Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben 5 gündür yesil elma diyeti yapiyorum ama maalesef sadece yarim kilo verdim.Anlamadim ben bu isi yaaa.Herkes kilolarca yag atiyor,ben sadece yarim kilocuk.Nasil oluyor bu is.Benim gibi olan varmi arkadaslar.Ama ben yilmadim devam yapicam.

Yapiyorum canim.Bazen yürüyüs ve hemen hergün pilates.
anladım canım soruyorum bakma ben denemedim ama eskiden yemeği kısıp egzersiz v.s. yaptığım zamanları hatırlıyorumda ilk bir iki hafta kilom değişmeyebiliyordu ama sonra birde zayıflamaya başlıyordum lakin ya memlekete tatile gidiyoruz ya yatılımisafir geliyor düzenim bozulup yiyorum iradem elimden gidiyor yarım kalıyor herşey bu sefer çok kararlıyım önce bir diyet seçicem kendime egzersizede bugün başladım inşallah zayıflarım 67 kiloyum 50-53 civarı olsam dünyalar benim olacak inşallah inşallah cümlemize

ya bu elma diyetinde 1 ay spor yapmayalım mı yaparsak nolur ?bnde yapmak ıstıyorm yesıl elmalarım hazr ama tam nasıl yapılcagını yapan bırı guzelce ızah ederse sevınırım..

ya bende bu elma dıyetını yapmak ıstıyorm ama 2.aydan egzersıze baslayın demısler ben smdı egzrsıze baslasam bısey olmaz heralde cunku ayna zmanda vucudum sıkı olsn ıstıyorm canıma tak ettı artk bu kılolar herkesın dalga gecmesnden bıktım son umudum elma dıyetı

Merhaba arkadaslar gecen sene bu diyeti 3 gun yapmistim . 3 gunde 3 kilo verdim sonrasin da ise birakmistim .bugun tekrar elma diyetine basliyorum.Ayrica spor ile destekliyecegim diyetimi .kararliyim bu sefer insallah hepimiz kilolarimizdan kurtuluruz

Merhabalar. Bi kaç gündür okuyorum yorumlarınızı ve deneyimlerinizi ve sonunda buraya kayıt olmaya karar verdim. Bende salı günü başladım elma diyetine bugün 4. günümdeyim ve tartilmadim hala.. 1 haftanın sonunda tartilacagim :) bu arada 163 boydayim başlamadan önce 60 kilodaydim ideal kilom ise 53müs , umarım görürüm 50leri :)

Bir hafta oldu başlıyalı ve tam 2,5 kilo vermişim yani kilom 57,5 olmuş.. Tabi bu diyeti biraz değiştirdiğim için bu kadar verdim , aynısını uygulasaydım belki daha çok verirdim herhalde ama akşamları bir kase sicak çorba içmenin iyi olduguna inandığım için az kalorili çorba içiyordum akşamları.

cevap verin lütfennn acilen bu diyete başlamam lzm yardımcı olun bana
yeşil elmayla başlamasam olurmu?????????????
Vallah tam olarak bilmiyorum olurmu ama kirmizyla verenler olduğunu okudum burda ama yeşil daha iyi tabi.. Bence çayını ve suyunu doğru ictinmi kırmızı veya yeşil farketmez elma elmadir biri digerinden tatlı sadece :)

merhaba kızlar günlerdir, büyük bir zevkle hizlerin yazdığı mesajları okuyorum.İnanılmaz bir azim geldi ban.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Harikasnız

Diyete bende başladım bugün 1. günün 3 gündür diyetisyenin verdiği diyeti yapıyordum.82 kiloyla başladım.Bu
sabah tartıldığımda 80.9 kg geldim.Zayıflamayı çok istiyorum.Hedefim haziran 15'e kadar en az 55 kilo olabilmek.

Bugün tartildim 57 olmuşum yani yarım daha gitti toplam 3 kilo vermişim bir haftada. Regli dönemine denk geldigi için şişkinlik vardı dün onun için fazla gösterdi tartı herhalde. Dün ara verdim diyeti uygulamadım ama bu güzel sonucdan dolayı yine başladım bugün bir hafta daha yapacagım bakalım yine verebilirmiyim

Bu arada hepinizi günaydın :)

Ben de zamanında elma yiyerek 1 ayda tam 10 kilo vermiştim.Ama akşam yemek yiyordum.Fakat hergün işten eve yürüyerek dönüyordum.Sanırım yürüyüşünde çok etkisi olmuştu.Yani demek istediğim diyetteki kadar kasmamıştım ama kolaylıkla kilo vermiştim.

Ben de zamanında elma yiyerek 1 ayda tam 10 kilo vermiştim.Ama akşam yemek yiyordum.Fakat hergün işten eve yürüyerek dönüyordum.Sanırım yürüyüşünde çok etkisi olmuştu.Yani demek istediğim diyetteki kadar kasmamıştım ama kolaylıkla kilo vermiştim. OKYANUS 76

Arkadaşım daha sonra verdiğiniz kiloları tekrar hemen aldınızmı.

Vallah tam olarak bilmiyorum olurmu ama kirmizyla verenler olduğunu okudum burda ama yeşil daha iyi tabi.. Bence çayını ve suyunu doğru ictinmi kırmızı veya yeşil farketmez elma elmadir biri digerinden tatlı sadece :)

anladımmm cnm kaç gündür yapmak istiorm sizlerden cvp bekliodm hala yeşil elma bulamadım yaaa napiiim bende sarı veya kırmızı elmayla idare ederim

Son düzenleme:
anladımmm cnm kaç gündür yapmak istiorm sizlerden cvp bekliodm hala yeşil elma bulamadım yaaa napiiim bende sarı veya kırmızı elmayla idare ederim

Canım benim bugün benim 2. günüm normalde okuduğum kadarıyla tartılmakta yasak ama ben tarıldım ve sonuç 1 günde 400 gr. gerçekten mükemmel.
yeşil elmayla yapıyorum diyetimi, ekşi olanıyla.Mümkünse sende yeşil elma ye.İçinde şeker miktarı az olduğu için ekşi elmayı şeker hastalarıda yiyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…