Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydin arkadaslar.. bugun elma diyetimin 2.ci gunu , sabah sirtimda bir agriyla uyandim, diyetimle alakasi olabilirmi acaba?? çunku midemin arka tarafiydi , yani sirtimdan yana?? aklima takildi sizlere danisayim dedim.. bide ben dun diyete basladim ama 1 kilo elmayi bulup alip gelene kadar , aksamda 7- 7.30 gibi elma yemek durdurulacagi için hepsini bitiremedil bugune kaldi , diyetim oldumu ki acaba?? cevaplarini bekliyorum sevgiler arkadaslar hepinize kolaylilar diliyorum , saglikli ve kilosuz gunler :))

slm kızlar bgn uykuda kaldım saat 10buçukta uyandım kahvaltımı 11bçkta yaptm anlıcğnz güne geç başladım ama diyeti bozmak yk:)

Mel_Ca - bence kendini fazla kısıtlama yoksa matabolizmayi yavaslatirsin ve hiç veremezsin , mideyi arada sasirtmamiz gerek , bence yagsiz bi yoğurt bile mideni sasirtmayi yeter (elmadan daha az kalorisi var ve göbegi olan icin yogurt süper

Zeynebimsilam - vallah hiç bi fikrim yok canım ama gecmis olsun hala agriyormu?
Bende günde sadece 3-4 tane elma yiyebiliyorum çünkü 2 saate bir elma ancak okadara düşüyor benim icin.. Sen kaç tane yiyorsun günde?

Mahmurr - haklısın seker, durmak yok diyete devam.. Pazartesi günü tartilacagiz ve veremedim kelimesini istemiyorum :)

elma shekerim snce akşam bşyler yesek olurmu? yoğurt,çorba veya salata vb?

Vallah ben yapiyorum , dün sebze corbasi ictim ama kalorisi cok düsük terbiyesini veya ununu yagini katmadan ayni haslama gibi oldu sebze dilimlerle.. Yada yoğurt yiyorum ama mutlaka yapıyorum ve diğer diyetimde de yaptım.. Yagsiz yoğurdun aslında zayiflama icin çok uygundur..

Mesela internetten ufak bi alıntı alıyorum:
Yüzde 61 oranında yağ yakıcı özelliği nedeniyle formda kalmayı sağlar. Yoğurdun faydaları saymakla bitmez. Yoğurt, doğal bir nefes kokusu ve diş taşı önleyicisidir. Ayrıca yağ yakma özelliğiyle çabuk kilo vermek ve özellikle karın bölgesindeki fazla kilolardan kurtulmak isteyenler için de ideal bir besindir.

ElmaShekerim agri artti valla nedir bende anlamadim?? (( ben dun 4 tane yiyebildim toplamda bugun de 3 tane ama daha devam edecegim .. dun tartilmamistim ama bi kaç gun once tartildigimda 76.600u gormustum.. az once evime baskul eldim ve dayanamayarak tartildim 75 olmusum :)) ama aklima takilan çok soru var?? birincisi vucuttaki yaglarmi gidiyor yoksa kasmi ?? yada sularmi çekiliyor vucut susuzmu kaliyor? bide bu diyet sagliklimi canim , birakinca fazlasiyla geri almayalim? ne dersin , bana bi akil ver lutfan canim optum yanaktan. sevgiler:))

Vücuttan su gitmediğine inanıyorum eğer yeteri kadar su içiyorsan cnm ben günde 2 litre su iciyorum (çay haricinde) ve vücuttan kas gitmemesi icinde kahvaltıda yumurta öneriyorlar (daha dogrusu protein ağırlıklı yiyecekler). Eğer günde alacağın kadar protein alırsan kaslardan gitmez ve tabi sporda yapmak çok önemli.. Ben aslında vücudu yormamak icin akşamları çorba veya yoğurt yiyorum (yoğurt vücuttan yağların gitmesine yardımcı oluyor) ..
Ya bide şu varki insanlar ne zaman diyeti bitiriyorsa ertesi gün abur cuburlar abartarak yiyorlar ve haliyle alırsın o kiloları yine ,, önemli olan o kiloları korumak bence.. Ben bu diyeti 2 hafta önce yaptım 3 kilo verdim ve bi hafta ara verdigim halde kilo almadım (1 hafta abartmadan istediğimi yedim, tatlılar çikolatalar vs.)

