Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

şansım yaa diyete başlcm die yeşil elma bulunmaz bursa kumaşı oldu sanki:) sizler böyle kilo verdikçe daha da hevesleniorm yaa yeşil elma istiormmmmm:)

Elma yemekten bıktım yaa elmayı gördükçe icim bulanıyor resmen dün sonuncusunu yedim ve yapmamaya karar verdim bugün başka bir diyete başladım inşallah güzel sonuc verir elma gibi..

merhaba arkadaşlar
ben de 1 ayda 7 kilo almayı başardım.herzamn ki gibi bunalımdayım çünkü kıyafetlerime giremiyorum, kendimi çirkin hissediyorum, güvensizlik başladı. bu diyetin kesinliğinden emin olmak istiyorum.hele bir de bana ters tepip kilo aldırırsa çok ama çok kötü olu . gerçekten uygulayanlar ve başarılı olanlar varsa rica etsem öykülerini paylaşabilirler mi?teşekkürler:))

arkadaşlar bi hafta boyunca tüm memlekette yeşil elma arayıp durdum ama zmnı diil diolar hani sarı elma varya onun şeker oranı kırmızıya göre daha az sizce onla başlamalımym??? nolur cvp verin fikrinize ihtiyacım var....

Bacim ben 2 gün sarı elmayla idare ettim yeşili bulana kadar ve yinede kilo verdim.. Bence bir dene, bir zararı olmaz bence hatta yararı olur

Kizlar tamamen uyguluyorum ama 5 gun bitti 1 kilo verdim. Reglime 2-3 gun var sislik mi var acaba vicudumda anlamadim?
Hatta haftada 4 gun en az 1-2 saat spor salonunda sporda yapiyorum
Yardim lutfun

Buarada yurt disinda yasiyorum ve eksi yesil elma bulamiyorum burda yok Sari-Yesil tatli elma birde Amasya elma gibi ama buyuk ve daha eksi gibi var onlardan yiyorum.Bu yuzden mi az veriyorum yoksa Regl donemine giricem ondan mi ?

Canım bende bu diyetle 3 kilo verdim bende regli dönemindeydim 60 kilodan 56 ya düştüm (ama reglim tam bitmesine yakındı ilk 2,5 gösterdi ertesi gün 3 kiloydu) ve senin gibi 53 olmak istiyorum.. Ortak noktamız çok çünkü bende yurtdışında yasıyorum ve burda yesil elmayı zor buldum hatta ilk 2 gün sariyla idare etmek zorunda kaldım ama sen spor ağırlıklı çalışmışsin herhalde bunun etkisi çok çünkü kas yağdan daha ağırdır onun icin bel kalça bacak kol ölçülerini almaya unutma bence çünkü ancak öyle anlarsın kilo verdigini.. Ben genelinde çok aktif oldugum halde fazla spor yapamadım çünkü haksız kaldım ve zaten ilk hafta yapmaman daha doğruymuş onu öğrendim .. İnşallah yardımcı olabilmisimdir bacım ..

Tesekkurler ElmaShekerim gercekten cok ortak noktamiz var :) Ben cok spor yapiorum hatada 3-4 ve 1 saatten fazla , belki bu regime de kaslardan da gidio ama ben cok spor yapiyorum ya o yuzden gitmiyo anlamadim.
Sanirim Regl olup bittikten sonra daha netlesecek verdigim kilo SABIRRR diye tutuyprum kendimi cunku erkek arkadasimi gorucem 20 gun sonra
Kilo almissin derse bende moraller 0 a iner ve biterim
Gidene kadar (20 gunde) 6 kilo versem varya dunyalar benim hadi Insallah
Destekleyelim birbirimizi Canim

Aa bi ortak nokta daha.. Benimde nişanlım 34 gün sonra geliyor buraya :) ama reglin bittiğinde ancak anlarsın vermismisin diye onun icin sık biraz disini bende bıraktım bu diyeti elmaları bitirdim diye ama yinemi başlasam acaba diye düşünüyorum.. Aslında ben bu diyeti yaptığımda çorbada içiyordum akşamları canım.. Ya çorba yada yoğurt (yağ eritmede iyi diye duydum) bide sabah kalkar kalkmaz yesil çay içtim ve bi elma sporumu yaptım sonrasında kahvaltı yaptım o sekilde bütün gün metabolizmamı çalıştirdim.. Süper oluyor gercek tavsiye ederim

