ben 64 kiloyum 55 olmak istiyorum.destek bekliyorum.:18:
umarım hepiniz istediğiniz kiloları verirsiniz canlarım...bende diyetteyim isveç diyeti yapıyorum 3.günümdeyim...burayada yazmak istedim destek olabilmek adına...azmedersek başarırız arkadaşlar ben 70 kiloyla basladım 68 kiloyum şuan hedefim önce 60 sonrada 55...bu yaz bizim yazımız olacak...inanıyorum..hepinizi öpüyorum
CNM göremedimnasi bir diyet olduğunu yazarsan mutlu olurum 10 kilo fazlam var
Gampili 120 ? 75
SeSi 81 ? 55
cuma günü tartılacağız
Katılmak isteyenler lütfen yazsınn
yaaa bu çok güzel motive olur aslında bende aranızda olmayı isterdim ama ben bu diyeti yapmıyorum..isveç diyeti bnmki ve 3.günümdeyim....
yaaa bu çok güzel motive olur aslında bende aranızda olmayı isterdim ama ben bu diyeti yapmıyorum..isveç diyeti bnmki ve 3.günümdeyim....
slm kizlar benide alin araniza sali gunu basladim 89.7 ile normalde bugun tartilcaktim ama siz cuma gunu tartilacaginiz için bende cuma tartilcam ins en az1 kilo vermisimdir ben sadece elma yiyorum baska bisey yemiorum ilk on gun boyle yapicam sonra sabah kahvalti ogleden sonra full elma yiyecem bende varim yarisa
89.7_____68
sicak karsilamaniz icin cok tesekkürler arkadaslar... ben aslinda 1 aydir dikkat etmeye calisiyorum yediklerime, sporda yapmaya gayret ediyorum. 79 kilodan 78e düstüm, suan regl döneminde oldugum icin kilo vermissem bile bilemiyorum.. vucudum cok su topluyor bu dönemde...
dün esime yesil elma aldirttim, simdilik ara ögünlerde yiyorum. söyle bir faydasi var: su ile birlikte olunca bagirsaklara cok etkisi oluyor:) simdilik kendimi toparlamaya calisiyorum. destekleriniz icin cok tesekkürler.. normalde elma yiyemeyen biriyim.. böyle baslamis olurum elma yemeye... bakarsiniz cesaretimi toparlar bende yapabilirim bu elma diyetini...
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun...irademizi kuvvetlendirip güc, kuvvet versin..
merhaba arkadaşlar beni de alırsanız sevinirim 7gündür muzaffer kuşkanın diyetini yapıyorum kilomda bi değişiklik olmadı et sevmeyen ben et yiyorum ama faydası olmadı 1saat yürüyüş ve yeşil çayla destekledim olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoruldum regl oldum diyetime devam mı etsem yoksa bu diyete mi başlasam
benide yaz başladım bende 2 gün oldu aslında başladığım gün tartılmıştım. 75 dim...
Hedefim en kısa sürede 60
azimliyim umutluyum çabuk gaza geliyorum adet olduğum için iki gündür tatlıya direnmeye çalışıyorum bi kaç kaçamakda yaptım aslında
ama hep beraber devam edersek hesap verme korkusuyla devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?