anladım canım çok teşekkür ederim. şimdi başlıcam indrmeye guclubacismileleslie sansone yaz google ilk link var ***************** un oraya üye oldum 3 mil olanı indirdim canm 4 tane link i var 4 linki indirdikten sonra bakabiliyorsun video ya rapidden çekiyor videoları yani ilk linki indirdikten sonra modemine reset at sonra 2. linki indir yoks a indiremezsin diğerlerinide öyle yaparak indirirsin canm anlamadıysan tekrara sölerim
Selammm....
Bir konuya bakmak için siteye girdim.Girmişken konu başlıklarınada göz atıyım dedim :) yeşil elma diyetini görünce ve yorumlarınızı okuyunca sizlere cevap yazmadan gitmek içime sinmedi... :) benim yorumlarım ilk sayfalarda var belki dikkatinizi çekmiş olabilir hatta bu yazıyı yazmadan bir göz atıp eyy gidi günler dedim kendi kendime size cevap yazma sebebime gelince ben elma diyetine başladığım zaman 71 kilo falandım bir ara rahatsızlanınca diyeti bıraktım ( kadın hastalığı) daha sonra tekrar tartıya çıktığımda tartı buyur 79.800 dedi.........
İnanın gözlerime inanamadım bırakın gramlarla uğraşmayı kısaca 80 kilo ve hemen yeşil elma diyetine başladım bol yürüyüş yaptım arada elma diyetini bırakıp başka diyetlerle ilgilendim ama çogunluk yeşil elma diyeti arada sizin gibii böğğhh dedim ayy yeter içim dışım elma oldu dedim ama inatla devam ettim.....
Tam 1 senede 22 kilo verdim bu 1 senelik zaman diliminde hastalıklar arada kaçamaklar tatlılar falan yedim ama hep hızlı değil yavaş yavaş vericem diyip durdum....
Şuanda 80 kilonun yerinde yeller esiyor :lepi: çünki artık 59 kiloyum tüm yeni pantolonlar terziye gitti terzi şoka girdi nasıl yani diyip durdu 46 bedenden 40 bedene düştüm....
Uzunn uzun yazmamdaki sebep bırakmayınn benki kilo verdim yemek yemeyi seven biri olarak inanın veriliyor en önemlisi sabır ve azim sakın vazgeçmeyin......Yaşım 42 ömrü hayatımda hiç almadığım kiloyu almıştım yediklerimi bir saysamm yok artık dersiniz şimdi diyorumki ayy ben nasıl o kadar şeyi yiyebiliyormuşum kafamçokkarıştı
Kısacaa devam edinn....Önceki sayfalarda karanfille ilgili bir yazım olucak onu kesinliklee uygulayınn gerçek faydasını gördüm..Hepinize kolay gelsinn.... kaydirigubbakcemile5
asokacim bende bas agrisi yok ama cok acikiyorum, aslinda acikiyorum denmez canim birseyler yemek istiyor ama kendimi tutuyorum inat ettim verecegim bu kilolari, yanliz benim tek sorunum cok elma yiyemiyorum, ikimci gunum olmasina ragmen artik elmadan midem bulanmaya basladi, bakalim sonum ne olacak, gunde 4 en fazla 5 elma yiyebiliyorum, esime de dedim beni motive et bak zayifliyacagim, bana zayifladigimca birsey al ona heves edeyimde zayiflarim dedim, bana bir bilezik alacagini soyledi, bende git bilezik icin zayiflanirmi ben mini cooper istiyorum onu alacam dede bir hevesle vereyim su kilolari :))) yaa hic birsey istemiyorum zayiflamak istiyorummmm hadin kizlarrrr gayret ya olacak ya olacak baska care yok.....
merhabalar bayanlar..
ben de bugün başlıorum bu elma diyetine.. beni de aranıza alır mısınız??
4 kilo vermem lazım yazılanları okudum çok etkilendim motive oldum bakalım inşallah ben de verebilirim fazlalıklarımı...
burdan sürekli konuşup birbirimizi motive edelim daha kolay kurtuluruz kiloloardan..
saülıklı zayıflamalar :))
kafkeefcigim sali gunu basladim bugun 3 gunum 77.6 ile basladim,cok iyi gidiyor pazar gunu 6. gunumu tamamlayinca verdigim kiloyu yazacagim ama cok iyi gidiyor bunu soyluyeyim bu arada benim boy 164, idal kilo 56 diyor ama ben 60 olsam yeter bana :)
merhabalar bende bu diyete sizlerin sayesinde dün başladım şimdililk iyi gidiyor bu kiloları vermem gererkiyor artık dogum sonrası kilolar ama vermedikçe üzerime yapışıyor sizleri okuyarak daha kolay verecegime inanıyorum hadi hep beraber kilo vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?