çok güzel zayıflamışsın tebrik ederim
teşekkürlerr =)oha çok iyi..tebrikler
çok teşekkür ederim canım =)gizem süpersin canım... harika görünüyorsun...
gızemmm harıka bır degısım cok tebrık ederım canımm
ınsallahh ıstedıgın kıloya kadar ınersın tatlımolumunekankayizsmile
kızlar kendime yeni arkadaşlar arıyorummm...yada listeden kimler devam edecek beraber yapalım tekrar...
ben bu kez öğün koymayacağım harfi harfine uyacağım 15 gün...
ben devam ediyorum diyete,birlikte devam edelim.ama bir konuda söz verelim birbirimize yediğimiz herşeyi söyleyelim.içtiğimiz suya kadar.bu arada 70 kg olmuşum.
bnde varım kzlar.
53 kiloyum. en az 5 kilo vrmek istiyorum. 45-48 gbi olsam kafi. yarndan itibaren 20 gn uyglmya çlışıcam. umarm olr =)
bu arada ya ben geç kalkıyorum msela 12 gbi kalkınca he tamam bugn gitti dha ypamam diyorum çnkü 2-4-6-8 diye bölünce saatleri tplamda 4 tane elma oluyo, ama 6 tane olmsı grekiyo.
öyle ypnca da uygulasm olr mu fyda eder mi:s
yokmu gönlüme su serpecek arkadaş yaaaaboshayallersmile
merhaba arkadasım ben meral gobegının gıtmesını ıstıyosan korse kullanabılırsın etkılı bı yontem bende her yemekten once elma lımon karanfıl karabıber ve tarcın karısımını ıcıyorum ve 1 hafta olmasına ragmen baslayalı gobegım hep duz bı sekılde ve yemeklerımden kızmıyorum benı tok tutuyo istersen deneyebılırsın
teşekkür ederim ben zaten aç odugum için yemek yemiyorumki hep hoşuma giden seyler oluyor genlde dışarda yemek yemek zorunda kaldıgım için böle oluo iradesimiyim bu konuda ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?