Kizlar yeniden kaltiliyorum Istanbul maceramdan sonra tum kilolar geri geldi
Hadi benle baslayan var mi? Yarin itibari ile basliyoruz 1 ay yapmayi planliyorum
6-10 kilo arasi veririm sonrada klasik salata izgara gibi bir rejimle devam ederim bana katilacak olan var mi?
Her Persembe sabahi tartilma gunumuz olsun.Olur mu?
Sevgiler Melisa
bu diyeti 3 gündür yapıyorum ama elmada çok masum bir meyve sayılmaz içinde şeker miktarı yüksek ve kaloriisde çok düşük sayılmaz gerçekten kilo verdiriyomu ya kafam iyice karıştı
ben de varım!( beraber başlayalım diyen arkadaşlar için) bu diyeti daha önce yapmıs ve kilo vermis biri olarak yine ve yeniden diyorum
ben de varım!( beraber başlayalım diyen arkadaşlar için) bu diyeti daha önce yapmıs ve kilo vermis biri olarak yine ve yeniden diyorum
valla ben sanırım iki hafta yapmıştım 5 kilo verdim baya da almadım almadım sonra baya bi aldım=)hastalığım yüzünden,cok sonradan hipotiroid çıktı malesef.bence mecbur kalındığında yapılmalı ve grekirse vitamin mineral desteği alınmalı.cidden söleyebilirim ki dayanabiliyosanız gerçekten sonuç alınıyo.benim o 14 günün sonunda filan gözüm hiç yemek görmemeye başlamıştı.ama bi yeyince de suçluluk duyuyosun daha fazla istiyosun,tek tip gıda diyetlerinin en en en büyük sorunu bu ya da yasaklı yapılan rejimlerin.ne kadar kilo verdin bu diyetle ve ne kadar bi zamanda? :)
valla ben sanırım iki hafta yapmıştım 5 kilo verdim baya da almadım almadım sonra baya bi aldım=)hastalığım yüzünden,cok sonradan hipotiroid çıktı malesef.bence mecbur kalındığında yapılmalı ve grekirse vitamin mineral desteği alınmalı.cidden söleyebilirim ki dayanabiliyosanız gerçekten sonuç alınıyo.benim o 14 günün sonunda filan gözüm hiç yemek görmemeye başlamıştı.ama bi yeyince de suçluluk duyuyosun daha fazla istiyosun,tek tip gıda diyetlerinin en en en büyük sorunu bu ya da yasaklı yapılan rejimlerin.
kilo veremedim diyenlere çok şaşırdım.bi kac haftadan sora yavaslar kilo vermek ama hiç kilo veremeyene pek rastlamamıştım.neyse toparlarsam herkese bol sabırlar diliyorum.sağlıklı günler.
harika iki haftada 5 kilo, tabi ki önce saglik sonra gerisi...insallah bende dayanabilirim de söyle bir 10 kilo veririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?