Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben bu diyeti 2 güdür uyguluyorum kiloda verdim ama tuwalete normalden az çıkmaya başladım.aranızda bu durumu yaşayan oldumu???

merhaba arkadaslar , uzulerek soyluyorum ki ben elma diyetini birakiyorum... hepinize desteginiz için sonsuz tesekkurler ama olmadi yapamadim.. elmayi normal hayatinda sevmeyen bir insan olarak yalnis bir diyet seçimiydi benim için hepinize kolayliklar diliyorum, kilosuz saglikli incecik bir hatainiz olsun insallah sevgilerimle...

selam kızlar hepinize günaydın zeynebimsılam senin adına üzüldüm ama kendine uygun bir diyet bulup uygulamanı ve arzuladığın kiloya ulaşmanı diliyorum kendine dikkat et . dün akşam problemimi yazmıştım cevap alamadım henüz arkadaşlar

Kizlar gunaydin ben dun de devam edemedim cunku regl olacagim icin ve dunde kendimi kotu hissettigim icin kacirdim
Aam dedigim gibi cez verdim bugun sadev 5 tane 2 saatte bir elma yicem:44:
Istanbula gitmeye 15 gun kaldi en azindan 3-4 kilo versem kendimizi tutmaliyiz kizlar hadi durumunuz nedir desteginizi bekliyorum

Sevgiler

Kızlar kusura bakmayın bende bugün bıraktım diyeti çünkü sabah tartildim ve 55 olmusum.. Nisanlim bana kizdi sakin daha fazla kilo verme diye ve söz verdim devam etmiyecem diye ama inşallah siz devam eder guzel sonuclar alırsınız güzeller :)

Cok Tebrikler Elma Sheker`cim Nisanlin mutluysa ne guzel bende bozdum ya cok moralim bozuk bari bizleri yanliz birakma canim ben Regl doneminde oldugumdan 2-3 gun tatli krizim geldi kendimi tutamiyorum moralim bozulmasin diyede tartilmiyorum
Ama 15 gun kaldi Istanbula gitmeme ne yapsam 4-5 kilo versem yeter

kızlar ben bu diyeti 2 güdür uyguluyorum kiloda verdim ama tuwalete normalden az çıkmaya başladım.aranızda bu durumu yaşayan oldumu???

evt cnm bnde aynısını yaşadım ama regl dönemimde hep öyle oluyrm die regl dönemine yorumldm elma bazı insanlarda kabızlık yapabiliomş daha çk sıvı almanı öneririm akşam çorba içmen bağırsaklarını çlştırabilir belki....

cnm bnde regl dönemimde oldğm için bi iki defa kendime hakim olamdm bozma moralini cnm 15gün ikimizde birbrmze söz verelim diyeti bozmayalım bnmde hedefim 4-5 kilo ztn durmak yok yola devam iki üç gün bozdk ama bgnden itibaren kendimizi şartlandıralım lütfennn

Super Mahmurr`cum dun yediklerim cok fena migdeme dokunmus bagirsaklarimi bozmusum tum yediklerim cikti zatn
Bugun basladik canim ayin 10`una kadar devam 4-5 kilo vericez soz bir birimize hadi bakalim
Bu rejimle en cok fark ettim 5 gun bile olsa insanlar farkediyo hic yag ve yagli birsey girmedigi icin bir de spor yapicaz unutma
Bol elmali saglikli gunler

tmm cnm söz veriorm diyeti bozmcm sporumu yapcm ama bnde bi sorun var bn kaç gündr gece geç uyudğm için sbh geç uyanıorm o yüzden elma sayılrm azalıo:S yrndn itibaren erkenden uyanrm.....

tmm cnm söz veriorm diyeti bozmcm sporumu yapcm ama bnde bi sorun var bn kaç gündr gece geç uyudğm için sbh geç uyanıorm o yüzden elma sayılrm azalıo:S yrndn itibaren erkenden uyanrm.....

Canim bugun cok motiveyim yanimda tatlilar yemekler yendi oglen gik demedim devam elmaya :)
Aksam ac yattigimizdan uyuyamiyoruz ama dayan canim sabah kur saati kahvaltiyi et gene yat olmaz mi
Metabolizmayi calistirmak lazim erkenden cok onemli bu haftasonu devam bozmak yok bir sen kaldin destekleyici sende birakma beni beraber gorucez sonuclari
Iyi Haftasonlari Kendine Iyi Bak

Kızlar nasıl gidiyo diyet? Bugün tartildim ve hala 55 kiloyum yani almamisim daha, inşallah böyle gider.. Sabah pilates yaptım 40 dk aksamada yapicam , bende sizlerleyim ama sadece diyetsiz :)) benden kurtuluş yokk

cnm hiç bırakırmym anca beraber kanca beraber:) 4kiloyu verene kdr yanındym mrk etme

Kızlar nasıl gidiyo diyet? Bugün tartildim ve hala 55 kiloyum yani almamisim daha, inşallah böyle gider.. Sabah pilates yaptım 40 dk aksamada yapicam , bende sizlerleyim ama sadece diyetsiz :)) benden kurtuluş yokk

snn adına svndm cnm inş geri almazsn diyet yapmsnda bizi brkma desteğe ihtycmz var mel_ca ile:)

snn adına svndm cnm inş geri almazsn diyet yapmsnda bizi brkma desteğe ihtycmz var mel_ca ile:)

yok birakirmiyim hic zaten bende hala elma yiyorum ama sadece 1-2 tane acligimi kapatsin diye cok iyi gidiyo :)

ya bugün bana ne oldu bilmiyorum sabah 40 dk aksam 40 dk pilates ardindan egzersizler yaptim sonrada aksam yemegi yedim ve hepsini loooop diye kustum.. mideyimi üsüttüm acaba bilmiyorum.. belkide pilatesten sonra hemen yememem gerekiyordu.. kizlar ne oldu bana yaa mide bos suan

saglik yonunden nasil acaba? ya oncesinde 4-5 kilo versem yeter bana. ise baslicam aralikta. hamilelikten once en fazla 55 tim. simdi is yerindekiler bana obez dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…