Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar kendime yeni arkadaşlar arıyorummm...yada listeden kimler devam edecek beraber yapalım tekrar...
ben bu kez öğün koymayacağım harfi harfine uyacağım 15 gün...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu gün son akşam yemeğimi yiyeceğim...
yeşil mercimek yicem hiç yemedim bakalım tadı nasıl olacak...

ben bu hafta elma dıyeıtımı yapıcaktım ama sekerler
bız takım olarak yenı kurallar aldık artıkk kalıcı kılolar vermek ıstıyoruz
oyuzden cok uzuzlerek elma dıyetınden cıkıyorum her ok dıyetın
ardından kılo almaktan yoruldum cunku .umarım bu sefer son olur ve
ıdeal kıloma ulasır hep orda kalırım

kızlar kendime yeni arkadaşlar arıyorummm...yada listeden kimler devam edecek beraber yapalım tekrar...
ben bu kez öğün koymayacağım harfi harfine uyacağım 15 gün...

ben devam ediyorum diyete,birlikte devam edelim.ama bir konuda söz verelim birbirimize yediğimiz herşeyi söyleyelim.içtiğimiz suya kadar.bu arada 70 kg olmuşum.

ben devam ediyorum diyete,birlikte devam edelim.ama bir konuda söz verelim birbirimize yediğimiz herşeyi söyleyelim.içtiğimiz suya kadar.bu arada 70 kg olmuşum.

süper vermişsin canım . ben bu hafta sırf çorba içcem . devam ederseniz haftaya pazartesi bnde devam ederim sizle ama bu hafta çorba içcem sırf .

bnde varım kzlar.
53 kiloyum. en az 5 kilo vrmek istiyorum. 45-48 gbi olsam kafi. yarndan itibaren 20 gn uyglmya çlışıcam. umarm olr =)
bu arada ya ben geç kalkıyorum msela 12 gbi kalkınca he tamam bugn gitti dha ypamam diyorum çnkü 2-4-6-8 diye bölünce saatleri tplamda 4 tane elma oluyo, ama 6 tane olmsı grekiyo.
öyle ypnca da uygulasm olr mu fyda eder mi:s

4 tane ye canım sende .

hafta sonu sözüm var elbise aldım ama son 4 ay içinde 7 kilo aldıgım için göbegim pırtlıyo:gitme: bugun elma diyetine girdim ama şöyle sabah 1 kase lıght süt ile special k yedim öglene yeşil salata hazırladım ama 2 çatal yiyemedim bile iştahım yok:S akşama kadar da yeşil elma yiyecegim 6 tane 5 gün böyle sabahları special k akşama kadar elma yiyerek geçirecegim ama fazla su içemiyorum işte oldugum için çok wc ye gidiyorum en fazla 2 lt aralarda yeşil çay içiyorum yararı olurmu sizce daha etkili bişi de yapabilirim varsa önerileriniz 5 gün dayanabilirim yardım yaaa gitsin bu göbişeyvahedigeldismile 59 kiloyum 55 olsun yeter...

Arkadaşlar ben sırf elma yemediğim için son günlerde katılımda bulunmuyorum. Ama sıkı bir diyete başladım. Cuma gruplarından birine katıldım. Orda devam edicem. Elma diyetini keşke yapabilseydim ama artık yavaş ve uzun zaman bir diliminde kilo vermeye karar verdim. Geri kalan herkese başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
yokmu gönlüme su serpecek arkadaş yaaaaboshayallersmile

merhaba arkadasım ben meral gobegının gıtmesını ıstıyosan korse kullanabılırsın etkılı bı yontem bende her yemekten once elma lımon karanfıl karabıber ve tarcın karısımını ıcıyorum ve 1 hafta olmasına ragmen baslayalı gobegım hep duz bı sekılde ve yemeklerımden kızmıyorum benı tok tutuyo istersen deneyebılırsın

teşekkür ederim ben zaten aç odugum için yemek yemiyorumki hep hoşuma giden seyler oluyor genlde dışarda yemek yemek zorunda kaldıgım için böle oluo iradesimiyim bu konuda ne

teşekkür ederim ben zaten aç odugum için yemek yemiyorumki hep hoşuma giden seyler oluyor genlde dışarda yemek yemek zorunda kaldıgım için böle oluo iradesimiyim bu konuda ne

canım o zaman sabahları kalktıgında ilılk bı bardak suya 2 cay kasıgı elma sırkesıyle bal kat karıstrı ve ac karna ic korsede kullanırsan zatece gobek ıcın sıkı tutar ve gobegının sarkmasını onler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…