canım 1 hafta sürüyor hafta sonuda düğün var..bakalım canım tartılmıycam seni dinliycem pazar günü tartılacağım..
canm kime sorduğunu anlayamadım ama eğer bana sorduysan eeed hiç ara vermedim 10 günde 5 kilo verdim :sm_cool:
canım sana sormustum ama dıger arkdasta cevap vermıss
sagolsunn .ben sey dıye sordum aslında ben sadece elma yapamıyorum
sabah guzelce tabı dıyet kurallarına uygun bır sekılde kahvaltı yapıyorum
ondan sonra gun ıcınde 5 adet elma yıyorum bu sekılde yapsam acaba 10 gunde
5 kılo gıdermı bıde benım boyum 160 kılo 71 senın kılon kac canım belkı
ben ck kıloluyumya daha cok verırım dıye umut edıyorum ama sen ve lost
arkadasım daha deneyımlısınız ne dersınız 10 gun bu sekılde yapsam 5 kılo
,verebılırmıyım bıde en onemlısı acaba gerı alırmıyım hemen ıkı gune yaa
canm bende kahvaltımı yapıorum bende 4-5 elma yiyorum yeşil çay içiorum verirsin bencede kaçamak yapmadıktan sonra veririsin :dance:boyum165 şuan 75 kiloyumm
ayyy bı versemde dahada gerı almasamm keskem yaa,
bıktım valla yıllardır zayıflamaya calısmaktansenağlama
ben devam ediyorum bugün 2.günüm..geçen ay 5 gün yapıp 4 kilo vermiştim.kolay kolay geri almadım 5 yada 6 kilo fazlam var verene kadar devam edicem canım..
selam kizlar nasilsiniz, daha oncedende dedigim gibi benim iki gundur misafirlerim vardi mecburen misafirlerimle cok guzel yedimama cok sukur gelmedi kilolar yemek yedim ama form cayimida ictim sanirim o yuzden almadim, kafkeefcigim ben yarin basliyayimi acaba lapaya, senin 5gun et diyetine yazdigini gordum, ona baslamaya kararlimisin istersen sabret pazartesi beraber baslayalim...
selam kizlar nasilsiniz, daha oncedende dedigim gibi benim iki gundur misafirlerim vardi mecburen misafirlerimle cok guzel yedimama cok sukur gelmedi kilolar yemek yedim ama form cayimida ictim sanirim o yuzden almadim, kafkeefcigim ben yarin basliyayimi acaba lapaya, senin 5gun et diyetine yazdigini gordum, ona baslamaya kararlimisin istersen sabret pazartesi beraber baslayalim...
olur tabi kide tatlım başyalım birlikte neden olmasın ya bugün 9. günüm 2 gündür hiç zayıflamamışım galiba durma dönemine girdi ondan değiştireyim diyeti diyorum sürekli aynı şeyi yiyince vücut alışıyor galiba :S
kafkeef nerdesin canim, nasil gidiyor verebildinmi bu hafta hic, ben diyeti yapamadim , lapayida yapamadim, ara vermisken almam gereken misafirlerim vardi onlarida aldim, yarin partye gidecegim, pazarda yine misafirim var ama pazartesi kesin 5 gun et diyetine basliyorum, birinci gun, haslanmis tavuk, ikinci gun firinda balik ucuncu gun haslanmis et , dorduncu gun yine tavuk besinci gun yine balik, altinci gun tavuk yaninda sebze diye devam etmeyi dusunuyorum, canim sende basliyormusun pazartesi sabah kalkinca ac karnina tartilirim, bakalim kac kilo ile baslayacagim kac kilo gidecek, insallah guzel guzel gider su pis kilolarrr, bayrama cok az kaldi hala veremedim, 60 a dusmek istiyorum ama 65 bile olsam sevinecegim, hadi beraber, destek ol bana, verelim su kilolari , ikimizde hemen hemen ayniyiz 164 boy 75 kilo...
Kafkeef bu arada sen nerdesin , nerde yasiyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?