Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kizlar naberr, kafkeefcigim tebrik ederim sen sonuna kadar dayandin ben 4 gunden sonra yapamadim, inanin elma deyince midem bulaniyor, elmalari mutfakta camasir makinasinin uzerine koydum gidip gelip yiyeyim diye ama gorunce midem bulaniyor, ve ustelik daha nerden baksan 8 kilo kadar elmam var ne yapacagim onlari bilmiyorum, acaba bir hafta daha yapsam yapabilirmiyim, dayanabilirmiyim, neyse canlarim ail habere geleyim bende 3 kilo verdim benimkisi 4 gunde 3 kilo gitti son iki gunude guzelce yapsaydim sanirim 5 kilo gidecekti, acaba diyorum su 5 gun et diyetine mi gecsem yoksa buna devam mi etsem bilemiyorum, ama 3 kilo icinde mutluyum kendimde pek bi degisiklik hissetmiyorum ama merdiven inerken cikarken cok daha rahatim, bugun yarin misafirim var yatili, amacarsamba gunu yeni birsey yapmam lazim, bu arada cumarteside partiye gidecegim, en iyisi ben bu hafta biraz dinlenip onumuzdeki pazartesi yeniden bu diyete devam edeyim ne dersiniz kizlar, gorusmek uzere, hadi kolay gelsin, gidecek bu kilolarrrr....

canım sakın p.tesiye bırakıyım deme misafirlerin gittikten sonra çarşmaba günü tekrar başla bence elmalrın bitine kadar yap bende et diyetine başlayacağım ama benmde elamam var cumaya kadar anca yerim ondan sonra et diyetine başlayacağım bence devam et düşünsene p.tesiye kadar 2 kilo daha vermiş olacaksın niye bunu erteleyesin ki süprizzzzz

kafkeefcim tebrik ederim canm çok ii bi sonuç almışsın 3 kilo iyi bi başarı alkisalkisalkis darısı bizim başımıza artık
diğer kızlar hoşgeldiniz aramıza birlikte iyi kilo vermeler

tşker canm benm keşke her hafta bunu sonucu alabilsem durmaz inş kilo vermem evet darısı sizlere ama daha devam ediyorum ben inş ideal kiloya ulaşacaım ))))delikafadulden

kızlar yaa normal elma yesek olmaz mı.... bana da gına geldi yiyemiyorum ekşi elmayı.... 1 kepçe çorba içtim az önce bu arada...

Nigdelimcimm bir diyet buldum 2-3 günlük pirinç lapası diyeti bence bak bir googleden bunu görünce aklıma sen geldin misafirlerim gelecek dedin ya cumarteside bir yere gidecekmişsin o 3 gün arada yapabilrsin bence hem verdiklerini o arada almamış olursun tabi yine de sen bilrsin canım bence dene derim hem belki bizede öneririsin yaptıktan sonra

merhaba kızlar ,yaklaşık bir aydır takip ediyorum burayı ,ama kayıt olmayı becerememiştim sonunda kardeşim yardım ettide mesaj yazmayı başardım.bende size yaşadıklarımı anlatmak istiyorum2 sene öncesine kadar 78 kiloydun şu anda ise aç karnına 62kilodayım boyumda 1;65zayıf olmaktan daha güzel birşey olamaz:))2sene önce 2 ay hiç rejimimi bözmadan 10 kilo verdim .ben bu rejimi bilmiyordum ama elma bende yiyordum sonuçta hem doyurucu hemde kalorisi az:)ama sadece elma yiyerek zayıflamak çok zor çünkü meyve ve sebzeler insanın midesizi kasıyor kendini sürekli aç hissediyorsun (belki sadece bana öyle)neyse 10 kilo verdikten sonra aradan okadar ay geçti ben hiç zayıflayamadım bu siteyi okuyana kadar,bende denedim kahvaltıdan sonra sadece elma yemeyi ama dedimya midem kasılıyor bide ağrıyor ,bu rejimi bana uygun hale getirmeliydim internetten araştırdım pirinç lapası diyetini buldum iki diyeti birleştirdim:)) bir çay bardagı pirinç haşladım bol baharatlı ve yogurtlu akşama kadar yedim ve bol meyve hah şimdi bana göre oldu bu rejim ,8 gün bu şekilde kendimi fazla kasmadan huzur içinde geçti ama her şeyin bıkması var,bu seferde makarna haşladım 7 gümde öyle geçti,yani sonuç 77 den 62ye indim çok çok mutluyum,inşallah yazdıklarım size moral olur çünkü zayıflamak çok sabır ve azim isteyen bir iş bu kiloları 5 '10 güne almadıkki 5' 10 günde verelim demivturkbayragibunuda unutmamak lazım,allaha emanet olun

