elma shekerim snce akşam bşyler yesek olurmu? yoğurt,çorba veya salata vb?
Mel_Ca - bence kendini fazla kısıtlama yoksa matabolizmayi yavaslatirsin ve hiç veremezsin , mideyi arada sasirtmamiz gerek , bence yagsiz bi yoğurt bile mideni sasirtmayi yeter (elmadan daha az kalorisi var ve göbegi olan icin yogurt süper
Zeynebimsilam - vallah hiç bi fikrim yok canım ama gecmis olsun hala agriyormu?
Bende günde sadece 3-4 tane elma yiyebiliyorum çünkü 2 saate bir elma ancak okadara düşüyor benim icin.. Sen kaç tane yiyorsun günde?
Mahmurr - haklısın seker, durmak yok diyete devam.. Pazartesi günü tartilacagiz ve veremedim kelimesini istemiyorum :)
ElmaShekerim agri artti valla nedir bende anlamadim??(( ben dun 4 tane yiyebildim toplamda bugun de 3 tane ama daha devam edecegim .. dun tartilmamistim ama bi kaç gun once tartildigimda 76.600u gormustum.. az once evime baskul eldim ve dayanamayarak tartildim 75 olmusum :)) ama aklima takilan çok soru var?? birincisi vucuttaki yaglarmi gidiyor yoksa kasmi ?? yada sularmi çekiliyor vucut susuzmu kaliyor? bide bu diyet sagliklimi canim , birakinca fazlasiyla geri almayalim? ne dersin , bana bi akil ver lutfan canim optum yanaktan. sevgiler:))
ElmaSheker`cim merhaba bugun 7. gunum oldu arkadasimin dgunu yapamadim yedim oglen is yerinde party vardi Lazanya ve pastaBu gun sasirtmis oldum galiba bayagi bir
Ne yapicam kizlar kendimi kotu hissediyorum umarim 1 gunde kilo almamisimdir regl olucam ya tutamadim kendimi ama yarin devam haftada 1 gun kacamaktan bisey olmaz diyip yolumuza devam 3`ten sonra bisey yemicem zaten deli kalori aldim bugun
Ama 16 gun kaldi umarim 4 kilo falan veririm dimi destekkk lutfenn ne yapicam
Canım herhalde hepimiz biraz bozmuş diyeti bi güncükten bisey olmaz bence.. İnanmiyacaksiniz ama vallah bende elma diyetin son gününde bi kase sütlac yedim aksama doğru ve yinede ertesi günü tartildim ve 3 kilomu vermiştim.. Bende tam uygulamiyorumki diyeti.. Üzülmeyin bak yoksa benide üzersiniz(
Günaydın kızlar bende bu sabah kahvaltı yaptım ama çok az yapabildim çünkü okula geç kalicaktim zaten dışarıya çıkayım derken bi baktım heryer karlarla sarılı :)) normalde saat 10,30da yiyecem elmamı ama mola 11,30da oldugu icin ozamana kadar beklemem gerekiyodişimi sıkarım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?