selam kızlar...
ben elma diyetini yapamayanlardanım...
sizin nasıl gidiyo...
faydası oluyor mu...
ewet bu gerçekten faydalı,ben normalde de yemeği yavaş yiyen biriyim ama diyetteyken daha da yavaş yemeye çalışıorum mesela bi tabak bişey varsa önümde az porsiyon da olsa yavaş yediğim için sonuna doğru doyduğumu hissediorum ya da bıkkınlık gelio bırakıodum.. ama elmayı baya hızlı yiorum sanırım bundan sonra onu da yawas yemeye başlayayım .. teşekkürler kafkef opuyorumnanaktan
selam kizlar ben geldim yine, biraz geciktim, diyetin 4. gunu hersey guzel gidiyor ama daha oncede dedigim gibi, elmalar artik bayiyor, elma sozu duyunca bile midem bulaniyor , zaten canim hicbirsey yemek istemiyor, kahvaltiyi bile zorla yapar oldum ilk gunler 2 dilim kepek ekmegi yiyordum, bu saba cok zor bitirdim aslinda bitirmiyecektim birakacaktim ama gun boyu birsey yemiyecegim icin zorlada olsa yedim, suyumu iciyorum , form cayimida iciyorum ama elmalari yiyemiyorum bugun 4 kucuk elmayi zorla yedim, yedim ama birde bana sorun, midem bulana bulana yedim, ben dayanamiyorum hergun tartiliyorum, kendime bir liste yaptim, hergun yaptiklarimi ve kilomu yaziyorum, hergun yavas yavas gidiyor kilolarim, uzun zamandir giyemedim esofman altimi bugun cok rahat bi sekilde giydim, kizlar sizde elam yiyemiyorsaniz birakmayin,devam edin cok zorlanirsaniz azaltin elmayi domates ve salatalik yiyin, size birsey anlatayimda gulun, bu sabah ruyamda bahcede isgara parti vardi , et sisler, pirzolalar, tavuk izgaralar aman nasil yiyorum nasil yiyorum kitliktan cikmis gibi, birde uyandim ruyayimis, ne yapayim iste ruyamda idare ediyorum zayifliyayim hepsinin acisini cikaracagim, kizlar ha gayret olacak bu iss, cok guzel gidiyoruz , cok cok ama cok mutluyum, gidiyor kilolarr...
selam kızlar... benim bugün sonuncu günüm. pazartesi başlamıştım ve reglimin 1.günüydü. çok şiştim şuanda şişkinliğim indi ama kilo vermiş gözükmüyorum hala :uhm: acaba regleden dolayımı anlamadım.incelme var dayanamayıp tartıldım ama kilo vermemişim. üzüldüm yani hiç bir kaçamak yapmadım :tomato: 1 haftadır elmadan böööhh geldi ama kilo vermedim. asıl tartılma günüm yarın sabah bakalım vermiş olucammı? ama sanmıyorum yani üzgünüm kızlar.. :çok üzgünüm: bende işe yaramadı bu diyet bide kolay kilo veren ve alan biriyim.. :bbo: ona rağmen yanii püüüfffff :a015: sizinki nasıl gidiyo??? kilo veren varmı??? umarım siz başarılı olursunuz bu yolda..
sehnaz hanım yardım edin lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...s-temsilcileri-burasi-yerimiz-olsun-1826.html
burdaki gökcen adlı üyeye gerekenin yapılmasını acilen rica ediyorum herkese hakaret ediyor
kızlar nasıl gidiyor diyet ya biraz göbeğim indi ama 5 kiloda verdiğimi sanmıyorum ya onalr nasıl veriyorlarmış hafta da 5 kilo elma diyetinde 5. günüm ama buna bşlamadan öncede diyet yapıodum 2 gün önce tartıldım toplam 4 kilo vermişim 10 günde bimiyorum p.tesi tekrar tartılcam bu diyette 5 kilo verecekmiyim
senin kilon kaçtı canım
Ben diyet yapmıyorum canım yani herhangi bi listeden... burda okuduklarımın hepsini birleştirdim, diyet yapmadan zayıflama mantığıyla bi sistem kurdum.sen hangi diyeti yapıyorsun canım
10 gün önce 80 kilo idim bu diyete de 78 ile başladım şuan 76 kiloyum ama 2 gün önce tartılmıştım
peki harfi harfine uydun mu canım.... en az 1 kiloda 2 gündür versen haftada 3 killoda güzel bi sonuç canım... ben gr verememiştim... gerçi ben tam da uyamamıştım...
Ben diyet yapmıyorum canım yani herhangi bi listeden... burda okuduklarımın hepsini birleştirdim, diyet yapmadan zayıflama mantığıyla bi sistem kurdum.
Herşeyden yiyorum ama kilo yapan şeylerden bi çatal bi kaşık.
bugün tartıldım 75 tim üç gün önce şimdi 73üm üç veya dört gün oldu emin değilim.
Bu arada takvim yaptımeğer uyarsam bünyemde söz dinlerse aralıkta istediğim kilodayım
evet canm hepsine uyuorum hiç kaçamak yapmadım sadece 1 kere 2 kaşk cacık yedim o kadr bugüünde 5.günüm bilmiorum hftada 3kilo versem süperolur tabi sen kaç kilo vermiştin yaptığında
dedim ya ben gr veremedim üstüne de 1 kilo aldım...kaydirigubbakcemile3
ama ben öğle ve akşam çorba içiyodum... :kedi:
hımm bilmiyrum valla bakalım benkaç klo verecğim dr.dukan diytiniduydunmu p.tesi tarılcağım onda sona belki b DUKAN diyetine başlarım 60 kilo olana kadar devam edeceğim
o nasıl bi diyet canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?