canım biçok kişi "biz normal zamanlarımızda bile bu kadar yemiyoruz" diyebilirler kaydirigubbakcemile3
ama ben çok obur olduğum için rutinime kıyasla çok az bu yediklerim. inan hiç açlık hissetmedim demek ki sadece hamallıkmış boşa yiyomuşum :
Bende de abur cubur belası var işte ohaoldumsmile Abur cuburu bıraksak kilo almak isteyenler grubundaydık belkide
Ama şuna eminim kızlar bu kilolar gelmemek üzere gidecek başarıcaz.!!! :1closedeyes::sm_cool:
elmada yiyorum ben canım ama sırf elma yemiyorum, en azından mide mi küçültene kadar.
boyum 1.70 kilom 72
55 falan olmak amacındayım senin durum ne?
Canım müdahale etmek gibi olmasın ama gelişme çağında rejim yaparsan hemde bu tip bi rejim, bence ileride çok farklı problemlerin çıkar.Şu an boş laf gibi gelebilir sana belki.Bana kalırsa öğlen de yemek ye akşamları elma ye.
kizlar ben geldim baktimda iki gundur sadece 4 kisi yaziyoruz gizmocuk kafkeef, asoka ve ben... Kafkeefle benim kilom ayni gibi hemen hemen boyda, bende bugun sabah kahvaltida iki dilim kepek ekmegiyle 3 tane ucgen peynir yedim, iki en buyuk su bardagimla form cay ictim ve elmalarimi yedim, regl oldum spor yapamadim, bakalim yarin yaparim ins. gorusuruz kizlar haa gayret basaracagiz biz, gorenler taniyamiyacaklarrr kaydirigubbakcemile5
canım ben senin yaşlarındayken protein ağırlıklı bi diyetle epey bi kilo vermiştim. sadece ekmek yemiyordum, onun dışında başta et yoğurt yumurta olmak üzere sebze meyve yağsız olan herşeyden dilediğimce yiyordum.tabii çok doğru söylüyosun ben de farkındayım ama kiloluyum baya allahtan boyum vr kilom o kdr belli olmuo görenler daha zayıf sanıo yani :) o yüzden bu diyeti biraz ypmk istdm zaten sizin yaptığınız gbi yoğun yapmyrm sabah kahvaltılarım var yine aynı,öğle de 2 elma bi dilim ekmek biraz peynir yiyorum akşamları elma yiyorum dün öyle yptım bgn de öyle yapıcam. yeşil çay içiyrm ben de günde 2-3 bardak,daha fazlasını midem kaldırmıyoo :))hadi kızlar dvm edelimm inşş gitcek bu kilolarrr
başarıcaz canım eminim, ben şimdi elmamı yiyorum zevklebenm boyum 1,65 kilom 78 bende 55 olmak istiyorum canm ya inş başarırız
Hoşgeldin cnm eminim başarıcaz önemli olan eğlence haline dönüştürmek ve diyet yaptığımızı unutmak. Diyet yapmıyoruz, zayıflıyoruz biz delikafaduldenkizlar ben geldim baktimda iki gundur sadece 4 kisi yaziyoruz gizmocuk kafkeef, asoka ve ben... Kafkeefle benim kilom ayni gibi hemen hemen boyda, bende bugun sabah kahvaltida iki dilim kepek ekmegiyle 3 tane ucgen peynir yedim, iki en buyuk su bardagimla form cay ictim ve elmalarimi yedim, regl oldum spor yapamadim, bakalim yarin yaparim ins. gorusuruz kizlar haa gayret basaracagiz biz, gorenler taniyamiyacaklarrr kaydirigubbakcemile5
olucaz canım en çok üç-dört ay diyorum ben, incecik olmamıza dolaplarımızda duran eski kıyafetlerimize girmemize,üç dört ay kaldı zemuszemusholleyyyyyy delikafadulden başarıcaz tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lepi: artık zayıf hatunlar olalımm vee kilo almak isteyenler grubuna girelimmmmmmmm alkisalkisalkis
başarıcaz canım eminim, ben şimdi elmamı yiyorum zevkle
sabah light ekmeğe tost 4 zeytin bolca domates salatalık ve yumurta yedim, bende senin gibi geç yatıyodum ama düzene sokmak için yedi de kalkıyorum iki gündür, erken uykum geldi bu sayede dün gece
bugün plates seti sipariş edicem bide yine 20 dakika yürücem ama haftaya bi saate çıkartmayı düşünüyorum.
ama benim topum falan yoktu canım onları sipariş ettimcanım bence hiç almana gerek ebru şallının plates videosunu indirebilirsinz feslie nin 3 mil videosunu indir ben bugün ilk defa yaprım çok süper 45 dk ama hiç anlamıyorsun nasıl geçtiğini gün içinde 2 kere yapsak süper olur bence dene derim)))
ama benim topum falan yoktu canım onları sipariş ettimpazartesi ancak gelir heralde, peki zor mu hareketler becerebilir miyim acaba pek esnek değildir vucudum.
selamlar ben aranıza yeni katıldım neredeyse mesajların çoğunu okudum çok iyi sonuçlara ulaşanlar var tebrikler. bugün bende uygulamaya başladım elma diyetini artık sonucu ne olacak bilemiyorum. 88.7 ile başladım. 11 ay öncede doğum yaptımmalesef hamileliğin izlerini taşıyorum
nerden indirdin canım site ismi verebilir misin?benm bildiğim kadarıyla plates kalori pek harcamıyorsun daha çok sağlıklı olmak için ama kalori harcamak istiyorsan benm dediğim videoları indir bence ben normalde terleyen biri değilim ama bu video terledim hem de hvalar soğukken terletti beni hem de çok eğledim hiç zor hareketi yok zorlanacağını sanmıyorum canmm
nerden indirdin canım site ismi verebilir misin?
hem pilates yaparım hemde o dediğini süper olur
aramıza hoşgeldin asl86 artık başladık ve vericez kiloları
hoşgeldin canm aramıza hepimiz kilo vereceğiz merak etme üzgün suratlarımız gülümsemeye dönüşecek hadi hayırlısı olsun senn içnde zayıf kızlar olacağız hehehe :)))[/QUO
inşallah çok istiyorum umarım 70leri görürüm en azından:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?