Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

poşetler biraz acı oluyo böyle demleme yapınca sanki tadı daha güzel oluyo.. zaten oldum olası bardak ta poşet çayı sevmem tadı bozuluyo çayın. mis gibinnn demlicen ya

demleyince daha acı olmaz mı nasıl demliyosun kaç tane atıosun demlerken ... ben 78 kiloyum 55-60 olmak istiyorum sen kaç kilosun??

yok yok hiç acı olmuyo ben 1.5 lt suya 2 yemek kaşığı falan atıyorum. gayet güzel oluyo:) ben 69.3 üm ama 55 olmak istiyorum. bakalım nekadar vercem..

Merhaba kızlar, dün dolaşırken farklı bi yazı gördüm 42 kilo veren arkadaşın hikayesini.
Ben de diyet düşüncesi yüzünden kilo alanlardan olduğum için ona başladım.
Sabah 1 buçuk dilim kepek ekmeği, haşlanmış yumurta, biraz peynir 4-5 zeytin domates ve salatalık yedim.
arada bi kase yoğurt
Öğlen bi tatlı kaşığı yağda yumurta bi dilim kepek ekmek.
akşam 1 tabak tarhana çorbası, bi ufak kase yoğurt ve bi dilim kepek ekmeği yedim.
bugün cnm fazlasıyla yumurta ve yoğurt istedi
şimdi de ekşi elma ve ayva yiyorum. ayva beni çok fazla tok tutuyo bol su içtim bi soda birazdan da yeşil çay içicem.
15-20 dakika tempolu yürüdüm hergün arttırıcam.
Çok obur olmama rağmen günboyu hiç acıkmadım, ve kendimi rejimdeymişim gibi hissetmiyorum en güzeli de bu guclubacismile

sen yinede iisn canm bana göre inşallah veririz ya 1 ay da nasıl 15-20 kilo vermişler inanılır gibi değil ya inş bende veririmde kurtulurum bu durmdan :)

ben elma diyetein daha çok üm,tliyim canım elmanın yağ yakıcı özelliğide var buarada ben maydonoz suyuda içiorum ama çok iğrenç heheh herşeyi deniorum anlıyacağınız :dance:

ben bu diyeti yapsam hiç acıkmam yaaa ne güzelmiş :) akşam tarhana falan. ohh en sevdiğim çorbadır kendisi:))) şu elmayı bitiriyim belki yaparım bunuda. gayet sağlıklı bir menü bence

sen yinede iisn canm bana göre inşallah veririz ya 1 ay da nasıl 15-20 kilo vermişler inanılır gibi değil ya inş bende veririmde kurtulurum bu durmdan :)

ben daha önce bundan 10 kilo fazlaydım, verdim şimdi kaldı 55 e düşmek

Son düzenleme:
bende 84 kilo idim isveç diyeti ile 6 kilo verdim ama ondan sonra veremedim şimdide elma diyetini buldum bakalım sen nasıl verdin 10 kiloyu

ben lahana çorbasıyla 2 haftada 6 kilo verdim sonrasında ara ara detox yaptım kilo almadım.en son 5 günde 5 kg diyeti yaptım onla da 2.5 kg verdim sonra yine detox yaptım biraz daha verdim çok inceldim.. hepi topu 5-6 ayda vermiş oldum 10 kiloyu

ya okadar çok verebilirmiyiz acaba:) ben 6 gün denicem eğer iyi bir sonuç alırsam devam ederim alamazssam tekrar lahanaya dönüşş yaparımm ama bir an önce vermeliyim artık bu kilolarııııııııııııı

ideal kiloya yaklaştıkça vermek daha zorlaşıyor tabi valla 15 kilo vermesem bile 10 kiloya 8 kiloyada razıyım ay da bakalım bende 6 gün deneyeceğim sonuç güzel olursa tam gaz devam :))))

valla aynen öyle canım şöyle 8-10 kilo bile versek süper yaniiii ama inanıyorum vercezzz:)))) önce inanmak lazım diimi ama :dance:

ben elma diyetein daha çok üm,tliyim canım elmanın yağ yakıcı özelliğide var buarada ben maydonoz suyuda içiorum ama çok iğrenç heheh herşeyi deniorum anlıyacağınız :dance:
elmada yiyorum ben canım ama sırf elma yemiyorum, en azından mide mi küçültene kadar.
boyum 1.70 kilom 72
55 falan olmak amacındayım senin durum ne?

ben bu diyeti yapsam hiç acıkmam yaaa ne güzelmiş :) akşam tarhana falan. ohh en sevdiğim çorbadır kendisi:))) şu elmayı bitiriyim belki yaparım bunuda. gayet sağlıklı bir menü bence
canım biçok kişi "biz normal zamanlarımızda bile bu kadar yemiyoruz" diyebilirler kaydirigubbakcemile3
ama ben çok obur olduğum için rutinime kıyasla çok az bu yediklerim. inan hiç açlık hissetmedim demek ki sadece hamallıkmış boşa yiyomuşum :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…