Olur bacım burda bizden baskası yok zaten

Hakkaten Sexybebek sagolsun bu olayi baslatmis ama kendisi yok ortalikta acaba son durumu nedir? :)
Bende kalkar kalkmaz Sirke ilik su iciyorum ve Acaiberry kullaniyorum 1 saat sonra kahvaltimi ediyorum ama senin yapritigin sekilide denicem cok saol canim
Aksam yedin ve kilo verdin mi yani hem sabah kahvaltisi yaptim sonra elmalara devam edip sadece aksam corba yada yogurt mu yedin?
Ben ise gittigim icin ancak aksam spor yapabiliyorum canim
Boy 156-157 kisayim ideal kilo 51-52 ama 20 gune kadar 53 olsam yeter Allah`im yalvaririm nie yavas gidio anlamadim
Sende birakma sekercim ya devam et hemen sabah git al elmalari !
Sen nerde yasiorsun?

Ben normal bu diyeti uyguladım ama sadece çorba ekledim.. Yani 9 kalkıyorsam hemen çayımı içip elmamı yiyorum, yaklasik yarım saat sonra yazıldığı gibi kahvaltı (mutlaka günde 1 yumurtayı yedim çünkü proteini ordan alıyoruz), her 2 saate bir elma yedim ondan sonra son elmamı yiyeceğime bi kase yoğurt veya çorba içerdim ama ikiside diyete uygun olucak tabi yagsiz
İnşallah veririz kız kötü seyler düşünme olumlu düşünürsek olur :) ben hemen yarın elmalarımı alicam eğer pazar pazar bulursam olmadı Pazartesi baslarım canım

Ben Danimarkada yasıyorum , ya sen?

Bulursun sekercim Bir markette Pazar acik lutfen hadi beraber vericez benim daha az zamanim kaldi Istanbulda gorusecegim bissurude arkdasim var uff milletin dili durmuyorki cok mu rahatsin kilo aldin falan sinir oluyor insan !
1 kucuk diet yogurt light fena fikir degil yada yagsiz unsuz sebze corbasida olabilir saol canim
Hadi hergun destek birbirimize bende Tunus`ta yasiyorum is icabi :) Insaat doneminde saglikisz beslenmek ve spor yapmadigim icin 12 kilo aldim e boyda kisa cok kotu olmustum normal dietlerle 6 kilo sunu verdim simdede bir 6 kilo versem super olucak
Sabahta tartilicam yoksa hergun tartilmak kotu mu anlamadim

İnşallah bulurum ya :) ha maşallah yarısı gitmiş demek çok iyi canım geriside gider inşallah.. Seni görünce bende böyle hirslandim ya bende hemen yarın başlıyorum ama sakın her gün tartilma yoksa moralin bozulur bende yapmadım.. Yarın kiloları yazalım sonra bi hafta sonra sonucu yazalım , olmazmı şekercim? Daha heyecanlı olur bence..

Bu kadar diyet yaptım böyle bir diyeti ilk kez gördüm.Salı iş görüşmem var diye,çarşamba başlayacaktım sıkı diyete ama yok ben bu sabah başlamaya karar verdim.Yeşil elma hem lezzetli , hem doyurucu.Ben mönüye fazladan 1 kasede yoğurt koyarım yada ızgara tavuk , olur biter.Dün tartıldım 70 kg'yim.Tek isteğim 54 olmak.Benim zayıflamam şart.Her gelişmeyi yazarım.Sevgiler.

ben halen yeşil elma bulamdm ve bayram dolayısıyla diyete bi türlü başlıyamdm sarı elmayla idare etcm yrn tartılıp bnde kilomu yazcm.....elmashekerim ve mel_ca beni de aranıza alın birbrmzi yönlendirelim olurmu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…