Canım benim bugün benim 2. günüm normalde okuduğum kadarıyla tartılmakta yasak ama ben tarıldım ve sonuç 1 günde 400 gr. gerçekten mükemmel.
yeşil elmayla yapıyorum diyetimi, ekşi olanıyla.Mümkünse sende yeşil elma ye.İçinde şeker miktarı az olduğu için ekşi elmayı şeker hastalarıda yiyebiliyor.
arkadaşlar bi hafta boyunca tüm memlekette yeşil elma arayıp durdum ama zmnı diil diolar hani sarı elma varya onun şeker oranı kırmızıya göre daha az sizce onla başlamalımym??? nolur cvp verin fikrinize ihtiyacım var....
Bacim ben 2 gün sarı elmayla idare ettim yeşili bulana kadar ve yinede kilo verdim.. Bence bir dene, bir zararı olmaz bence hatta yararı olur[/QUOTE
o zmn bende sarıyla idare ederim tşkler cnm:) bu arada hyrlı bayramlar...
Tesekkurler ElmaShekerim gercekten cok ortak noktamiz var :) Ben cok spor yapiorum hatada 3-4 ve 1 saatten fazla , belki bu regime de kaslardan da gidio ama ben cok spor yapiyorum ya o yuzden gitmiyo anlamadim.
Sanirim Regl olup bittikten sonra daha netlesecek verdigim kilo SABIRRR diye tutuyprum kendimi cunku erkek arkadasimi gorucem 20 gun sonra
Kilo almissin derse bende moraller 0 a iner ve biterim
Gidene kadar (20 gunde) 6 kilo versem varya dunyalar benim hadi Insallah
Destekleyelim birbirimizi Canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?