Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tiviti sen isveç diyeti yapsanda azmin yeter
yazdık senide listeye

aycaa35 inşallah devam edebilirim korkuyorum aslında ama şuan çok dirayetliyim

oezlemm hadi bakalımm gitsin kilolarrr

süpersiniz kızlarr

tiviti sen isveç diyeti yapsanda azmin yeter
yazdık senide listeye

aycaa35 inşallah devam edebilirim korkuyorum aslında ama şuan çok dirayetliyim

oezlemm hadi bakalımm gitsin kilolarrr

süpersiniz kızlarr

ayyyyy tsk ederimmmmmmmm büyük motive oldu bu bana...diyete son hızla devamm bu yaz bizim yazımız olacak..ama ben kilo çizelgesi yapmaya çalıştım imza bölümüne kaydedemedim sorun çıktı

aycaaa ısırarak değilde keserek ye ben 2 gündür öyle yapıyorum daha iyi oluyo

ayrıca
1. gün 1 kilo elma
2. gün 1.5 kilo elma
3. gün 2 kilo elma diyo ya diyette ben hep 1 kilo yiyorum napiyim yiyemiyorum o kadar çok
11-13-15-17-19-20.00 da yiyorum toplam 6 tane oluyo işte

ayyyy bu çoook güzel oldu yaaaaa..tsk ederim cnm aslında kilo çizelgesi nasıl yapılır a baktım ama senin dediğini yapınca oldu..saolasın..

selam arkadaşlarr.. bende varımm.. 54 kiloyum 47 olmak istiyorum.. cok uzun zamandır istiyorum ama bi türlü yapamadım
kaç günde verebilrm sizce ?? artık umutsuzluğa düştüm nerdeyse dışarı çıkasım bişey yapasım gelmiyo

ya bende yapamiyorum su çizelgeyi bana da bi yardimci olsaniz kizlar

ben aslinda diyete 18 araliktan beri basladim once isvec diyetiyle 7 kilo verdim sonra 2 hafta dikkat ederek spor yaparak 2 kilo daha verdim ama benim vucut cok cabuk geri aliyor verdigim kilolari
2 kilosunu tekrar aldim 1 ayda

simdi ins yaza kadar 6 li rakamlari gorurum kiz kardesim evleniyor yazin dugune kadar 68 olmam lazim

bende tabagin icine kesiyorum.kücük dilimler halinde .gidip geldikce yedim .zaten soyarken o kdar cok kabuk oluyo.birde bunun mideye girdigini düsün .bugünkü elmalarim cok kocaman di dört tane yedim. belki yatasina kadar bese cikarabilirimm..

günaydin hayirli sabahlar arkadaslar...

elma diyeti yapmamama ragamen benide listenize eklemissini, cok sevindim :) günde 5-6 ögün yemeye calisiyorum, sizlerin hizina yetisemem ama bakalim ben ne kadar verebilecegim bu gidisatla:)

seedef
selam arkadaşlarr.. bende varımm.. 54 kiloyum 47 olmak istiyorum.. cok uzun zamandır istiyorum ama bi türlü yapamadım
kaç günde verebilrm sizce ?? artık umutsuzluğa düştüm nerdeyse dışarı çıkasım bişey yapasım gelmiyo

seedefcim bence senin kilo vermeye ihtiyacin yok, zaten inceciksin.. fazlasi hem sagliga hemde göze zarar:) sen disari cikmak istemiyorsun 54 kiloyla ya biz ne yapalim, bide bizi düsün..? etrafindakilere bir bak, kendini ne kadar sansli oldugunu düsün, senin kilona varmak icin calisip cabalamak zorunda kalmadigin icin sükret haline canim, sonucta hayat devam ediyor...

bence sen bize moral vermelisin :) tatlim!

gampiliiiiiiiii desteğin için teşekkürler dün1kilo kadar vermiş görünüyordum bugün yine aynı sinir oldum beni de katın aranıza kilo 77.7 boy 162 hedef 55 birbirimize dua edelim başaracağımıza inanıyorum

Gampili 120 114 75 (8 günde 6 kg)
SeSi 81 ? 55
Aycaa35 - 90 88,6 80 (3 günde 2,4kg)
zrrn 75 ? 60
tombis 78 ? 70
cimcimesude 64 ? 55
tiviti 70 ? 55
oezlemm 89.7 ? 68
zambak06 77.7 ? 55

EVET KIZLAARR BUGÜN CUMA HADİİİ BEKLİYORUZ SON DURUMLARII

kizlar az once tartildim ve soklardayim ya 87.6 gosterio tarti 89.7 ile baslamistim 3 gun içinde 2.1 kilo vermisimve acayip belli oluyo ya

selam arkadaslar, bugün tartilma günü oldugunu bilmiyordummm. sabah tartilmadim... yarin tartilip haber veririm kilomu..

kilo veren arakadaslari tebrik ediyorum... pazar günü bende baslamak istiyorum bu diyete.. yarin yegenimin dogum günü var..

arakdaslar bu diyette zorlaniyormusunuz? sonucta sadece sabah yiyorsunuz? ve yesil cayi mutlaka icmek gereklimi????

aycaa salı günü kaç kiloydun? bi değişim varmı

90 la ciktim tartiya .bakalim haftaya cumaya ne olacak. valla bende akil sir erdiremiyom.elma yiyerek zayiflayacagimi bir seksene ineyim o zaman elmanin cok büyük etkisi olduguna inanacagim.maranki nin programin da dinlemistim bir keresinde cok sisman insanlar cok sik elma yesin demisti..ordan da aklimda kaldi

yesil cayin limonlusundan aliyorum. gayat icimi rahat .elma da zorlaniyom artik napalim katlanacagim .kilolari veresene kadar .tv bakarken falan yemeye calisiyom .is yaparkene falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…