Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar günaydın bende bugün başladım bu diyete...
çok kararlıyım kesin yapıcam bu diyeti. vucudumunda gerekli olan vitamin ve minerallaeri alması içinde vitamin takviyesi yapmayı düşünüyorum. 85 ten 80 ne düştüm. sonra 3 hafta kilo vermem durdu. bende normal yemeye başladım 2 haftada 1 kilo almışım. amacım 55-60 arası olmak mayısa kadar. sabah kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum. acaba istediğim kiloya inene kadar yapsam bir sağlık problemi olur mu?

Bir de yapan arkadaşlara sorum olacaktı. ne kadar yapıp kaç kilo verdiniz? verdikten sonra tekrar kilo aldınmız mı?
lütfen cevaplayın. bizlerin şu an desteğinize ve motivasyona ihtiyacımız var...

tatlım konuyu açan ''sexybebek'' 6 haftada 38 kg vermiiişşş 95 kiloymuş başladığında benim 3. günüm tartılmadım bakalım ne olacak hafta sonuna kadar bu konuyu neredeyse baştan sona okudum hiç sağlık sorunu yaşayana rastlamadım inşallah dayanabildiğim kadar yapıcam

ben şu ana kadar kaçamaksız devam ettim kızlar... hoş muhim olan kafaya koymak bu işi.
ve ben çok azimliyim... bakalım ne kadar kilo verecez.

sexybebek iyi ilo vermiş ondan bakşa böyle yüksek kilo veren yok mu acaba?
Valla sayfalar o kadar çok ki. işte okuyamıyorum evdede bebişten fırsat kalmıyor. çok soru soruyorum farkındayım ama mazur görün artık :)

Peki kilo verelim ama sağlığımızdan da olmadan lütfen.Hızlı kilo vermek sağlığımızı tehdit eden bir unsurdur.Ayda en fazla 4 kilo vermeliymiş insan.En sağlıklısı ise 1.5 kiloymuş.Bugun tv de de izledim kanser uzmanı bir profosor anlattı.Normalin ustunde kilo vermek vucutta kanser hücreleri oluşmaması icin vucudu koruyan enzimlerin azalmasına neden oldugundan kansere davetiye cıkarıyormus ayda 10 kilo 8 kilo vs vermek ki bir cogunuz haftada 8 kilo vermiş olmakla övünüyorsunuz.bir cogunuz evlisiniz ve size ihtiyacı olan cocuklarınız var lütfen saçmalamayın ! doktorunun isteğiyle ağır bir diyete alınan yan komsumuz hızla kilo verdi ve şimdi karın zarı kanseri olduğunu öğrendi ayrıca herkesin metobolizması farklı.siz bir ayda 4 kiloyu zor verirsiniz ama arkadasınızın kas oranı daha fazladır daha hızlı kilo verir,vucudu toparlanır.kendinizi kimseyle kıyaslamamaya ve lütfen önce sağlık diyerek diyete başlamaya karar verin.ben de şu anda zayıflamaya karar vermiş haldeyim fakat haşimato trioidim mevcut.metobolizmam yavas bu yuzden ve hiç bir ödem ilacının atamayacagı farklı bir ödem türü yaratıyor bu hastalık.rejim yapamam ancak yediklerime dikkat edebilirim.kilo yapabilecek ne varsa düşündüm hayatımdan cıkardım işe yarayacagını umuyorum.nedir bunlar?

çay,kremalı ve kremasız kahve,tatlı,hamur işleri,kek-pasta türevleri,beyaz ekmek,fazla ekmek tüketimi,akşam 7 den sonra yemek yemek,şekerli ve kilo yapıcı şeyler içmek ve HAREKETSİZLİK.

işte bunları hayatımdan cıkarttım ve yediklerime dikkat etmeye başladım.sabahları sucuklu yumurta yemek yerine domates,salatalık ve bir kibrit kutusu kadar yağsız peynir yiyorum.arada 1 meyve,yağsız pişirilmiş kilo yapıcı özelliği olmayan çorba,bol salata,ızgara yemekleri tercih ediyorum.gunde 40 dk da terleyene kadar yürürsem inanıyorum ki baya bir kilo vereceğim.yüzmeye gidebilsem keşke vucudumun her tarafı eşit şekilde çalışmış olur ve sıkılaşır.oldugumdan da zayıf görünürüm.

arkadaslar bende basliyacam .yarisan varsa bende yapabilirim.motivasyonu yüksek tutmak acisindan cok iyi olur..bir haftada iki kilo versem oda yeter bana

arkadaslar bende basliyacam .yarisan varsa bende yapabilirim.motivasyonu yüksek tutmak acisindan cok iyi olur..bir haftada iki kilo versem oda yeter bana

hadi kızlar katılında yarışma yapalımm :) bizde cumaları tartılıp kilolarımızı yazalım benim 4. günüm 4.5 kg verdimm :) elma diyetiyle hep beraber zayıflayalım hadi katılmak isteyenler şuanki kilolarını ve olmak istedikleri kiloyu yazsınlar hep beraber verelim kilolarımızı

