Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bende buğün başladım elma diyetine...

Sabah 09:00 yarım satalatalık,yarım biber,bir tutam maydanoz,2 zeytin iki dilim kepek ekmeği,bir yumurta bir fincan kadar ligt süt içtim.
11:00 Bir yeşil elma+ bir fincan yeşilçay

Şu ana kadar 500 ml su

(19 martta nişanım var sabırlı olmak zorundayım şu ana kadar açlık hissetmedim umarım böyle devam eder.)

Sabah 09:00 yarım satalatalık,yarım biber,bir tutam maydanoz,2 zeytin iki dilim kepek ekmeği,bir yumurta bir fincan kadar ligt süt içtim.
13:00 Bir yeşil elma+ bir fincan yeşilçay

Şu ana kadar 1 Lt su

15:00 Bir yeşil elma+ bir fincan yeşilçay

Şu ana kadar 1,5 Lt su

Şimdilik açlık hissim yok umarım akşamıda bu şekilde atlatırım.
İlk gün olmasına rağmen hiç fena gitmiyor.

selam şekerler bir tabak makarnamı yedim ve diyet yapmaya karar verdim
geldim aranıza şimdi merak ettiklerim bu diyet ne kadar zaman uygulanıyor
uzun sürmesinin bir sakıncası olurmu ve sarkmak istemiyorum yürüyüş yapabiliyorum
sadece spor yapmak şartmı sarkmamak için cevaplarsanız sevinirim

07.02.2011 Elma Diyetinde 1. Gün

17:00 Bir yeşil elma+ bir fincan yeşilçay

2 Lt su

25 Dk Yürüyüş

Hiç Kaçamak Yok

Son düzenleme:

İlk bir ay sporu önermiyorlar canım.
Vücudun gınaya alışması adına.
Sonraki aylarda spor yapabilirsin ve kesinlikle en iyi spor yürüyüş.

Ben ilk günden spora başladım.Çünkü benim sorunum bölgesel.
Zaman olarak bir sınırlama yok diye biliyorum.Ama kendi adıma bana 2 hafta ideal geliyor.
Sonraki zamanlarda da haftada iki gün detoks niyetine yapıcam...

Ben şunu fark ettim gerçekden herşey beyinde bitiyor.
Bir hedefim var 19 marttaki nişanım.Başarıcam,başarıcaz

08.02.2011 Elma Diyetinde 2. Gün

Sabah 09:00 bir tutam maydanoz,roka,2 zeytin iki dilim kepek ekmeği,bir fincan süt.

2 Lt su

50 Dk Yürüyüş

Hiç Kaçamak Yok

kilo durumu nasıl canım tartıldın mı ?
bide diyet btince geri almasan bana mesaj atarmısın canım ?

09.02.2011 Elma Diyetinde 3. Gün

Sabah 09:00 bir tutam maydanoz,roka,2 zeytin iki dilim kepek ekmeği,bir fincan çay.

2 Lt su

50 Dk Yürüyüş

Hiç Kaçamak Yok

2,5 kilo verdim kızlar.Ve 3. günde diyeti sonlandırdım.
Şimdi doktorun verdiği normal listeme geri döndüm.
Haftada iki gün yine elma ile devam edicem.İnşallah aynı etkiyi gösterir.

ya ben 87 kiloydum. 2 ayda diyetle 75 kilo oldum. kilo vermem durduğu için 1 hafta falan ara verdim diyete. sonra yeniden başladım. yani başlamak istedim, olmuyor. sabah diyete göre besleniyorum, akşama dogru dayanamayıp yiyorum. ve böylelikle 2 haftada (sözde diyet yapıyorum) 2 kilo aldım. şuan 77 kiloyum ve haziran'a kadar 60 olmam lazım, 4 ayım filan var yani. fakat tutamıyorum kendimi, az öncede yine aynı hatayı yaptım ve şuan çok kötü hissediyorum. elma diyetine başlasam diyorum, ama yapabilirmiyim bilmiyorum. bu diyetten çok daha agır diyetler yapıyordum eskiden ama şuanda pek emin değilim kendimden ve bu durum kötü hissetmeme neden oluyor. ne diyorsunuz kızlar, bu durumu nasıl düzeltebilirim? başliyim mi bu diyete? bi fikir verin

Kızlar merhaba diyete yeni başlayanlar yada başlayacaklar bende bugün başlıyorum

sabak kahvaltımı yaptım şimdi bi elma ile başlıyorum.
boyum 1,75 - 73 kiloyum en azından 68 altına düşmek istiyorum umarım diyeti bozmam

bende bu gün başladııımmmmmmmmm :)
hadi bizimle beraber başlayan yok muuu???
önümde çook yol var...

Son düzenleme:
arkadaşlar ilk 5 günde 4 kilo vermiştim çok iyiydi. bağırsaklarda çok güzel çalışıyodu. 3 gündür durdu vermem. bağırsaklarda tembelleşti. ama umudumu yitirmemem lazım. varmı kilo vermesi duran. normalmi acaba durması.

arkadaşlar merhaba.sitenizi uzun zamandır takip ediyordum.bugün üye oldum. elma diyeti yapmak istiyorum yaklaşık 5-6 kilo fazlam var. boyum 1.63 kilom neredeyse 60 idealim bu yıla dek hep 54-55 idi. hamilelik için tedavi oluyorum hem de bu diyeti yapıp kilo verebilir miyim?

ilgazardahan06 canım günaydın bence yapma bu diyeti hamilelik için tedavi oluyorum demişsin vitamin mineral vs.. açısından vücudunu yüksek tutmalısın bence

afili normal durması devam etmelisin bence kilon kaç?

selam kızlar bende bugün başladım elma diyetine :)
boyum 168. kilom 76
geçen ay 72ydim annemin yemekleri sayesinde 4 kilo almışım çok üzülüyorum..ama 3 hafta bu diyeti uygulamayı düşünüyorum..böyle şok diyetler ara vermeden uygulanmadığı için 6 günlük yapıp 3 gün ara vericem ve tekrar 6 gün uygulicamm...

inşallah hepimiz bu kilo sorunundan kurtuluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…