Bu sadece benim görüşüm cnm yani doktor veya diyetisyen değilim belki yanlış da olabilir

daha ben yoğurt yemeyi çorba içmeyi dşnüoken akşam yemeği yedim((((((( ama benim iradem dışı gelişti herşey;
babam diyet yapmama asla izin vermio onlar akşam yemeği ycklerdi bnde çorbamı hzrlıodm bize ykmu dedi tadına baktı tuzu yağı yk bunun sn böleee yappmzdn dedi ve o an şartelleri attı diyet yapmıosun diiilmi dedi hayır ddm kardşm yapıo diiince kızdı ve oturup bizle ymk yiceksn dedi bnde mecbr kaldm ve yedim ama çk az ağlcktm nerdeyse moralim çk bozuldu yaaa kızlar
bu arada bgn 40dk yürüdüm (biberiye yağı sürdm) bkç basen ve karın bölgem için hareket yaptm ama onlarda boşa gitti(((((((

Ay canım sakın üzülme moralini bozma bugün böyle olduysa yarın dikkat edersin oldu bitti bende de aynı durum vardı pazar günü hatırlarsan. Babami çok göremiyorum annemle ayrilar diye sadece 2-3 ayda bi görebiliyorum onu ve şansıma tam diyete başlarken oldu ve kebabciya götürüp yedirdi bizi hayır diyemedim oda diyeti sevmez.. Bence bozma moralini cnm bnm sporla gider o yediklerin
:)

ElmaSheker`cim merhaba bugun 7. gunum oldu arkadasimin dgunu yapamadim yedim oglen is yerinde party vardi Lazanya ve pasta Bu gun sasirtmis oldum galiba bayagi bir
Ne yapicam kizlar kendimi kotu hissediyorum umarim 1 gunde kilo almamisimdir regl olucam ya tutamadim kendimi ama yarin devam haftada 1 gun kacamaktan bisey olmaz diyip yolumuza devam 3`ten sonra bisey yemicem zaten deli kalori aldim bugun
Ama 16 gun kaldi umarim 4 kilo falan veririm dimi destekkk lutfenn ne yapicam

Canım herhalde hepimiz biraz bozmuş diyeti bi güncükten bisey olmaz bence.. İnanmiyacaksiniz ama vallah bende elma diyetin son gününde bi kase sütlac yedim aksama doğru ve yinede ertesi günü tartildim ve 3 kilomu vermiştim.. Bende tam uygulamiyorumki diyeti.. Üzülmeyin bak yoksa benide üzersiniz (

offf haklsn kendime gelmelym ztn öleee fazla yemdm ama vicdan azabındn ağlcm valaaa:) ama sanki bgn o şişliğim fln gitmş tartıya çıkmk için sabırsızlanıorm bu hafta 2 kilo versem de bana yeter:)

Cok saol ElmaSheker`cim, ozaman bugun birbirimize soz verelim tam 2 hafta bozmadan devam edicez.Neolur dayanalim olur mu ben bozunca sanki tum dunyalari yemek istiyorum
Neyse 2 haftada 5 kilo verir miyim acaba cok zor gidiyor su kilolar Hadi herkese iyi geceler
Hepinizi opuyorum birbirimize destege devam 2 hafta sikicaz disimizi KACAMAK YOK

Gunaydin kizlar;
2 dilim kepek ekmegi az peynir 4-5 zeytin domates salatalik nane sabah kahvaltisi yapmaktayim yesil cayla
Guzel bir gun cok motiveyim 2 hafta da vericem inatlastim su 5 kiloyla bugun spor var 1 saat hadi bakalim 11 de baslicaz elmalari tek tek goturmeye Herkese mutlu bir gundilerim
Melisa

Günaydın kızlar bende bu sabah kahvaltı yaptım ama çok az yapabildim çünkü okula geç kalicaktim zaten dışarıya çıkayım derken bi baktım heryer karlarla sarılı :)) normalde saat 10,30da yiyecem elmamı ama mola 11,30da oldugu icin ozamana kadar beklemem gerekiyo dişimi sıkarım artık..

Bizim icinde karin keyfini cikar ElmaShekerim
Sabah siki kahvalti yapmaliyiz ki gun boyu bizi tutsun hadi canim iyi dersler bol elmali gunler

gunaydin kizlar.. bu sabah tartildim, yani dogrumu bilmiyorum ama 73 gosteriyor tarti.. yedikten sonrada tartilicam bakim degisiklik olacak mi?? :))) bilmiyom ama galiba bu diyet ise yariyor yupppiiiii benim niyetim 55 lere kadar dusmek insallah.. ama sanirim yakiinda midemde elma agaci çikmaya baslicak hihi bakalim hayirlisi sevgiler kizlarrr..:80:

slm kızlar bgn 10.30da kahvaltı yaptım 11bçkta pilatese gittim,pilates sırasında regl oldum mide bulantısından ve sancıdan şimdiye kdr elma yiyemdm şu an kendimi daha iii hissediorm ve elmalarımı yiorm güne geç başldm sanırım ama 2şer elmayla kapatcm akşamı....öbürgüne kdr inş şişlğm iner....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…