Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

insan aslında az ama sağlıklı şeyler yiyerekte doyduğunu anlıyo demi.. var yaa hayatımızdaki şu abur cuburları çıkarsak baya bi hayrımız dokunur kendimize ben çok fazla yemek yememde abur cubur illeti var işte mafoldumben

Bende de abur cubur belası var işte ohaoldumsmile Abur cuburu bıraksak kilo almak isteyenler grubundaydık belkide
Ama şuna eminim kızlar bu kilolar gelmemek üzere gidecek başarıcaz.!!!
:1closedeyes::sm_cool:

Son düzenleme:
Bende de abur cubur belası var işte ohaoldumsmile Abur cuburu bıraksak kilo almak isteyenler grubundaydık belkide
Ama şuna eminim kızlar bu kilolar gelmemek üzere gidecek başarıcaz.!!!
:1closedeyes::sm_cool:

holleyyyyyy delikafadulden başarıcaz tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lepi: artık zayıf hatunlar olalımm vee kilo almak isteyenler grubuna girelimmmmmmmm alkisalkisalkis

kizlar ben geldim baktimda iki gundur sadece 4 kisi yaziyoruz gizmocuk kafkeef, asoka ve ben... Kafkeefle benim kilom ayni gibi hemen hemen boyda, bende bugun sabah kahvaltida iki dilim kepek ekmegiyle 3 tane ucgen peynir yedim, iki en buyuk su bardagimla form cay ictim ve elmalarimi yedim, regl oldum spor yapamadim, bakalim yarin yaparim ins. gorusuruz kizlar haa gayret basaracagiz biz, gorenler taniyamiyacaklarrr kaydirigubbakcemile5

tabii çok doğru söylüyosun ben de farkındayım ama kiloluyum baya allahtan boyum vr kilom o kdr belli olmuo görenler daha zayıf sanıo yani :) o yüzden bu diyeti biraz ypmk istdm zaten sizin yaptığınız gbi yoğun yapmyrm sabah kahvaltılarım var yine aynı,öğle de 2 elma bi dilim ekmek biraz peynir yiyorum akşamları elma yiyorum dün öyle yptım bgn de öyle yapıcam. yeşil çay içiyrm ben de günde 2-3 bardak,daha fazlasını midem kaldırmıyoo :))hadi kızlar dvm edelimm inşş gitcek bu kilolarrr

bende regliyim canm ama başladım dün yinede spor yapamadım bugün yapacağım feslie indirdim videolarını ya benm tek sorunum geç kalkmak gece 2-3-4 te yatıorum falan acaba kilo vermemde engel olabilir mi sizce?? :teytey::teytey:

canım ben senin yaşlarındayken protein ağırlıklı bi diyetle epey bi kilo vermiştim. sadece ekmek yemiyordum, onun dışında başta et yoğurt yumurta olmak üzere sebze meyve yağsız olan herşeyden dilediğimce yiyordum.
ve 55 kilodan 47 ye düşmüştüm. Aniden zayıflatmıştım :) ama şimdi farklı bi yol deniyorum çünkü karbonhidrat bağımlısıyım ekmeği 3-4 dilime falan düşürdüm, midem biraz küçülsün o diyetimden yapıcam yine amakaydirigubbakcemile3

benm boyum 1,65 kilom 78 bende 55 olmak istiyorum canm ya inş başarırız
başarıcaz canım eminim, ben şimdi elmamı yiyorum zevkle
sabah light ekmeğe tost 4 zeytin bolca domates salatalık ve yumurta yedim, bende senin gibi geç yatıyodum ama düzene sokmak için yedi de kalkıyorum iki gündür, erken uykum geldi bu sayede dün gece
bugün plates seti sipariş edicem bide yine 20 dakika yürücem ama haftaya bi saate çıkartmayı düşünüyorum.

Hoşgeldin cnm eminim başarıcaz önemli olan eğlence haline dönüştürmek ve diyet yaptığımızı unutmak. Diyet yapmıyoruz, zayıflıyoruz biz delikafadulden

holleyyyyyy delikafadulden başarıcaz tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lepi: artık zayıf hatunlar olalımm vee kilo almak isteyenler grubuna girelimmmmmmmm alkisalkisalkis
olucaz canım en çok üç-dört ay diyorum ben, incecik olmamıza dolaplarımızda duran eski kıyafetlerimize girmemize,üç dört ay kaldı zemuszemus

canım bence hiç almana gerek ebru şallının plates videosunu indirebilirsinz feslie nin 3 mil videosunu indir ben bugün ilk defa yaprım çok süper 45 dk ama hiç anlamıyorsun nasıl geçtiğini gün içinde 2 kere yapsak süper olur bence dene derim )))

ama benim topum falan yoktu canım onları sipariş ettim pazartesi ancak gelir heralde, peki zor mu hareketler becerebilir miyim acaba pek esnek değildir vucudum.

ama benim topum falan yoktu canım onları sipariş ettim pazartesi ancak gelir heralde, peki zor mu hareketler becerebilir miyim acaba pek esnek değildir vucudum.

benm bildiğim kadarıyla plates kalori pek harcamıyorsun daha çok sağlıklı olmak için ama kalori harcamak istiyorsan benm dediğim videoları indir bence ben normalde terleyen biri değilim ama bu video terledim hem de hvalar soğukken terletti beni hem de çok eğledim hiç zor hareketi yok zorlanacağını sanmıyorum canmm

ayrıcada ebru şallının topsuz plates videosu var demek için indirmiştim ama skıcı geldi bana feslie nin videosu daha eğlenceli zamnn nasıl geçtiğini anlamıyorsun en gzelide eğlenerek kalori yakmak oluyor tuğba özayın aerobik videosunuda denedim ama en güzeli feslie

selamlar ben aranıza yeni katıldım neredeyse mesajların çoğunu okudum çok iyi sonuçlara ulaşanlar var tebrikler. bugün bende uygulamaya başladım elma diyetini artık sonucu ne olacak bilemiyorum. 88.7 ile başladım. 11 ay öncede doğum yaptım malesef hamileliğin izlerini taşıyorum

hoşgeldin canm aramıza hepimiz kilo vereceğiz merak etme üzgün suratlarımız gülümsemeye dönüşecek hadi hayırlısı olsun senn içnde zayıf kızlar olacağız hehehe :)))

nerden indirdin canım site ismi verebilir misin?
hem pilates yaparım hemde o dediğini süper olur
aramıza hoşgeldin asl86 artık başladık ve vericez kiloları

nerden indirdin canım site ismi verebilir misin?
hem pilates yaparım hemde o dediğini süper olur
aramıza hoşgeldin asl86 artık başladık ve vericez kiloları

leslie sansone yaz google ilk link var ***************** un oraya üye oldum 3 mil olanı indirdim canm 4 tane link i var 4 linki indirdikten sonra bakabiliyorsun video ya rapidden çekiyor videoları yani ilk linki indirdikten sonra modemine reset at sonra 2. linki indir yoks a indiremezsin diğerlerinide öyle yaparak indirirsin canm anlamadıysan tekrara sölerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…