canım ben senin yaşlarındayken protein ağırlıklı bi diyetle epey bi kilo vermiştim. sadece ekmek yemiyordum, onun dışında başta et yoğurt yumurta olmak üzere sebze meyve yağsız olan herşeyden dilediğimce yiyordum.
ve 55 kilodan 47 ye düşmüştüm. Aniden zayıflatmıştım :) ama şimdi farklı bi yol deniyorum çünkü karbonhidrat bağımlısıyım ekmeği 3-4 dilime falan düşürdüm, midem biraz küçülsün o diyetimden yapıcam yine amakaydirigubbakcemile3
kafkeefcim ben de gunde en az 3 litre su iciyorum ama ben suyu sicak iciyorum, kaynatiyorum, bardaga doldurup doldurup iciyorum, kabiz oldugunu yazmissin, canim bendede tam tersi cok sik wc ye gidiyorum ve soylemesi ayip surekli ishal halindeyim...pazari iple cekiyorum, pazartesi ve sali misafirlerim olacak yatili, ama carsamba gunu tekrar deva ederim insallah.. pazartesi ve salida cok dikkat ederim, canim sende dikkat et hadi bakalim kolay gelsin, ben cikiyimda yuruyus yapayim biraz....
Teşekkürler şeker inş.Bence dene güçten düşürmüyo hiçya o zaman ben de öyle yapayımçünkü bu elma diyetini pek beceremedim okulla olmuo ya günde 8 saat derse giriyoruz çk yoruluorum ya elmayla geçmio valla :) ben o zaman bşka bi diyete başlayayım ocağa kdr zayıflamam lazım kürsüye çıkıcam çünkü :) hepinize başarılar arkadaşlar inş veririz bu kilolarıı size elma diyetiyle kolay gelsin :))
sn kilo evrmek istersinde biz seni aramıza almazmıyız bnmde 3. günüm hep birlikte vereceğiz kiloları heheheh :)))
teşekkür ederim canm..
benm bugün 1.günümdü,pek zorlanmadım cünkü zaten bunun öncesinde de diyetteydim. ama çok merak ediorum kaç kilo vereceğim ya da verebilecek miyim diye.. inşallah verebilirim yaa.. sen şimdiye kadar kilo verdin mi, kaç kilo vermeyi hedefliosun canm ??
kızlar 53 kiloyum 48 49 faln olmak istiyorum tam 1 hafta uygulasam sizce bi farklılık olabilrmi 1 hafta sonunda ne kadr olur lütfen çok moralim bozkkk ::
Teşekkürler şeker inş.Bence dene güçten düşürmüyo hiç
Bu arada bende elma diyeti yapmıyorum ama fıstıklar hemen hemen aynı gün başladık zayıflama serüvenimize,ne durumdasınız yazın arada.
Ben ancak pazar günü tartılabilirim evde tartı yok, iyiki de yok, olsa dakkada tartı başındaydım
kızlar 53 kiloyum 48 49 faln olmak istiyorum tam 1 hafta uygulasam sizce bi farklılık olabilrmi 1 hafta sonunda ne kadr olur lütfen çok moralim bozkkk ::
canm ben de 55.6 kiloyum benm hedefim de max.52 olmak ama 50 olabilirsem süper olacak.. ama ideal kiloya yakın olanların kilo vermesi zor oluomuş,o yüzden biraz endişeliyim belki biz diğer arkadaşlar gibi 1 haftada 4-5 kilo veremeyiz ama 2- 2,5 kilo versek yine de çok iyi olur biraz daha uzun yaparız diyetimizi..
tabi canım haftada 2,5 kilo versek ayda 10 kilo eder kim istemez ay da 10 kilo vermek demi yani süper olur bence sırnaşık şey
valla süper olur zemuszemus
bakalım çok sabırsızım heyecanla bekliorum tartılacağım günü
kızlar elmalarımızı çok yavaş yavaş yiyelim daha ii sonuçlar alırız belki ayrıcada kilo verdikten sonra almamak içinde bunu yapabilirz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?