destek verdiğin için çok sağol canm yani 15 günde 15 kilomu verdin canım anlayamdım :))

Kafkeefcigim cok tesekkur ederim beni dusunmene, aslinda cok sevindim 3 gunluk bir diyet olarak bu lapa diyetini yapayim, tam olarak nasil yapiliyor biliyormusun, pazartesiden itibaren tekrar siki tutacagim bi isi, umarim bu lapa ilede 1-2 kilo gider, lost545454 un verdigi lapa menusu aslinda guzelmis yogurtla yiyebilirim lapayi :) yardimci olun kizlarrrr, nefret ediyorum bu kilolardan ama yemek yemegi cok seviyorum ne yapayim ben yaaa, artik ruyalarimda yemek yiyorum, dizi izlerken catal kasik sesleri kulagima cok hos geliyor kendimi mutfaga atmak istiyorum, aksam yemekte misafirlerim var cok guzel yemekler yaptim, masa harika ben ne yapyim simdi yaaa, aslinda en guzeli 1 ay boyunca hic kimseyle gorusmemem, aslinda cocuklara bakacak birisi olsada 1 ay kendim kampa gitsem sirf diyet ve egzersiz ne guzel olur, gondugumde kimse beni taniyamaz...

ya arkadaşlar bende 6-7 ay önce başladım elma diyetine burdaki yazıları okuyunca ama bende bi işe yaramadı içim dışım ellma oldu gına geldi dayanamadım bıraktım bide zaten zarar verebileceğini düşündüm sadece elmayla beslenmenin siz nasıl kilo veriyosunuz anlamıyorum( ben 168 boyunda ve 65.5 kiloyum acilen kilo vermem eski kilo ma dönmem lazım vücudumun bu kiloyu benimseyip kilomun bana yapışmasından korkuyorum. eski standart kilom 58 di((

her bünye vermeyebilr canm ama sen nasıl yaptın ki elma diyetini 1 kiloda olsa vermiş olman lazımdı çok çakamak falan mı yaptın dukan diyeti birşey var ona dene istersen ben daha önce isveç diyeti ile 13 günde 6 kilo vermiştim onada bakabilirsin hihoyyythihoyyyt

arkadaşlar dün başladım biliyorsunuz. 70 kiloyla başladım regl oldum 71.5 olmusum şişkinliktendir herhalde offf moralim bozuldu şimdiiiii..ne zaman geçer bu şişlik

arkadaşlar dün başladım biliyorsunuz. 70 kiloyla başladım regl oldum 71.5 olmusum şişkinliktendir herhalde offf moralim bozuldu şimdiiiii..ne zaman geçer bu şişlik

moralini bozma kuzummm kaç gün oluyorsun bilmiorum ama bence 1 hafta tartılma hem şişliğin kesin gitmiş olur hem birden kilo veridğini görmek daha mutlu eder kaydirigubbakcemile5

moralini bozma kuzummm kaç gün oluyorsun bilmiorum ama bence 1 hafta tartılma hem şişliğin kesin gitmiş olur hem birden kilo veridğini görmek daha mutlu eder kaydirigubbakcemile5

canım 1 hafta sürüyor hafta sonuda düğün var..bakalım canım tartılmıycam seni dinliycem pazar günü tartılacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…