Şu saat oldu ben hala kahvaltı yapabilmiş değilim.Bu iş görüşmesi için sabahtan beri annemle sokaklardayım.En geç çarşamba başlarım.Sizin kilolarınız iyiymiş, benim maşaallahım var 70 kg.
bende az önce tartıldım 67 çıktım,hedefim 60-62 bgn kahvaltımı geç yaptım o yüzden her 2saatte 2 elma yemeyi dşnüorm artı yeşil çay ve su içicem gün boyu....
mahmur`cum ben yurtdisinda yasiyorum ve bende eksi Yesil elma bulamiyorum bu yuzden Sari gibi yada Amasyanin sert eksi gibi bir elma ile yapiyorum genede sonuc aliyorum ilk 2 gunu gecince daha rahat yapiliyor ayrica En kisa zamanda baslamanizi tavsiye ediyorum giremedigim kiyafetlerime girmeye basladim inanin!
valaaa rahatlattın beni:) bgn başldm kahvaltımı yaptm onun dşnda da elma yedim 2saat ara ile...pilatese de başldm yrn sbh oraya gitcm inş evde de koşu bandında günde 40 dk yürüyebilsem süper olck:) cnm peki sn kaç kilo ile başldn kaç gündr yapıosn kaç kilo verdn?
Haftada 2 kilo vermeye raziyim yaaa ytrki brzcik da olsa inceliiim...bnce sn kilo vermssndr ama dedgn gibi regl donemi ve elmanin yesil olmayisi zayiflamayi yavaslattirmstr regl doneminden sonra daha incelirsn emin ol...birbirimize boyle destek oldukca insanin morali duzelio tsklr cnmmmMahmurr`cum ben 60 kilo ile basladim bu sabah 58.7 ciktim 5 gunde benim icin buyuk basari cunku ben cok zor kilo veriyorum canim
Ama bu diyetle gunde 500 gr verenler 1 kilo verenler oldu ben cok spor yapiorum ama inan cok sikilastim dusunsene vicuda yag girmiyor
Birde spor 58.7 yim ama 57 kilo da oldugum halimden daha sikiyim Regl olucam belki sisligim var olup bitince 2 kilo atarim birden umarim
Basla canim ilk 2-3 gun zor tutucan kendini sonra alisiyorsun merak etme dayan bak sonra korucaz , kendini cok iyi hissediyorsun aynaya bakip ne oldum ben diyordum simdi yasasin eski halime donuyorum diyorum
Yanimda pastalat borekler sucuklar yiyor millet genede kendimi tututyorum 1 kereden bisey olmaz deme 1 kere kacirirsam bu kadar emek bosa gidecek de ve yeme hadi el ele....
Haftada 2 kilo vermeye raziyim yaaa ytrki brzcik da olsa inceliiim...bnce sn kilo vermssndr ama dedgn gibi regl donemi ve elmanin yesil olmayisi zayiflamayi yavaslattirmstr regl doneminden sonra daha incelirsn emin ol...birbirimize boyle destek oldukca insanin morali duzelio tsklr cnmmm
Evet Mahmurr`cum etkiler vardir herkesin metabolizmasida farkli tabii ama 5 gunde 1 kilo bile super dusundukce
Hadi seninde guzel haberlerini bekliyoruz Iyi aksamlar canim
Arkadaslar bil bakalım ne oldu. Tesadüf ya tam diyete başladığım gün 3 aydır görmediğim babamla buluşacaktım oda bizi kebabciya götürdü.. Allahtan orda fazla kaçırmadım sadece 3-4 küçük ızgara tavuk (şiş tavuk) cacik ile yedim yanında da su.. Bugün maalesef sadece bi tane elma yedim evde olmadığım icin yiyemedim ama saat 19 gibi bi baklava getirdi fırından yeni çıkmış dayanamadım 2 tane de ondan yedim.. Anliyacaginiz fazla bi diyet olmadı ama hepsinden az yemiştim ve sporumu da yaptım şimdi de çayımı içeceğim.. İnşallah yarın tam olarak uygulayacağım yaa bugün kötü oldu
cnmmm nolur bozma moralini 1 günün böyle geçmş snde spor yapmşsn ztn, yrn da yaparsın yürürsn fln kaçamak da olmz diyete kaldğn yerden dvm edersin ytrkı moralini bozma
Ay inşallah canım yarın hic bozmicam ve sporumu yapicam.. Bu fazlaliklar gider yakinda ya artık bekleye bekleye sinir bozucu oluyo..
Haklısın canım ya yarına bomba gibi olucam pes etmek yok.. Sagol kız hersey icin :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?