Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

saglik yonunden nasil acaba? ya oncesinde 4-5 kilo versem yeter bana. ise baslicam aralikta. hamilelikten once en fazla 55 tim. simdi is yerindekiler bana obez dicekler

sağlık yönünden bi tehlikesi yk cnm olsaydı şimdiye kdr yapanlardan ses seda çıkardı ayrıca biz kaç gündr yapıorz etkilemedi bizi sdc bi arkadaşın bağırsakları çlşmıodu o da kişiden kişiye değişir

siz ne zamandır yapıyrsunuz ?
kilo verdiniz mi?

bi haftadır yapıorm arklarla söz verdik pzrtsi tartılıp sölcz ddk ama bn iki gün önce tartldm metabolizmam çk yavaş ve hareketsiz olmama rağmen(daha yeni bu hafta pilates ve yürüryşe başldm) kaçamak yapmama rağmen 1 kilo vermştm ayrıca 1kilo dşnda gözle görülür incelme solma var....

o kadar aç kalıp 1 kilo verildiyse ..
anlamsız bence ya..

cnm yazdklrmı bi daha oku hareketsiz olmama rağmen regl dönemimden dolayı şişkinlik vardı bayağı ve metabolizmam yavaş sn bana bakıp dğrlendirme konu mesajlarını okursan bi haftada 5-6 kilo verenlerden bile karşılaşacaksın....

Herkeslere Tunaydin, Sabah kahvaltilar yapildi mi acep 2 dilim kepek ekmegi biraz ligh peynir 3-4 zeynir domates yumurta....Ohh keyif:90:
Basliyor sert yesil elma keyifllerimiz hadi kizlar sonuclari gorunce mutlu oluyor insan
Ben simdi spora cikiyorum 1 saat sizde ihmal etmeyin herkese iyi haftasonlari olsun bizle olanlar ptesi kilolari alalim ?
Sevgiler Melisa....

Mahmurr`cum isteyen katilir istemeyen katilmaz biz birbirimize destek vermek icin burdayiz sonucalrdan mutluysak burda paylasiyoruz dimi keyfini cikar canim Iyi Haftasonlari

Mahmurr`cum isteyen katilir istemeyen katilmaz biz birbirimize destek vermek icin burdayiz sonucalrdan mutluysak burda paylasiyoruz dimi keyfini cikar canim Iyi Haftasonlari

evet cnm haklsn..:)
sbh kahvaltımı yaptım saat1'de ilk elmamı yedim sırada bol su ve yeşil çay var ayrıca yürüyüş yapcm 1saat koşu bandında herkese iii haftasonları dilerim mel_ca pzrtsi hyrlı snçlar veririz inşşş cnm:)

sunu farkettim elma yiyince midem bulanio ki eksi elma bile deildi. eksi elmayi hic yiyemem
kacamak yaptim ben de mide bulantisi olunca. azicik iskender yedim

kızlarrrrrrrrrr nerdesnz? sbh saat 11de uyandım kahvaltı yapamdm cnm hiçbşy istemiodu elmalarıma başldm siz ne alemdesnz? bi ses verin yahuuu nereye kayboldunuz:):44:

arkadaslar bende yarun basliyrum abulamlan beraber, bakalim ne olacak biz yirilar cok darlanduk

yarin sabah kalkip tartilinca yazrim kilolari gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…