selam kizlar naberr, kafkeefcigim tebrik ederim sen sonuna kadar dayandin ben 4 gunden sonra yapamadim, inanin elma deyince midem bulaniyor, elmalari mutfakta camasir makinasinin uzerine koydum gidip gelip yiyeyim diye ama gorunce midem bulaniyor, ve ustelik daha nerden baksan 8 kilo kadar elmam var ne yapacagim onlari bilmiyorum, acaba bir hafta daha yapsam yapabilirmiyim, dayanabilirmiyim, neyse canlarim ail habere geleyim bende 3 kilo verdim benimkisi 4 gunde 3 kilo gitti son iki gunude guzelce yapsaydim sanirim 5 kilo gidecekti, acaba diyorum su 5 gun et diyetine mi gecsem yoksa buna devam mi etsem bilemiyorum, ama 3 kilo icinde mutluyum kendimde pek bi degisiklik hissetmiyorum ama merdiven inerken cikarken cok daha rahatim, bugun yarin misafirim var yatili, amacarsamba gunu yeni birsey yapmam lazim, bu arada cumarteside partiye gidecegim, en iyisi ben bu hafta biraz dinlenip onumuzdeki pazartesi yeniden bu diyete devam edeyim ne dersiniz kizlar, gorusmek uzere, hadi kolay gelsin, gidecek bu kilolarrrr....
kafkeefcim tebrik ederim canm çok ii bi sonuç almışsın 3 kilo iyi bi başarı alkisalkisalkis darısı bizim başımıza artık
diğer kızlar hoşgeldiniz aramıza birlikte iyi kilo vermeler
kızlar yaa normal elma yesek olmaz mı.... bana da gına geldi yiyemiyorum ekşi elmayı.... 1 kepçe çorba içtim az önce bu arada...
merhaba kızlar ,yaklaşık bir aydır takip ediyorum burayı ,ama kayıt olmayı becerememiştim sonunda kardeşim yardım ettide mesaj yazmayı başardım.bende size yaşadıklarımı anlatmak istiyorum2 sene öncesine kadar 78 kiloydun şu anda ise aç karnına 62kilodayım boyumda 1;65zayıf olmaktan daha güzel birşey olamaz:))2sene önce 2 ay hiç rejimimi bözmadan 10 kilo verdim .ben bu rejimi bilmiyordum ama elma bende yiyordum sonuçta hem doyurucu hemde kalorisi az:)ama sadece elma yiyerek zayıflamak çok zor çünkü meyve ve sebzeler insanın midesizi kasıyor kendini sürekli aç hissediyorsun (belki sadece bana öyle)neyse 10 kilo verdikten sonra aradan okadar ay geçti ben hiç zayıflayamadım bu siteyi okuyana kadar,bende denedim kahvaltıdan sonra sadece elma yemeyi ama dedimya midem kasılıyor bide ağrıyor ,bu rejimi bana uygun hale getirmeliydim internetten araştırdım pirinç lapası diyetini buldum iki diyeti birleştirdim:)) bir çay bardagı pirinç haşladım bol baharatlı ve yogurtlu akşama kadar yedim ve bol meyve hah şimdi bana göre oldu bu rejim ,8 gün bu şekilde kendimi fazla kasmadan huzur içinde geçti ama her şeyin bıkması var,bu seferde makarna haşladım 7 gümde öyle geçti,yani sonuç 77 den 62ye indim çok çok mutluyum,inşallah yazdıklarım size moral olur çünkü zayıflamak çok sabır ve azim isteyen bir iş bu kiloları 5 '10 güne almadıkki 5' 10 günde verelim demivturkbayragibunuda unutmamak lazım,allaha emanet olun
hiiii77 yazmışımya pardon 67 olucaktı(
destek verdiğin için çok sağol canm yani 15 günde 15 kilomu verdin canım anlayamdım :))
canım mrn yazılarını okudumda 10 gundur yapıyorsun galıba
bu dıyetı hıc bozmadan ara vermedenmı devam ederek 5 kılo
verdın canım bende yapmak ıstıyorum da bı sormak ıstedım
arkadaşlar umarım emekleriniz boşa gitmez...ben bir kaç ay önce elma diyeti yapmıştım..5 günde 4 kilo vermiştim...şu an 70 kiloyum boyum 175. 65 kilo olmak istiyorum.yarın başlıyorum bugün marketten aldım elmacıklarımı offf ne kadar pahalı yaaa 2 kilo elmaya 8 lira verdim...olsun olsun gidecek olan kilolara değer..ayrıca liste varsa benide eklermisiniz????
şu an ki kilo 70 hedef 65
canım mrn yazılarını okudumda 10 gundur yapıyorsun galıba
bu dıyetı hıc bozmadan ara vermedenmı devam ederek 5 kılo
verdın canım bende yapmak ıstıyorum da bı sormak ıstedım
ya arkadaşlar bende 6-7 ay önce başladım elma diyetine burdaki yazıları okuyunca ama bende bi işe yaramadı içim dışım ellma oldu gına geldi dayanamadım bıraktım bide zaten zarar verebileceğini düşündüm sadece elmayla beslenmenin siz nasıl kilo veriyosunuz anlamıyorum( ben 168 boyunda ve 65.5 kiloyum acilen kilo vermem eski kilo ma dönmem lazım vücudumun bu kiloyu benimseyip kilomun bana yapışmasından korkuyorum. eski standart kilom 58 di ((
arkadaşlar dün başladım biliyorsunuz. 70 kiloyla başladım regl oldum 71.5 olmusum şişkinliktendir herhalde offf moralim bozuldu şimdiiiii..ne zaman geçer bu şişlik
moralini bozma kuzummm kaç gün oluyorsun bilmiorum ama bence 1 hafta tartılma hem şişliğin kesin gitmiş olur hem birden kilo veridğini görmek daha mutlu eder kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?