ta sık kendını oylee oglen falan sey yapma senınkı resmen ara ogunlere elma yemek olmus oyle yaparsan daha saglıklı aslında ve daha uzun dnemde verırsın ama ozamanda sabredıceksın ahlanıp vahlanmak yok tamam mı tatlımmlmaz:Şeniz

buarada kılo bıldırımı bugun muydu hatırlamıyorum ama ynde soylıyımm
70.4 kıloyum 2 gunde 800 gr vermısım ufak tefek kacamaklarım oldu tam
olarak dıyetı uygulayamadım oyuzden oda .bugun kendıme odul verdım
oglen 1 adet lahmacun yarım bardak ayran ıctım bıde ama ben buhaftayı
cok dıkkat ederek saglam bır elma dıyetıyle gecırmeyı planlıyorum bakalım becerebılıcekmıyım gercı takım arkadaslarım kızıyor saglıksız dıye onların
etkısınde kalıp bırazcık saglıklı bır sekılde yaparım herhalde

alooooo
listedeki diğer kızlar nerelerdesiniz.bıraktınızmı diyeti bir haber verin bari.neler yaptınız.forum boş kaldı.gizem,minnoş ve mavi beyazdan başka uğrayan yok.

kızlar 58 kiloya düşen kıza mesaj atmştım yaklaşık 2 ayda vermiş. diyet dışına çıkmamış sürekli yapmış yaklaşık 2 ayda verdim dedi...

kızlar 58 kiloya düşen kıza mesaj atmştım yaklaşık 2 ayda vermiş. diyet dışına çıkmamış sürekli yapmış yaklaşık 2 ayda verdim dedi...

canımm o arkadasın msjını bı kopyalasan cok merak ettım bende
msj atıcaktım aklımdaydı da unutmusum ..önemli olan soru nekadar
suredır dıyetı bırakmıs ve kılo almamıss acaba

elma dıyetıyle kımse kılo veremedı anlasılan ya ben cok merak edıyordum
kım nekadar kılo verdı dıye

ben veremedim canım...
ama bu gün akşama kadar diyeti hiç bozmayacağım... karnımda aşırı bi şişlik var akşama kadar inmesi lazım... sanki iğne batırsam patlayacak...

günaydın kızlar..
bugün 4. günüm benim elma diyetinde.ama ben hiç kilo veremiyorum hiç dışına
çıkmadım diyetin kaçamak da yapmadım ama tek gram oynamadı kilomdan napmalıyım sizce bırakmalı mıyım

peki sende de var mı şişlik... acaba elmadan mı oluyor ki.. akşama iyice şişmeyeyim de...

valla canım bende pek şişlik yok ama normal şartlarda vermem gerekiyo çünkü gün boyunca yediğin ne ki ister istemez verilir yani..ama bende inan bi gram oynama olmadı cok kararsız kaldım acaba bırakayım mı die..

ben veremedim canım...
ama bu gün akşama kadar diyeti hiç bozmayacağım... karnımda aşırı bi şişlik var akşama kadar inmesi lazım... sanki iğne batırsam patlayacak...

canım bıde hıc bozmadan dene bakalım ne cıkıcakk aslında tuvalete
cıkıcak bıseyler ıcsn geceden sabaha bıraz rahatlarsın belkı
sonrada 2 gun hıc bozma dıyetını bakalım elmadanmı sısıyorsun ben de
hıc oyle etkı gostermedı

canımm bıseyler olması lazım en azından gr olarakk yaa tuvalet sorunun
var yada baska bısey ıstersen bıkac gun bırak yada aynı ıstıkrarla devam ederm
dıyorsan 2 gun daha sabret bakalım . belkı senın zor gecılen bır kılondur
ve vucut tutmaya calısıyordur

bu arada kızlar ben haftasonları dıyetı yapamıyorum
yanı tam olarak yapamıyorum ama yınede cok cok az yıyorum
belkıde dıyetıme dınlenme evresı oluyor ama haftaıcı tam gaz
devam etmeyı dusunuyorum bakalım neler olucak bu hafta ınsallah
6senağlama lı rakamları gorurum yaa

6lı rakamlara ne klmş ki canım glirsin tabi bozmayn moralnizi kızlar. ben bu hafta corba dyetine başlıyorum. hergün ayrı bi çorba içcem gün boyu. ne çorbsı oldğu frketmez. 1 hafta yapcam merak edersenz snçları yazarım. pazartesi bşlıcam

sağol canım... ama ben tuvalete çok fazla çıkıyorum...
benim diyetisyen işi kaldı... çok pahalıymış yaa... bir de tahliller için ayrı istiyorlar....
bu gün yeniden başlayacağım ama bu kez hiç kaçamak yok bakalım....

günaydın kızlar bugün tartı günü
ben 79 kilo oldum yani 1 kilo vermişim.tam olarak uygulayamadım.bu gün bıraktım elma diyetini.uzun süreli yapılacak bir diyet değil.

ben 6 ay önce bir diyetisyene gitmiştim.1400 kalorilik bir diyet vermişti. 2 haftada 2.5 kilo vermiştim.ama tembelliğimden uygulayamamıştım.bugün o diyete başladım.bu diyette herşeyi yiyebiliyorsun.kurban bayramına kadar kendime bir süre verdim ve adam akıllı bir diyet yapacam.bayrama 43 gün var ve bu zaman diliminde bakalım kaç kilo verecem.
hepinize iyi kilo vermeler

ayy canım ınsallahh bu hafta 6 lı rakamları gorururum yaa.bu
corbaa dıyetı nasıl bısey
daha once yapmıs mıydın guzel kılo verdırıyormu pekı

günaydın kızlar bugün tartı günü
ben 79 kilo oldum yani 1 kilo vermişim.tam olarak uygulayamadım.bu gün bıraktım elma diyetini.uzun süreli yapılacak bir diyet değil.
tebrık ederım canım evet gercektende uzun surelı yapılacak bır
dıyet degıl ama ıste bır umut herseye saldırıyoruzz

ınsallah kurban bayramında ıstedıgın kıloda olursun canımsım

minnoş daha önce yapmadm canım bu hafta ilk defa deniycem. sadece çorba içççem gn boyu. ne çorbası oldğu farketmez. hazırda olablir. ghergün değişik bi çorba içcem bakalım kaç kilo gtcek sznle paylaşırım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…