Merhaba kızlar, dün dolaşırken farklı bi yazı gördüm 42 kilo veren arkadaşın hikayesini.
Ben de diyet düşüncesi yüzünden kilo alanlardan olduğum için ona başladım.
Sabah 1 buçuk dilim kepek ekmeği, haşlanmış yumurta, biraz peynir 4-5 zeytin domates ve salatalık yedim.
arada bi kase yoğurt
Öğlen bi tatlı kaşığı yağda yumurta bi dilim kepek ekmek.
akşam 1 tabak tarhana çorbası, bi ufak kase yoğurt ve bi dilim kepek ekmeği yedim.
bugün cnm fazlasıyla yumurta ve yoğurt istedi
şimdi de ekşi elma ve ayva yiyorum. ayva beni çok fazla tok tutuyo bol su içtim bi soda birazdan da yeşil çay içicem.
15-20 dakika tempolu yürüdüm hergün arttırıcam.
Çok obur olmama rağmen günboyu hiç acıkmadım, ve kendimi rejimdeymişim gibi hissetmiyorum en güzeli de bu guclubacismile
sen yinede iisn canm bana göre inşallah veririz ya 1 ay da nasıl 15-20 kilo vermişler inanılır gibi değil ya inş bende veririmde kurtulurum bu durmdan :)
elmada yiyorum ben canım ama sırf elma yemiyorum, en azından mide mi küçültene kadar.ben elma diyetein daha çok üm,tliyim canım elmanın yağ yakıcı özelliğide var buarada ben maydonoz suyuda içiorum ama çok iğrenç heheh herşeyi deniorum anlıyacağınız :dance:
canım biçok kişi "biz normal zamanlarımızda bile bu kadar yemiyoruz" diyebilirler kaydirigubbakcemile3ben bu diyeti yapsam hiç acıkmam yaaa ne güzelmiş :) akşam tarhana falan. ohh en sevdiğim çorbadır kendisi:))) şu elmayı bitiriyim belki yaparım bunuda. gayet sağlıklı bir menü bence
evet canm önce inanmak inanıorumda zaten ama korkuyorumda tabi :))))) 6 gün sonra belli olur daha azimli olurz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?