Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kizlar , nasil gidiyor bakayim diyet, ne alemdesiniz, benim bugun 5. gunum yarin son, bakalim tam tamina kac kilo gitti yarin yazacagim, bugune kadar cok guzel gidiyordu, bugun cumartesi esim ve cocuklar evdeler, onlara yemek yaptim ve cok guzel bir masa hazirladim tabiii dayanamadim, artik elmadan gina gelmisti , oturdum onlarla bir guzel karnimi doyurdum, mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama ama yemegi yer yermez cok kotu oldu midem ve yediklerimi cikarttim, su anda cok kotu bir mide agrisi cekiyorum, yaniyor sanki midem, form cayimi iciyorum sicak sicak belki faydasi olur diye,kizlar yarin sabah tari gunum bakalim kac vermisim size haber ederim, benim icin dua edin biraz olsun vermis olayim senağlama senağlamasenağlama

inşallah kilo vermişsindir canm sonuçlarını yaz bekliorum.. şuanda bende de şiddetli bi mide ağrısı war bugün bal yemiştim biraz ondan mı yoksa elmalardan mı bilemiorum 3.günüm bugün eğer elmalardansa bırakmak zorunda kalacağım bilmiyorumkismile

rengarenkcim insallah canim insallah vermisimdir guzelce, 5 kilo verdigimi zannetmiyorum ama en azindan 3 gitmistir insallah, bugun kacirmasaydim daha iyi olacakti senağlama, daha fazla ben bu elma diyetini yapabilecegimi zannetmiyorum, artik elmayi gozum goresi yok, elma denilince bile midem bulaniyor icim titriyor, pazartesi sali misafirim olacak carsamba gunu yeniden bir diyete basliyacagim bakalim kurban bayramina kadar vermem lazim bu kilolari tam bir ay kaldi. sen kac kilo ile basladin?

canm ben 55,6 kiloyla başladım bu diyete şuan kaç kilo olduğumu bilmiorum ve çok da merak ediorum acıkcası.. ama bugün ben şiddetli mide ağrısı çektim sebebini anlamış değilim eğer yarında ybırakmak zorunda kalacağım.. ben de kurban bayramına kadar 4 kilo vermeyi hedefliorum.. inşallah veririz canm. ben de 6.günden sonra bu diyete devam edeceğimi sanmıorum ama bakalım.. sen kaç kiloyla başladın tatlm?

diyet deneyimleri bölümnde 5 günde 5 kilo yzıyor okudum oda ilgncime gitti dr.dukan diyetymiş protein ağırlıklı bir bak istersen sende elma dan sonra p.tesi başlarım belki

evet ben de görmüştüm o konuyu ama şu akşama kadar yumurta ve et olayı var ya onu yapamam ben... :sinifsinif:

evet ben de görmüştüm o konuyu ama şu akşama kadar yumurta ve et olayı var ya onu yapamam ben... :sinifsinif:

canm ben yumurta patates falan var o diyeti demedim obür bir tane daha var ilk 5 gün et,tavuk,balık,ton balığı falan yiyiosun sonra ki 5 günde yine et,tavuk,balık falan ama yanında sebze de var bu sefer diğer 5 günde et,tavuk,balık falan yanında sebze ve meyve var 5 günde gerçekten 5kilo verdiomuş yapnalr vrmiş yorumlara göre bakalım belki başlarım kitabı varmış zaten bu diyetin

nigdelencimm bence p.tesi tartıl çnkü bugün tartılırsan 5 gün diyet yapmış oluyorsun bugün 6. günün ama daha bugünü bitrmedik yarın aç karnına tartıl bende yarın tartılacağım şekerimmm benmde bugün 6. günüm

hımmm onu görmedim bi bakayım bakalım... ben bu gün yine başladım elma diyetine.. ama bu kez kaçamak yapmayacağım... harfi harfine uyacağım.. siz ne kadar elma yiyosunuz bi günde..

hımmm onu görmedim bi bakayım bakalım... ben bu gün yine başladım elma diyetine.. ama bu kez kaçamak yapmayacağım... harfi harfine uyacağım.. siz ne kadar elma yiyosunuz bi günde..

