bn bugün sbh kahvaltı yptım az beyaz peynir 4 zeytin bir salatalık bir domates birazcık bal 2 dilim beyaz ekmek :) sonraki bütün gün hep elma yedim toplamda 4 tane yedim ama büyüklerdi baya doyurdular bni :) bn gelişme çağında olduğum için sabah kahvaltılarımı gzl yapıcam doyurucu yapıcam malum okula gidiorum 8 ders görüorum yoruluorum sdce elmayla duramam mecbur kahvaltıyı yoğun ypyrm :) öyle işte bgn böyle bitti pek zorlanmadım elma cidden tıkadı beni doyurdu yrn dha da rahat geçicek eminim :)
Selam kizlar, bende elma diyetine yarin basliyorum, koskaca iki poset dolusu yesil elmalarimi aldim hazirladim, kahvaltim icin diyet ekmegimide aldim, bir gayretle basliyacagim, insallah sonunu getiririm, yarin sali pazartesiye kadar bakalim ne olacak 6 gunde denildigi gibi 5 kilo gidecekmi, cok hevesliyim bakalim, bu arada boy 164 kilo 77, benimle beraber bu diyeti yapacak varmi acaba birbirimizi motive etmek icin, hergun yazarim gelismeleri burdan, destek bekliyorummm
Merhaba kızlar ben de aranıza katılıyorum, yarın başlıyorum elmalarımı aldım.
Benim problemim geceleri atıştırmadan duramamam ama açlıkla başetmeye kararlıyım.
Birbirimizi motive edelim bence. İlk yirmi sayfaya gözattım da seksbaby bu işi çok güzel yapmış eğer burdaysan yine aramıza katılıp bizi de motive et lütfen :sinifsinif:
Haydi kızlar başaralım şu işi.!! :hooray:
slm kızlar bende bugün başladım elma diyetine yeşil çay diyorlar ama form zayıflama çayımı oluyor yeşil çay bilgilendirirseniz sevinirim yeşil çin çayı var omu yoksa ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?