Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

şu an 61 im kızlar tam olarak böyle....bugun başladım.tam bir hafta sonra tartılacağım

sonucu merakla beklioruz didilyos...kızlar bende kilo aldım malsef şu an 60 kiloyum bayrama kadr 57 olmam gerek önceki sayfaları okumadm.deneyen herkes fayda görmş mü? kısa bi bilgi verebilir msnz? topiğin başındki mi liste?

bn okudum bya ya çok kilo veren var bu topikte de bşka forumlarda da. ama hrkeste değişyr dmekki
didilyos çk sevinirz canm ypıcaksn inanıyorum =)
bnde bi ypabilsem ah bi ypabilsem. pzt den itibaren bşlycam
sabh 8 de khvaltı yparm 1 e kadr okuldaym. gelnce 2.30 gbi bi elma yerm 4.30 da 6.30 da ve 8.30 da yerm olabilr mi acbaa ? 8 den 1 e kadr da su içerm hep

ben elmayı uyguladım ama 3 gün flan ve tam yapamadm kaçamaklar oldu ama yarım kilo fln gtmişti . ama tam yapmadım 3 gün boyuncada aralarda bişeyler atıştırmştım . şimdi 4 gün boyunca çorba içtim hergün farklı bi çorba günboyu acıktıkça içiyodum ama sadece 4 gün yaptım ve 1.5 kilo gitti. şuan norml diyetteyim . pazar gnü 5 gün diyetini yapcam =)

canım sen baya kilo vermişsin maşallah 100 lerden inmşsn nasıl verdin norml diyetlemi aralarda şok diyetlerde yaptın mı ? ne kadar zamnda verdin ? en çok hangi diyetle verdin ?

gizm denycem bu çorba dyetini vlla saol
çabuk çorbalardan mı hazır çorbalardan mı bi de mesela günde hemn hemn kaç tbak içiyodun?
hangi çorbaları iiçiyodun

gizm denycem bu çorba dyetini vlla saol
çabuk çorbalardan mı hazır çorbalardan mı bi de mesela günde hemn hemn kaç tbak içiyodun?
hangi çorbaları iiçiyodun

hazırda kullandım evdede yaptım farketmiyo canım mesela domates çorbası yayla çorbası mercimek flan güzel gidiyo =) istersen 1 bardakta süt ekle ben son gün süt eklemiştim bidaha yaparsam crba diyeti sütte içerim calsiyum sonuçta gerekli bişey. bnde yeniden başlamak istiyorum aslında bakalım . 5 gün yeterli bnce uzatınca bıkıyosun corbalardan . zaten kısa yapmak daha güzel vücudu şok ediyosun hem motive oluyorum hzlı kilo verince snra norml dyete devam ediyorum =)

aslında 5 günde 5 kilo diyetide güzel =) okumussundur zaten bn o zman yeni diyete başlamıştım yani kilo vermem yavaşlamamaştı daha o dyette 5 günde 3.5 kilo vermiştim =) onuda yapmayı dşünüyorum şu sıralar =)

a evet ya o da güzel =) çk dyet var ama ypılabilse işte..
ben de 53-54 kiloyum. 47 48 olsam yni bi 5 kilo versm çk iyi oluck. ama gtmiyolar

hihoyyyt evet kızlar 2.günüm...gece biraz acıkır gibi oldum ama tuttum kendimi..hihoyyyt bi de vücut sıkılaştırıcı kullanmak istiyorum..ne önerirsiniz.göbek ya da basen için.ne yağı kullanmalıyım nasıl kullanmalıyım.

bende geldim
zayıflamak için :)
104 kiloydum 87,5 a düşmüştüm şimdi 90 kiloyum tekrar başlıyorum paramla rezil olmak istemiyorum büyük beden olunca başka çok da seçenek yok diye iki katı paraya hep aynı tarz şeyleri giyiyorum hiç bi zaman s beden olamayacam ama en azından l olabilirim inş:)
boyum 173 kilom 90 kemikler de iri dev gibiyim yahu
zayıflamak zorundayım kurban bayramında razamandaolduğu gibi herkesi şok etmeliyim :)
elmaya başlamak istiyorum ama tam uygulayabilecek myimim bakalım...

canım benim neden olmasın...benim 2.gunum.biraz zorlanıyorum..başlar5san sakın bırakma ama.sana tavsiyem bu...diyeti yarım bırakmak kötü bişey.bir hafta geçir en azından.

selam arkadaşlar bende bugün başlıyorum... elmalarımı aldım bekliyorum :dance: umarım başarırız bu işiii :))))))))) birbirimize destek olalımmm ne yaptık ne ettik yazalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…