merhaba arkadaslar bastan itibaren bi kaç sayfa okudum inanilmaz istahlandim :)) bende yarin itibari ile basliyorum yesil elma diyetine :)) kayinvalidemde bugun kilo aldim diyet yapmam lazim diyodu, hatta onada anlaticam bakalim ne dicek?? .. yok yada once ben verim kilolari beni gorunce oda ister istemez istahanir zaten :)) çok sevdim çok tesekkur ederim .. suanki kilom maalesef 75boyumda 1.70cm.. yani kiloluyum boyuma gore valla 55 e falan inmek istiyorum yani onumde tam 20 kilo var bakalim nasil olacak sonuçlari ara ara yazarim insallah sevgilerrrrrr :))))
cnm bnde bgn başldm snde yrn başlayıp ilk kilonu yaz bi hafta sonra tartılıp birbrmze sölicez snde ölee yap şimdiden kolay gelsn:)
tamam hadi hayirlisi insallah :))
Bende bugün 4 yere baktım sonuncuda buldum.. Bacım okadar dert etme bence çok güzel verirsin yesil ile sarının arasında sadece biri tatlı digeri eksi olması.. Sarı-yesil elma yemek kırmızısını yemekten daha iyidir, bak bu kadar azimliliginle bu hafta güzel kilo verirsin bundan eminimkendine güven yeter ki
Ama sen yinede ara belki yeşiline denk gelirsin.. Ben marketlerde bulamadım en son manava bakayım dedim ve buldum :)
yarın son umut yine gezinir ararım...ben yeşil niyetine yapıorm sarıdan da veririm inşş:)
Ya aslında bence sarı ile yeşilin arasında fark olduğunu sanmıyorum içindede aynı vitaminler var ve aynı kalori miktarı var onun icin sarıdan bisey olmaz bence bende iki gün onunla idare ettim.. Aslında kırmızı hiç olmaz ama senin icin biraz internette gezindim orda da yazıyor özellikle sarı ve yesil elma faydalı diye.. İnşallah güzel sonuc verir
tşkler cnmmm ya bnm için netten araştırdn dmk çk saol...inşşş güzel sonuçlarla haber veririm size:)
Ay inşallah cnm bnm :) şöyle bi hafifliyelim ekstraları atalım hemen fena olmaz yani
elmacım şekerim yakaladım seni..demek elma diyetindesin..takıma uğramıyosun şeker :103:
Gunaydin kizlar bol elmali gunler dilerim oncelikle
Suan kahvalti ediyorum herkesin elmalar hazir mi?
Bu haftaya kilolarimizi yazarak basliyoruz ve 1 hafta sonra tekrara kontrol var bakalim kimler ne kadar vermis !
Kolay Gelsin
günaydın cnm bnde şimdi kahvaltıdan kalktım elmalrm hazır saat1 de pilatesim var ordn çıkınca yeşil elma yine aricm:S
bn dn 67dim sbh tartldm 67.8 çıktm şaka gibi:) sanırım regl öncesi şişmeye dvm ediorm....
Hosgeldin canım bencede bize katil birbirimize destek çıkalım istersen tabi :)
kızlarrrrrrrr yeşil elma buldummmmmm:) 2kilo bulabildim o da beni 2 gün idare eder yrn yine baktırcm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?