Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ay bende iki gündür yapicam güya ilk günü yaptim bugün yine yemek yedim ama dün yemek yedigim halde yine 1 kilo vermisim neyse bugün kacirdim annem yine en sevdigim yemekleri yapmis dayanamadim ve yedikten sonra hemen pisman oldum
o yüzden yarin yeniden basliyorum birlikte yapalim eger isterseniz ama sunu söylemem gerekiyor ki ben diyete basladigim zamanlar her sabah mutlaka tartiya cikiyorum aliskanlik birde heves tabi

ben bunu çok merak ettım en kısa zamanda uygulucam yeter artık bıktım su kılolardan uf puf pof :2:

Bende yapmak istiyorum. 10 günde ne kadar verebilrm sizce. 54 kiloyum. 48 falan olmak istiyorum
bide okula gidiyorum 8de sabah ne yiyebilirim nasıl bi program uygulayabilirim?

bu diyeti 3 gündür yapıyorum ama elmada çok masum bir meyve sayılmaz içinde şeker miktarı yüksek ve kaloriisde çok düşük sayılmaz gerçekten kilo verdiriyomu ya kafam iyice karıştı

benim en acilinden kilo vermem lazim :S 3 gunde 1 kilo versem bile yeterli :S iki ayagim bi pabuca girdi :S hemen suanda basladim diyete! bol su ve yuruyuste yapicam. ya acil lazim ya off!!

bu diyeti 3 gündür yapıyorum ama elmada çok masum bir meyve sayılmaz içinde şeker miktarı yüksek ve kaloriisde çok düşük sayılmaz gerçekten kilo verdiriyomu ya kafam iyice karıştı

siz hiç merak etmeyin, ben sadece tam uygulayarak 3 gun yaptigim halde 3 kilo verdim bol su ve yesil çayla beraber.. elmayi pek sevmem , tiksinti geldigi için biraktim ama en faydali sonuç veren diyetim buydu diyebilirim sevgilerr :))

ben de varım!( beraber başlayalım diyen arkadaşlar için) bu diyeti daha önce yapmıs ve kilo vermis biri olarak yine ve yeniden diyorum

ne kadar kilo verdin bu diyetle ve ne kadar bi zamanda? :)
valla ben sanırım iki hafta yapmıştım 5 kilo verdim baya da almadım almadım sonra baya bi aldım=)hastalığım yüzünden,cok sonradan hipotiroid çıktı malesef.bence mecbur kalındığında yapılmalı ve grekirse vitamin mineral desteği alınmalı.cidden söleyebilirim ki dayanabiliyosanız gerçekten sonuç alınıyo.benim o 14 günün sonunda filan gözüm hiç yemek görmemeye başlamıştı.ama bi yeyince de suçluluk duyuyosun daha fazla istiyosun,tek tip gıda diyetlerinin en en en büyük sorunu bu ya da yasaklı yapılan rejimlerin.
kilo veremedim diyenlere çok şaşırdım.bi kac haftadan sora yavaslar kilo vermek ama hiç kilo veremeyene pek rastlamamıştım.neyse toparlarsam herkese bol sabırlar diliyorum.sağlıklı günler.

harika iki haftada 5 kilo, tabi ki önce saglik sonra gerisi...insallah bende dayanabilirim de söyle bir 10 kilo veririm :)

merhaba arkadaslar ben yeni katildim bu siteye. 77 kiloyum bir aydir kendimce dikat ediyorum 4.5 kilo verdim.: bende elma diyeti yapmak istiyorum ama yapamam diye baslamaya cesaret edemiyorum insalah sizleri ornek alir bende baslarim. bu arda kilo veren butun arkadaslari iradelerinden dolayi kutluyorum......

Bende bugün başladım..
Normalde de çok az yerim ama ipin ucunu kaçırdım mı da tam kaçırırım
91 den 85 e düştüm biraz dikkat ederek bide bi hap yardımıyla ama hap çarpıntı ve kalp ağrısı yapınca bi hafta içinde hemen bıraktım..Hem daha sonrasında yüzümde acayip sivilcelenme yaptı hala lekeleriyle uğraşıyorum..

bugünkü kilom 85 :) hedefimse eski kilom olan 58

Sizleri haberdar ederim kızlar öpüldünüz :82:

bunu bana daha önce abim söylemişti denemek istedim 3 gün yaptım ama sadece :44: sadece üç günde kiloma bi etki etmedi pek de dikkat etmemiştim açıkçası ve yeşil çay falan da içmemiştim ama bu 3 gün içinde cildime hemen etkisi olduğunu gördüm hem cildim hem kilo fazlalığım için başlamayı düşünüyorum tekrar. bi bi 5-6 kilo vermek istiyorum okul zamanlarında yapamıyorum da yarıyıl tatili geldi 2 hafta boyunca yapsam verebilir miyim sizce bi 5 kilo kadar ?? fikri olan var mı canlar

merhaba arkadaşlar. bende bu diyete başlamak istiyorum.elmaları aldım bile. bu diyet biraz hızlı kilo verdiriyo gibi. acaba geri alırmıyız. sexsibebek sen aldınmı canım, yada arkadaşın almışmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…