Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben 64 kiloyum 55 olmak istiyorum.destek bekliyorum.:18:

sana destek mestek yok güzelim.
bize göre çöpgiller sınıfına bile girebilirsin bile o yüzden sen bize destek vermelisin bence...

(umarım kızmadın canım amacım kırmak değil azıcık tebessüm ettirip kilonun vermen gereken kilonun çok olmadığı için şanşlı olduğunu belirtmek istemiştim...)

umarım hepiniz istediğiniz kiloları verirsiniz canlarım...bende diyetteyim isveç diyeti yapıyorum 3.günümdeyim...burayada yazmak istedim destek olabilmek adına...azmedersek başarırız arkadaşlar ben 70 kiloyla basladım 68 kiloyum şuan hedefim önce 60 sonrada 55...bu yaz bizim yazımız olacak...inanıyorum..hepinizi öpüyorum

CNM göremedimnasi bir diyet olduğunu yazarsan mutlu olurum 10 kilo fazlam var

CNM göremedimnasi bir diyet olduğunu yazarsan mutlu olurum 10 kilo fazlam var

aslında isveç diyeti yapanlar diye bi topik var ama merak ettiğin için diyeti yapıştırıyorum buraya

Türkiye'de İsveç'ten konuşulunca insanların aklına İsveç diyeti geliyor. İsveç Diyetini uygulayan herkes iki haftada 7 ile 20 kilo arasında verebildiğini belirtti. Dahası diyetin en büyük özelliği metabolizmayı tamamen değiştirdiği için 2 yıl boyunca hiç kilo alınmamasını sağlandığı ifade ediliyor.

Amerikan Kalp Vakfı acilen kilo vermeleri gereken kalp hastalarına isveç diyetini öneriyor.

Fakat 35 yaş üstü kişilerin ve Sağlık problemi olanların Amerikan Kalp Vakfı'nın diyeti yapmamaları gerektiği baştan belirtiliyor. 3 Günde tam 4.5 kilo verebileceğiniz bu diyeti üçüncü günün sonuda bırakmalı ve tekrar etmek istiyorsanız en az bir hafta ara vermelisiniz.

Diyeti'nin uygulanışı sırasında, belirtilenin dışında çay, kahve ve meşrubat içilmemesi ve kahveye hiç bir şekilde belirtilenin dışında ek katkı yapılmaması gerekir. Ayrıca, Tuz ve belirtilenin dışında şeker kullanılmaması, yeşil salatanın hep limonlu ve zeytinyağlı yenilmesi, ölçüsü belirtilmeyen yiyeceklerin (salata, haşlanmış ıspanak ve meyve gibi) genellikle bir porsiyon olarak hesaplanması gerekir. Günde 2 Litre Su içilmeli. Diyet 13 Günden fazla sürdürülmemeli. 3 aydan kısa zamanda diyet tekrarlanmamalı. Aynı Gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirebilir.

Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 Ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

bugün ikinci günüm -sabah kahvaltimi yaptim.ara da iki elma yedim .öglen bir tabak diyet makarna yanin da salata aralarda yesil cay iciyorum. ögleden sonrada üc tane de elma yiyecem .herkese basarilar .aksam yemegi yok bugünkü menüm ..herkes katilabilir birbirimizi motive edelimmm. insallah yaza kadar gider bu kilolar

gidecek inşallaaaaah

kızlar ben 68- 70 falan olsaamm ooooo valla kendimi 40 kilo hissederimm ama tüm desteklerimiz sizinle kızlaaaarrr vericez el birliğiyle

ben bugünde sabah kahvaltısından sonra sadece elma yiyorumm öğlen yemekleri falan yok bende :) dün acaba öylemi yapsam dedim ama elma yemek de kolayıma gitti hani

haydi kızlaaarr erisin yağlarr

sicak karsilamaniz icin cok tesekkürler arkadaslar... ben aslinda 1 aydir dikkat etmeye calisiyorum yediklerime, sporda yapmaya gayret ediyorum. 79 kilodan 78e düstüm, suan regl döneminde oldugum icin kilo vermissem bile bilemiyorum.. vucudum cok su topluyor bu dönemde...

