Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende bugn başlıyorum hadi hayrlısı =)
68 ile başlıyorum
1 hafta yapmayablirim ama 4-5 gün yapablrm belki blmiyorum =)

Son düzenleme:
kızlarrrrr nasıl gidiyor kusurabakmayın buaralar giremiyorum çok sıkı ders çalşmaya başladım kpss ye yoksa diyeti bıraktığımı düşünmeyin devam ediyorum buaralar kilo vermem durdu ama vereceğime inanaıyorum arada yazarım sizlere öpüyorum hepinizişutarafagittişutarafagittişutarafagitti

ben de bugün itibaryle başladım bu diete 63 - 65 arası gidip geliorm boyum 1.67cm. öğrenciyim yurtta kalıorm yapablceim en rahat diet die düşündüm ve zaten çok az yemek yiyen biriym o yuzdn benm için pek sorun olmıycak gibi duruor bu diet. kahvaltımı yaptm birgüzel 2 saatte bir de bir elma yiyorum su içiorm yeşil çay içiorm. akşamları yatmadan da sirkeli su içiorm iyi geliormuş yağ erimesi için :) yapmadığım şey kalmadı valla şu kilolardan kurtulmak için :):) ama bu sefer azimliyim vericem çnkü sevdiğim bana tontiş dedi (((( hedef ilkönce 55 sora da 50 :)))

kafkeef nerdesin ben et diyetine basladim, iyi gidiyor simdilik 2 gunu tamamladim sen basladinmi?

kafkeef nerdesin ben et diyetine basladim, iyi gidiyor simdilik 2 gunu tamamladim sen basladinmi?

canm ben 1 hafta yaptım hiç kilo veremedim yaaa onla şimdide hollywood diyetine başladım ne yapacağımı şaştım valla ya bugün 20. günüm diyete başlayalı daha 6 kilo verebildim sanırsam benm bünyem böyle moralimi bozmamaya çalşıyorum (((a.s.

nigdelencim tatalım birde ben buaralar ders çalışıyorum ondan sık sık girmiyorum artık sınava kadar 1 ayım kaldı yoksa takılıp kalıyorum bu sitede kim ne diyeti yap:dance::tomato:mış falan kafayı sıyırıyorum yani heheheh :))))

20 günde 6 kilo süper canımm..alkisalkisalkis.daha ne bekliyosun abartma fazla sonra sağlığındn olursun bak...

20 günde 6 kilo süper canımm..alkisalkisalkis.daha ne bekliyosun abartma fazla sonra sağlığındn olursun bak...

evet canım aslında süper 6 kilo vermek ama birden vardim ya ondan donra durakladı ondan moralim bozuldu galiba 10 günde 2 kilo daha versem 1 ayda 8 kilo vermiş olacağım valla ne güzel olur ya :))))):lepi::lepi:

kızlar bu diteti yapıp başarılı olan armı merak ettim ben yapam gerçi çünkü emziriryorum ama merak ettim varmı gerçekten?

kafkef nelr yaptn tam olark anlatırmısn?
ben ypamıyorm yaaa off (
olmuyoo yemedn duramıyorum... acıkmasam bile yemek istiyorm dyanamıyorm.. hepten kestm ümidimi yok 54 55 kiloyum 6 7 kilo vermem lazm ama yok yapştı kaldılar gitmiyolar moralm çok bozk...

oyyy yazını okuyunca 80 kilo falan zannettim... boşver canım takma bu kadar kilon çok güzel... biraz daha dikkat edersen verirsin... öyle şok diyet falan yapmana gereke yok bence...opuyorumnanaktan

canım çok normal senn kilon korusan yeter kilonu yaniii benm kilo vermem daha kolay sana göre çnkü ben 80 kiloydum şimd 74 kiloyum senn kilonda olmak için uğraşıorum aç bırakıorum kendimi valla bu zamana kadar yedimde ne oldu ne halledyim zayıflayana kadr artık 3-4 ay çekeceğim bu çileyi yoksa bende yemeyi çok seviyorum hele de ıvır zıvır cips kola ama inattım ettim en çok sevdiğim cipsinn bile kaçamağını yapmıyorum yaniiiii :)))):içelim:

yok ya öyle değil 55 kiloyum ama daha fazla duruyorum sanki 58 60 flan gibi omuzlarım falan genş duruyo yüzüm büyüyo giydklerm yakşmıyo sevmiyorm hiç (
gecn yıl 48 kiloydum o hallerimi mumla arıyorm ne kadr güzeldm tekrar öyle olmak istiyorum
mesela 2 3 gün yapıyorum 53 oluyorum takılıyorum sonra normal yemek yiynce 54 oluyorum hic yapasım gelmiyor o 2 3 günün acısına yemeye baslıyorm hop yne 55 ( ve öyle kalıyo..

kafkeff yazdıklarını okudukça beni ümitlendirdin. Elma diyetine bende başlamak istiyorum.
boyum 1.66 kilom 67 hedefim 50-55 arası olabilmek:uhm: bugüne kadar düzgün şekilde diyet hiç yapmadım yeme konusundaki irademde zayıf kafamçokkarıştı
bir iki gün içinde regl olucam iştahım dahada açıldı diyete reglden sonramı başlasam acaba reglim 9 gün sürüyor.nasıl sabredicem bilmiyorum.cidden bu diyet zayıflatıyormu canım ya biran önce zayıflamalıyım kendime güvenim azaldı valla senağlama

kizlar nasil gidiyor kimseden ses yok....verdiginiz kiloyu koruyabiliyormusunuz yoksa hemen geri aliniyormu......

ya rkadaşlarr elma diyeti kafama baya yattı fakat mideme zarar verirmi

benim midem sorunlu ona ramen sadece ilk gün biraz gazım oldu
onun dışında rahatsız etmiyo
merka etme beni etmedim kimseyi etmez.ne kadar mide hastalığı varsa benim bünyemde
bu arada lk günüm bitti bu gün 2 gün 67 ile başladım tartılmıycam bakalım

aman allahım kıskandım imrendim azönceki komşumu görünce.geçen sene benimle aynı kilolardaydı belki daha fazlaydı üstelik yaşıda benden 7-8 yaş büyük 2 tane ortaokuıl çağında kızı var kadın mankene dönmüş allahım inceciktiiiiii bayadır karşılaşmamıştık yazın hergün yürüyüşe gidiyordu zayıflıyordu ama bu görüşümde şok oldum yaaa nedennnn ben şişman kaldım ben neden iradesizim ama bu akşam egzersizlere deligibi başlamazsam ve yemekği kısmazsam bende adiyim ulennnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…