arkadaşlar umarım emekleriniz boşa gitmez...ben bir kaç ay önce elma diyeti yapmıştım..5 günde 4 kilo vermiştim...şu an 70 kiloyum boyum 175. 65 kilo olmak istiyorum.yarın başlıyorum bugün marketten aldım elmacıklarımı offf ne kadar pahalı yaaa 2 kilo elmaya 8 lira verdim...olsun olsun gidecek olan kilolara değer..ayrıca liste varsa benide eklermisiniz????
şu an ki kilo 70 hedef 65
selam kızlar kaç gündür giremedim neler yaptınız??? gidiyomuuu kilolarrr??? benim dün bitti elma diyetim. bugün sabah aç karnına tartıldım dediğim gibi fazla kilo veremedim 1 haftadır hiç kaçamak yapmadım, hergün 3lt su içtim, 1,5 lt yeşilçay içtim, hergün 3,5 km yürüdüm, ayrıca evdede spor yaptım, elma yemekten böööhhh gelsede bırakmadımmm ona rağmen hepi topuuu 1 kg cııık vermişimmm((((((((((( çok üzüldüm.. umarım sizde öyle olmaz siz güzzel kilo verirsinizz. bana yaramadı bu diyet. başka diyet yapmış olsam daha çok kilo verirdimm regl olduğum içinmi böyle oldu anlamadım. CADIARZU bir haftadır regliyimm. hepinize başarılar diliyorum. inşallahhhh vermişsinizdir o pisss kiloları :a015: öptümmm opuyorumnanaktan
Bende buğün başladım kızlar...
Önümde iki hafta gibi bir zaman var bakalım ne olucak.
Siz tam olarak nasıl uyguluyorsunuz elma diyetini?
canm öyle bir listemiz yok ama birbirimizdestek oluyoruz ne kadar kilo verdiysek yazıyoruz hepimiz zaten 3-4 kişiyiz diyet yapıpta yazan bugün tartılma günümzde zaten sende bugün başlamış oldun ayrıca elma o kadr pahalı değil ya kilosu 1 TL sen nerden aldın ki bu kadar pahalı a.s.[/QUOTE
tamam o zaman diyet bitti diye kaçmak yok okey:))) birbirimize destek olacağız her zaman ...elmaları bizim bakkalda aldım mecbur kaldım almaya çok yağmur yağıyordu markete gitmeye üsendim...neyse canım önemli değil....ayrıca tebrik ederim verdiğin kilolar için..kaydirigubbakcemile5
kızzzlar şimdi tartıldım aç karnıma 3 kilo vermişimm 78 dim 75 oldum darısı sizlere canlarım benm tartılınca yazın siz de zemuszemus
Bende buğün başladım kızlar...
Önümde iki hafta gibi bir zaman var bakalım ne olucak.
Siz tam olarak nasıl uyguluyorsunuz elma diyetini?
canm öyle bir listemiz yok ama birbirimizdestek oluyoruz ne kadar kilo verdiysek yazıyoruz hepimiz zaten 3-4 kişiyiz diyet yapıpta yazan bugün tartılma günümzde zaten sende bugün başlamış oldun ayrıca elma o kadr pahalı değil ya kilosu 1 TL sen nerden aldın ki bu kadar pahalı a.s.[/QUOTE
tamam o zaman diyet bitti diye kaçmak yok okey:))) birbirimize destek olacağız her zaman ...elmaları bizim bakkalda aldım mecbur kaldım almaya çok yağmur yağıyordu markete gitmeye üsendim...neyse canım önemli değil....ayrıca tebrik ederim verdiğin kilolar için..kaydirigubbakcemile5
geçen hafta benim eşim 2,5 tan almıştı iki gün sonra başka yerden 1.20 e almış.. fiyatlar çok değişiyo... ama 4 gerçekten pahalı... bilmiyorumkismile
tebrik ederim canım.... 1 haftada 3 kilo da güzel sonuç... alkisalkisalkisalkisalkisalkis tuvalete çıksaydın günlük 5 kilo da verirdin sanırım...
inşallah ben de veririm ama ben dayanamıyorum yaa akşam üzeri migrenim tutuyo...:gitme:
evet canım kaçamk yok ben devam ediyorum daha verecek kilolarım 55-60-65 amacım bu 3 kilodan biri olmk ümitsiz olmamak için tek bir hedef koymadım kendime inş başaracağızz hep birlikte :dance:
teşrkler canm artık form çayıda içiorum kabızlığımı gidermek için evet kabızlık çekmeseydim belkide verirdim 1-2 kilo daha 10 gündür diyetteyim elma diyetinde 7. günüm toplam 5 kilo vermiş oldum diğer diyetle inş böyle devam eder daha çok gaza geldim şimdi yola devammmopuyorumnanaktan
hangi markanın form çayını içiyosun canım... ben doğadan aldım hiç hoşuma gitmedi hiç faydası olmadı... şimdi bimden aldım markasını hatırlamıyorum bi de onu deneyeceğim bakalım...
merhaba bende çarşamba günü başladım cumartesi günü yani 4 günde 3 kilo vermişim sadece pazar biraz kaçırdım ama bugün sıkı bir şekilde devam ediyorum benim vermem gereken çok kilo var hep beraber vereceğiz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?