Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet bende bugun basladim:)) az once elmalarimi aldim tadini !çikarta çikarta yedim yupppiiiiiiii:)))))) artik yasasin yemek yemek degil , YASASIN DIYET YAPMAAAKKKK :))))))))))

evet bende bugun basladim:)) az once elmalarimi aldim tadini !çikarta çikarta yedim yupppiiiiiiii:)))))) artik yasasin yemek yemek degil , YASASIN DIYET YAPMAAAKKKK :))))))))))

o zmn aramıza hosgeldn cnmmm:) bu arada mel_ca üzülmene grk yk bnde ufak bi kaçamak yaptm iki çatal köfte yedim ama brzdn yürüyüş yapcm kurtulmamız lzm bu kilolardannn...

o zmn aramıza hosgeldn cnmmm:) bu arada mel_ca üzülmene grk yk bnde ufak bi kaçamak yaptm iki çatal köfte yedim ama brzdn yürüyüş yapcm kurtulmamız lzm bu kilolardannn...

ya kizlar ben yapamicam galiba((( yani elmayi hiç sevmem , bide bu elma diyeti olunca baya bi zor oluyor, bide tiksindim zorla çigneyip yutuyom valla.. hadi beni motive edin nolurrr opuyorum yanaktan:)))

Bende aynen katılıyorum sana canim bende dün kaçamak yaptım (hemde ne kaçamak) :) ama hiç moralinizi bozmayın zaten sporla yediğimiz iki üç küçük şeyi veriyoruz yapmasak bile elma verdiriyor..

ya kizlar ben yapamicam galiba((( yani elmayi hiç sevmem , bide bu elma diyeti olunca baya bi zor oluyor, bide tiksindim zorla çigneyip yutuyom valla.. hadi beni motive edin nolurrr opuyorum yanaktan:)))

Canım eğer elmayı sevmiyorsan bide yogurtla yemeyi düşün.. Küçük küçük dilimle yagsiz yoğurt ile ye mesela.. Yada blenderdan geçir püre haline getir o sekilde yiyebilirsin yada en son care olarak fırına verebilirsin.. Sadece bi elma olarak görme bence onu bi yemek haline getir belki tiksinmezsin

cnm tiksiniorm ddkçe tiksinrsin ztn isteyrk yemelsn önce kafanda bitirmelsn....bak bnde elmalarımı buldm gayet hoş da yedim en azından 1 hafta bu diyeti yapmalsn sonuç alınca o elmaları altın değerinde görcksn ztn:)

Bende aynen katılıyorum sana canim bende dün kaçamak yaptım (hemde ne kaçamak) :) ama hiç moralinizi bozmayın zaten sporla yediğimiz iki üç küçük şeyi veriyoruz yapmasak bile elma verdiriyor..

evt cnm haklsn önce snn gibi vicdan azabı duydm ama sonra kendine gel unut ve dvm et ddm kendime:) cnmmm yaa bşy sorcm sana yürüyüş yaparken streç film sarıolarmş çk ii geliomş annem söyledi sence onun haricinde yağ veya krem kullanmalımym?

Canım streci bende yapıyorum ama yürürken değil evdeyken yapıyorum çünkü çok ses çıkartıyor ve açıkcası utanıyorum insanların önünde böyle sürtüne sürtüne yürümek ama iyi geliyormuş o sekilde.. Ben tarcinli bi krem kullanıyorum (tarcin yağı gibi) ve çok faydasını gördüm haftada 1-2 defa yapıyorum.. İlk defalarda kahve ile yaptım ama sonra bu kremi aldım (en cok faydasi olan biberiye yagi diye duydum).. Denemeye deger bence çünkü sardığın zaman bütün vücudunu topluyor ve sikilastigini hissediyorsun gercekten.. 2-3 haftadır yapıyorum diyetimle birlikte kalcam 97den 95e indi bacagimda 56dan 54e indi ama hangisinin faydasi oldu bilmiyorum ama cidden faydasi var bence bunun

evde koşu bandı var evde yüricem rhtlıkla yapablrm ama hangi yağı alacağımı şaşırdm bi lahana al diolar bi de inceltici krem diolar ama bn bitkisel yağdan yanayım snn dedğn biberiye ise kafama çk yattı.....yaa bgn o elmaları bulunca sanki diyete dn diilde bgn başlmş gibi oldm içim rhtladı:)))

