Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar umarım emekleriniz boşa gitmez...ben bir kaç ay önce elma diyeti yapmıştım..5 günde 4 kilo vermiştim...şu an 70 kiloyum boyum 175. 65 kilo olmak istiyorum.yarın başlıyorum bugün marketten aldım elmacıklarımı offf ne kadar pahalı yaaa 2 kilo elmaya 8 lira verdim...olsun olsun gidecek olan kilolara değer..ayrıca liste varsa benide eklermisiniz????

şu an ki kilo 70 hedef 65

selam kızlar kaç gündür giremedim neler yaptınız??? gidiyomuuu kilolarrr??? benim dün bitti elma diyetim. bugün sabah aç karnına tartıldım dediğim gibi fazla kilo veremedim 1 haftadır hiç kaçamak yapmadım, hergün 3lt su içtim, 1,5 lt yeşilçay içtim, hergün 3,5 km yürüdüm, ayrıca evdede spor yaptım, elma yemekten böööhhh gelsede bırakmadımmm ona rağmen hepi topuuu 1 kg cııık vermişimmm ((((((((((( çok üzüldüm.. umarım sizde öyle olmaz siz güzzel kilo verirsinizz. bana yaramadı bu diyet. başka diyet yapmış olsam daha çok kilo verirdimm regl olduğum içinmi böyle oldu anlamadım. CADIARZU bir haftadır regliyimm. hepinize başarılar diliyorum. inşallahhhh vermişsinizdir o pisss kiloları :a015: öptümmm opuyorumnanaktan

kızlar ben giremiyordum internet sorunum var....cuma gunu bi haftam bolmuştu 4 kilo verdim..ilgiliere duyurulur

canm öyle bir listemiz yok ama birbirimizdestek oluyoruz ne kadar kilo verdiysek yazıyoruz hepimiz zaten 3-4 kişiyiz diyet yapıpta yazan bugün tartılma günümzde zaten sende bugün başlamış oldun ayrıca elma o kadr pahalı değil ya kilosu 1 TL sen nerden aldın ki bu kadar pahalı a.s.

canm regli dönemde şiş oluyor insan ondan öyle çıkmıştır tartı da bitince 2-3 gün geçsin öyle tartıl bence sakın ümidi kırma devam et diyete istersen başka dieyete başla ama diyette ol yani gidecek kilocuklar aslında en sağlıklık olaı hafta 1 kilo vermk ama istiyoruz ki 2 yılda aldığımız kilolarımız 5 gnde gitsin ama olmuo işte

kızzzlar şimdi tartıldım aç karnıma 3 kilo vermişimm 78 dim 75 oldum darısı sizlere canlarım benm tartılınca yazın siz de zemuszemus

Bende buğün başladım kızlar...

Önümde iki hafta gibi bir zaman var bakalım ne olucak.
Siz tam olarak nasıl uyguluyorsunuz elma diyetini?

selam nekss ben daha önce uyguladığımda sabah normal bir kahvaltı yapıyordum 2 dilim ekmekle yada tost yiyordum..acıktıkça alkisalkisalkisalkisalkisalkis elma bol bol su ve 2 yada 3 fincan yeşil çay içtim 6 dan sonra hiç bir şey yemedim. bu şekilde 5 günde 4 kilo vermiştim canım bu yöntemi uygulayabilirsin başarılar bende bugün başlıyorum....

kızzzlar şimdi tartıldım aç karnıma 3 kilo vermişimm 78 dim 75 oldum darısı sizlere canlarım benm tartılınca yazın siz de zemuszemus

tebrik ederim canım.... 1 haftada 3 kilo da güzel sonuç... alkisalkisalkisalkisalkisalkis tuvalete çıksaydın günlük 5 kilo da verirdin sanırım...
inşallah ben de veririm ama ben dayanamıyorum yaa akşam üzeri migrenim tutuyo...:gitme:

canm sabah kahvaltı yap ama erken yap sonra açıktıkça elma ye en fazla 8 e kadar yeşil çay ve su iç bol bol birde lesli nin videoları var 45 dklık sabh lar yapıorum vaktim oldukça akşamalrı da yapıorum tavsiye ederim

teşrkler canm artık form çayıda içiorum kabızlığımı gidermek için evet kabızlık çekmeseydim belkide verirdim 1-2 kilo daha 10 gündür diyetteyim elma diyetinde 7. günüm toplam 5 kilo vermiş oldum diğer diyetle inş böyle devam eder daha çok gaza geldim şimdi yola devammmopuyorumnanaktan

hangi markanın form çayını içiyosun canım... ben doğadan aldım hiç hoşuma gitmedi hiç faydası olmadı... şimdi bimden aldım markasını hatırlamıyorum bi de onu deneyeceğim bakalım...

hangi markanın form çayını içiyosun canım... ben doğadan aldım hiç hoşuma gitmedi hiç faydası olmadı... şimdi bimden aldım markasını hatırlamıyorum bi de onu deneyeceğim bakalım...

çaykurun yeşil çayını içiorum canm Entschlackungstee Form alman çayı dye satılıyor galiba bu form çayı tatlımmm

merhaba bende çarşamba günü başladım cumartesi günü yani 4 günde 3 kilo vermişim sadece pazar biraz kaçırdım ama bugün sıkı bir şekilde devam ediyorum benim vermem gereken çok kilo var hep beraber vereceğiz inş.

çok güzel vermişsin canım kaç kilosun inş hepbirlikte verceğiz kiloları (=

kızlar sabah 2 dilim ekmek yedim peynir zeytin o kadar.şu saate kadar koca bir ekşi elma 1 litre su ve 2 bardak yeşil çay içtim..15 dakika leslii yürüyüşü yaptım..ama regl olucam galiba çok şiştim.şişkinlik için ne önerirsiniz..gerçi yeşil çay iyi diyorlar ama belki başka önerilerinizde olur..yassgom çok iyi vermişsin canım.benim basan bölgem sorunlu göbek pek yok allahta boyum uzun ama orantısız duruyor..

kafkeefcim tebrik ederim canm çok ii bi sonuç almışsın 3 kilo iyi bi başarı alkisalkisalkis darısı bizim başımıza artık
diğer kızlar hoşgeldiniz aramıza birlikte iyi kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…