dün esime yesil elma aldirttim, simdilik ara ögünlerde yiyorum. söyle bir faydasi var: su ile birlikte olunca bagirsaklara cok etkisi oluyor:) simdilik kendimi toparlamaya calisiyorum. destekleriniz icin cok tesekkürler.. normalde elma yiyemeyen biriyim.. böyle baslamis olurum elma yemeye... bakarsiniz cesaretimi toparlar bende yapabilirim bu elma diyetini...

allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun...irademizi kuvvetlendirip güc, kuvvet versin..

merhaba arkadaşlar beni de alırsanız sevinirim 7gündür muzaffer kuşkanın diyetini yapıyorum kilomda bi değişiklik olmadı et sevmeyen ben et yiyorum ama faydası olmadı 1saat yürüyüş ve yeşil çayla destekledim olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoruldum regl oldum diyetime devam mı etsem yoksa bu diyete mi başlasam

Gampili 120 ? 75
SeSi 81 ? 55

cuma günü tartılacağız

Katılmak isteyenler lütfen yazsınn

benide yaz başladım bende 2 gün oldu aslında başladığım gün tartılmıştım. 75 dim...

Hedefim en kısa sürede 60
azimliyim umutluyum çabuk gaza geliyorum adet olduğum için iki gündür tatlıya direnmeye çalışıyorum bi kaç kaçamakda yaptım aslında

ama hep beraber devam edersek hesap verme korkusuyla devam edeceğim

birlikten kuvvet dogar demisler .bakalim.hayirlisi .gambili bir den yüklenme sonra cok cabuk bikarsin .mideni mahvedersin .cumaya mi tartilcazz

yaaa bu çok güzel motive olur aslında bende aranızda olmayı isterdim ama ben bu diyeti yapmıyorum..isveç diyeti bnmki ve 3.günümdeyim....

yaaa bu çok güzel motive olur aslında bende aranızda olmayı isterdim ama ben bu diyeti yapmıyorum..isveç diyeti bnmki ve 3.günümdeyim....

valla ben öyle kati reçetelere gelemiyorum o yüzden böyle diyetler yapamıyorum.
iş yerindeki menüye uymam gerekiyo hemen hemen kalori değerlerini öğrendim herşeyin yemem gerektiğinde menüden azar azar yiyorum

slm kizlar benide alin araniza sali gunu basladim 89.7 ile normalde bugun tartilcaktim ama siz cuma gunu tartilacaginiz için bende cuma tartilcam ins en az1 kilo vermisimdir ben sadece elma yiyorum baska bisey yemiorum ilk on gun boyle yapicam sonra sabah kahvalti ogleden sonra full elma yiyecem bende varim yarisa

89.7_____68

başarılar umarım istediğin sonucu alırsın ben işyerinde elma yiyorum eşimde sürekli yiyo o bile bağırsak hareketlerinin hızlandığından bahsetti dün...

ben kıyafetlerimden farkediyorum incelmeyi ama yarın tartılacağım

kızlarr ben geldiimmm öncelikle yeni listemizi yazıyorumm

Gampili 120 ? 75
SeSi 81 ? 55
Aycaa35 - 90 ? 80
zrrn 75 ? 60
tombis 78 ? 70
cimcimesude 64 ? 55
tiviti 70 ? 55
oezlemm 89.7 ? 68

dün akşam modemim bozulduğu için nete giremedim şimdi okudum yorumları bir sürü destekcimiz olmuşş mutlu oldum

yeni gelenler hoş gelmiişş sefa gelmişler

kızlar ben hiiiç bozmadım diyetimi hala, 7. günüm yarın sonuçlar belli olacak bakalım
eşime yaptığım yemeğin tadı tuzu nasıl olmuş diye bile bakmıyorum

inşallah hepimiz veririz bu kiloları

tombis hadi senide yazdımm hep beraber incelicez :) iyi dileklerin için çooooooooook teşekkür

tatlım regl olduğun için vermemiş gibi gözüküyorsundur 4.-5. gününde tartıl bence birde bol bol su iç tek başına yeşil çay içiyorsan bi faydası olmaz.

sende şimdiki ve olmak istediğin kiloyu yazarsan listeye ekleriz

zrrn gözümüz sende kaçamak yok! :82:
bozmadan devam edin kızlar alışıyor bünye bir süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…