Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

cnm bnde bgn başldm snde yrn başlayıp ilk kilonu yaz bi hafta sonra tartılıp birbrmze sölicez snde ölee yap şimdiden kolay gelsn:)

Bende bugün 4 yere baktım sonuncuda buldum.. Bacım okadar dert etme bence çok güzel verirsin yesil ile sarının arasında sadece biri tatlı digeri eksi olması.. Sarı-yesil elma yemek kırmızısını yemekten daha iyidir, bak bu kadar azimliliginle bu hafta güzel kilo verirsin bundan eminim kendine güven yeter ki
Ama sen yinede ara belki yeşiline denk gelirsin.. Ben marketlerde bulamadım en son manava bakayım dedim ve buldum :)

yarın son umut yine gezinir ararım...ben yeşil niyetine yapıorm sarıdan da veririm inşş:)

yarın son umut yine gezinir ararım...ben yeşil niyetine yapıorm sarıdan da veririm inşş:)

Ya aslında bence sarı ile yeşilin arasında fark olduğunu sanmıyorum içindede aynı vitaminler var ve aynı kalori miktarı var onun icin sarıdan bisey olmaz bence bende iki gün onunla idare ettim.. Aslında kırmızı hiç olmaz ama senin icin biraz internette gezindim orda da yazıyor özellikle sarı ve yesil elma faydalı diye.. İnşallah güzel sonuc verir

tşkler cnmmm ya bnm için netten araştırdn dmk çk saol...inşşş güzel sonuçlarla haber veririm size:)

Gunaydin kizlar bol elmali gunler dilerim oncelikle
Suan kahvalti ediyorum herkesin elmalar hazir mi?
Bu haftaya kilolarimizi yazarak basliyoruz ve 1 hafta sonra tekrara kontrol var bakalim kimler ne kadar vermis !
Kolay Gelsin

Gunaydin kizlar bol elmali gunler dilerim oncelikle
Suan kahvalti ediyorum herkesin elmalar hazir mi?
Bu haftaya kilolarimizi yazarak basliyoruz ve 1 hafta sonra tekrara kontrol var bakalim kimler ne kadar vermis !
Kolay Gelsin

günaydın cnm bnde şimdi kahvaltıdan kalktım elmalrm hazır saat1 de pilatesim var ordn çıkınca yeşil elma yine aricm:S
bn dn 67dim sbh tartldm 67.8 çıktm şaka gibi:) sanırım regl öncesi şişmeye dvm ediorm....

Mahmurr`cum ben kahvaltiyi kacirdim bugun arkadasim Istanbuldan simit getirmis Klasik kahvaltinin ustune birde kasarli simit
Bugun elmalri azalticam artik 11 deki elmami yemicem 13:00-15:00-17:00 birer elma ile gecistirmem lazim
Regl donemine giriyorum ya krizlerim basliyor umarim kacirmayiz hadi kizlar destek

Kızlar bende bugün erkencikten kalktım (saat 8 gibi) kahvaltımı yaptım elmayı yemeye geciktim (3 saat arayla) okulda oldugum icin mola saatler değişik ondan ama iyi gidiyor diyetim suana kadar :) hepinize keyifli günler diliyorum ,, inşallah su bi hafta icinde kimse bozmaz diyetini ve verir kilolarını

Bende bugun extra simit yedim diye yarin kendime ceza vericem sabah kahvaltisini yapmicam sadece tum gun elma yiyecegim hadi kizlar inatlasmaya devam su kilolarla....
Guveniyorum ElmaShekeri, Mahmurr... kizlar devammmm :)

pilatesden yeni geldm yeşil elmaya baktm bulamdm yine sarıya dvm heralde....mel_ca bgnlk kahvaltın bölee geçmş ama yrn daha dikkatli davranırsn kızma kendine:) elma_shekerim durmak yola dvm:)
zeynebimsilam sn başldnmı bgn diyete?

kızlarrrrrrrr yeşil elma buldummmmmm:) 2kilo bulabildim o da beni 2 gün idare eder yrn yine baktırcm:)

Canim Yesil elmanin tadini cikart Kendimi kotu hissediyorum ama yarin dengelicem 1 simitten bisey olmaz dimi bir haftadir hic kacamak olmadi yani
Yarina kahvalti yapmam olur biter ;P
Hadi kizlar bakin 1-2 haftada nasil degisiyor vicutlar bende 2 satte bir elmaya devam aksam Step dersim var 1 saat ondan once yapabilirsem bisiklet
Optum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…