Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet arkadaslar ben bu diyete ilk basladıgımda 65 felandım ve 7 kilo vermeye basarıp 58 kiloya kadar inmistim ozamanlar daha nisanlıydım evli degildim gel görki evlendim ve 10 kiloyu geri aldım ve bugün tekrar baslıyorumm esim zayıf olmamı istior.insallah basarıcagız hep beraber

kızlarrr nerdesiniz mel_ca?????????

Mahmurr`cum ozur dileri yogun bir hafta yasadim ve inanilmaz bir sekilde halen Regl olmadi ve sisim anlamadim?
Dun gece spordan geldim tartildim 60 ciktim. sabah ise gec kaldim tartilamadim Ama en az 1-2 kilo fark eder Regl olup gecmesini bekliyorum
Sen ne durumdasin?

arkadaslar ben elme diyetini yapamayacagim..hergun evde ailemle olmam nedeniyle bu aile fertlerinin gozune cok batiyor ozellikle aksam masaya oturamamam

oyuzden bende yarim elma diyeti yapmaya karar verdim sabahlari ayni sekilde kahvalti aksam bi kase corba olur yada bir porsiyon sebze yemegi veya salata vs.. aradaki zamandada elme yicem:))

64 ile basladim bugun haftasonunda yazarim nasil gittigini...gorusuruz herkese kolayliklar diliyorum:80:

canım ben 1kilo verebilmşm yaa iki gündür de yapmıorm napcağımı şaşırdım moralim bozuldu:S

Canim biraz metabolizmayi mi sasirtsak ben gecen sene Isvec diyeti ile cok iyi kilo vermistim gunde en 600 gram veriyordum
Dayanilmasi biraz zor ama et var sebze var 13 gunde en az 6-7 kilo veriririz sonra istemezsek Elmaya devam ederiz
Ben bugun 58,9 gram geldim Regl olamadim sisligim inde anlamadim:2:
Ben gitmeden bir 55-56 olsam Allahim 10 `una az kaldi hadi tatlim sik disleri Cok tatli istediginde sekersiz sakiz at yada light meyveli yogurt AZIM AZIM

Ezraopen`cim cok mantikli senin yaptigin sekilde de zaten kilo verilir hemde daha saglikli daha yavas verirsin belki daha kalici olur
Daha destekciniz sende bizim icin yeni bir yol aciyorsun Dene ve bizi bilgilendir
Sevgiler,

bugün 2 aralık.11 aralıkta uzun zamandır görüşmediğim biriyle görüşeceğim.ve ben ondan çok hoşlanıyorum.daha önceki görüşmelerde kilomla ilgili takılmıştı bana.maalesef şu anda 72,50 kiloyum,boyum 165.10 günde lütfen ama lütfen bana destek olun.bu elma diyetiyle verebildiğim kadarını vermek istiyorum.bu süre zarfında söz veriyorum ağzıma koyduğum herşeyi yazacağım buraya.lütfen bana gaz verin.hedefim 65 olmak.evet 65?bakalım olacak mı?hep birlikte görelim istemez misiniz?destek lütfen!!!

şu anda yeşil çay içiyorum.bugün içtiğim 3.yeşil çay.bu satten sonra da yatana kadar 2 elma daha yemeyi düşünüyorum.akşam iş çıkışında 1 saat kadar yürüyüş yapacağım,ama yaptıktan sonra da yazacağım size.

sabah 2 adet grissiniyedim.1 lt su içtim.uyandığımdan beri tabi.hepsini birden içmedim.acıktığımda buraya yazmak daha iyi olacak sanırım.

