kızlar günaydın bende bugün başladım bu diyete...
çok kararlıyım kesin yapıcam bu diyeti. vucudumunda gerekli olan vitamin ve minerallaeri alması içinde vitamin takviyesi yapmayı düşünüyorum. 85 ten 80 ne düştüm. sonra 3 hafta kilo vermem durdu. bende normal yemeye başladım 2 haftada 1 kilo almışım. amacım 55-60 arası olmak mayısa kadar. sabah kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum. acaba istediğim kiloya inene kadar yapsam bir sağlık problemi olur mu?
Bir de yapan arkadaşlara sorum olacaktı. ne kadar yapıp kaç kilo verdiniz? verdikten sonra tekrar kilo aldınmız mı?
lütfen cevaplayın. bizlerin şu an desteğinize ve motivasyona ihtiyacımız var...
arkadaslar bende basliyacam .yarisan varsa bende yapabilirim.motivasyonu yüksek tutmak acisindan cok iyi olur..bir haftada iki kilo versem oda yeter bana
Günaydın Hanımlar..
Bende varım o zaman... dün başlamıştım bende ama akşamına bozuldu koca bir pizzaya yenik düştüm. hemde sporumu falan yapmıştım gece dokuza kadar çok iyiydi herşey ama ne olduysa birden kendimi pizzacıya telefon ederken buldumneyse bugün başlıyorum tekrar ama regl olabilirm heran. umarım çok etkilemez beni.
ben bilgilerimi veriyorum kızlar...
şu an 81 kiloyum...
boy: 172
hedef: 55 - 60 arası ama 55 süper olur...
ölçülere gerek var mı onlarıda vereyim mi?
Gampili 120 ? 75
SeSi 81 ? 55
cuma günü tartılacağız
Katılmak isteyenler lütfen yazsınn
selam arakadaslar, elma diyeti hakkinda epeyi yorum okudum, diyeti yapan herkes kilo vermis, okudukca benimde bu diyeti yapasim geldi. dogumdan sonra kilolarimi veremedim. cok sey denedim, farkli diyet ve diyet ürünleri ama bi türlü basaramadim. bende ki sorun kendime sinir koyamamam yani ben yasak dedikce beynim ve vucudum kinitleniyor sanki, inat ediyorlar kilo vermemek icin... en fazla 2 hafta dayanabiliyorum.
acikcasi cesaretim yok diyet yapmayasuan 78 kiloyum, ve vermem gereken en az 20 kilom var, ama 70 kilonun altina inebilsem yaza kadar, dünyalar benim olcak.
benim morale ve cesaretlenmeye ihtiyacim varne yapacagimi bilemiyorum, bedenim fazla kilolarimi tasimaktan yoruldu artik
selam arakadaslar, elma diyeti hakkinda epeyi yorum okudum, diyeti yapan herkes kilo vermis, okudukca benimde bu diyeti yapasim geldi. dogumdan sonra kilolarimi veremedim. cok sey denedim, farkli diyet ve diyet ürünleri ama bi türlü basaramadim. bende ki sorun kendime sinir koyamamam yani ben yasak dedikce beynim ve vucudum kinitleniyor sanki, inat ediyorlar kilo vermemek icin... en fazla 2 hafta dayanabiliyorum.
acikcasi cesaretim yok diyet yapmayasuan 78 kiloyum, ve vermem gereken en az 20 kilom var, ama 70 kilonun altina inebilsem yaza kadar, dünyalar benim olcak.
benim morale ve cesaretlenmeye ihtiyacim varne yapacagimi bilemiyorum, bedenim fazla kilolarimi tasimaktan yoruldu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?