Günaydın Hanımlar..
Bende varım o zaman... dün başlamıştım bende ama akşamına bozuldu koca bir pizzaya yenik düştüm. hemde sporumu falan yapmıştım gece dokuza kadar çok iyiydi herşey ama ne olduysa birden kendimi pizzacıya telefon ederken buldum neyse bugün başlıyorum tekrar ama regl olabilirm heran. umarım çok etkilemez beni.
ben bilgilerimi veriyorum kızlar...
şu an 81 kiloyum...
boy: 172
hedef: 55 - 60 arası ama 55 süper olur...
ölçülere gerek var mı onlarıda vereyim mi?

Sesi iyi gitmişsin ama son anda gitmiş diyet :) benim karnım çok acıktığında gece direk yatıp uyuyorum karnım guruldaya guruldaya :) tamam yazıoyorum bilgilerini

bende regl olduğum gün başladım diyete bişi olmadı valla :)

bende 90 kiloyum ..elma illa yesil elmami olcak . sabhtan iki tane yedim simdi gene yiyorum.yesil cayi zaten severek tüketirim . onda problem yok. elma yiyince bende acyip su icme hissi olusuyor..siz de de varmi acabaa...kacamklarimizi sabah ve öglen yapalim..aksam cok hafif seyler yiyelim

tatlım illa yeşil elma olması gerekiyormuş asit oranı fazla olduğu için yapları daha iyi eritiyormuş bugün 4. günümdü hiç kaçamak yapmamıştım ama öğleden sonra mideme ağrı girdi hala da devam ediyo ağrısı ıspanak yedim bi tabak 1 dilimde çavdar ekmeği yedim ama bu saatten sonra elma ile devam edicem

su içme hissi değil de elma üstüne yeşil çay çok iyi geliyor valla :)

off midem kötü yaa uyumak istiyorum hep

asit te mideyi mahvediyor.zaten benim midem cok cabuk etkiliyonu zaten . simdilik normal elma ya devam edeyim.simdilik iyi .bi de sicak su iciyorumm

selam arakadaslar, elma diyeti hakkinda epeyi yorum okudum, diyeti yapan herkes kilo vermis, okudukca benimde bu diyeti yapasim geldi. dogumdan sonra kilolarimi veremedim. cok sey denedim, farkli diyet ve diyet ürünleri ama bi türlü basaramadim. bende ki sorun kendime sinir koyamamam yani ben yasak dedikce beynim ve vucudum kinitleniyor sanki, inat ediyorlar kilo vermemek icin... en fazla 2 hafta dayanabiliyorum.

acikcasi cesaretim yok diyet yapmaya suan 78 kiloyum, ve vermem gereken en az 20 kilom var, ama 70 kilonun altina inebilsem yaza kadar, dünyalar benim olcak.

benim morale ve cesaretlenmeye ihtiyacim var ne yapacagimi bilemiyorum, bedenim fazla kilolarimi tasimaktan yoruldu artik

canım günaydın,
seni çok iyi anlıyorum. senin durumun bence birazda psikolojik. neden dersen bende aynı sen gibiydim. bence şöyle düşün ; her geçen gün gr gr eriyorum de farketmeden... güzelim de mutluyum de. (bence nefes almak bile mutlu etmeli insanı). sonra yesem bile kilo almıyorum de vucudumun bu yediklerimdeki kalorilere ihtiyacı yok de. ve bunlara inan lütfen bak göreceksin kilovermeye başlayacaksın.

tatlımm bende aynı senin gibiyim zaten bu diyeti de kendime güvenim geri gelsin diye yapıyorum 6 ay annemle diyetisyene gittik annem 15 kg verdi ben 4 kg o kadar küstüm ki kendime bunun üstüne 25 kg aldım ama kendine küsmekle güvensizlikle hiç bir yere varılmıyor öyle yaptıkça daha çok kilo alınıyor hadi bizde yeni başladık sende gel hep beraber verelim kilolarımızı senin vermen gereken 20 kilon var benim 50 kilo iyi yönden bak sen 20 kilo verince incecik olacaksın hadi toparla kendini diyet yapma sadece az ye bende hiç dayanamam 2 kaşık pilav ye derler ya ayy hayatta dayanamam oturup 1 tencere yerim onun için şimdi hiç ağzımı sürmüyorum ki kendimi tutabileyim hadi unut sende geçmişi baştan başla diyet yapma sadece zaralı olanları hiç yeme az falanda değil hiç ağzını sürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…