Ben 5 gündür yesil elma diyeti yapiyorum ama maalesef sadece yarim kilo verdim.Anlamadim ben bu isi yaaa.Herkes kilolarca yag atiyor,ben sadece yarim kilocuk.Nasil oluyor bu is.Benim gibi olan varmi arkadaslar.Ama ben yilmadim devam yapicam.
egzersiz yapıyormusun peki
anladım canım soruyorum bakma ben denemedim ama eskiden yemeği kısıp egzersiz v.s. yaptığım zamanları hatırlıyorumda ilk bir iki hafta kilom değişmeyebiliyordu ama sonra birde zayıflamaya başlıyordum lakin ya memlekete tatile gidiyoruz ya yatılımisafir geliyor düzenim bozulup yiyorum iradem elimden gidiyor yarım kalıyor herşey bu sefer çok kararlıyım önce bir diyet seçicem kendime egzersizede bugün başladım inşallah zayıflarım 67 kiloyum 50-53 civarı olsam dünyalar benim olacak inşallah inşallah cümlemizeYapiyorum canim.Bazen yürüyüs ve hemen hergün pilates.
Vallah tam olarak bilmiyorum olurmu ama kirmizyla verenler olduğunu okudum burda ama yeşil daha iyi tabi.. Bence çayını ve suyunu doğru ictinmi kırmızı veya yeşil farketmez elma elmadir biri digerinden tatlı sadece :)cevap verin lütfennn acilen bu diyete başlamam lzm yardımcı olun bana
yeşil elmayla başlamasam olurmu?????????????
Bir hafta oldu başlıyalı ve tam 2,5 kilo vermişim yani kilom 57,5 olmuş.. Tabi bu diyeti biraz değiştirdiğim için bu kadar verdim , aynısını uygulasaydım belki daha çok verirdim herhalde ama akşamları bir kase sicak çorba içmenin iyi olduguna inandığım için az kalorili çorba içiyordum akşamları.
Ben de zamanında elma yiyerek 1 ayda tam 10 kilo vermiştim.Ama akşam yemek yiyordum.Fakat hergün işten eve yürüyerek dönüyordum.Sanırım yürüyüşünde çok etkisi olmuştu.Yani demek istediğim diyetteki kadar kasmamıştım ama kolaylıkla kilo vermiştim.
Vallah tam olarak bilmiyorum olurmu ama kirmizyla verenler olduğunu okudum burda ama yeşil daha iyi tabi.. Bence çayını ve suyunu doğru ictinmi kırmızı veya yeşil farketmez elma elmadir biri digerinden tatlı sadece :)
anladımmm cnm kaç gündür yapmak istiorm sizlerden cvp bekliodm hala yeşil elma bulamadım yaaa napiiim bende sarı veya kırmızı elmayla idare ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?