Naarf ben her turlu destegi veririm sana canim
Bence saglikli bir diyet bak sabah 9:00`dan 2 adet en esmerinden ekmegini isit light peynir bir kac zeytin 2 domates salatalik biber hazirla
birde omlet ohhh
sonra basla canim 11:00-13:00-15:00-17:00-19:00 elma yemege soyl eeksi yesil elma
ilk gunler 1`er sonra 2`er ye sonra gene azalt Inan doyuruyor elma insani
Ve sabah kalkar kalkmaz iliksu 1 kasik elma sirkesi ile ic birde yatarken
Gunde 3lt su ic inan 1 aydan az 65kg olursun canim hic merak etme
Bende suan isvec yapiorum 1 hafta sonra Istanbula gidicem ve cok hizle vermem lazim 4 kiloyu
iyi gidiyor 2 gunde 1 kilo veriyor gibiyim tabii onemli olan korumak
sonrasinda ekmegi azaltip bol salata sebze izgara yemek lazim ve gec yemek yememek en onemlisi
Hadi Kolay gelsin sekerim istedigin soru olursa burdayim

Bu diyeti yaparken tatli krizine girenler icin asagida Formdakal sitesinden kopyaladigim Marmelat tarifi

Light Elma Marmeladı1 kişilik

Porsiyon Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 29
Protein (gr): 2
Yağ (gram): 6
Karbonhidrat (gr): 145

Malzemeler1 küçük kavanoz (20 dilim Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimi’ne sürülebilir)

1 kg Golden elma
5 gr tarçın
YapılışıElmaların kabuklarını soyun. Çekirdek yataklarını çıkarın ve elmaları rendeleyin. Bekletmeden tencereye alın. Tarçını üzerine serpin. Kısık ateşte ara ara karıştırarak pişirin. Karıştırmadığınız zaman kapağını kapalı tutun. İyice yumuşayıp pişmiş bir hal aldığında ocağı kapatın. Temiz ve kuru bir kavanoza doldurun. Soğuyunca kapağını

Herkese kolay gelsin

Mel_ca çok teşekkürederim,desteğine inan çok ihtiyacım var,esirgemediğin için sağol.yeşil çay içiyorum bir de senin söylediklerine ilave olarak.bu kez vermeyi çok istiyorum.senin ne güzel kilo problemin yok.

marhaba kızlarrr bugün diyet yapmaya karar verdim evlendikten sonra 7 kılo aldım 2 ayda aynaya bakamıyorum söyle girip diyet bakıyım dedim sabah nohutlu acayip bişeye başladım ama yapabilcek gibi dilimm bu elma olcak gibi geldi bana benide aranıza alın nolurrrr gaza gelmem lazımm

Naarf`cim inan boyum 156 ve boyuma gore 58 kilo fazla maximum 55-56 beni kurtariyor.
Bende bu yuzden 1 haftadan az sure var Istanbula tatile gidicem acil Isvece basladim kolay veriliyor ama kolay aliniyor o diyette
Sonrasinda umarim korurum Memeleketimin guzel yemeklerine dayanabilirsem
Aciktikca ye elma sert ve eksi olsun 1,5-2 satte bir ye ki metabolizma calissin acikmazsin alisiyorsun kahvalti zengin oldugundan da oglene kadar idare ediyor
Aksamlari zor ama spora git ve erken yat mucadele etmeden olmuyor iste su cenemizi tutsaydik kilo almazdik zaten hadi biraz sabir

Atugce`cim nohutlu dedigin sey nedir cok merak ettim bizide bilgilendirir misin nerden aldin denedin mi sonuc aldin mi?
Elma diyetinde acikmiyorsun elma tok tutuyor ve aciktikca yiyorsun hem seker istemiyor vicudun hemde saglikli bir kahvaltiyla gune basliyorsun ama mutlaka hergun 1 saat yuruyus yap yada spor
yap mutlaka ve sabahlari ve aksam yatmadan sirkeli su ic yaglari yakiyor
Sevgiler,

Mel-Ca cım tatlım, ayranın içine ıkı kaşık nohut ıkı kaşık yeşıl mercimek iki kaşık bulgur ( hepsi haşlanacak) ıkı salatalık sabah kahvaltı yapıp bütün gün 2 saat arayla bunu yiyiyorsun verenler var tabı 2 gün de 2 kılo ama ben daha bugun başladım detoks olup yediğmizz pisss abur cuburlar gıdıyomuşşş. bu arada sirkeli su dedğiniz ne kadar sirke bi anlatırmısın.

öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…