Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

atugce`cim 1 bardak suya 1 yada 2 yemek kasigi elma sirkesi ama su ilik olacak yavas yavas iceceksin sabah kalkinca ve gece yatmadan metabolizmayi hizlandirip yaglarin yakiminda yardimci oluyor.
Senin verdigin tarifi ilk defa duyuyorum canim mantikli olabilir kim vermis bu tarifi hadi bakalim sen yapabilicen mi basarilarini paylas tatlim
Tadi kotu mu peki? dayanilmaz mi?
Ama elma diyeti inan hem tadi guzel hem benim icin yapmasi kolay ben elmayi cok seviyorum cunku Sende seviyorsan kolaylikla yaparsin canim
Iyi geceler iyi haftasonlaru :86:

kizlar gunaydin guzel Ctesiler olsun herkese;
Erken uyanan yol alir hadi metabolizmayi calistiralim
57,5 olmusum hadi 7 gun kaldi yolculuga 3 kilo daha versem tas olucam
Hadi kizlar bol Azim ve sabir dolu gunler 5-6 sonra yemek yok
Sevgiler,

Kizlar nerdesiniz ?? Gunaydin kilolar ne durumda ben hala 57,5 `um Cumaya kadar 1-2 kilo daha versem Istanbula TAS gidicem hadi hadi
Spora devam siz ne durumdasiniz haftasonu kacirmadiniz umarim
Iyi Haftalar Olsun

Selam canlar kısa bi aradan sonra yenıden aranıza döndüm=)

Gerçekten motiveye ihtiyacım var,elmalarımı aldım yarın da diyete başlıyorum. Daha önce yaptıgımda çok işe yaramıştı kaçamaklarıma rağmen. Şimdi hiç kaçamak yapmamayı düşünüyorum ama kilo vermek gerçekten öyle kolay bir şey değil o yuzden desteğe ve motiveye ihtiyacımız var. Birbirimize destek olmalıyız. Lütfen beni tek bırakmayın motive edin çevremdekiler aynı şeyi yapmıyor işte.. :2::2: 5-6 kilo fazlam var 2 haftada verebilceğimi düşünüyorum. Benımle mısınız

Ben herturlu destek veririm canim ama sporsuz hareketsiz olmaz haberin olsun
Bende suan isvec diyetindeyim Istabula gidicem izne acil kilo vermeye ihtiyacim var bugun bozdum gerci yarin tum gaz devam
Iyi Aksamlar,

bu diyet gercekten yaptiktan sonra verdiklerini almiyorsun yine.. yani giden su veya kas degil cünkü 2 haftadir biraktim ve 2 haftadir istedigim yiyip spor olarak pilates yapiyorum ve hala 55 kiloyum (regl yüzünden 56 oldum ama suan 55 oldum yine).. herkese tavsiye ediyorum.. bende yapmak istiyorum yine ama bu kadar iradeli degilim artik herhalde , bide bana bu diyet yasak artik

Mel_Ca sen isvec diyetini nasil yapiyon kiz zor gelmiyormu, helal sana alkis

ElmaShekerim cok zor zaten son2 gun yapamadim ama 57 `ye kadar indim zor ama tavsiye etmiyorum kimseye canim
Elma diyeti hem saglikli hem yapmasi kolay sen kac kilodan indin ne kadar zamanda canim?

ElmaShekerim cok zor zaten son2 gun yapamadim ama 57 `ye kadar indim zor ama tavsiye etmiyorum kimseye canim
Elma diyeti hem saglikli hem yapmasi kolay sen kac kilodan indin ne kadar zamanda canim?

Ben ilk haftada 3 kilo sonra 3 gün filan yaptım 1 kilo gitti aralarda da 1 kilo daha gitti (diyet yapmadığım halde) suan 55 kiloyum iste , daha dogrusu 54,5 olmussum..

Kız bende detox yaptım ama bi arkadastan duydum, dün uyguladım ama biraz bozduğum halde yarım kilo gitti.. Sabah kahvaltımı normal yaptım ve 2 saatte bir böğürtlen li yoğurt yedim.. Ne kadar faydalı veya yanlismi bilmiyorum ama dediğim gibi bu regl döneminde yarım kilo gitti canim

Aaa ne enteresan Elmasheker`cim bu satte nerden bulucaz simdi Bogurtlensiz yapsak olmaz mi acaba yada kivi var bende
Bak gaza gelip simdi marketten baksam mi ?

Vallah hiç bilmiyorum ama bunun amacı yoğurt tüketmek herhalde çünkü yağın erimesine ve toksinleri atmak icin çok faydaliymis.. Bence her meyve olur ama benim karnım bi çalıştı inananamazsin canım demek metabolizma baya hızlandı ama tabi dayanamadım aksam çikolata yedim salak gibi.. Galiba bu sitede de detoks diyeti var 2 günlük orda da ayran var , yani yine yoğurt

Demii ya .. Sevdiğimiz vazgecemedigim seyler yasak ve tatsız tuzsuz seyler serbest.. Kilo almak kolay vermek ise zor ve işkenceye dönüşüyor
Ya bide bu bizim iyi halimiz , ya cocuk doğursak ne olur acaba

bence en guzelı lahanayı haslayıp suyunu ıcmek. hergun 1 bardak sabahları ac karnına ılık ılk ıcıyorum. toksınlerı atıyorum tokluk hıssedıyorum. cok kolay bır yontem...

:82:Gunaydinlar bugun gene Elma diyeti gunum oldu sabah yedim ekmek yumurta peynir zeytin domates salataligimi ohh
Baslicam 11 gbi elmalara hadi Cuma Istanbula yolculuk en azindan cok kotu durumda degilim aralarda bozsamd 57-58 kilo arasi gidiyorum
Bugun bide spor terleri atalim :119:
Hepimizin motiveye ihtiyaci var hadi kizlar

merhabalar

bugün yeniden basladim elma diyetine bir kere yapmistim ve 1 haftada 5 kilo vermistim bu sefer tami tamina uyarak umarim istedigim kiloya düserim
varmi elma diyeti uygulayan birbirimize destek olalim ?

valla inanılmaz merak ettim evet kilolu bir insan değilim ama dikkat etmediğim sürce hızlı kilo alıyorum hipotiroidim ve haşimato hastlağımıda hesaba katınca metabolizmam inanılmaz zayıf.

Kizlar yeniden kaltiliyorum Istanbul maceramdan sonra tum kilolar geri geldi
Hadi benle baslayan var mi? Yarin itibari ile basliyoruz 1 ay yapmayi planliyorum
6-10 kilo arasi veririm sonrada klasik salata izgara gibi bir rejimle devam ederim bana katilacak olan var mi?
Her Persembe sabahi tartilma gunumuz olsun.Olur mu?
Sevgiler Melisa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…