sabah 9 da kalkıyorm kahvaltımı yapıorum 9:30 da akşama 8 e kadr en fazla 5 tane yiyebiliyorum 3-4 yeşil çay içiorum ama herkes afedersin çok sık wc ye çıktığını sölüyor bende tam tersi kabızım form çayı içiorum onun içinde hiç kaçamakta yapmadım ama 5 kiloda veremedim neden bilmiorum günde 1 sabha 1 akşam da leslie nin sporunu yapıoum kaçamakta yapmadım hiç cuma gününe kadr elma diyetine devam edeceğim ondan sonrada duka diyetine başlayacağım canm benzemuszemus

canım ozaman kabızlık için sabah kahvaltıdan önce ye aç karına 1 elma ve 1 bardak yeşil çay.. kahvaltıyı yarım saat sonra yap... ikindi saatlerinde de elma yerine 1 armut ye istersen...

canım ozaman kabızlık için sabah kahvaltıdan önce ye aç karına 1 elma ve 1 bardak yeşil çay.. kahvaltıyı yarım saat sonra yap... ikindi saatlerinde de elma yerine 1 armut ye istersen...

yeşil çay mı Wc ye çıkarıyor acaba o kadarda içiyorum ama ben anlayamadım çokmu bekltmem lazım 3-4 dk demliyorum ben

Rengarenkcim ben 77.9 ile basladim, bugun 6 gunum ama dun yapamadim diyeti, bir gun daha bekliyecegim kakeef demiski pazartesi tartil yarin yartilip soyluyorum kac kilo gitti , falz degil aslinda ama bakalim yarini bekleyinnn gorusuruz...

Rengarenkcim ben 77.9 ile basladim, bugun 6 gunum ama dun yapamadim diyeti, bir gun daha bekliyecegim kakeef demiski pazartesi tartil yarin yartilip soyluyorum kac kilo gitti , falz degil aslinda ama bakalim yarini bekleyinnn gorusuruz...

evet can sabah tartılalım yazarız kaç kilo verdiğimizi göbişimmm biraz eredi ama açlıktanmı öyle duruyor bilmiorum (= bugün nedense çokkk acıktım ama yine hiç kaçamak yapmadım

nigdelimcim ben de senin başarını sabırsızlıkla bekliodum kaydirigubbakcemile2 hadi bakalım inşallah yarın müjdeli haberi verirsin opuyorumnanaktan

kafkeefcim sen maşallah çok azimli ve istikrarlısın hiç kaçamak yapmadın senin de başarını heyecanla bekliorum müjdeli haberlerle gelin opuyorumnanaktan

ben de 4.günümdeyim kendi sonucumu da öğrenmek için sabırsızlanıorum.diyetin yanında hergün bisiklet sürüorum ve bugünden itibaren evde yarım saat spor yapmaya başladım bakalım sonucum ne olacak inşallah istediğimiz kiloya kavuşuruz opuyorumnanaktan

inş şekerimm hepimiz veririz kilocuklarımızııı çok azimliyim ama bana 5 kilo gitmiş gibi gelmio hiç ondan moralim boluyor arada ama buaralr hep diyetteydim elma diyetine başlamadan öncede diyetteydim ondanmı acaba 5 kio gitmemiştir amaonalr nasıl vermiş ayda 19 kilo şaştım valla guclubacismile

canm hiç moralini bozma 5 kilo veremesende 2 kilo bile versen ki muhtemelen daha fazla vermişsindir ama 2 kilo bile bir hafta için çok iyi bi sonuç ayda 8 kilo yapar. onların nasıl o kadar çok verdiklerini ben de anlayamıorum.dediğin gibi daha önce diyette olmamızın etkisi olabilir ama şu da varki önemli olan sağlıklı kilo vermek çok hızlı verilen kilolar aynı hızla geri alınır.. bizim amacımız tabiki ilk olarak kilo vermek ama önemli olan verilen kiloların geri alınmaması.. yani hiç boşuna moralini bozma canm sen bu kararlılıkla çok kilo verirsin merak etme yerimseniben

tabi önmli olan sağlımız ama öyle verenleri duyupta ben veremeyince moralim bozuluyor burda o kadar yorum varki inanıyoruz ister istemez ama o zamn yalan yazıyorlar sen ben niye veremiyoruz demii aslında ben çok sabırsızımda tak canıma artık kilolar inş çabuk bırakmam :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…