gizemcim resimlerini gördüm azmine hayran kaldım çok güzel kilo vermişsin. keşke bende azimli olabilsem. ramazanda 3 kilo aldım 3 haftada 2 sini zarzor verdim öyle kaldı daha fazla veremiyorum. 4 kilo daha verebilsem iyi olacak ama şu elma diyetine bayıldım ama nasıl yapıcam bilmiyorum gündüz yaparım ama akşam eşime yaptığım yemekten yemezsem uyuyamam :)
devam eden kaldımı ki... kaydirigubbakcemile3
benim elmam bitti eşim bulamamış iki gündür normal diyet yapıyorum ben...
ama zaten elma diyetindedn de kilo veremicemi anladım..
gr oynamıyo yahu...
senin çorba diyeti nasıl gidiyor...
iyi gidiyor canım 3. gün bugün . 69.5 la başlamıştım 68 im bugün. sırf çorba içiyorum ama .
mesela hangi çorbaları içiyorsun... çorba deyince benim aklıma direk tarhana geliyor.... ama tarhanayla bu diyet olmaz sanırım..bir de ne kadar içiyorsun... kaç öğün içiyorsun...
gizem harikasın. neler yaptın detaylıca anlatabilirmisin
ben yapmaya çalışıyorum iyi gidiyor gibi oluyor ama akşam olunca midem kazınıyor. ve elma böyle bi garip yapıyo gaz yapıyo normal mi acaba sizde de oldu mu böyle şeyler.
iki gündür yapıyorum akşama kadar akşam dayanamıyorum. çorba vs. içiyorum.
sizce napmam lazım
bide hiç su içemiyorum ya
:ecrin_bebek: meraba kızlar.Daha önceki sayfalarda inanılmaz bi şekilde bu diyete uyup deliler gibi kilo veren insanların öykülerini okudum ve gaza geldim...bayanssulusmile benim çok bir fazlalığım yok 61 kiloyum.boyum 170. Mutlaka 5 kilo vermek niyetindeyim.bu sabah başladım ve şu anlık iyi gibi...harfiyen elma diyetini uygulayacağım.herkese kolay gelsin:a015:
boyun gayet iyi bu yüzden evet 5 kilo verrsen süper olur . ve vereblrsn canım ne varki 5 kiloda elma diyetini dene bakalım harfiyen uyarsan verblceğine inanıyorum takip ediyorum sizleri görüşürüzz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?