arkadaslar bende yarun basliyrumabulamlan beraber, bakalim ne olacak biz yirilar cok darlanduk
yarin sabah kalkip tartilinca yazrim kilolari gorusuruz
Mülakat falan ne varsa bitti.Bende yarın tam gaz başlıyorum.Hadi bakalım hayırlısı
kızlarrr nerdesiniz mel_ca?????????
Mahmurr`cum ozur dileri yogun bir hafta yasadim ve inanilmaz bir sekilde halen Regl olmadi ve sisim anlamadim?
Dun gece spordan geldim tartildim 60 ciktim. sabah ise gec kaldim tartilamadimAma en az 1-2 kilo fark eder Regl olup gecmesini bekliyorum
Sen ne durumdasin?
arkadaslar ben elme diyetini yapamayacagim..hergun evde ailemle olmam nedeniyle bu aile fertlerinin gozune cok batiyor ozellikle aksam masaya oturamamam
oyuzden bende yarim elma diyeti yapmaya karar verdimsabahlari ayni sekilde kahvalti aksam bi kase corba olur yada bir porsiyon sebze yemegi veya salata vs.. aradaki zamandada elme yicem:))
64 ile basladim bugun haftasonunda yazarim nasil gittigini...gorusuruz herkese kolayliklar diliyorum:80:
bugün 2 aralık.11 aralıkta uzun zamandır görüşmediğim biriyle görüşeceğim.ve ben ondan çok hoşlanıyorum.daha önceki görüşmelerde kilomla ilgili takılmıştı bana.maalesef şu anda 72,50 kiloyum,boyum 165.10 günde lütfen ama lütfen bana destek olun.bu elma diyetiyle verebildiğim kadarını vermek istiyorum.bu süre zarfında söz veriyorum ağzıma koyduğum herşeyi yazacağım buraya.lütfen bana gaz verin.hedefim 65 olmak.evet 65?bakalım olacak mı?hep birlikte görelim istemez misiniz?destek lütfen!!!
Mel_ca çok teşekkürederim,desteğine inan çok ihtiyacım var,esirgemediğin için sağol.yeşil çay içiyorum bir de senin söylediklerine ilave olarak.bu kez vermeyi çok istiyorum.senin ne güzel kilo problemin yok.
marhaba kızlarrr bugün diyet yapmaya karar verdim evlendikten sonra 7 kılo aldım 2 ayda aynaya bakamıyorum söyle girip diyet bakıyım dedim sabah nohutlu acayip bişeye başladım ama yapabilcek gibi dilimmbu elma olcak gibi geldi bana benide aranıza alın nolurrrr gaza gelmem lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?