Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar.. ben saat 8:00 de kahvaltımı yaptım 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, minicik bi peynir, 1 yumurta, 2-3 dilim domates, bi kaç zeytin ve koca bi kupa yeşil çayla... saat 10:00 itibariyle elmalarımı yemeye başlicamm:))) bakalım ilk gün nasıl geçicekk.. :dance:

bn bugün sbh kahvaltı yptım az beyaz peynir 4 zeytin bir salatalık bir domates birazcık bal 2 dilim beyaz ekmek :) sonraki bütün gün hep elma yedim toplamda 4 tane yedim ama büyüklerdi baya doyurdular bni :) bn gelişme çağında olduğum için sabah kahvaltılarımı gzl yapıcam doyurucu yapıcam malum okula gidiorum 8 ders görüorum yoruluorum sdce elmayla duramam mecbur kahvaltıyı yoğun ypyrm :) öyle işte bgn böyle bitti pek zorlanmadım elma cidden tıkadı beni doyurdu yrn dha da rahat geçicek eminim :)

Merhaba kızlar ben de aranıza katılıyorum, yarın başlıyorum elmalarımı aldım.
Benim problemim geceleri atıştırmadan duramamam ama açlıkla başetmeye kararlıyım.
Birbirimizi motive edelim bence. İlk yirmi sayfaya gözattım da seksbaby bu işi çok güzel yapmış eğer burdaysan yine aramıza katılıp bizi de motive et lütfen :sinifsinif:
Haydi kızlar başaralım şu işi.!! :hooray:

Son düzenleme:

Canım müdahale etmek gibi olmasın ama gelişme çağında rejim yaparsan hemde bu tip bi rejim, bence ileride çok farklı problemlerin çıkar.Şu an boş laf gibi gelebilir sana belki.Bana kalırsa öğlen de yemek ye akşamları elma ye.

Selam kizlar, bende elma diyetine yarin basliyorum, koskaca iki poset dolusu yesil elmalarimi aldim hazirladim, kahvaltim icin diyet ekmegimide aldim, bir gayretle basliyacagim, insallah sonunu getiririm, yarin sali pazartesiye kadar bakalim ne olacak 6 gunde denildigi gibi 5 kilo gidecekmi, cok hevesliyim bakalim, bu arada boy 164 kilo 77, benimle beraber bu diyeti yapacak varmi acaba birbirimizi motive etmek icin, hergun yazarim gelismeleri burdan, destek bekliyorummm

mrb ben de bugün başladım ama benimki tam uymuyor galiba diyete.. çünkü sabah iki dilim beyaz ekmek 5 tane zeytin biraz peynir menemen ve bal yedim.. sabah kahvaltısını doyurucu yapmaktan yanayım bende kan ve demir eksikliği var.. geri kalan öğünlerimde de elma yicem..bu arada ben 2 lt lık bir termosun içine bir tane yeşil çay atıyorum ve gun boyu ıkı lt yesıl cay ıcıyorum..1.62 boyunda 75 kıloyum ( burdan beraber yazışırsak hırs yapmış oluruz belki !

mrb ben de bugün aranıza katıldım elma diyetine başladınız mı ?

slm kızlar bende bugün başladım elma diyetine yeşil çay diyorlar ama form zayıflama çayımı oluyor yeşil çay bilgilendirirseniz sevinirim yeşil çin çayı var omu yoksa ???

slm kızlar bende bugün başladım elma diyetine yeşil çay diyorlar ama form zayıflama çayımı oluyor yeşil çay bilgilendirirseniz sevinirim yeşil çin çayı var omu yoksa ???

ben doğadanın beşi bi yerde yeşil çayını kullanıyorum çok da memnunum tavsiye edebilirim.. bu arada diyet nasıl gidiyor hayırlı olsun vereliniortak

Tugibo bende basladim bu sabah iki dilim diyet ekmegin icine ucgen peynir koyup yedim doyurdu zor bitirdim,1 bardak suyada form cay yaptim onuda ictim o kadar gun boyu elmalarimi yiyecegim, hadi kolay gelsin kizlarr....

biraz açıkıyorum ama şimdilik iyi gidiyor sayılır umarım böyle deam eder zayıflarsam yazarım zaten kızlar :) destek olalım birbirmize sizlerin nasıl gidiyor

benim 2. günüm kızlar şimdilik iyi gidiyor. şuanda son yeşil elmamı yiyorum yanında da yeşil çay. hergün spor yapıyorum. 3 lt belki daha fazla su içiyorum. yeşil çayı bol içiyorum. incelme oldu gibi bakalım cumartesi tartılcam ben:)

ama yeşil çayı 3 bardak içmelisin cnm ya ben seviyorum ondan zorlanmadım ama sana zor geliyosa içmek içine limon dilimi at daha güzel oluyo tadı:))

2 bardak içtim birazdan 3. bardağımı içeçeğim ama doğuş yeşil çay varya onu içiyorum ben sen hangisini içorsun limonda sıktım ama o pek hoşuma gtimedi :S

doğuşun poşet olanından ara ara içiyorum ama o kesmedi beni. ben ot olarak çaykurun yeşil çayını aldım bergamut aromalı onu demlikte demleyip öyle içiyorumm içinede limonu kabuklu atıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…