Bizim burda o tür aktarlar nerdeyse hic yok eger Türkiye de yaşasaydım inan biberiye yağı alırdım valla ama burda nerde var bilemiyorum.. Biberiye çayını iciyorum (yazın Türkiye den almıştım) ve sabah ac karnına iciyorum inanki aksama kadar karnım inanılmaz çalışıyor seslerde geliyo bazen :) biberiye metabolizmayı hizlandiriyo, bağırsakları calistiriyo, gaz ve idrar söktürücü yani herseye çok iyidir (herseyini araştırdım yani).. Yani tavsiye ederim ben tarcin kremi buldum (tarcinda metabolizmaya iyi geliyormuş) hemen aldım çünkü doğal diye bisey yok burda

oyyy cnm kıyamam adresini ver bn sana gönderirim:) sn bayağı bilgilisin cnm bu konularda tecrübene ihtiycm var:) dediklerini denicem yrn ilk işim aktara gidip biberiye yağı ve çayı almak olacak...:)

Ayy düşünmen yeterli cnm bnm sagol.. Ben zaten kısmet olursa 4. ayda düğünüm var sene başında Türkiye'ye uğramam lazım kına ve gelinlik icin :) inşallah ordan bol bol alırım..
Evet ya çok okudum ve denedim bu tür seyleri umarım yardımcı olurum sana ama daha kendime faydam olmamışki baskasına olayım

cnm 56 kilosun mşllh daha ne istiosn bn sndn 10 kilo fazlayım:) ama bn 5-6 kilo versem bana yeter yoksa yüzüm çöküo küçülüo öyle de hiç hoş olmuorm dengeyi kurmam lzm:) yrn gidip aliiim yağlarımı başliiim yürüyüşe

Kizlarrr merhaba bende 1:15 dk spor yaptim 1 saat hocayla 15 dakika bisiklet su simidi eritmeyi koydum kafaya bide 20 dakka yurudum alis veris yaotim yani elmalarimi aldim
Yarin kendime ceza 1 dilim ekmek yicem yumurtada yemicem , ya kilo verme durumunu hizlandirmaliyim 18 gun kaldi erkek arkadsim beni en fazla 55 gormeli 58,7`yim olur muyum desteginize ihtiyacim var .
Her yerim sisti zaten bugun yarin regli olucam ;(
Bekliyorum su Reglim bitsinde birden 1,5 kilo falan versem Rabbimmm ...
Sizler bozmadiniz umarim hafaya ptesi tartiliyoruz unutmayinnnnn!

cnm yumurtanı ye bari karbonhidrat alman grkio ekmekten yana sdc cezanı koy...şükür bn bgn iki çatallık köfte dışında gayet rahat geçirdm ama bnde acaip bi şişlik var reglden dolayı ama acaba diyetin bi faydası olmazmı regl olunca mı fark eder kilom bilmiorm:S

Canim protein demek istedin sanirim ama peynirden de protein aliyoruz Zaten Topik sahibi Sexyback hafatada 2 gun yumurta yenilecek bu yuzden diyorum haftada 2 gune mi indirsem
Mahmurr`cum cabuk gitse ah ah cabuk aliyoruz ama cabuk veremiyoruz ne yazikki Cok Adaletsiz su kilolar!

evt cnm çk pardon:) yumurtanın haftada 2gün yenilecğni bilmiodm:S inşşş çbk gider yaaa tüm temennim o

Kizlar gunaydin gene guzel bir sabah ve elmalari cikarinnn ))
Ben dunku simit hikayemden sonra bugun kendime sadece elma yeme cezasi verdim bakalim boyle nasil gececek bugun
Cok az kaldi Istanbul maceram icin bir kac arkadasimin kilo almissin sozlerini duymak istemiorum.Bugun kimse bozmuyor dimi > Ptesi tartilacak unutmayiniz
Gunesli Mutlu gunlerr!!

Günaydın kızlar bugün de erken kalktım (7 gibi) kahvaltımı yaptım 1. elmamı yedim.. Dün bozmadım diyeti (aksamlari bi çorba iciyorum sadece) bugün de iyi gider umarım ama çok yogunum bu iki gündür spor yapamıyorum ama inanın ki spordan daha çok kosturuyorum :)))) bizim okul her cuma günü spor salonunda bedava üyelik veriyor bende üyeyim artık her cuma sıkı bi spor günü yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…