atugce`cim 1 bardak suya 1 yada 2 yemek kasigi elma sirkesi ama su ilik olacak yavas yavas iceceksin sabah kalkinca ve gece yatmadan metabolizmayi hizlandirip yaglarin yakiminda yardimci oluyor.Mel-Ca cım tatlım, ayranın içine ıkı kaşık nohut ıkı kaşık yeşıl mercimek iki kaşık bulgur ( hepsi haşlanacak) ıkı salatalık sabah kahvaltı yapıp bütün gün 2 saat arayla bunu yiyiyorsun verenler var tabı 2 gün de 2 kılo ama ben daha bugun başladım detoks olup yediğmizz pisssabur cuburlar gıdıyomuşşş. bu arada sirkeli su dedğiniz ne kadar sirke bi anlatırmısın.
öptümmm
Selam canlar kısa bi aradan sonra yenıden aranıza döndüm=)
Gerçekten motiveye ihtiyacım var,elmalarımı aldım yarın da diyete başlıyorum. Daha önce yaptıgımda çok işe yaramıştı kaçamaklarıma rağmen. Şimdi hiç kaçamak yapmamayı düşünüyorum ama kilo vermek gerçekten öyle kolay bir şey değil o yuzden desteğe ve motiveye ihtiyacımız var. Birbirimize destek olmalıyız. Lütfen beni tek bırakmayın motive edin çevremdekiler aynı şeyi yapmıyor işte.. :2::2: 5-6 kilo fazlam var 2 haftada verebilceğimi düşünüyorum. Benımle mısınız
bu diyet gercekten yaptiktan sonra verdiklerini almiyorsun yine.. yani giden su veya kas degil cünkü 2 haftadir biraktim ve 2 haftadir istedigim yiyip spor olarak pilates yapiyorum ve hala 55 kiloyum (regl yüzünden 56 oldum ama suan 55 oldum yine).. herkese tavsiye ediyorum.. bende yapmak istiyorum yine ama bu kadar iradeli degilim artik herhalde , bide bana bu diyet yasak artik
Mel_Ca sen isvec diyetini nasil yapiyon kiz zor gelmiyormu, helal sana alkis
ElmaShekerim cok zor zaten son2 gun yapamadim ama 57 `ye kadar indim zor ama tavsiye etmiyorum kimseye canim
Elma diyeti hem saglikli hem yapmasi kolay sen kac kilodan indin ne kadar zamanda canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?