Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

gizemcim resimlerini gördüm azmine hayran kaldım çok güzel kilo vermişsin. keşke bende azimli olabilsem. ramazanda 3 kilo aldım 3 haftada 2 sini zarzor verdim öyle kaldı daha fazla veremiyorum. 4 kilo daha verebilsem iyi olacak ama şu elma diyetine bayıldım ama nasıl yapıcam bilmiyorum gündüz yaparım ama akşam eşime yaptığım yemekten yemezsem uyuyamam :)

çok teşekkür ederim canım . yemek yerim diyosan norml diyet yapmalısın az sık yemelisin

selam arkadaslar ben kilo vermek istiyorum ama malesef hamileleigimde tam 40 kilo aldim suan bebegim 17 aylik ve ben emziriyorum suanda 75 kiloyum artik biktim zayiflamak istiyorum bu diyeti yapmak istiyorum yardim lütfen

devam eden kaldımı ki... kaydirigubbakcemile3
benim elmam bitti eşim bulamamış iki gündür normal diyet yapıyorum ben...
ama zaten elma diyetindedn de kilo veremicemi anladım..
gr oynamıyo yahu...
senin çorba diyeti nasıl gidiyor...

iyi gidiyor canım 3. gün bugün . 69.5 la başlamıştım 68 im bugün. sırf çorba içiyorum ama .

iyi gidiyor canım 3. gün bugün . 69.5 la başlamıştım 68 im bugün. sırf çorba içiyorum ama .

mesela hangi çorbaları içiyorsun... çorba deyince benim aklıma direk tarhana geliyor.... ama tarhanayla bu diyet olmaz sanırım..bir de ne kadar içiyorsun... kaç öğün içiyorsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
mesela hangi çorbaları içiyorsun... çorba deyince benim aklıma direk tarhana geliyor.... ama tarhanayla bu diyet olmaz sanırım..bir de ne kadar içiyorsun... kaç öğün içiyorsun...

domates çorbası mercimek çorbası flan içiyorum yani evde hangisi yapılıyosa işte farketmiyo canım . bn aklıma gldkçe acıktıkça yiyorum 4-5 kase yetiyor. ama 1 bardak süt eklemeyi dşünüyorum .

Arkadaslar bende yarın baslıorumm aslında çok çabuk kilo veriyorum istersem ama o kdr çabuk verdiğim kadarda çabuk alabiliorum 2sini birden yababiliorum yanii şuan 69um hedefim 55 =) 1 kilo versem bile hemen belli oluyo . 55 olursam nasıl bi fizikte olurum bilemicem diyeti yapıpta sonuc alanlar yazabilir mi ? mesela kaç kiloydunuz kaç haftada kaç kilo verdiniz ?

Arkadaslar bende yarın baslıorumm aslında çok çabuk kilo veriyorum istersem ama o kdr çabuk verdiğim kadarda çabuk alabiliorum 2sini birden yababiliorum yanii şuan 69um hedefim 55 =) 1 kilo versem bile hemen belli oluyo . 55 olursam nasıl bi fizikte olurum bilemicem diyeti yapıpta sonuc alanlar yazabilir mi ? mesela kaç kiloydunuz kaç haftada kaç kilo verdiniz ?

gizem harikasın. neler yaptın detaylıca anlatabilirmisin
ben yapmaya çalışıyorum iyi gidiyor gibi oluyor ama akşam olunca midem kazınıyor. ve elma böyle bi garip yapıyo gaz yapıyo normal mi acaba sizde de oldu mu böyle şeyler.
iki gündür yapıyorum akşama kadar akşam dayanamıyorum. çorba vs. içiyorum.
sizce napmam lazım
bide hiç su içemiyorum ya

:ecrin_bebek: meraba kızlar.Daha önceki sayfalarda inanılmaz bi şekilde bu diyete uyup deliler gibi kilo veren insanların öykülerini okudum ve gaza geldim...bayanssulusmile benim çok bir fazlalığım yok 61 kiloyum.boyum 170. Mutlaka 5 kilo vermek niyetindeyim.bu sabah başladım ve şu anlık iyi gibi...harfiyen elma diyetini uygulayacağım.herkese kolay gelsin:a015:

canım ben sadece çorba içiyodum . sdece 1gün 1 bardak süt içmiştim . ben 4 gün yaptım motve olmak için kilom hızlansın diye şuan norml diyetteym

boyun gayet iyi bu yüzden evet 5 kilo verrsen süper olur . ve vereblrsn canım ne varki 5 kiloda elma diyetini dene bakalım harfiyen uyarsan verblceğine inanıyorum takip ediyorum sizleri görüşürüzz =)

ben daha önce ergenlik döneminde 72 kiloya cıktım.42 bedeb olmuştum.bir şekilde 66 ya kadar düştüm.isveç diyeti sayesinde.geri almadım....66 kiloya düştükten sonra meyve sebze yiyordum sürekli..son 5 aydır bu kilodayım...şimdi son bir gayretle 55 e düşeceğim.ben hiç halsizlik hissetmedim.elmanın üstüne bi de su içince lifler şişiyor ve tok oluyorsunuz..şu an 38 bedenim.bu kiloya vücüdum direnç gösteriyor,bu direnci kırmak istiyorum..size her gun mutlaka yazacağım:içelim:

boyun gayet iyi bu yüzden evet 5 kilo verrsen süper olur . ve vereblrsn canım ne varki 5 kiloda elma diyetini dene bakalım harfiyen uyarsan verblceğine inanıyorum takip ediyorum sizleri görüşürüzz =)

canım vücuttaki fazla kilo oranı azaldıkça,vermen zorlaşıyor....bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…